τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

maraki 28

New Member
Γειά σας! Ειμαι νέα στο φόρουμ.. Σας παρακαλώ ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕ..Σίγουρα θα γίνω κουραστική, όμως πρέπει να εξηγήσω ακριβώς πως είναι η κατάσταση. Από το νηπιαγωγείο είχα πρόβλημα τριχόπτωσης, απο το άγχος μου έπεφταν τα μαλλιά στο κάτω μερος της κεφαλής κάνοντας μπαλώματα, όμως πάντα ξαναφύτρωναν χωρίς κάποια θεραπεία.Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τα 23 μου. Όμως πέρυσι πέρασα μια πολύ έντονη στεναχώρια όταν έχασα κάποιο άτομο απο τη ζωή μου, οπότε άρχισα να χάνω πολλές τρίχες σε κάθε λούσιμο. Η δερματολόγος μου είπε πως πρόκειται για γυροειδή αλωπεκεία.Ξεκίνησα με 3 ενέσεις κορτιζόνης και μου έδωσε το regaine 5%. Μετά απο 2-3 μήνες φύτρωσαν κάποιες τρίχες που ξαναέπεσαν με τη διακοπή της θεραπείας.Παράλληλα χρησιμοποιούσα clareloux και έπινα moducare. Αφού έβλεπα όλο και περισσότερες τρίχες να χάνονται, επισκέφτηκα το νοσοκομείο Συγγρό. Εκεί ο γιατρός διέγνωσε γυροειδή αλωπεκεία-οφίαση όπου τα μαλλιά πέφτουν απο το ένα αυτί μέχρι το αλλο. Μου έδωσε μια λοσιόν με μινοξιδίλη και μια με ανθραλίνη, είχα κάποια αποτελέσματα αλλά και πάλι έπεσαν με τη διακοπη τους. Ξαναπήγα στο Συγγρό σε άλλο δερματολόγο, η επίσκεψη είχε διάρκεια 5 λεπτά και φυσικά μου έδωσε λοσιον με μινοξιδίλη.Καθώς η τριχόπτωση συνεχιζόταν η δερματολόγος μου πρότεινε να δοκιμάσω κυκλοσπορίνη.Επίσης δοκίμασα και αμπούλες κομμωτηρίου, τίποτα απο όλα αυτά δεν είχε αποτέλεσμα,οπότε σταμάτησα οτιδήποτε χημικό. Έχω δοκιμάσει πολυτρίχι, αλόη, μια συνταγή πρακτικού με κεραμίδι σκόρδο και μπαρούτι, τα πάνταααα...Πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται το δέρμα μου και απλώς υπάρχουν λίγες τρίχες στο πάνω μέρος να κρέμονται και να το καλύπτουν :'( :'( :'( τι να κάνω; Με τους γιατρούς και τις θεραπείες δεν έχω αποτελέσματα. Απο τις συζητήσεις εδώ έμαθα πολλά και πραγματικά μου έχετε δώσει πολύ κουράγιο!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

δυστυχως απο οσο γνωριζω θεραπεια στη γυροειδη αλωπεκια δεν υπαρχει, τα συμπτωματα πολεμουν οι γιατροι οχι την αιτια.. οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις..κυκλοσπορινη πηρες.κορτιζονη πηρες,μινο πηρες..δεν ξερω αν δινουν κατι αλλο ,τωρα μπορει να κανω και λαθος οποτε περιμενε και αλλες γνωμες..
 

panoslydios

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Mισο λεπτο.

Η περιπτωση σου μου ακουγεται περισσοτερο σαν περιπτωση conflict.
Η τριχοπτωση σου προερχεται οπως λες απο

α)στενοχωρια
β) αγχος απο μικρη ηλικια

Για τη γυροειδη δεν θα αναφερω τιποτα παραπανω,μονο οτι θα εβλεπες αποτελεσματα με το να φιλτραρεις το νερο που κανεις μπανιο και εκεινο που πινεις.Πραγματικα. Ατελειωτο αυτο το φθοριο στον τροπο ζωη μας,που φτανει σε τοξικα επιπεδα.

Το θεμα ειναι να πας πισω και να δεις τι συνεβη.Να αντιμετωπισεις τη συγκρουση που απο μικρη σε εκανε να εχεις αγχος.
Μπορεις να το προσδιορισεις τι ηταν αυτο?

Με λιγα λογια : εχουμε το conflict-συγκρουση (απο τι προερχεται?)
που ενεργοποιει ενα βιολογικης σημασιας προγραμμα με σκοπο να σε κανει να αντιμετωπισεις αυτη την κατασταση.Για εσενα αυτη η κατασταση ειναι βιολογικης σημασιας,εχει να κανει με επιβιωση.Μπορει να μην εχει την αυστηρη εννοια της επιβιωσης.αλλα εμεις σαν ανθρωποι δρουμε και επικοινωνουμε και σε συμβολικο επιπεδο σε αντιθεση με τα αλλα ζωα.

Οι γιατροι δεν ξερουν .Οι περισσοτεροι .Ειναι αναισθητοι και απαθεις.
Πρεπει να ειναι πολυ μαλακας καποιος για να χορηγησει μινοξιδιλη στην περιπτωση σου.

Για μενα η τριχοπτωση σου θα λυθει μολις πας πισω και θυμηθεις
τι συνεβη.
Απο εκει και περα,καλο θα ηταν να τσεκαρεις τα παντα για διατροφη,τοξικοτητα,αποτοξινωσεις και και και.
Θα ωφεληθεις σιγουρα και απο οτιδηποτε εχει να κανει με αιματωση τριχωτου,αφου ομως ΠΡΩΤΑ αντιμετωπισεις το conflict.

Θα ξεκινουσα με :
α) ολες τις αποτοξινωσεις (cleanses- καλη κοινοτητα για αυτο ειναι το curezone)
β) υποστηρικτικο περιβαλλον(οχι αλλα πραγματα που τραυματιζουν σε
ψυχολογικο ή σωματικο επιπεδο ,πραγματικα οπως βλεπεις αυτα τα δυο ειναι ενιαια).
γ) ασκησεις αιματωσης + dry skin brushing http://immortalhair.forumandco.com/t7419-regrow-your-hair-with-the-ferox-method )

δ) καλη διατροφη( ΠΟΛΛΑ φρουτα-παρε αποχυμωτη αν εχεις και ριξε πραγμα μεσα-κυριως φρουτα και λαχανικα που περιεχουν τανινες(ροδι,μουρα http://en.wikipedia.org/wiki/Tannin )
τα παντζαρια ειναι επισης πολυ καλα σε χυμο αλλα θελει αργα γιατι ειναι πολυ αποτοξινωτικα.
Πολυ νερο(τοσες Ounces οσο το μισο του βαρους σου σε Λιβρες).
ΜΑΚΡΙΑ απο γαλακτοκομικα,κρεατα με αντιβιοτικα,τηγανιτα ,fast food).

Θελεις να επουλωσεις.Αρα θες να φτιαξεις γυρω και μεσα σου το υπερτατο αναγεννητικο
περιβαλλον.
 

krhtikos21

Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

επίσης ψάξε για ομοιοπαθητική σε τέτοιες περιπτώσεις όπως αλλεργίες βοηθάει πάρα πολύ.η κλασσική ιατρικη εδώ δε μπορεί να κάνει κάτι είναι σωστή η προσέγγιση τ φίλου παραπάνω.πρέπει να αντιμετωπίσεις την αιτία και όχι τα συμπτώματα.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

kitty είπε:
Γειά σας! Ειμαι νέα στο φόρουμ..παρακαλω ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕ..σιγουρα θα γινω κουραστικη ομως πρεπει να εξηγησω ακριβως πως εχει η κατασταση.Απο το νηπιαγωγειο ειχα προβλημα τριχοπτωσης απο το αγχος επεφταν τα μαλλια στο κατω μερος του κεφαλιου κανοντας μπαλωματα κ παντα ξαναφυτρωναν χωρις καποια θεραπεια..αυτο συνεχιστηκε μεχρι τα 23 μου..ομως..περυσι περασα πολυ εντονη στεναχωρια απο καποιο ατομο που εχασα απο τη ζωη μου οποτε αρχισα να χανω πολλες τριχες σε καθε λουσιμο.η δερματολογος μ μ ειπε πως προκειται για γυροειδη αλωπεκεια.μ εκανε καποιες ενεσεις κορτιζονης κ μ εδωσε το regaine 5% μετα απο 2 3 μηνες φυτρωσαν καποιες τριχες που με τη διακοπη της θεραπειας ξαναεπεσαν..επισης χρησιμοποιουσα clareloux κ επινα moducare.αφου εβλεπα ολο κ περοσσοτερες τριχες να χανονται επισκεφτηκα το νοσοκομειο συγγρο οπου ο γιατρος διεγνωσε γυροειδη αλωπεκεια οφιαση που τα μαλλια πεφτουν απο το ενα αυτι μεχρι το αλλοκ μ εδωσε μια λοσιον με μινοξιδιλη κ μια με ανθραλινη,ειχα καποια αποτελεσματα ομως κ παλι επεσαν με τη διακοπη τους..ξαναπηγα στο συγγρο σε αλλο δερματολογο, δε μ μιλησε κ πολυ για το προβλημα, μ εδωσε λοσιον με μινοξιδιλη..αφου η εντονη τριχιπτωση συνεχιζοταν η δερματολογος μ μ προτεινε να δοκιμασω κυκλοσπορινη..επισης δοκιμασα κ αμπουλες κομμωτηριου, οπως καταλαβαινετε,τιποτα απο ολα αυτα δεν ειχε αποτελεσμα..οποτε τωρα εχω σταματησει οτιδηποτε χημικο..εχω δοκιμασει πολυτριχι,αλοη,κατι με κεραμιδι σκορδο κ μπαρουτι..τα πανταααα...πλεον εχει αρχισει να φαινεται το κεφαλι μου κ απλα υπαρχουν λιγες τριχες στο πανω μερος να κρεμονται κ ισα που να το καλυπτουν:':)':)'( τι να κανω?με τους γιατρους κ τις θεραπειες δεν εχω αποτελεσμα..απο τις συζητησεις εδω εμαθα πολλα κ πραγματικα μ εχετε δωσει πολυ κουραγιο..ειμαι ενα βημα πριν να καραφλιασω :'( [/size][/font]

Λοιπόν kitty, επειδή μου έχει ανεβεί το αίμα στο κεφάλι με αυτά που διαβάζω για μερικούς επιστήμονες απο το συγγρος, αν μένεις Αθήνα στείλε μου pm ν σου δώσω οδηγίες για να σε δει ένας κορυφαίος δερματολόγος δωρεάν.
 

maraki 28

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Χάρηκα πάρα πολύ που μου απαντήσατε και δε φαντάζεστε πόσο σας ευχαριστώ. Απο αυτό το φόρουμ μαθαίνω τόσα πολλά που κανένας γιατρός δε μου εχει πει και πραγματικά νιώθω άνετα να συζητάω εδω το πρόβλημά μου. Αλλού δεν το κάνω (είμαι γενικά κλειστός χαρακτήρας) και όταν κάποιος με ρωτήσει το παίζω άνετη, η καρδιά μου όμως ξέρει πόσο πονάω κι έχω κλάψει μονη μου. Ο οργανισμός μου κάτι έχει πάθει και δεν αναγνωρίζει τις τρίχες σαν δικό του σώμα, γι΄αυτό πηρα κυκλοσπορίνη, όμως τη σταμάτησα γιατί δε μπορώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου πίνοντας κάτι τοσο δυνατό.
Ακόμα δεν γνωρίζω πως να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Δεν είμαι απο Αθήνα, αλλά μπορείτε να μου προτείνετε οποιονδήποτε γιατρό. Για το φιλτράρισμα του νερού το διάβασα και θα το ψάξω. Panoslydios, πολύ σημαντικές οι συμβουλές σου (όπως και όλων των άλλων) θα ακολουθήσω σωστή διατροφή κ.λ.π.,για την ομοιοπαθητική το σκέφτηκα κι εγώ, όμως για να λειτουργήσει σωστά η θεραπεία δεν θα πρέπει πρώτα να επιδινωθεί η κατάσταση; Είμαι στη φάση που και 1 τριχα μου είναι απαραιτητη, οπότε αν είναι να καραφλιάσω με την ομοιοπαθητική, θεραπεύομαι και μόνη μου, αφού αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι να μη συμβεί το μοιραίο :( αν μου πέσουν όλα, δε θα έχω άγχος μήπως μου πέσουν τα μαλλιά :p


ααααα και κάτι άλλο που ξάχασα να γράψω! Οι περισσότεροι εδώ είστε άντρες..Γιατί το θεωρείτε σαν πρόβλημα, έστω αισθητικής? Στους περισσότερους ταιριάζει το ξυρισμένο κεφάλι πιο πολύ και απ΄το να είχατε μαλλιά!!
 

Bouklas

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

kitty είπε:
ααααα και κατι αλλο που ξεχασα να γραψω! οι περισσοτεροι εδω ειστε αντρες..γιατι το θεωρειτε να προβλημα εστω αισθητικης? στους περισσοτερους πηγαινει το ξυρισμενο κεφαλι περισσοτερο κ απο το να ειχατε μαλλια!!
Kitty όντως σε κάποιους πάει. Αλλα επειδή θα μιλήσω για μένα είμαι επελπιστικα διαφορετικός με ξυρισμένο κεφάλι, ήμουν φαντάρος, με τριχόπτωση πάλι και τότε, ξυρισμένο κεφάλι και από εμφάνιση άσε οποτε έπαιρνα άδεια όλοι πάθαιναν ένα σοκ όταν με έβλεπαν αν είμαι εγώ και πως έγινα έτσι και ότι καράφλιασα. Βλέπεις τα χτένιζα με τέτοιο τρόπο που δεν φαινότανε τόσο μεγάλο το πρόβλημα.
Τώρα που το μαλλί έχει αλλάξει έχουν αλλάξει επίσης και πολλά στη ζωή μου που παλιά δεν συνέβαιναν στην καθημερινότητα μου.
Σου εύχομαι μέσα απο την καρδια μου να δεις τα μαλλιά σου όπως τα θες γιατί στις γυναίκες αν και πιο σπανια από εμάς είναι και πιο άσχημο ψυχολογικά φαντάζομαι :/
 

orestis

Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Η ομοιοπαθητικη δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες.
Ισα ισα που στοχος της ειναι να θεραπευσει το προβλημα πριν προχωρήσει και οχι να το επιδεινώσει.
Ειναι πολυ πιο κοντα σε αυτα που λεει ο Πανος, και ακομα πιο κοντα βρισκετε η ολιστικη που εχει σαν στοχο να φερει ολον τον οργανισμο σε μια καλυτερη κατασταση και οχι μονο καποιο συγκεκριμενο προβλημα.

Αυτο που λες για το ξυρισμενο κεφαλι, δεν παει στους περισσοτερους.
Το ξυρισμενο κεφαλι παει σε οσους και οσες εχουν ισορροπημένες αναλογιες στα χαρακτηριστηκα του προσωπου. κατι που δεν συμβαίνει στους περισσοτερους.
 

somari

Active Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Ok εντάξει γειά σας... Δεν ξανασχολούμαι πλέον με αυτό το φόρουμ για πολλούς λόγους...
Ο ένας είναι ότι η κοπέλα μου ήταν ακριβώς όπως η Κίττυ... που μου πε πως αν είσαι άντρας δε σε χαλάει η καράφλα (μέχρι και που με "μπινελίκωσε" όταν είδε στο ιστορικό μου το hairlossgr) και ότι σε χαλάει αν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ με την καράφλα -λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης-
Μετά υπάρχει αυτό το αίσθημα του οτιδήποτε είναι κλασικής ιατρικής είναι μαλακία, σπρώχνοντας τον οποιονδήποτε νέο σε ολιστική και ομοιοπαθητική -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΗ ΣΚΕΤΟΥ ΝΕΡΟΥ FFS-...
Και τέλος τρώμε αμάσητη την οποιαδήποτε θεωρία συνμωσίας γιατί είμαστε γαμάτοι...

BYE GUYS! XARHKA!
 

maraki 28

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Θα ψάξω καλύτερα για την ομοιοπαθητική και μάλλον θα ξεκινήσω..Και πάλι θα σας ευχαριστήσω αλλά με συγκινεί πολύ που υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν! Μπουκλα..είδα τις φωτο σου κι έχει βελτιωθεί κατά πολύ το μαλλί σου. Σίγουρα για τις γυναίκες είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτο. Δεν είναι μόνο το να φυτρώσουν νέες τρίχες, αλλά και να μακρύνουν κι εγω απο τις θεραπείες όταν τις έφτανα σε κάποιο μήκος, έπεφταν :( :(


somari.... μπερδεύτηκαααααα :/ :/
 

SfiNa

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

kitty είπε:
Γειά σας! Ειμαι νέα στο φόρουμ..παρακαλω ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕ..σιγουρα θα γινω κουραστικη ομως πρεπει να εξηγησω ακριβως πως εχει η κατασταση.Απο το νηπιαγωγειο ειχα προβλημα τριχοπτωσης απο το αγχος επεφταν τα μαλλια στο κατω μερος του κεφαλιου κανοντας μπαλωματα κ παντα ξαναφυτρωναν χωρις καποια θεραπεια..αυτο συνεχιστηκε μεχρι τα 23 μου..ομως..περυσι περασα πολυ εντονη στεναχωρια απο καποιο ατομο που εχασα απο τη ζωη μου οποτε αρχισα να χανω πολλες τριχες σε καθε λουσιμο.η δερματολογος μ μ ειπε πως προκειται για γυροειδη αλωπεκεια.μ εκανε καποιες ενεσεις κορτιζονης κ μ εδωσε το regaine 5% μετα απο 2 3 μηνες φυτρωσαν καποιες τριχες που με τη διακοπη της θεραπειας ξαναεπεσαν..επισης χρησιμοποιουσα clareloux κ επινα moducare.αφου εβλεπα ολο κ περοσσοτερες τριχες να χανονται επισκεφτηκα το νοσοκομειο συγγρο οπου ο γιατρος διεγνωσε γυροειδη αλωπεκεια οφιαση που τα μαλλια πεφτουν απο το ενα αυτι μεχρι το αλλοκ μ εδωσε μια λοσιον με μινοξιδιλη κ μια με ανθραλινη,ειχα καποια αποτελεσματα ομως κ παλι επεσαν με τη διακοπη τους..ξαναπηγα στο συγγρο σε αλλο δερματολογο, δε μ μιλησε κ πολυ για το προβλημα, μ εδωσε λοσιον με μινοξιδιλη..αφου η εντονη τριχιπτωση συνεχιζοταν η δερματολογος μ μ προτεινε να δοκιμασω κυκλοσπορινη..επισης δοκιμασα κ αμπουλες κομμωτηριου, οπως καταλαβαινετε,τιποτα απο ολα αυτα δεν ειχε αποτελεσμα..οποτε τωρα εχω σταματησει οτιδηποτε χημικο..εχω δοκιμασει πολυτριχι,αλοη,κατι με κεραμιδι σκορδο κ μπαρουτι..τα πανταααα...πλεον εχει αρχισει να φαινεται το κεφαλι μου κ απλα υπαρχουν λιγες τριχες στο πανω μερος να κρεμονται κ ισα που να το καλυπτουν:':)':)'( τι να κανω?με τους γιατρους κ τις θεραπειες δεν εχω αποτελεσμα..απο τις συζητησεις εδω εμαθα πολλα κ πραγματικα μ εχετε δωσει πολυ κουραγιο..ειμαι ενα βημα πριν να καραφλιασω :'( [/size][/font]
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

somari είπε:
Ok εντάξει γειά σας... Δεν ξανασχολούμαι πλέον με αυτό το φόρουμ για πολλούς λόγους...
Ο ένας είναι ότι η κοπέλα μου ήταν ακριβώς όπως η Κίττυ... που μου πε πως αν είσαι άντρας δε σε χαλάει η καράφλα (μέχρι και που με "μπινελίκωσε" όταν είδε στο ιστορικό μου το hairlossgr) και ότι σε χαλάει αν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ με την καράφλα -λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης-
Μετά υπάρχει αυτό το αίσθημα του οτιδήποτε είναι κλασικής ιατρικής είναι μαλακία, σπρώχνοντας τον οποιονδήποτε νέο σε ολιστική και ομοιοπαθητική -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΗ ΣΚΕΤΟΥ ΝΕΡΟΥ FFS-...
Και τέλος τρώμε αμάσητη την οποιαδήποτε θεωρία συνμωσίας γιατί είμαστε γαμάτοι...

BYE GUYS! XARHKA!

Ειναι πολυ δημοκρατικο να θες να λεγονται μονο οσα εσυ δεχεσαι.
Ειναι δικαιωμα σου να απορριπτεις κατι, αλλα αφου προφανως δεν το εχεις δοκιμασει για να το απορριψεις μετα, ασε αυτους που πιθανον να κανουν χρονια ομοιοπαθητικη ή ολιστικη να εχουν καποια αποψη και να την εκφραζουν.
Δεν σε υποχρεωνει κανενας εξ αλλου να ακολουθησεις κατι που δεν θες.
Εσενα γιατι δεν σε κατηγορει καποιος που υπερασπιζεσαι την κλασικη ιατρικη, που στο θεμα των μαλλιων δεν τα εχει παει και πολυ καλα μεχρι τωρα. Γιατι αν τα ειχε παει καλα, δεν θα ηταν κανενας εδω μεσα.
Ασε λοιπον να ακουστουν κι αλλες αποψεις κι εσυ μην τις ασπαζεσαι.
 

weznem

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

kitty είπε:
θα ψαξω καλυτερα για την ομοιοπαθητικη κ μαλλον θα ξεκινησω..κ παλι θα σας ευχαριστησω αλλα με συγκινει πολυ που υπαρχουν ανθρωποι προθυμοι να βοηθησουν! μπουκλα..ειδα τις φωτο σου κ εχει βελτιωθει κατα πολυ το μαλλι σου.. σιγουρα για τις γυναικες ειναι πολυ ψυχοφορο ολο αυτο..κ δεν ειναι μονο το να φυτρωσουν νεες τριχες αλλα κ να μακρυνουν κι εγω απο τις θεραπειες πανω που τις εφτανα σε καποιο μηκος,επεφταν :( :(


somari.... μπερδευτηκαααααα :/ :/



δυστυχως, οι γνωσεις μας (Στους περισσοτερους) σε τετοιας μορφης προβληματα ειναι ελαχιστες..τι να σου πω,ισως η λυση ειναι να στειλεις μαιλ στο σορλατενο και ας πας αθηνα για να δεις τον γιατρο,αν σου δωσει λυση,θα αξιζει ο κοπος.... στους περισοτερους δυστυχως δεν παει η καραφλα για 2 λογους α,αναλογια χαρακτηριστικων)μονο το 5% των ανθρωπων εχουν αρμονια στα χαρακτηριστικα τους.. β)αρμονια οστων κρανιου για να σου πηγαινει ηραφλα απαιτει ομοιομορφα οστα..ουτε πολυ τετραγωνα,αλλα ουτε και πολυ ωοειδες κεφαλι οποτε οπως αντιλαμβανεσε το κεφαλι του beckham den το χει ολος ο κοσμος.. :s
καλη επιτυχια στο προβλημα!!


η εκθεση καραφλων περιοχων στον ηλιο επιδεινώνει το πρόβλημα θα δημιουργησει μικροφλεγμονες..προσεξε το,ο ηλιος πλεον προκαλει κακο παρα καλο,πανω απο το 15 με 20 λεπτα.. και στο κεφαλι ειναι λεπτο το δερμα,γι αυτο και οποιος εχει καραφλα θα παρατηρησεις κκκιναδαια παναδες γενικα μικροφλεγμονες απο την εκθεση της καραφλης περιοχης στον ηλιο(λογω απωλειας της προστασιας που παρεχουν οι τριχες..)
 

maraki 28

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

iiii δεν το ειχα σκεφτει τοοοσο πολυ με τα οστα κ το κρανιο..οκ...το παιρνω πισω..παντως οσους καραφλους εχω δει δεν ειναι ασχημοι! :D
 

Bouklas

Well-Known Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

somari είπε:
Ok εντάξει γειά σας... Δεν ξανασχολούμαι πλέον με αυτό το φόρουμ για πολλούς λόγους...
Ο ένας είναι ότι η κοπέλα μου ήταν ακριβώς όπως η Κίττυ... που μου πε πως αν είσαι άντρας δε σε χαλάει η καράφλα (μέχρι και που με "μπινελίκωσε" όταν είδε στο ιστορικό μου το hairlossgr) και ότι σε χαλάει αν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ με την καράφλα -λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης-
Μετά υπάρχει αυτό το αίσθημα του οτιδήποτε είναι κλασικής ιατρικής είναι μαλακία, σπρώχνοντας τον οποιονδήποτε νέο σε ολιστική και ομοιοπαθητική -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΗ ΣΚΕΤΟΥ ΝΕΡΟΥ FFS-...
Και τέλος τρώμε αμάσητη την οποιαδήποτε θεωρία συνμωσίας γιατί είμαστε γαμάτοι...

BYE GUYS! XARHKA!

Somari και μένα η δικια μου ξέρει ότι κάνω θεραπεία για τα μαλλιά γιατί με το αποτέλεσμα δεν κρύβεται ότι κάτι έχω κάνει, και ξέρει επίσης ότι μπαίνω συχνά, γράφω και διαβάζω σε ένα forum για την τριχόπτωση, αλλα δεν με μπινελικωσε ποτε, γιατί πάντα μου έλεγε και εγώ μαζί σου είμαι, δεν είχε θέμα με την τριχόπτωση μου ποτε όπως και η δικια σου αλλα κακά τα ψέμματα και σε μένα και σε εκείνη αρέσω πιο πολύ έτσι από πιο πριν εμφανισιακά, άσχετα αν μέσα μας και τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει παραμείνει το ίδιο. Πάντα μου έλεγε αν σε κάνει να νιώθεις καλά κάντο. Δεν ξέρω αν μπει ποτε στο forum και δει τα μηνύματα μου να με μπινελικωσει σαν εσένα, δεν το πιστεύω αυτό. Αλλα θα σου πω κάτι άλλο. Παλιά πήγαινα γυμναστήριο, είχα φτιάξει ένα πολυ ωραίο σώμα, όχι bodybuilder, όλα μου τα ρούχα μου πήγαιναν πάνω μου τόσο ωραία, μου άρεσε αυτό που έβλεπα πάνω μου, το ίδιο και με τα τα μαλλιά τώρα. Κάνω κάτι που μου αρέσει εμενα πρώτα από όλα, και μετά για τους άλλους, νιώθω εγώ καλά και όσοι μ'αγαπάνε ακόμα και αν δεν τους πείραζε το πρόβλημα που είχα με την τριχόπτωση τώρα αρέσει και σε εκείνους το αποτελεσμα μου και μου λένε bravo σου.
Αν πιστεύεις ότι πχ εγώ που θέλω να πετύχω κάποια πράγματα είναι γιατί έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, τότε θα σου πω πως ανασφάλειες και προσωπικά θέματα όλοι μας έχουμε, δεν είναι κακό να θες να κανεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλά. Kαι επίσης κανεις δεν έχει την ίδια κοπέλα.
Εγώ πάντως δεν θέλω να φύγεις από το forum αλλα ok δικη σου αποφαση.
 

maraki 28

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

ειιι...Το εννοούσε ότι θα φύγει; Για μισό λεπτόοοο.. Κάποιους σας ξέρω απο εδώ πριν καν γίνω μέλος κι έμαθα πολλά απο εσάς.. Όλες οι γνώμες χρειάζονται! Και για να το ρίξω λίγο στην πλάκα.. Δε με σέβεστε καθόλου;; Θέλετε να αγχωθώ;; :p :p :p
 

baldy

Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

o chs μου ελεγε για μια περιπτωση που μια κοπελλα ειχε α/α τυπου αλωπεκια και ταλαιπωρουταν για χρονια μεχρι που βρεθηκε ενας γιατρος και τις εδωσε οιστρογονα και τωρα ζει μια χαρα,δεν ξερω αν καπως συνδεεται αυτο με την περιπτωση σου
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

kitty, φίλη της γυναίκας μου είχε το ίδιο πρόβλημα σε έντονες περιόδους στρες, με την διαφορά ότι είχε διάχυτη αλωπεκία. Σε αντίθεση με το ότι χαλάει κάποιους οι προτάσεις εκτός της κλασσικής ιατρικής, η οποία στο σύνολό της έχει μάθει να καλύπτει τα αποτελέσματα και όχι να χτυπάει την αιτία, σε αυτοάνοσα θέματα, ο φυσικός δρόμος έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα απ΄οτι τα φάρμακα. Αν ήθελες βέβαια να εξετάσεις κάτι ακόμα σε αυτόν τον τομέα, θα ήταν πολύ καλό, αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, να κοιτάξεις το θυρεοειδή σου. Επίσης η πρόταση του badly για οιστρογόνα όπως επίσης και η βιταμίνη d, θεωρητικά έχουν νόημα.
Από κει και πέρα, η δική μου γνώμη, αφορά στο να κοιτάξεις σιγά σιγά να πάρεις προβιοτικά. Το στρες χτυπάει ακαριαία την χλωρίδα του εντέρου και όλο μας το σώμα είναι επιρρεπής σε φλεγμονές και σε αυτοάνοσα νοσήματα. Η κλασσική ιατρική στον τομέα αυτοάνοσων νοσημάτων έχει κάνει μια τρύπα στο νερό. Αν θες κάνε την ερευνά σου σχετικά με τα προβιοτικά και την αλωπεκία, και αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις προβιοτικά, γιατί είναι κάπως ακριβά, το καλύτερο θα ήταν να βρεις σπόρους κεφιρ και να φτιάχνεις γάλα εσύ και όχι έτοιμο από σουπερ μάρκετ. Επίσης μπορείς να φτιάχνεις γιαούρτι 24 ζύμωσης σπίτι σου και θα παίρνεις τα απαραίτητα προβιοτικά από αυτά, ενώ θα μπορούσες να συμπληρώσεις με καλά ω3 λιπαρά οξέα.
Ταπεινή μου γνώμη και τίποτα παραπάνω τα όσα αναφέρω που όμως τα έχω δει στην πράξη να λειτουργούν και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Λένε πως η αλωπεκία είναι μη θεραπεύσιμη, αλλά αντιστρέφεται πολύ γρήγορα όταν βρεις την αιτία, που δυστυχώς λόγω στρες μπορεί να είναι κάπως πολυποίκιλη...
Χαλαρά και ήρεμα πάνω απ όλα και όλα θα πάνε καλά.
 

maraki 28

New Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ! Γνώμες που έχω ακούσει εδώ δε μου έχει πει ούτε ειδικός, έλεος.. Πρόβλημα με τον θυροειδή δεν έχω και οι εξετάσεις μου ειναι καλές.. baldy μπορούμε να μάθουμε τον γιατρό; GOMI τα προβιοτικά τα βρίσκω σε φαρμακείο; (εδώ δεν ξέρω που θα βρω προβιοτικά, θα βρω και την αιτία; :D :D :p ) Χαλαρά κ ήρεμα το προσπαθώ όσο μπορώ... Όμως σε μια γυναίκα είναι πολύ πιο δύσκολο απο οτι στους άντρες..Κοντεύω να ξεκινήσω να κυκλοφορώ με μαντήλι, αν συμβεί αυτό ποιός θα με πάρει για δουλειά; Ποιός άντρας θα θέλει δίπλα του μια γυναίκα χωρίς μαλλιά; Και άλλα πολλά απλά καθημερινά πράγματα που θα δυσκολεύομαι να κάνω..Είμαι μόλις 25 και αντί να μπορώ να κάνω όνειρα, σκέφτομαι τρίχες...
 

Capri

Member
RE: οφιαση..τριχοπτωση απο εντονη στεναχωρια

Φιλενάδα μη μασάς τύπου ποιος θα με θέλει για δουλειά, ποιος άντρας θα με θέλει δίπλα του και τέτοια!!!Αν όλα πάνε κατά διαόλου υπάρχουν ωραιότατες περουκούλες,λίγο τσιμπημένες,αλλά καταπληκτικές που δεν καταλαβαίνει κανένας Χριστό!!!Κι εγώ κορίτσι είμαι και δεν στο λέω ελαφρά τη καρδία,το έχω σκεφτεί για την πάρτη μου αν όλα πάνε γ@μιώντας!!!Πιο εύκολα το λες παρά το κάνεις,το ξέρω, αλλά νομίζω ότι στο τέλος είναι περισσότερο θέμα προσαρμογής.Θα το παλέψεις τέρμα με τις θεραπείες κι αν δεις ότι δεν πάει άλλο,την τσιμπάς και συνεχίζεις τη ζωή σου και με άντρα και με δουλειά και με απ'όλα!!!ούτε η πρώτη είσαι κι ούτε θα είσαι η τελευταία.
 
Μπλουζα