μεταμόσχευση στην Τουρκία

killer

New Member
εχεις δικαιο, το ψαχνω εδω και 2 χρονια το θεμα μεταμοσχευση αλλα δεν μπορω να αποφασισω , γιατι πραγματικα ειναι μεγαλο ρισκο οπου και να πας..
για τουρκια εχω δει καλα αποτελεσματα απο erdogan και doganay, εχω κλεισει για hdc αλλα τωρα δεν ξερω,πολλα τα λεφτα, δεν θελω πλεον strip, το επιθυμητο αποτελεσμα δεν ειναι σιγουρο,εχω δει πολυ καλα αλλα και μετρια απο εκει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Τι πρόβλημα έχεις εσύ ακριβώς φίλε μου? Έχεις κάνει consultations; Σου έχουν προτείνει πόσα grafts χρειάζεσαι και που?

Για Τουρκία ακούω πολλά καλά λόγια, αλλά ακούω μόνο, εδώ Ελλάδα και ειδικά στο φόρουμ μας δεν έχω δεί ούτε έναν. Η Κύπρος ειναι μια καλή μέση λύση, αν φοβάσαι πολύ δες για Καναδά αλλά το θέμα ξεφεύγει υπερβολικά.

killer είπε:
εχεις δικαιο, το ψαχνω εδω και 2 χρονια το θεμα μεταμοσχευση αλλα δεν μπορω να αποφασισω , γιατι πραγματικα ειναι μεγαλο ρισκο οπου και να πας..
για τουρκια εχω δει καλα αποτελεσματα απο erdogan και doganay, εχω κλεισει για H*C αλλα τωρα δεν ξερω,πολλα τα λεφτα, δεν θελω πλεον strip, το επιθυμητο αποτελεσμα δεν ειναι σιγουρο,εχω δει πολυ καλα αλλα και μετρια απο εκει

killer

New Member
φιλε εχω κλεισει για hdc 3500 grafts με strip αλλα κανω δευτερες σκεψεις και για το strip,λογω της ουλης και γενικα για την hdc αν δεν μου πετυχει.. ειναι και το οικονομικο...νοργουντ ειμαι γυρω στο 4 αν δεν κανω λαθος επειδη εχω επιθετικη τριχοπτωση και δεν περνω θεραπειες επειδη δεν θελω να μπλεχτω ουτε με μινοξ ουτε με φινα

killer είπε:
φιλε εχω κλεισει για H*C 3500 grafts με strip αλλα κανω δευτερες σκεψεις και για το strip,λογω της ουλης και γενικα για την H*C αν δεν μου πετυχει.. ειναι και το οικονομικο...νοργουντ ειμαι γυρω στο 4 αν δεν κανω λαθος επειδη εχω επιθετικη τριχοπτωση και δεν περνω θεραπειες επειδη δεν θελω να μπλεχτω ουτε με μινοξ ουτε με φινα

Φίλε Killer θα σου έλεγα να προσέξεις "ιδιαίτερα" ως προς την τοποθέτηση των γκραφτς αν βιάζεσαι να κανεις μμ. Αυτο το λέω διοτι οπως ειπες εχεις επιθετική τριχοπτωση και υπαρχει περιπτωση, ενω εσυ να βαλεις τα 3.500 γκραφτς με τα τότε δεδομένα, σε λιγους μήνες να χασεις απο τα μαμά μαλλιά και η τελική σου εικόνα σου να ειναι χειροτερη απ' οτι αν δεν εκανες καθόλου μμ.

Στο λέω, με τα λόγου γνώσεως!!
Εχω δει πολλά κεφάλια με μαλλιά βραχονησίδες στο δρόμο!!

tropheus

Well-Known Member
killer είπε:
φιλε εχω κλεισει για H*C 3500 grafts με strip αλλα κανω δευτερες σκεψεις και για το strip,λογω της ουλης και γενικα για την H*C αν δεν μου πετυχει.. ειναι και το οικονομικο...νοργουντ ειμαι γυρω στο 4 αν δεν κανω λαθος επειδη εχω επιθετικη τριχοπτωση και δεν περνω θεραπειες επειδη δεν θελω να μπλεχτω ουτε με μινοξ ουτε με φινα

Η H*C είναι μια αξιόλογη εταιρεία που έχει δείξει αρκετά καλά αποτελέσματα. Για το θέμα του strip είναι μια απόφαση αρκετά σοβαρή γιατί όσο καλά και αν σου κάνουν το κλείσιμο (που το κάνουν πραγματικά πολύ καλά) σίγουρα δεν παύει να είναι μια ουλή.
Στα συν του strip έναντι της FUE είναι το μεγαλύτερο ποσοστό βιωσιμότητας των grafts.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Για εξηγησε το αυτο φιλε tropheus.......γιατι υπαρχει μεγαλυτερη βιωσιμοτητα?Θες να πεις οτι τραυματιζονται με τον εξαγωγεα οταν κανεις fue?

