LoverBoy
Well-Known Member
Αυτό σκέφτηκα φίλε μου!τουλάχιστον την έχω περιορίσει σε 1 φορά την ημέρα το βράδυ μετά το μπάνιο!Μην την κόψεις.Θα αρχίσεις να αραιώνεις και είναι κρίμα μετα απο τόση προσπάθεια
Αυτό σκέφτηκα φίλε μου!τουλάχιστον την έχω περιορίσει σε 1 φορά την ημέρα το βράδυ μετά το μπάνιο!Μην την κόψεις.Θα αρχίσεις να αραιώνεις και είναι κρίμα μετα απο τόση προσπάθεια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια φορα βαζω και εγω και ειναι αρκετη.Μην την κοψεις για να εισαι ανετος και να μην ξαναμπείς για μεταμοσχευση και ταλαιπωρηθεις.Εγω χρησιμοποιώ ντουταστεριδη 0.5 καθε μερα και μινοξιδιλη μια φορα την ημέρα και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα.Η ντουταστεριδη είναι πολύ καλύτερη απο την φιναστερίδη και χωρίς παρενέργειες.Αυτό σκέφτηκα φίλε μου!τουλάχιστον την έχω περιορίσει σε 1 φορά την ημέρα το βράδυ μετά το μπάνιο!
Α καλά...Η ντουταστεριδη είναι πολύ καλύτερη απο την φιναστερίδη και χωρίς παρενέργειες.
Εγω δεν εχω καμια παρενέργεια.Ο συνδυασμός ντουταστεριδης μινοξιδίλης θεωρω οτι ειναι ιδανική θεραπεία που θα τον ωφελήσει και δεν θα ξαναμπεί για μεταμόσχευση.Αυτη ειναι η άποψή μου απο την προσωπική μου εμπειρία.Α καλά...
Ελπίζω να εννοείς ότι εσύ προσωπικά δεν είχες παρενεργειες και να μη μιλάς γενικά.
Επίσης αδερφέ αν πιστεύεις ότι η μινοξιδίλη είναι αυτή που αποτρέπει κάποιον από το να μην ξαναμπεί για μεταμόσχευση κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.
@LoverBoy δεν ξέρω πότε ξεκίνησες μινοξ υγρή νομίζω δεν έχεις καιρό απλά να ξέρεις ότι από κάποια χρόνια και μετά είτε βάζεις νερό είτε μινοξ είναι το ένα και το αυτό.
Συστηματικά βάζω 9 μήνες σχεδόν!πριν έβαζα 3 φορές την εβδομάδα μετά τα λουσίματα!@LoverBoy δεν ξέρω πότε ξεκίνησες μινοξ υγρή νομίζω δεν έχεις καιρό απλά να ξέρεις ότι από κάποια χρόνια και μετά είτε βάζεις νερό είτε μινοξ είναι το ένα και το αυτό.
Καλησπέρα, ξερετε καποιον γιατρό που συνταγογραφεί loniten των 2.5mg την Αθήνα, ή καποιο φαρμακείο που δίνει χωρις συνταγή;
(Στείλτε μου σε πμ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αυτά που λέει στο βίντεο ,εγώ τα λέω εδώ μέσα χρόνια αλλά ποιός με ακούει !Προσωπικα δοκιμασα κανα δυο φορες υγρη μινοξ τοπικα, αλλα δεν κρατησα αρκετο καιρο να εχω αποψη. Χρησιμοποιω μονο Φινα εδω και 2 χρονια. Σχετικα με οραλ μινοξ ειδα αυτο το βιντεο που ηχει καμπανακια (ειναι κατα της οραλ, αλλα υπερ της τοπικης).