μμ στα 23 :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stefanosdarude

New Member
Καλησπερα θα μπορουσες να μας ενημερωσεις με ποιο επιχειρημα σε απεκλεισε ο Λορενζο;
Θεωρεί ότι είμαι μικρός ηλικιακά, και ότι στο μέλλον μπορεί η κατάσταση του κεφαλιού μου να είναι τέτοια που οι διορθώσεις που θα κάνω τώρα να μου μειώσουν τις επιλογές.
 

TheoCh92

New Member
Μακάρι φίλε να είχα την πυκνότητα του μαλλιού σου και ας είχα ανοιχτούς κροτάφους.

Στη θέση σου. Δεν θα κάνα τίποτα. Άσε που το μαλλί στρώνει καλύτερα έτσι.

Σκέψου το ενδεχόμενο η μεταμόσχευμενες τρίχες να μην δέσουν κατάλληλα με το υπόλοιπο τριχωτό και το μαλλί να δείχνει ανομοιόμορφο.

Χαλάει όλη η εικόνα.

Περίμενε καλύτερα ως τα 30 γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η α.α.

Από την άλλη υπάρχει μια πιθανότητα να παραμείνεις σταθερός για αρκετά χρόνια αλλά δύσκολο...
 

LoverBoy

Well-Known Member
Πιστεύω θα μπορούσε να κλείσει κροτάφους εφόσον το παλικάρι δεν νιώθει καλά με την ψυχολογία του!
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Χρησιμοποιώ μινοξιδίλη 7 χρόνια. Με dht 3 φορές κάτω από το χαμηλότερο όριο δεν βλέπω τον λόγο για φιναστερίδη.
Δε σημαίνει τίποτα ότι είσαι 7 χρόνια με μινόξ, μιας και είσαι και μόνο 26.
Και γω χρησιμοποιώ μινόξ 14 χρόνια, και μέχρι τη 10ετία δούλευε άψογα. Μετά τα 30-32 κατέρρευσε απότομα η δραστικότητα της.
Είσαι κάτω από 30-32, θες φίνα για να είσαι βέβαιος ότι έχεις υπό τον έλεγχο σου την εξέλιξη της αλωπεκίας.
Δε γνωρίζεις ακόμη πότε θα σου κάνει το πρώτο μεγάλο trigger η αλωπεκία , που σε αρκετούς αυτό συμβαίνει κάπου στα 32-33.
Προσεχτικές κινήσεις φίλε μου, είσαι νεαρός ακόμη..
 

Kostas97

Well-Known Member
Η χαμηλή DHT δε σημαίνει κάτι ως προς την τριχοπτωση, άλλωστε το πρβλημα της τριχοπτωσης σχετίζεται με την ευαισθησία των τριχοθυλακων στην ορμόνη αυτή και από τη στιγμη που εχει διαγνωστει με ΑΓΑ αυτο το λιγο στο αιμα, που ουτως ή αλλως δεν ειναι και ακριβες σε επηρεαζει. Σκέψου ότι το πρόβλημα δημιουργείται βέβαια από την DHT σστους θυλακες καιβοχι στο αίμα που μέτρησες.

Κατά τη γνώμη μου για να βρεις κορυφαία επιλογή FUE μιας και αυτό που θες να πετύχεις είναι εξ αρχής ιδιαίτερο, χωρίς φινα δε θα τη βρεις.

Πηγαίνοντας σε "κατωτερες" επιλογές μπορεί να κάνεις τη μεταμόσχευση και μετά να αισθάνεσαι χειρότερα.

Τελος για να πετύχεις πυκνότητας σκεψου ότι πιθανώς να μη μπορέσεις να πάρεις το 100% από μια.
 

dlazaros

Well-Known Member
Χρησιμοποιώ μινοξιδίλη 7 χρόνια. Με dht 3 φορές κάτω από το χαμηλότερο όριο δεν βλέπω τον λόγο για φιναστερίδη.
Σου παραθέτω απο κάτω μια χτεσινή απάντηση του φίλου @Marios1982, λες και έρχεται απο μηχανή του χρόνου για σένα...
Να ξέρεις οτι μπορεί να έχεις την χαμηλότερη ποσότητα dht στην ανθρωπότητα αλλά την μεγαλύτερη ευαισθησία σε αυτή. Αποτέλεσμα: καράφλα...
Οι αλήτες κανείς δε με έβαλε σε φίνα αρχές 2000 που γυρνούσα γιατρούς και κάτι εταιρείες του λωκού laserline κλπ. Λέγανε ιστορίες για αγρίους για laser για prp κλπ. Μόνο ένας μου έγραψε μινοξιδιλη σε σπρέι, πόσο καιρό να βάζει ένα παιδί 20κατι με επιθετική τριχόπτωση χωρίς να απογοητευτεί; Μετανιώνω που στα 30 κάτι που ανακάλυψα το φόρουμ τη φίνα την κράτησα μερικούς μήνες και τη βαρέθηκα και την άφησα. Εδώ και 2 χρόνια όμως έχω πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα με big three και βιταμίνες και δεν τον αφήνω πια. Στην ουσία μόνο το μπροστινό κομμάτι έχει ανεπανόρθωτη ζημιά. Το πίσω έφτιαξε αν θέλω το αφήνω έτσι, άσχετα αν θα κάνω μμ και στο πίσω για καλύτερο αποτέλεσμα. Αν οι αλήτες όμως δίναν έστω low dose αγωγή, όλοι οι πιτσιρικάδες θα είχαν σώσει τα μαλλιά τους αντί να παίρνουν capilarine και λοιπά φιδέλαια
 
Τελευταία επεξεργασία:

witcher

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους, 2 χρόνια περίπου μετά από το πρώτο μου ποστ και είπα να κάνω ένα update. Το μαλλί μου όπως θα δείτε και στις φωτό δεν έχει αλλάξει καθόλου. Όπως είχα πει και τότε πιστεύω πως στην δική μου περίπτωση υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μην αλλάξει για αρκετό καιρό ακόμα. Και αυτή τη σκέψη την ενισχύει το αποτέλεσμα των αιματολογικών ( dht ) που έκανα πριν ένα μήνα και που επίσης παραθέτω εδώ.

Οπότε πλέον το πήρα απόφαση πως δεν υπάρχει λόγος να αφήσω αλλά 5-6-7 χρόνια να περάσουν απλά για να το επιβεβαιώσω, όταν α) μπορώ αυτά τα χρόνια να έχω καλύτερη ψυχολογία και ποιότητα ζωής με μία μεταμόσχευση και β) έχω έτοιμο το πλάνο του τι θα κάνω σε περίπτωση που ξεκινήσει επιθετική ΑΑ. ( σχετίζεται με το ερώτημα 5 που είχα κάνει στο πρώτο ποστ και το οποίο πλέον έχω δει τόσα παραδείγματα του που μου έχει απαντηθεί πλήρως, δεν βλέπω τον λόγο που δεν είναι o go to τρόπος να πάρει κανείς περισσότερα τριχοθυλάκια από την δότρια του και να λύσει όλα του τα προβλήματα )

Οπότε, όπως είχα πει είχα τότε, είχα μιλήσει με hdc κύπρου, αναστασάκη και antiagers. Ο αναστασάκης δεν ήταν πολύ του στίλ μου και τον είχα αποκλεισει, αν και τελευταία έχω δει και κάποια πολύ καλά αποτελέσματα που με κάνουν να το ξανασκέφτομαι. Οι antiagers για κάποιο λόγο έχουν διαγραφεί απο τη μνήμη μου και στην hdc κύπρου μου είχαν κάνει αρκετά καλή εντύπωση όμως με είχαν αποκλείσει λόγω της ηλικίας μου. Σκέφτομαι να ξανακάνω μια κρούση για να δω αν έχει αλλάξει κάτι 2 χρόνια μετά. Υπενθυμίζω ότι τώρα έχω μπει στα 26.

Τον Ιούνιο χάρις την βοήθεια του cvial κατάφερα να κάνω και ένα consultation με τον lorenzo, ο οποίος όμως πιστεύει πως θα έπρεπε να περιμένω και δεν ήταν διατεθειμένος να μου κάνει μμ.

Από το φόρουμ θα ήθελα να ακούσω προτάσεις κλινικών εξειδικευμένες σε πυκνότητα hairline και σε temporal peaks, που θα είναι και πιο ελαστικές με το ηλικιακό και με το κομμάτι της φιναστερίδης, μιας και απ'ο,τί βλέπω αρκετές είναι οι κλινικές που ακολουθούν μια συγκεκριμένη μεθοδολογία ανεξαρτήτως του ασθενούς. ( πράγμα που θεωρώ ένα από τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν στην ιατρική, αλλά ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα ). Το οικονομικό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Πάντως σε σχέση με τις αρχικές σου φωτογραφίες πριν 2 χρονια όντως δεν βλέπω κάποια εμφανή αλλαγή. Συνήθως όσοι νέοι εμφανίζουν επιθετική τριχόπτωση και οτι πάνε για μεγάλο norwood χάνουν με πολυ γρήγορο ρυθμό τα μαλλιά τους αυτά τα χρόνια.
Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, θα έπρεπε να ξεκινήσεις φιναστερίδη έστω και σε low dose αρχικά αν θες να μπεις για επέμβαση.

Τώρα για κλινικές εξειδικευμένες σε πυκνότητα hairline και σε temporal peaks, κοιτάς μονο σε κλινικές του εξωτερικού και όχι Ελλάδα, εφόσον λες ότι δεν έχεις θέμα με το οικονομικό, αν και πιστεύω θα έπρεπε να περιμένεις μέχρι τα 30.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα