χρήση ισοτρετινοϊνης και τριχόπτωση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: χρήση ισοτρετινοϊνης και τριχόπτωση

Γειά σου Άννα χρόνια πολλά!

Μην απελπίζεσαι γιατί και όλα τα μαλλιά να μην βγούν μπορεί να καλυτερέψουν περισσοτέρο απ'όσο φαντάζεσαι. Αρκεί να μπορέσεις να βρείς τη θεραπεία που θα σε βοηθήσει εσένα καλύτερα γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Τα αντισσυληπτικά δε σε βοήθησαν καθόλου;

Πριν κάποιο διάστημα είχα σκεφτεί τη μεσοθεραπεία αλλά δεν το αποφάσισα γιατί ένα γιατρό που ξέρω ότι κάνει και ρώτησα το κόστος ήταν αρκετό και δε ξέρω αν θα με βοηθούσε περισσοτερο.

Το φάρμακο για την ακμή το έχεις σταματήσει τώρα;

ANNA είπε:
απευθύνθηκα σε γυναικολόγο τελικά, ο οποίος μου είπε οτι, εκτός από το κληρονομικό, έχω ευαισθησία στα ανδρογόνα. μου συνέστησε αντισυλληπτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
σημειωτεων, έχω κάνει εξετάσεις αλλά είναι όλες οκ.
Άννα αυτό το θέμα το έχω συζητήσει και με δερματολόγους και με ενδοκρινολόγο υπάρχει μεν ευαισθησία στα ανδρογόνα και οι τιμές στις ορμονολογικές εξετάσεις είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μην απογοητεύεσαι μπορούν να καλυτερεύσουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANNA

New Member

θεραπεία με χάπια για την ακμή έκανα 2+ χρόνια περίπου. μαζί με το curacne μου έδινε αρχικά κ μια αντιβίωση δεν θυμάμαι όνομα, τελικά όμως τα βαρέθηκα και τα παράτησα αλλά η ακμή επανήλθε!
βάζω χρόνια τώρα μινοξιδίλη, αλλά και πάλι δεν έχω δει τρελή διαφορά όπως ακούω κατα καιρούς από δάφορους! έτσι και (μετά από 2 χρόνια) απευθύνθηκα στον γυναικολόγο και μου δωσε τα αντισ τα οποία και παίρνω 3 μήνες τώρα. έχω δει διαφορά στη λιπαρότητα και του κεφαλιού και του προσώπου(=τέρμα τα σπυράκια!)
σύμφωνα με τον γιατρό αποτέλεσμα στα μαλλιά θα δω πάνω στο χρόνο και σίγουρα θα τα παίρνω για πολύ παραπάνω! αυτό με φόβισε λίγο αλλά βλέποντας και κάνοντας!
την μινοξιδίλη την έχω σταματήσει σχεδόν, ελπίζω μην επηρεάσει την κατάσταση (δεν την δέχεται το κεφάλι μου πλέον, τρελή φαγούρα!!)
πάντως νομίζω είναι σε καλή κατάσταση τα μαλλία, αν κ δεν τολμάω να κάνω αφέλειες, ελπίζω όμως σε καλύτερες μέρες.....
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

ANNA είπε:
βάζω χρόνια τώρα μινοξιδίλη, αλλά και πάλι δεν έχω δει τρελή διαφορά όπως ακούω κατα καιρούς από δάφορους!
Ναί ούτε κι εγώ είδα ποτέ μου φοβερή διαφορά. Ποιά βάζεις τη 2% ή τη 5%;

ANNA είπε:
(μετά από 2 χρόνια) απευθύνθηκα στον γυναικολόγο και μου δωσε τα αντισ τα οποία και παίρνω 3 μήνες τώρα. έχω δει διαφορά στη λιπαρότητα και του κεφαλιού και του προσώπου(=τέρμα τα σπυράκια!)
σύμφωνα με τον γιατρό αποτέλεσμα στα μαλλιά θα δω πάνω στο χρόνο και σίγουρα θα τα παίρνω για πολύ παραπάνω! αυτό με φόβισε λίγο αλλά βλέποντας και κάνοντας!
Ναί θέλει αρκετό καιρό για να δείς διαφορά. Με τα αντισυλληπτικά το μόνο που έχω να σου πώ ότι αν καπνίζεις να το προσέξεις γιατί τη πρώτη φορά εγώ που πήρα κάπνιζα και με είχανε πειράξει. Τώρα που ξαναπαίρνω το έκοψα και μέχρι στιγμής είμαι εντάξει.

ANNA είπε:
την μινοξιδίλη την έχω σταματήσει σχεδόν, ελπίζω μην επηρεάσει την κατάσταση (δεν την δέχεται το κεφάλι μου πλέον, τρελή φαγούρα!!)
Κι εγώ δεν άντεχα υπήρχαν φορές που δε μπορούσα να κοιμηθώ από τη φαγούρα. Βάζω αρκετούς μήνες τη λοσιόν τη Tricomin και με έχει βοηθήσει αλλά και το σαμπουάν. Υπάρχουν και στο φαρμακείο διάφορες λοσιόν που βοηθάνε σε φαγούρες και μπορείς να τη βάζεις πρίν χρησιμοποιήσεις μινοξιδίλη, αλλά επειδή εγώ βολεύτηκα με το Tricomin δε το έχω ψάξει τί κυκλοφορεί στα φαρμακεία. Αλλά καί όταν έβαζα μόνο Tricomin πάλι μερικές φορές είχα φαγούρα έτσι άρχισα το ζελέ αλόης αλλά και το σαμπουάν. Αλλά ήταν και κάπως κουραστικό να είσαι συνέχεια με το ζελέ στο χέρι. Κυριολεκτικά γλύτωσα από τη φαγούρα όταν έβαλα μέσα στη μινοξιδίλη απόσταγμα πράσινου τσαγιού! Απο τότε ξέχασα τη σημαίνει φαγούρα ;) Επίσης υπάρχει και το emu oil. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μη το σταματήσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις και ότι σου κάνει καλό το συνεχίζεις ;)

Μπορείς να κοιτάξεις και εδώ
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,463.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,296.msg3756.html#msg3756
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,12.0.html

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα