μεταμόσχευση στο εξωτερικό

yorkifun

Active Member
2 χρόνια περιμένω υπομονετικά..τώρα που ωρίμασε η απόφαση και είμαι έτοιμος ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επέλεξα σωστά..όσον αφορά την ουλή πήγα κουρεμένος σχεδόν στρατιωτικά..μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να φαίνεται τίποτα απολύτως ακόμα και με αυτό το μάκρος..απλά την μέρα που θα κάνω την μεταμόσχευση αν θέλω να μην φαίνονται τα ράμματα να πάω με λίγο πιο μακριά μαλλιά..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Φίλε την καλύτερη ουλή στον κόσμο να έχεις, αν κουρευτείς σε πολύ μικρή σκάλα θα αχνοφαίνεται, ειδικά σε ήλιο. Επίσης, κατά τη γνώμη μου, κακώς στο υποσχέθηκε αυτό γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μεγαλώσει η ουλή, ακόμη και αν ο γιατρός είναι ο καλύτερος που υπάρχει.
 

yorkifun

Active Member
εύχομαι να μην είναι μόνο υποσχέσεις..αν και η αλήθεια είναι ότι μου έδειξε την δική του ουλή και πραγματικά τρόμαξα να την διακρίνω...θα δείξει ότι και να πούμε τώρα είναι λόγια..σύντομα θα έρθουν και τα έργα και τότε θα κρίνουμε..
 

yorkifun

Active Member
Καλησπέρα σας..μικρό update..εχθές πέρασα από το γιατρό να φτιάξουμε κάποια χαρτιά και να μου δώσει μερικές οδηγίες να ακολουθήσω πριν το χειρουργείο..από αυτές εντύπωση μου έκανε η γραπτή οδηγία για κάποιες ασκήσεις που πρέπει να κάνω στην δότρια περιοχή 7-10 μέρες πριν το χειρουργείο..κάπου το είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ είναι η αλήθεια..αλλά δεν περίμενα ότι δίνετε και σαν οδηγία..
 

yorkifun

Active Member
giwrgos athina είπε:
ΤΙ ασκησεις φιλε για ενημερωσε.
Κάπου το έχω διαβάσει πάλι εδώ στο φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι που..παραθέτω μια φωτογραφία από το χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός..
 

Συνημμένα

  • IMG_8573.JPG
    IMG_8573.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 90

nucky

Active Member
Αυτές οι ασκήσεις προτείνονται από πολλούς γιατρούς πριν από στριπ επεμβάσεις για αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος . Άλλοι γιατροί συμβουλεύουν να γίνονται για πολύ περισσότερο χρόνο ( μήνες ) . Στο γιουτιούμπι υπάρχουν και βιντεάκια με οδηγίες.
 

zotrix

Active Member
yorkifun είπε:
giwrgos athina είπε:
ΤΙ ασκησεις φιλε για ενημερωσε.
Κάπου το έχω διαβάσει πάλι εδώ στο φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι που..παραθέτω μια φωτογραφία από το χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός..

Πρέπει να του τα μεταφράσεις στα ελληνικά φίλε, για να καταλαβει. Και με ανακατωμένους ελληνικούς με λατινικούς χαρακτήρες αν μπορείς ακόμη καλύτερα
 

aris@

Member
Καλησπέρα παιδιά,

Λιγα πραγματα είμαι 33 ετων και nw 3v προς 4. Τα τελευταία 5 χρόνια βάζω μονο regain και αυτό όχι καθημερινά ,αλλά μέρα παρα μέρα μονο βράδυ. Απο τα 25 αρχισε η πτώση και ψυχολογικα είμαι χαλιά. Σκέφτομαι για μεταμόσχευση αλλά καποιες φορες απογοητευομαι με αυτά που ακούω. Η λύση για εξωτερικο σίγουρα θα είναι καλυτερα, αλλά διαβάζοντας το forum έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείτε να μου συστησετε μέρος που να πάω και να αξίζει τον κόπο και τα χρήματα φυσικά. Παντα με την μέθοδο fue

Κάθε πρόταση ευπροσδεκτη?!
 

poseidonas77

Well-Known Member
αρη αυτο δεν μπορει να στο πει κανενας....την αποφαση θα την παρεις μονος σου...
διαβασε πολυ καλα το θεμα με τις μμ και θα σου λυθουν οι αποριες
ειναι αποφαση ζωης με μεγαλο χρηματικο κοστος και θελει πολυ σοβαρες αποφασεις
εαν η τριχοπτωση σου συνεχιζετε καταλαβαινεις οτι χρειαζεσαι παλι τις θεραπειες
και ισως και αλλη μμ στο μελον
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris@

Member
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για τις συμβουλες σου, υπάρχει κάποιος γιατρός που μου συστηνεις Βέλγιο, Τουρκία που να κανει καλη δουλεια με fue . Μπορείς να μου στείλει στο inbox κάποιο site ?
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλό ειναι να μην σου συστήσει κανείς γιατρό φίλε μου, να διαβάσεις να μάθεις. Ωστόσο για να μην χαθείς, θα σου πω ένα πράγμα... ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Στην Κύπρο υπάρχουν value for money επιλογές αν και τελευταία η μια απο τις 2 κλινικές είχε ορισμένα κακά αποτελέσματα, αλλά αν θες την κορυφή της κορυφής θα πρέπει να κοιτάξεις Βέλγιο τον Μπισ***κα, Καναδά Χά**ν ή Ρ**αλ . Τουρκία εμένα προσωπικά δεν με έχει πείσει ακόμη που λένε αρκετοί καλά λόγια. Κορυφή και ο Λορέ***ο αλλά ακριβός.
 

aris@

Member
Καλησπέρα,είχα μπει στην σελιδα του bi...nga και μου ειπαν κάτι για 20000 και αληθωρισα...επίσης κάποτε μου είπε ένας δερματολόγος οτι εαν κάνω εμφυτευση, που δεν παύει να είναι επέμβαση, απο το σοκ που παθαίνει ο οργανισμος , θα πέσουν τα υπολοιπα φυσιολογικα μαλλια. Είναι δυνατόν?
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Για το αληθώρισμα δεν έχεις και άδικο, ακριβός ο γιατρός, διπλή τιμή ίσως απο Κύπρο κτλ κτλ αλλά ειναι καλός!!! Τώρα για το άλλο τον δερματολόγο, κάτι δεν σου είπε καλά ή δεν το κατάλαβες εσύ καλά. Όταν βάζεις μαλλιά, στα γειτονικά υγιή μαλλιά υπάρχει πιθανότητα αν ο γιατρός δεν προσέξει να έχει σοκ λος, δηλαδή να σοκαρίστούν οι υγιείς θύλακες εκεί κοντά που βάζεις μαλλιά, να πέσουν, και το πιθανότερο να βγούν ξανά ή και οχι (σπάνιο). Τα υπόλοιπα φυσιολογικά μαλλιά δεν θα πέσουν, μάλλον σου εννούσε πως επειδή δεν ειναι μεταμοσχευμενα τα άλλα σου μαλλιά, και δεν ειναι απο safe zone, και αυτά με την πάροδο του χρόνου θα πέσουν, οχι μια και έξω, και οχι απο το σοκ της επέμβασης.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Να πας H*c Που κανει και για την τσεπη αλλα εδειξε και τα καλυτερα αποτελεσματα απο Ελλαδα και απο την Αλλη Την Κυπριακη....Απλα Τα πραματα...Εαν εχεις money Πανε και εξωτερικο.....
Αντε να λεμε και λιγο τα πραματα με το ονοματα τους και να μην παιζουμε με γριφους εδω μεσα.
Fue κανει ο Μαρας Εκει.
Σορρυ για το υφακη μου αλλα μαθαινω κατι πραματα που μου γυρνας τα μυαλα.
Αλλα δεν θελω να ανοιξω το στομα μου παραπανω.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Για να μην υπαρχει παρεξηγηση η παραπανω απαντηση που εδωσα δεν ειναι η απαντηση μου προς τον Dance.
Ειναι προσωπικα η αποψη μου και δεν εχει ρολο που εκανα την μεταμοσχευση μου απλα τι δειχνουν τα αποτελεσματα και τα ποσοστα καλυτερης επιλογης.
Σε πολλα πραματα συνφωνω με Dance αλλα οχι σε ολα Βεβαια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

yorkifun

Active Member
Εφτασε και για εμένα η μεγάλη ώρα..αύριο πρωί πάω Feller..μετά το χειρουργείο ανάλογα πως αισθάνομαι θα ενημερώσω με φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες για την διαδικασία..ομολογώ ότι έχω λίγο άγχος γιατί είμαι πολύ κατά τον φαρμάκων και ανησυχώ για το πόσο πόνο θα έχω μετά μιας και έχω αποφασίσει ότι θα την βγάλω χωρίς ισχυρά φάρμακα..για πείτε ρε παιδιά να περιμένω πολύ πόνο την πρώτη μέρα?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με strip? Μην ανυσηχεις θα την παλεψεις.
Δεν ειναι τιποτα.Λιγο Αβολα στον υπνο.
Καλο κουραγιο.
Και συ παρε αυτα που θα σου δωσουν δεν ειναι κακο.
 
Μπλουζα