τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

baldy

Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

χεστηκαμε για το διδακτορικο σου.Παινευεσαι κιολας κακομοιρη,καθοσουν εκει σαν το ζωο στα θρανια και τι καταλαβες καραφλιαζεις και απο χρημα δεν σε κοβω και πολλα ή μήπως νομίζεις οτι εισαι μορφωμενος,παπαρια εισαι,εξειδικευμενο οργανο εισαι,η μορφωση δεν ειναι τα διδακτορικα και στο λεω εγω που ειμαι απο ενα πολυ καλο πανεπηστιμιο και ειδα εκει μεσα ατομο να μην ξερει τι γιορταζουμε την 25 Μαρτιου, επειδη εισαι expert σε ενα αντικειμενο δεν σου δινει μορφωση ουτε καλλιεργεια και εισαι χιλιες φορες πιο βλακας απο τον κωμμοτη που περιφρονεις,αυτος εμαθε την τεχνη του και πηγε και εβγαλε το μεροκαμματο του εσυ καθησες και ξεσκιστηκες εκατο χρονια για να κανεις τι?τι παραπανω κακομοιρη? μηπως βγαζεις τα χιλιαρικα,γιατι σου ξαναλεω μορφωση δεν εχεις επειδη ξερεις πχ να λειτουργεις τελεια ενα pc και ουτε απο λεφτα μπορεις να παινευεσαι οτι εισαι πιο μαγκας,πηγαινε να δεις τον κηπουρο της βουλης και παιξε του τον διδακτρα δες τον λογαριασμο του δες και τον δικο σου,να μην σχολιασω και τους αλλους τομεις που σε κοβω και εκει loser,δεν μπορεις να συγκρινεις τον εαυτο σου ουτε με τον απλο υπαλληλακο,αμφιβαλλω οτι βγαζεις περισσοτερα και να βγαζεις 100 ευρω παραπανω παλι ηλιθιος εισαι,αυτος με λιγοτερο κοπο περιπου στα ιδια με σενα ειναι και η γενικοτερη ζωη του καλυτερη απο την μιζερη καραφλιασμενη δικια σου .Δεν καταδεχεσαι τον κομμωτη βαρβαταντρα μου.Μαζευτηκαν ολλοι εδω οι αντρακλες και τους κακοπεφτει ο κωμμοτης.Σε hairloss forum εισαι!

λοιπον αρκετα κατινιασαμε.Αλλα επρεπε να τα πω!Το κανταντησαμε κατινοφορουμ.Δεν μπορω και εγω να μην απαντω οταν βλεπω αυτα τα ποστ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

επισης να σε ενημερωσω οτι το να επαγγέλλεσαι κομμωτης σημαινει οτι υπηρετεις την τεχνη,σημαινει οτι εισαι καλλιτεχνης και δεν κανω απλως ενα επαγγελμα,δημιουργω..χαμογελα,σχηματα,ομορφους ανθρωπους...αλλαζω εικονες,αν το θεωρεις ευκολο διδακτορα μου ελα να το κανεις και εσυ να δεις ποσο ευκολο ειναι... διοτι φιλολογος για παραδειγμα μπορει να γινει ο οποιοσδηποτε κομμωτης καλος ομως οχι..δεν αρκει το διδακτορικο,δεν αρκει το διαβασμα,δεν αρκει το μυαλο,... θελει κατι που δεν διδάσκεται το ταλεντο,την έφεση στην καλαισθησία δεν νομιζω να θεωρεις τον εαυτο σου πιο αξιο απο τον vidal sassoon εκεινος αλλαξε την ζωη των γυναικων και της κομμωτικης επιστημης εσυ τι εκανες απο ολα αυτα που δεν εισαι κομμωτης,που τοσο ευκολο ειναι οπως λες?
 

osfp91

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

καλα το θεμα εχει ξεφυγει πολυ...δειτε τον αρχικο τιτλο πανω,και που καταντησε η συζητηση...τσακωνεστε χωρις λογο...και οχι τιποτα αλλο δεν θα δει και ο gomi να μου απαντησει αυτο που τον ρωτησα :p κουλαρετε παντως ρε....ο καθενας πολεμαει τη τριχοπτωση με το δικο του τροπο και αυτο πρεπει να ειναι αποδεκτο απο ολους...
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

παιδιά, καταστρέψαμε το θέμα της κοπέλας...όλες οι γνώμες και οι κριτικές είναι δεκτές αλλά όχι εδώ. Ανοίξτε αντίστοιχο θέμα κάπου και ευχαρίστως να γίνει αντιπαράθεση απόψεων αλλά με επιχειρήματα. Δεν παρεξηγώ κανέναν, απλά δεν μου αρέσει ο αντίλογος με μόνο κίνητρο ότι "το μυαλό μου φτάνει μέχρι εκεί που μπορούν να δουν τα μάτια μου..."
Η τριχόπτωση δεν έχει μόνο μια αιτία...οπότε γιατί πρέπει να έχει μόνο 1-2 φάρμακα για θεραπεία? Μπορεί να έχει αποτέλεσμα το πιο απίστευτο πράγμα ενώ αντίθετα και όλη τη χημεία του κόσμου να βάλεις στο κεφάλι σου να κάνεις μια τρύπα στο νερό.
Και αν θέλετε να το αναλύσουμε λίγο παραπάνω.
1. Μπορεί να υπάρξει τριχόπτωση από στρες? Φυσικά και μπορεί και αφορά και το παρόν θέμα. Σου λέει ο γιατρός με τα 15 πτυχία, πάρε μινοξ και τελειώσαμε.
Τι μπορεί να κάνει η μίνοξ? Να εκβιάσει στην καλύτερη κάποιες τρίχες να βγουν. Οκ. Και λοιπόν? Θεραπεύει την αιτία που έκανε αυτούς τους θύλακες να συμπεριφερθούν έτσι? ΟΧΙ. Άρα σε λίγο το όποιο αποτέλεσμα θα χαθεί εξαιτίας της μη ανιχνεύσιμης αιτίας ενώ θα έχεις καταφέρει και υγιεί μαλλιά να εξαρτηθούν από αυτό το δηλητήριο. Θα σε γεμίσει περισσότερο στρες λόγω των παρενεργειών που θα σου φέρει και θα σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο που δύσκολα θα καταφέρεις να βγεις.
2. Μπορεί να υπάρξει τριχόπτωση από συμπτώματα κοιλιοκάκης? Φυσικά και μπορεί και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Πάλι, πάρε μίνοξ και καθαρίσαμε.
Μα η γλουτένη "καταστρέφει" τα τοιχώματα του λεπτού εντέρου και σαν αποτέλεσμα όσο και καλά να τρως, όσα συμπληρώματα βιταμινών και να παίρνεις δεν απορροφά ο οργανισμός τίποτα και το μόνο που σιγά σιγά περνάει στην κυκλοφορία του αίματος είναι τοξίνες οι οποίες σε περιβάλλον στρεσογόνο πολλάπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς και προκαλούν στον οργανισμό φλεγμονές και μια σειρά από αυτοάνοσα νοσήματα. Η κοιλιοκάκη είναι η βαριά μορφή της δυσανεξίας της γλουτένης, αλλά το 80% του πληθυσμού μπορεί να έχει μια ελαφρύτερη δυσανεξία και να μην το γνωρίζει. Αν κάποιος δοκιμάσει να την κόψει και χάσει κιλά τις 2 πρώτες εβδομάδες, τότε έχει δυσανεξία στην γλουτένη και η επιτάχυνση του μεταβολισμού είναι σημάδι αποκατάστασης.
