Απ: χρήση ισοτρετινοϊνης και τριχόπτωση
Γειά σου Άννα χρόνια πολλά!
Μην απελπίζεσαι γιατί και όλα τα μαλλιά να μην βγούν μπορεί να καλυτερέψουν περισσοτέρο απ'όσο φαντάζεσαι. Αρκεί να μπορέσεις να βρείς τη θεραπεία που θα σε βοηθήσει εσένα καλύτερα γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Τα αντισσυληπτικά δε σε βοήθησαν καθόλου;
Πριν κάποιο διάστημα είχα σκεφτεί τη μεσοθεραπεία αλλά δεν το αποφάσισα γιατί ένα γιατρό που ξέρω ότι κάνει και ρώτησα το κόστος ήταν αρκετό και δε ξέρω αν θα με βοηθούσε περισσοτερο.
Το φάρμακο για την ακμή το έχεις σταματήσει τώρα;
Μην απογοητεύεσαι μπορούν να καλυτερεύσουν.
Γειά σου Άννα χρόνια πολλά!
Μην απελπίζεσαι γιατί και όλα τα μαλλιά να μην βγούν μπορεί να καλυτερέψουν περισσοτέρο απ'όσο φαντάζεσαι. Αρκεί να μπορέσεις να βρείς τη θεραπεία που θα σε βοηθήσει εσένα καλύτερα γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Τα αντισσυληπτικά δε σε βοήθησαν καθόλου;
Πριν κάποιο διάστημα είχα σκεφτεί τη μεσοθεραπεία αλλά δεν το αποφάσισα γιατί ένα γιατρό που ξέρω ότι κάνει και ρώτησα το κόστος ήταν αρκετό και δε ξέρω αν θα με βοηθούσε περισσοτερο.
Το φάρμακο για την ακμή το έχεις σταματήσει τώρα;
Άννα αυτό το θέμα το έχω συζητήσει και με δερματολόγους και με ενδοκρινολόγο υπάρχει μεν ευαισθησία στα ανδρογόνα και οι τιμές στις ορμονολογικές εξετάσεις είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.ANNA είπε:απευθύνθηκα σε γυναικολόγο τελικά, ο οποίος μου είπε οτι, εκτός από το κληρονομικό, έχω ευαισθησία στα ανδρογόνα. μου συνέστησε αντισυλληπτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
σημειωτεων, έχω κάνει εξετάσεις αλλά είναι όλες οκ.
Μην απογοητεύεσαι μπορούν να καλυτερεύσουν.