danceworld_2001

Well-Known Member
Που θα τα ρίξεις τα μοσχεύματα? Αν ρίξεις κυρίως crown όπου και να πας ειναι ρισκο, ειναι απρόβλεπτη η φύτρωση του. Το στριο συμφωνώ έχει υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης, βέβαια δεν μπορώ να καταδικάσω την fue γιατί στην περίπτωση μου βλέπω υψηλά ποσοστά που θα πάνε ακόμη υψηλότερα απο την πορεία που βλέπω. Ενα πχ 5% λιγότερο απο την στριπ δεν δικαιολογεί το σφάξιμο που τρώς.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και εγω 4 με 5v nw ημουν. και βλεπω θα βαλεις τα ιδια grafts με εμενα και strip.
Βαλε καμια φωτο να δουμε τι περιπτωση σου Τι ηλικια εισαι?
Για τι τιμη μιλησατε killer?

killer

New Member
danceworld_2001 είπε:
Που θα τα ρίξεις τα μοσχεύματα? Αν ρίξεις κυρίως crown όπου και να πας ειναι ρισκο, ειναι απρόβλεπτη η φύτρωση του. Το στριο συμφωνώ έχει υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης, βέβαια δεν μπορώ να καταδικάσω την fue γιατί στην περίπτωση μου βλέπω υψηλά ποσοστά που θα πάνε ακόμη υψηλότερα απο την πορεία που βλέπω. Ενα πχ 5% λιγότερο απο την στριπ δεν δικαιολογεί το σφάξιμο που τρώς.

στην hairline θα τα ριξω,το πραγμα που με ενοχλει με το strip ειναι οταν ιδρωνω στο γυμναστηριο ή οταν ειμαι παραλια για παραδειγμα αν φενεται πισω το μεγαλο χαμογελο,σκεφτομαι και μερικεσ φορεσ οτι ειναι ειναι καλυτερα να εχω την επιλογη για κοντο κουρεμααντι να με περιοριζει η τομη

John_John1 είπε:
Και εγω 4 με 5v nw ημουν. και βλεπω θα βαλεις τα ιδια grafts με εμενα και strip.
Βαλε καμια φωτο να δουμε τι περιπτωση σου Τι ηλικια εισαι?
Για τι τιμη μιλησατε killer?

ιδια φαση ειμαστε σχεδον john και εγω στην hairline θελω να τα βαλω και μετα βλεπουμε για crown, ειμαι 25 χρονων, δεν κανω θεραπειες και ουτε προκειται,μιλησαμε για 2 ευρω το graft για στριπ στην hdc, πηρα μια προσφορα που ειχαν

και μερικες φωτο μου

Συνημμένα

• 20140516_200222.jpg
    20140516_200222.jpg
    484.5 KB · Προβολές: 55
  • 20140516_200649.jpg
    20140516_200649.jpg
    463.5 KB · Προβολές: 53
  • 20140516_200834.jpg
    20140516_200834.jpg
    448.8 KB · Προβολές: 51

Nick_1985

New Member
γνώμη μου είναι killer να κάνεις strip και να καλύψεις μεγάλο μέρος και στο μέλλον αν δεις να σε ενοχλεί, πήγαινε μια Τουρκία και κάλυψε την τομή με bodyhairfue (1ευρώ/graft)...

Μέχρι τότε θα έχω ήδη πάει εγώ Τουρκία και θα σας ενημερώσω για το τι παίζει.... :)

Το bodyhair το προτείνω γιατί στην τομή δεν παίζει θέμα να είναι καλά τα μοσχεύματα...δεν θα φαίνεται καθόλου...Και με το bodyhair δεν θα χρειαστεί να κουρευτείς κοντά...

Ή για πιο οικονομικά, μπορείς να κάνεις δερματοστιξία (περίπου 200ευρώ) και σε συνδυασμό με καλή τομή, δεν φαίνεται καθόλου...

John_HDC

Killer πιστευω εισαι σε καλυτερη φαση αποτι ημουν εγω πριν.
Και στο crown σε βλεπω καλυτερο.
βεβαια εμενα αρχισε η τριχοπτωση απο τα 26.Τωρα ειμαι 35 οποτε εχεις μελλον ακομη.
Βεβαια δε μπορω να καταλαβω πολλα γιατι εχεις ξυρισμενο μαλλι.Καμια αλλη φωτο εχεις με μακρυτερο?
Θεραπειες και εγω δεν εκανα ποτε.Μετα την μεταμοσχευση αρχισα μονο φινα.
Μινοξ δεν βαζω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

killer

New Member
Nick_1985 είπε:
γνώμη μου είναι killer να κάνεις strip και να καλύψεις μεγάλο μέρος και στο μέλλον αν δεις να σε ενοχλεί, πήγαινε μια Τουρκία και κάλυψε την τομή με bodyhairfue (1ευρώ/graft)...

Μέχρι τότε θα έχω ήδη πάει εγώ Τουρκία και θα σας ενημερώσω για το τι παίζει.... :)

Το bodyhair το προτείνω γιατί στην τομή δεν παίζει θέμα να είναι καλά τα μοσχεύματα...δεν θα φαίνεται καθόλου...Και με το bodyhair δεν θα χρειαστεί να κουρευτείς κοντά...

Ή για πιο οικονομικά, μπορείς να κάνεις δερματοστιξία (περίπου 200ευρώ) και σε συνδυασμό με καλή τομή, δεν φαίνεται καθόλου...
το σκεφτηκα και ετσι nick αλλα θα δουμε, θα περιμενουμε ενημερωση οταν θα πας :)

John_John1 είπε:
Killer πιστευω εισαι σε καλυτερη φαση αποτι ημουν εγω πριν.
Και στο crown σε βλεπω καλυτερο.
βεβαια εμενα αρχισε η τριχοπτωση απο τα 26.Τωρα ειμαι 35 οποτε εχεις μελλον ακομη.
Βεβαια δε μπορω να καταλαβω πολλα γιατι εχεις ξυρισμενο μαλλι.Καμια αλλη φωτο εχεις με μακρυτερο?
Θεραπειες και εγω δεν εκανα ποτε.Μετα την μεταμοσχευση αρχισα μονο φινα.
Μινοξ δεν βαζω.

john δεν το αφηνω να μεγαλωσει επειδη μετα ειναι πολυ ανομοιομορφο και φαινεται πολυ χειροτερο απο τωρα,θα τα αφησω οταν με το καλο κανω μεταμοσχευση και μακαρι να πετυχει οπως την δικη σου :).. κατι να σε ρωτησω,εσυ με το strip δεν φαινεται οταν ιδρωνεις η με βρεγμενα μαλλια?

geroksouras

Active Member
επειδη εισαι μικρος ακομα και δεν ξερεις που θα φτασει το nw σου,κανε μονο strip και ασε την fue παρθενα
για μελλοντικα.με 3500 θα φτιαξεις πολυ μπροστα και αν σε ενοχλει η φαινεται η τομη
μετα απο 1 χρονο κανε μια μικρη fue με καμια 300αρια απο γενια η κεφαλι για να κλεισεις τομη και τελειωσες
οικονομικα θα σου βγει και λιγοτερα συνολικα απο οτι fue απο την αρχη

John_HDC

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4563-page-19.html
killer για δες εδω στις φωτο μου ειμαι στα 12 χιλιοστα.
Δες απο την 7 εως 15 φωτο και διαβασε τι λεω.
Οι φωτο ειναι πανω στο χρονο βεβαια και αργησε να επουλωθει η τομη μου.
κουρευομαι σχεδον παντα στα 12 χιλιοστα.
Καμια φορα και στα 9 χιλοστα που κατι ψιλο φαινεται αλλα μετα λιγες μερες ειμαι οκ παλι.
Αυτη την στιγμη που λουζομαι που ειναι λιγο μακρυτερα απο 12 δεν φενεται τπτ.
Θα κουρευτω στα 15 χιλιοστα τις επομενες μερες και στα 12 και θα λουστω για να στο σιγουρεψω.
Παντως ξεκινα με strip.Εκτος και αν θες να τα ξυριζεις.

geroksouras

Active Member
γιατι μπορει με ενα strip τωρα να παρει 3000+ που τα χρειαζεται και να αφησει την fue αν χρειαστει στο μελλον για μερεμετια.και αν δεν χρειαστει ξεμπερδευει
επιπλεον
-για να βγαλεις πχ 3500 με fue θελεις 3-4 ημερες χειρουργειο και αν βγαλουν τοσα
για strip 1
-εχουνε μεγαλυτερο ποσοστο φυτρωσης,προφανως γιατι δεν τραυματιζονται στην εξαγωγη εστω και 5 η 10% ειναι νουμερο
-ειναι αρκετα φτηνοτερο με 1ευρω λιγοτερο ειναι 3500
-πλεον η ουλη δεν φαινεται σχεδον καθολου και αν θελεις στο μελλον να την εξαφανισεις
βαζεις λιγα grafts και ειναι σαν να μην εκανες
-ειναι απο 100%σχεδον ασφαλες σημειο,ενω με fue αν σου παρουνε απο επικινδυνα σημεια(σβερκο,ψηλα πλαινα κτλ) και ειναι στο dna τους να πεσουν καποια στιγμη(ειναι και μικρος),ε τοτε μαλλον θα πεσουν και τα μεταμοσχευμενα

gkast

Active Member
geroksouras είπε:
γιατι μπορει με ενα strip τωρα να παρει 3000+ που τα χρειαζεται και να αφησει την fue αν χρειαστει στο μελλον για μερεμετια.και αν δεν χρειαστει ξεμπερδευει
επιπλεον
-για να βγαλεις πχ 3500 με fue θελεις 3-4 ημερες χειρουργειο και αν βγαλουν τοσα
για strip 1
-εχουνε μεγαλυτερο ποσοστο φυτρωσης,προφανως γιατι δεν τραυματιζονται στην εξαγωγη εστω και 5 η 10% ειναι νουμερο
-πλεον η ουλη δεν φαινεται σχεδον καθολου και αν θελεις στο μελλον να την εξαφανισεις
-ειναι απο 100%σχεδον ασφαλες σημειο,ενω με fue αν σου παρουνε απο επικινδυνα σημεια(σβερκο,ψηλα πλαινα κτλ) και ειναι στο dna τους να πεσουν καποια στιγμη(ειναι και μικρος),ε τοτε μαλλον θα πεσουν και τα μεταμοσχευμενα
Συμφωνώ σε όλα όντως έτσι έιναι τα πράγματα έλα ντε όμως που έγω προσωπίκα είμαι μέγας χέστης..και δεν μπορω το στρίπ.
Αυτό που παρατήρω είναι οτι με το στρίπ σε ορισμένα άτομα που έχουν κάνει πονάνε ακόμα και στο χρόνο στην περιοχή της τομής.
Αλλά έιναι όντως οπως το λές για την δότρια και στην τελική με το στριπ παιρνεις περισσότερα μοσχέυματα για μεγάλα nw όπως εγω για παραδειγν=μα θέλω πάνω απο 3500grafts.

gkast είπε:
geroksouras είπε:
επιπλεον
για strip 1
Συμφωνώ σε όλα όντως έτσι έιναι τα πράγματα έλα ντε όμως που έγω προσωπίκα είμαι μέγας χέστης..και δεν μπορω το στρίπ.
Αυτό που παρατήρω είναι οτι με το στρίπ σε ορισμένα άτομα που έχουν κάνει πονάνε ακόμα και στο χρόνο στην περιοχή της τομής.
Αλλά έιναι όντως οπως το λές για την δότρια και στην τελική με το στριπ παιρνεις περισσότερα μοσχέυματα για μεγάλα nw όπως εγω για παραδειγν=μα θέλω πάνω απο 3500grafts.

Ετσι και γω gkast, δεν θα έκανα στριπ ούτε δωρεάν!!
Οποτε με αυτα τα δεδομένα να ξέρεις οτι θα χρειαστείς δυο μεγάλα fue με 2.500+ γραφτς το καθένα και θα σαι μια χαρά!!:angel:

John_HDC

gkast θα το λεγα πιο πολυ σαν τραβηγμα και οχι τοσο σαν πονο.Και αν εχεις καποιο πονο ειναι υποφερτος δεν εχεις θεμα που μπορει ισως να σε πιασει με τα κρυα,αυτο παρατηρησα σε μενα.
Οσο για την τομη τι νομιζεις εγω κανας ηρωας ειμαι? Δεν καταλαβα τπτ 11-12 ωρες χειρουργειο,μονο λιγο τα τσιμπηματακια αλλα υποφερτα.
Ασε που εφαγα εκατονταδες απο αυτα.
Στο μονο που δυσκολευτηκα ειναι οτι πιαστηκα τοσο που δεν αντεχα αλλο ξαπλωτος.
Το καλο ειναι οτι μετα καιρο ειδα σε βιντεο yοutube πως σε βγαζουν strip γιατι εαν αυτο που εβλεπα το ειχα και στο νου μου??Γ@μησετ@@@
Κατα ταλλα ειναι μεγαλη εμπειρια.

Μπλουζα