Για την γλουτένη εδώ
http://ippokrates-ygeia-diatrofi.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html
3. Και πιο περιληπτικά γιατί το ποστ θα φτάσει 2 σελίδες, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα από αύξηση του μύκητα κάντιτα που ζει φυσιολογικά στο έντερο μας? Φυσικά και μπορεί και μάλιστα όταν αυτός ο φυσιολογικός αριθμός διαταράσσεται προκαλεί μεγάλη παραγωγή τοξινών στο αίμα και προκαλεί μια χαρά τριχόπτωση και εξασθένηση του ανοσοποιητικού. Αν κάποιος αναρωτηθεί εκτός των άλλων, τι θα μπορούσε να προκαλέσει διαταραχή σε αυτόν τον μύκητα, το στρες είναι Νο.1.
Πάλι η μίνοξ εδώ τι μπορεί να κάνει?
Τέσπα...υπάρχουν και άλλα πραγματάκια αλλά θα νυχτώσουμε.
Αν τώρα κάποιος αναρωτηθεί τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά με την κληρονομικότητα, με το γονίδιο και με διάφορες άλλες "κατοχυρωμένες" ανά τα χρόνια απόψεις, είναι πως σίγουρα κληρονομήσαμε κάποια γονίδια που μας οδηγούν σε κληρονομικά πρότυπα, αλλά μπορεί κανείς να είναι σίγουρος τι αφορούν αυτά τα γονίδια? Θέλω να πω, κληρονομήσαμε αδύναμους στις επιθέσεις του οργανισμού θύλακες ή αδύναμο γενικότερα ανοσοποιητικό στο να μάχεται τις όποιες επιθέσεις παθογόνων?
Θα μπορούσε κάλλιστα να μας λείπουν κάποια απαραίτητα ένζυμα. Αλλά ποιον από την τεράστια βιομηχανία των μαλλιών θα συνέφερε μια απλή λύση που δεν θα σε έχει μόνιμα δεσμευμένο στα προϊόντα τους?
Επίσης, μήπως κληρονομήσαμε μια επιλεκτικότητα του οργανισμού μας να αποβάλει - εκτονώνει τα όποια του προβλήματα στους θύλακες μας? Εγώ για παράδειγμα όταν αγχώνομαι, με σφίγγει το κεφάλι μου στο πίσω μέρος για αρκετή ώρα ενώ η γυναίκα μου απλά έχει ταχυκαρδία.
Γενικότερα αυτά τα θέματα είναι μεγάλα και δεν τελειώνουν, απλά κάποιες απόψεις εκφράζω τις οποίες υιοθετώ σιγά σιγά εφόσον ο άλλος δρόμος προς το παρόν δεν με έβγαλε κάπου.
Προσωπικά πιστεύω πως η όποια λύση θα είναι η κλωνοποίηση και ενδεχομένως βλαστοκύτταρα. Και αυτή η λύση φυσικά δεν θα θεραπεύσει καμία αιτία απλά θα δώσει κάτι παραπάνω ώστε να πάψουμε να ασχολούμαστε.

osfp, φίνα δεν πήρα ποτέ και ευτυχώς που το λίγο μυαλό που είχα στα 20 μου ήταν αρκετό ώστε να με αποτρέψει. Έχω 2 φίλους στο γυμναστήριο που έχουν πάρει και χτυπάνε το κεφάλι τους. Χρησιμοποίησα όμως μινοξ για 20 χρόνια ως πιστός στρατιώτης, κετοκοναζόλη σε μεγάλες ποσότητες καθημερινά, σπιρονολακτόνη, revivogen, crinagen, super zix, azelaic acid, κορτιζόνες και άλλα που δεν θυμάμαι...και που κάθε φορά που έβγαινε μια έρευνα, οι περισσότεροι τρέχαμε με ελπίδες και ενθουσιασμό να δοκιμάσουμε ότι βλακεία μας πλάσαρε η μεγαλύτερη εμπορική βιομηχανία που λέγεται τριχόπτωση. Θα μου πεις τίποτα από αυτά δεν έκανε τίποτα? Ίσως κάτι να έκαναν ώστε να χάσω λιγότερα μαλλιά ή μπορεί και να ήταν αιτία να χάσω περισσότερα. Οι όποιες παρενέργειες όμως, ειλικρινά δεν άξιζαν τον κόπο. Ήθελα χρόνια να κόψω αυτή τη βρωμομινοξιδίλη και φοβόμουν αυτήν την φήμη που κυκλοφορεί από την ημέρα της κυκλοφορίας της μινοξ, πως απαξ και την σταματήσεις κάνεις μια φαλάκρα σαν ταψί. Και συνέχιζα να την βάζω πρωι βράδυ με τίμημα το πρησμένο πρόσωπο (τόσο που είχα ξεχάσει πως ήμουν πριν την αρχίσω), μαύρους κύκλους, πονοκεφάλους, ταχυκαρδίες, σωσιβιάκια στη μέση και πάει λέγοντας....Βρήκά όμως τρόπο και την έκοψα, αφού το επιχείρησα αρκετές φορές και όχι μόνο δεν έχασα τρίχα, αλλά τα μαλλιά μου είναι πολύ καλύτερα απ ότι πριν.
Το θέμα με το βούρτσισμα μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά μια καλή βούρτσα βοηθάει να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα της κεφαλής, σου εξαφανίζει το σμήγμα που πνίγει τους θύλακες ενώ περιέχει και αρκετή dht, αιματώνει τους θύλακες και ελέγχει την όποια ίνωση που δημιουργείται από την επιβράδυνση στη λειτουργία του θύλακα. Πόσοι από εμάς, όταν αρχίσαμε να βλέπουμε πως χάνουμε μαλλιά αρχίσαμε να αραιώνουμε το χτένισμα και σιγά σιγά φοβόμασταν να "κακομεταχειριστούμε" τα μαλλιά μας λόγω του ότι επειδή ήταν αδύναμα θα έπεφταν? Το βούρτσισμα θα βοηθήσει να φύγουν σιγά σιγά οι αδύναμες τρίχες που θα έφευγαν έτσι και αλλιώς και οι οποίες θα ξαναβγούν και θα σου δυναμώσει κατά πολύ τις υπάρχουσες. Εγώ είμαι σίγουρος πως αν το έκανα αυτό νωρίτερα θα είχα περισσότερα μαλλιά απ ότι τώρα.
Για επανέκφυση δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί πάνω κάτω είμαι σε αυτή την κατάσταση 5 χρόνια περίπου οπότε ίσως τα μαλλιά με τον χρόνο που χάνονται θέλουν και τον ίδιο χρόνο για να βγούν...αλλά και έτσι να μείνω είμαι υπερευχαριστημένος, γιατί τουλάχιστον δεν χαλάω την υγεία μου και έχω πάψει εδώ και 1 χρόνο να βλέπω τρίχες στο μαξιλάρι και στο νιπτήρα.
Κλείνοντας, γιατί μπορεί να γίνομαι κουραστικός, θεωρώ πως το καλύτερο και φυσικότερο dht blocker που αντικαθιστά μια χαρά την φίνα δίχως τις παρενέργειές της, είναι το οργανικό έξτρα παρθένο λάδι καρύδας με 1002 επίσης άλλα οφέλη....
http://www.hairloss-research.org/UpdateCoconutOil8-09.html
http://books.google.gr/books?id=tSGmnBeRpLkC&pg=PA151&lpg=PA151&dq=coconut+oil+as+dht+blocker&source=bl&ots=HbiI2FR3rR&sig=U4oiBXjZWtOisMKClohn-_66H3o&hl=el&sa=X&ei=JsylUaOFA4PwPNWxgZAB&sqi=2&ved=0CDsQ6AEwAg#v=onepage&q=coconut%20oil%20as%20dht%20blocker&f=false
Όπως πάντα, ο καθένας κάνει την ερευνά του και αποφασίζει ανάλογα...
Και για να τελειώσει η όποια παρεξήγηση, η ιατρική είναι αξιέπαινη εννοείται σε πάρα πολλά πράγματα...αλλά στο θέμα της τριχόπτωσης, μετράει μόνο αποτυχίες.
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά είχα λίγο χρόνο σήμερα και ήθελα να απαντήσω σε όσα περισσότερα μπορούσα συνοπτικά.
Εννοείται πως τίποτα δεν έχει τον χαρακτήρα προτροπής προς μια κατεύθυνση ή αποφυγή μιας άλλης. Απλά καλό είναι να μην απορρίπτουμε τίποτα γιατί οι γνώσεις που μας προσφέρουν πολλές φορές είναι επιλεγμένες και περιορισμένες σύμφωνα με τα δικά τους και μόνο συμφέροντα. Πιστεύω πως ο Θεός, αρκετές λύσεις μας τις έχει δώσει μέσα από την ίδια την φύση, αλλά ο άνθρωπος, όπως και πολλά άλλα πράγματα τα έχει αλλοιώσει προς όφελος και εκμετάλλευση.
 

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

gomi ενδιαφερον το ποστ σε αντιθεση με τους ηλιθιους που συνεχιζουν να υπαρχουν εδω μεσα..εχεις καποιο νημα να δω τι ακολουθεις και εικονες σου για να εκτιμησω την πορεια σου?δεν αμφιβαλω για το οτι ειδες παοτελεσμα με το βουρτισμα,απλα να δω.. μια εικονα ισούται με χιλιες λεξεις λενε.. :) τι ακολουθεις μονο το βουρτισμα?
αν καταλήξουμε στο οτι πρεπει να αντιμετωπιζουμε καταστασεις οχι μεμονομενα αλλα ολοκληρωμενα σε εναν ανθρωπινο οργανισμο,τοτε θεωρω οτι θα πρεπει να προσδιοριζουμε πολλα απο την αρχη παλι..δεν ξερω που και πως πρεπει να κατασταλάξω..απο τημ μια σημφωνω και εχεις δικιο και εσυ και ο πανοςλυδιος σε πολλα απο την αλλη η ιατρικη οπως την ξερουμε,μπερδεύομαι στο τι ειναι το σωστο.. εν τελει..
 

SfiNa

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

weznem είπε:
σε αντιθεση με τους ηλιθιους που συνεχιζουν να υπαρχουν εδω μεσα..
ανακατοστρα συνεχεια προκαλείς και βάζεις φιτίλια......:bravo:
 

Dimit

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Με την λουγκρα τον weznem δεν ξανασχολούμαι. Μόνο που λέει ότι κομμωτής σημαίνει να υπηρετείς την τέχνη (χαχαχα) και ότι προτιμάει την κομμωτική από διδακτορικό, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Χάνω τον χρόνο μου

baldy είπε:
χεστηκαμε για το διδακτορικο σου.Παινευεσαι κιολας κακομοιρη,καθοσουν εκει σαν το ζωο στα θρανια και τι καταλαβες καραφλιαζεις και απο χρημα δεν σε κοβω και πολλα ή μήπως νομίζεις οτι εισαι μορφωμενος,παπαρια εισαι,εξειδικευμενο οργανο εισαι,η μορφωση δεν ειναι τα διδακτορικα και στο λεω εγω που ειμαι απο ενα πολυ καλο πανεπηστιμιο και ειδα εκει μεσα ατομο να μην ξερει τι γιορταζουμε την 25 Μαρτιου, επειδη εισαι expert σε ενα αντικειμενο δεν σου δινει μορφωση ουτε καλλιεργεια και εισαι χιλιες φορες πιο βλακας απο τον κωμμοτη που περιφρονεις,αυτος εμαθε την τεχνη του και πηγε και εβγαλε το μεροκαμματο του εσυ καθησες και ξεσκιστηκες εκατο χρονια για να κανεις τι?τι παραπανω κακομοιρη? μηπως βγαζεις τα χιλιαρικα,γιατι σου ξαναλεω μορφωση δεν εχεις επειδη ξερεις πχ να λειτουργεις τελεια ενα pc και ουτε απο λεφτα μπορεις να παινευεσαι οτι εισαι πιο μαγκας,πηγαινε να δεις τον κηπουρο της βουλης και παιξε του τον διδακτρα δες τον λογαριασμο του δες και τον δικο σου,να μην σχολιασω και τους αλλους τομεις που σε κοβω και εκει loser,δεν μπορεις να συγκρινεις τον εαυτο σου ουτε με τον απλο υπαλληλακο,αμφιβαλλω οτι βγαζεις περισσοτερα και να βγαζεις 100 ευρω παραπανω παλι ηλιθιος εισαι,αυτος με λιγοτερο κοπο περιπου στα ιδια με σενα ειναι και η γενικοτερη ζωη του καλυτερη απο την μιζερη καραφλιασμενη δικια σου .Δεν καταδεχεσαι τον κομμωτη βαρβαταντρα μου.Μαζευτηκαν ολλοι εδω οι αντρακλες και τους κακοπεφτει ο κωμμοτης.Σε hairloss forum εισαι!

λοιπον αρκετα κατινιασαμε.Αλλα επρεπε να τα πω!Το κανταντησαμε κατινοφορουμ.Δεν μπορω και εγω να μην απαντω οταν βλεπω αυτα τα ποστ


Διαβάζοντας κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις σου αλλά και βλέποντας το άβαταρ σου είναι φανερό το πόσο πολύ σε έχει επηρεάσει ψυχικά η καράφλα και αυτό είναι άξιο συμπονοιας. Πέραν τούτου:

1. Πως συμπέρανες βρε καράφλα ότι δεν βγάζω λεφτά; Και πως ξέρεις ότι ζω στην Ελλάδα καν; Ας πει ο moderator, για να δεις πόσο άσχετος με την πραγματικότητα εισαι, αν η ip μου είναι ελληνική. Στο εξωτερικό ζω όπου εκτιμούν τη γνώση και την ανταμοίβουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένα χρόνο τώρα που εργάζομαι έξω έχω γίνει εκατομμυριούχος. Αλλά και πάλι και λεφτά να μην έβγαζα, το διδακτορικό δεν το κάνεις για αυτά αλλά για να μάθεις όσο το δυνατόν καλύτερα το αντικείμενο που σου αρέσει.

2. Πως συμπέρανες ότι καράφλιασα βρε ηλίθιε; ΝW2 είμαι και παρά την πρώτη αποτυχημένη μου μτμ στην Ελλάδα η δεύτερη στο εξωτερικό φίξαρε το πρόβλημα. Και εκτός αυτού με μινοχ+φινα έχω πλήρη διατήρηση. Ενας που είναι nw2 στα 30 του θεωρείται φαλακρός για σένα δηλαδή;

3. Εν τέλει, σε πείραξε βλάκα που είπα έχω διδακτορικό και εσύ δεν έχεις και έβγαλες το άχτι σου που δεν μορφώθηκες ποτέ, βλάκα ε βλάκα!

ΥΓ: Ειλικρινά συγνώμη από την κοπελιά που άνοιξε το thread αλλά δεν το ξεκίνησα όλο αυτό εγώ
 

maraki 28

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

GOMI η οποιος αλλος γνωριζει..κατι εχω διαβασει για τη μελατονινη αλλα δεν εχω ασχοληθει περισσοτερο γιατι αυτα θα επρεπε να μ τα εχει πει η δερματολογος στο συγγρο απο την οποια ειναι κ τα αρθρα που εχω διαβασει αλλα μια φορα που πηγα εκει αν κ το προβλημα ηταν εντονο δε μ ειπε τιποτα(η διαρκεια της εξετασης ηταν 5 λεπτα) κ μ εδωσε κ παλι μινοξιδιλη..
 

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

εχω μια ιδεα να σταματησετε να μην απανταμε ο ενας στον αλλον και να μην συνεχιστει το σπαμ?αντε να ηρεμησουμε ολοι..


kitty είπε:
GOMI η οποιος αλλος γνωριζει..κατι εχω διαβασει για τη μελατονινη αλλα δεν εχω ασχοληθει περισσοτερο γιατι αυτα θα επρεπε να μ τα εχει πει η δερματολογος στο συγγρο απο την οποια ειναι κ τα αρθρα που εχω διαβασει αλλα μια φορα που πηγα εκει αν κ το προβλημα ηταν εντονο δε μ ειπε τιποτα(η διαρκεια της εξετασης ηταν 5 λεπτα) κ μ εδωσε κ παλι μινοξιδιλη..

υπηρξε παλια ενα αρθο με αυτην στο φορουμ αν το βρω θα το ποσταρω.. :blush:
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

weznem, όχι, δεν έχω κάποιο νήμα σχετικά, διότι ξέρω ότι το σύνολο προτιμάει άλλους τρόπους που και αυτό σωστό είναι βέβαια και δεν προσπαθώ αλλά ούτε και θέλω να πείσω κανέναν. Εξάλλου, εκτός του ότι όσες φορές έχει τύχει να αναφέρω κάτι, υπήρξαν παρόμοιες ειρωνείες, ασχολούμαι με ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα υγείας που έχω και έχω δώσει όλη μου την προσοχή σε αυτό. Απλά είχα λίγο χρόνο αυτές τις ημέρες και πόσταρα εδώ γιατί η γυναικεία τριχόπτωση είναι πολύ πιο μεγάλο πρόβλημα από το αντίστοιχο που έχουμε εμείς οι άντρες και που όλοι μας θα έπρεπε να δείχνουμε περισσότερη ευαισθησία σε αυτό και όχι να τρωγόμαστε. Αυτές οι τρίχες έχουν μια μοναδική ιδιότητα να σε κάνουν στα αρχικά στάδια νευρικό, αντικοινωνικό, καταθλιπτικό, κομπλεξικό και πολλά άλλα όχι κολακευτικά πράγματα, αλλά σε βάθος χρόνου πιστεύω πως απλά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο...
Δεν ξέρω τι μπορώ να βρω σε φοτο που θες ώστε να υπάρξει σύγκριση μιας και δεν είμαι τύπος που καταγράφει κάτι, αλλά όταν μπορέσω θα ρίξω μια ματιά στο παλιό μου pc αν έχω κρατήσει κάτι...
Εκτός από βούρτσισμα και συμπληρώματα που παίρνω κάθε μέρα, μετά το ντους στο γυμναστήριο απλά βάζω υγρό μαγνήσιο που φτιάχνω μόνος μου με νυφάδες μαγνησίου για χαλάρωση των μυών και ίσως ενδεχόμενη ασβεστοποίηση. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Μιας και παίζεις με ρολλερ όμως, ίσως το βούρτσισμα να μην χρειάζεται. Όταν ξεκινήσω ρόλλερ θα σου πω
 

osfp91

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

παιδες αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαμαχη και πρεπει να συνεχιστει ντε και καλα ας γινει μεσω πμ και οχι καταστρεφοντας το thread...ολοι εδω για το μαλλι μας εχουμε ερθει...τι σχεση εχουν τωρα τα μυαλα,τα διδακτορικα,η γνωση και γενικα η νοοτροπια του ποιος την εχει πιο μεγαλη...ο καθενας ακολουθει τις δικες του τακτικες για τη καταπολεμηση της τριχοπτωσης...τωρα αν καποιο ατομο θελει να ακολουθησει και αυτο κατι που ειδε εδω,πρεπει πριν το κανει να ψαχτει γυρω απτη καθε θεραπεια,γιατι θα'ναι και ο μονος υπευθυνος σε τυχον παρενεργειες...τα παιδια που εχουν το φορουμ εχει μαλλιασει η γλωσσα τους να λενε αυτο το πραγμα...τωρα εσεις γιατι τρωγοσαστε μεταξυ σας δεν το καταλαβαινω..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

kitty είπε:
GOMI η οποιος αλλος γνωριζει..κατι εχω διαβασει για τη μελατονινη αλλα δεν εχω ασχοληθει περισσοτερο γιατι αυτα θα επρεπε να μ τα εχει πει η δερματολογος στο συγγρο απο την οποια ειναι κ τα αρθρα που εχω διαβασει αλλα μια φορα που πηγα εκει αν κ το προβλημα ηταν εντονο δε μ ειπε τιποτα(η διαρκεια της εξετασης ηταν 5 λεπτα) κ μ εδωσε κ παλι μινοξιδιλη..

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2760.html


έχεις αυπνίες?
 

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

GOMI είπε:
weznem, όχι, δεν έχω κάποιο νήμα σχετικά, διότι ξέρω ότι το σύνολο προτιμάει άλλους τρόπους που και αυτό σωστό είναι βέβαια και δεν προσπαθώ αλλά ούτε και θέλω να πείσω κανέναν. Εξάλλου, εκτός του ότι όσες φορές έχει τύχει να αναφέρω κάτι, υπήρξαν παρόμοιες ειρωνείες, ασχολούμαι με ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα υγείας που έχω και έχω δώσει όλη μου την προσοχή σε αυτό. Απλά είχα λίγο χρόνο αυτές τις ημέρες και πόσταρα εδώ γιατί η γυναικεία τριχόπτωση είναι πολύ πιο μεγάλο πρόβλημα από το αντίστοιχο που έχουμε εμείς οι άντρες και που όλοι μας θα έπρεπε να δείχνουμε περισσότερη ευαισθησία σε αυτό και όχι να τρωγόμαστε. Αυτές οι τρίχες έχουν μια μοναδική ιδιότητα να σε κάνουν στα αρχικά στάδια νευρικό, αντικοινωνικό, καταθλιπτικό, κομπλεξικό και πολλά άλλα όχι κολακευτικά πράγματα, αλλά σε βάθος χρόνου πιστεύω πως απλά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο...
Δεν ξέρω τι μπορώ να βρω σε φοτο που θες ώστε να υπάρξει σύγκριση μιας και δεν είμαι τύπος που καταγράφει κάτι, αλλά όταν μπορέσω θα ρίξω μια ματιά στο παλιό μου pc αν έχω κρατήσει κάτι...
Εκτός από βούρτσισμα και συμπληρώματα που παίρνω κάθε μέρα, μετά το ντους στο γυμναστήριο απλά βάζω υγρό μαγνήσιο που φτιάχνω μόνος μου με νυφάδες μαγνησίου για χαλάρωση των μυών και ίσως ενδεχόμενη ασβεστοποίηση. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Μιας και παίζεις με ρολλερ όμως, ίσως το βούρτσισμα να μην χρειάζεται. Όταν ξεκινήσω ρόλλερ θα σου πω

οκ ευχαριστω για την απαντηση..εγω ειμαι ανοιχτος σε ολα,δεν αποριπτω διχως γνωση τιποτα..προσωπικα οταν εχεις χρονο θα ηθελα να πεις τις εμπειριες σου.. επισης επειδη παλιοτερα ειχες αναφερει ξανα το προβλημα υγειας που λες,ευχομαι πραγματικα να αλλαξει η κατασταση άμεσα και σου ευχομαι οτι καλυτερο σε εσενακαι την οικογενεια σου.. gomi,ειλικρινα.. :blush:
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

να σαι καλά weznem, όπως και οι υπόλοιποι φωνακλάδες....χαιρετώ.
 

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

ρε ηλιθιο αντικειμενο σου εχω πει ξανα οταν ελεγες αυτες τις βλακειες οτι ειχα προβλημα στα νυχια μου με μια μορφη μυκητιασης πραγματικα ελεος με εσενα και τον αλλον,τοσα φορουμ υπαρχουν ολοι οι κουτοι εδω μεσα ερχεστε? τι αμαρτιες πληρωνουμε πια σε αυτο το φορουμ..
 

vag25

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Ρε παιδια τι θα γινει?
Ας σβηστουν τα ασχετα μηνυματα.Βαρεθηκαμε τους τσακωμους απο τα ιδια ατομα.Δεμν αφορουν κανεναν.


GOMI είπε:
Κλείνοντας, γιατί μπορεί να γίνομαι κουραστικός, θεωρώ πως το καλύτερο και φυσικότερο dht blocker που αντικαθιστά μια χαρά την φίνα δίχως τις παρενέργειές της, είναι το οργανικό έξτρα παρθένο λάδι καρύδας με 1002 επίσης άλλα οφέλη....
http://www.hairloss-research.org/UpdateCoconutOil8-09.html
http://books.google.gr/books?id=tSGmnBeRpLkC&pg=PA151&lpg=PA151&dq=coconut+oil+as+dht+blocker&source=bl&ots=HbiI2FR3rR&sig=U4oiBXjZWtOisMKClohn-_66H3o&hl=el&sa=X&ei=JsylUaOFA4PwPNWxgZAB&sqi=2&ved=0CDsQ6AEwAg#v=onepage&q=coconut%20oil%20as%20dht%20blocker&f=false
Όπως πάντα, ο καθένας κάνει την ερευνά του και αποφασίζει ανάλογα...

Διαβασα λιγο γι αυτο.Και σε καποιο αρθρο λεει:
Ωστόσο όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί έλαιο καρύδας πρέπει να είναι προσεκτικός ώστε να μην είναι υδρογονωμένο: και αυτό διότι τα υδρογονωμένα έλαια είναι ανθυγιεινά και επικίνδυνα για την υγεία, όπως τα τρανς λιπαρά οξέα».
Εχεις να προτεινεις καποιο?
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

vag25 είπε:
Διαβασα λιγο γι αυτο.Και σε καποιο αρθρο λεει:
Ωστόσο όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί έλαιο καρύδας πρέπει να είναι προσεκτικός ώστε να μην είναι υδρογονωμένο: και αυτό διότι τα υδρογονωμένα έλαια είναι ανθυγιεινά και επικίνδυνα για την υγεία, όπως τα τρανς λιπαρά οξέα».
Εχεις να προτεινεις καποιο?

ναι vag, γι αυτό τόνισα έξτρα παρθένο...εγώ χρησιμοποιώ 6 μήνες αυτό

http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Extra-Virgin-Coconut-Oil-16-fl-oz-473-ml/3111

στην περιγραφή του αναφέρει αυτό

Unlike refined coconut oils, Extra Virgin Coconut Oil is not hydrogenated, bleached, refined or deodorized

Η μόνη παρενέργεια, αν μπορεί φυσικά να θεωρηθεί παρενέργεια είναι ότι σου ανεβάζει την καλή χοληστερίνη στα ύψη. Ο γιατρός αναρωτιόταν πως το έκανα αυτό και το προτείνει σε αρκετούς ασθενείς του πλέον...
 

Capri

Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Gomi,αυτό το τρώς?Κι αν ναι,πόσο ημερησίως?
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Capri είπε:
Gomi,αυτό το τρώς?Κι αν ναι,πόσο ημερησίως?

Ναι και μάλιστα είναι πολύ καλό για το μαγείρεμα γιατί δεν οξειδώνεται σε μεγάλες θερμοκρασίες όπως τα υπόλοιπα λάδια, αλλά για μαγείρεμα είναι πολύ ακριβό. Εγώ τηγανιτά θα φάω μόνο μια φορά το μήνα και τηγανίζω σ αυτό, ενώ γενικότερα σε όλα μου τα φαγητά δεν βάζω λάδι κατά το μαγείρεμα τους παρά προσθέτω ωμό μετά.
Το λάδι καρύδας όταν η θερμοκρασία δωματίου είναι κάτω από 22-24 βαθμούς γίνεται στερεό, όπως πχ το χειμώνα ενώ τώρα είναι υγρό σαν κανονικό λάδι. Θέλει λίγο να συνηθίσεις την γεύση μόνο όταν το φας ωμό και αν προσέχεις τις θερμίδες σου να το υπολογίζεις όπως τις θερμίδες του ελαιόλαδου ώστε να μετριάσεις αυτό και να προσθέσεις λάδι καρύδας.
Επειδή έχει πολύ ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες καλό είναι να ξεκινήσεις με 1 κ. του γλυκού το πρωί και 1 το βράδυ για 2-3 ημέρες και αν δεις και όλα οκ τις κάνεις κουταλιές της σούπας. Εγώ στην αρχή είχα φτάσει 3κ. της σούπας αλλά το έριξα στις 2 γιατί τελειώνει και γρήγορα...
 

maraki 28

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

GOMI οχι δεν εχω αυπνιες..κοιμαμαι σαν πουλακι(ειδικα οταν σκεφτομαι πως θα ηταν να εχω παλι τα πυκνα μακρια μαλλια μου :D ) αρα μαλλον ουτε η μελατονινη βοηθαει...:/
 
Μπλουζα