μεταμοσχευση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Απ: μεταμοσχευση

tony είπε:
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ****** ΠΡΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ......
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ****** ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
tony είπε:
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΝΑ
ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ
.
Απορώ σε ποιό σημείο σε κατηγόρησα και τσατίστηκες.
Σε ρώτησα περισσότερα γιατί εύκολα ο καθένας μπαίνει κάπου και γράφει ότι θέλει.
Νέο μέλος είσαι, 1ο σου ποστ άρχισες να λες για τα προϊόντα και να λες τα καλύτερα λόγια για κάποιον, χωρίς να έχεις καν μέρες από την μεταμόσχευση σου.
Ε, τι περίμενες να σκεφτώ μετά;
'Αλλωστε δεν σε πρόσβαλα, σου είπα ότι βάση κλινικών ερευνών, αυτά που λες δεν στέκουν, ενώ για τον γιατρό σου είπα τι σε έκανε να τον συνιστάς, αφού η μέθοδος του είναι "κλάιν", ή τουλάχιστον έτσι την αναφερουν σε πολλά foras.
Πάντως δεν μου άρεσε ο τρόπος σου. Μπορούσες, πατώντας το κουμπί "παράθεση", να μου βάλεις ΠΟΙΑ σημεία σε ενόχλησαν και θα τα διόρθωνα.

Επειδή όμως αυτός ο "******" ή οι "ΚΑΠΟΙΟΙ ******", τυχαίνει να πληρώνουν για να είναι online το forum αυτό, από εμένα σου δίνω 5 ημέρες αποκλεισμό για να σκεφτείς να μιλάς καλύτερα.
Δεν μπορώ να διαβάσω τί έγραψες, το είδα διορθωμένο, αλλά τέλως πάντων.
Προσωπικά δεν επιτέθηκα σε κανένα, αλλά όταν διαβάζω τέτοια μυνήματα σαν 1ο ποστ σε ένα forum, ε δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια μου σε τόσα foras που μπαίνω συχνά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ricordos

New Member
Απ: μεταμοσχευση

Μακάρι να είναι όπως τα λες Tony και χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα! Για την φυσικότητα που λες επειδή έτυχε στην DHI να δω έναν από κοντά (ο οποίος είναι και στο site τους) θα συμφωνήσω καθώς επέμεινα και τα εξέτασα από πολύ κοντά (βέβαια ήτανε και ξανθός όπου συνήθως φαίνεται πιο φυσικό). Από την άλλη εμένα σκέψου μου προτείνανε 800 μοσχεύματα την ίδια ώρα που στον Santos έβαλα 1400 (εν'ώ πιστεύω πως θα είμαι καλά με πάνω από 2200). Αν είχα βάλει τα 800 (που μου είπανε θα φαίνεσαι τέλεια κλπ. δεν διαφωνώ στο ότι θα φαινότανε αρκετά φυσικά (αλλά και πάλι δεν χωράνε συγκρίσεις με έξω) αλλά φαντάσου πόσο άσχημα (υποθέτω) θα φαινότανε οι κρόταφοί μου με τόσο μικρή πυκνότητα... Αν δεις το τελευταίο μου post εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,247.15.html αναφέρω πως " Τώρα στο πρακτικό σκέλος, η εικόνα μου είναι αυτή τη στιγμή όπως του παλληκαριού εδώ http://www.headofhair.co.uk, αλλά στην δεύτερη επέμβαση (πατήστε επομένως εκει που λέει 2nd procedure)... " , δηλαδή φαντάσου εμένα γεμάτο μαλλί στο υπόλοιπο κεφάλι αλλά να κλείνω ακριβώς όπως αυτός στο 2nd procedure (πλάκα πλάκα το μέγεθος κάλυψης παίζει να 'ναι ακριβώς το ίδιο :p). Ευελπιστώ με 1400 μοσχεύματα να δείχνω ικανοποιητικά, δεν έχω εμεπιρία να ξέρω αλλά πολύ χοντρικά από εικόνες που είδα σε αποτελέσματα Armani και λοιπών "μαέστρων" τόσο υπολογίζω... Στη χειρότερη λέω κανα χρόνο να χρησιμοποιώ εκει παράλληλα Toppikενώ την ίδια στιγμή του χρόνου να κάνω και μια δεύτερη (με άλλα τόσα μοσχεύματα αν είναι δυνατό ώστε να πάω στα 2.800, αν κ ο γιατρός πρόχειρα που μιλάγαμε μου είπε αν κάνω δεύτερη να υπολογίζω 800). Αυτά προς το παρών που είμαι νεαρός, σε μερικά χρόνια (είτε σταματήσω το πρόβλημα με θεραπεία που θα ξεκινήσω είτε όχι και στην πρώτη περίπτωση απλά για τελειοποίηση) σκέφτομαι να φύγω και έξω.
Εσύ tony στην 3η επέμβαση τι ακριβώς έκανες; Πύκνωση, κάλυψη άλλης περιοχής;
Επίσης θα ήθελα αν έχεις χρόνο και δεις την περίπτωσή μου να μου πεις απλά τη γνώμη σου για το τι προσδοκίες να έχω! Ευχαριστώ!
 

Ricordos

New Member
Απ: μεταμοσχευση

Admin είπε:
ενώ για τον γιατρό σου είπα τι σε έκανε να τον συνιστάς, αφού η μέθοδος του είναι "κλάιν", ή τουλάχιστον έτσι την αναφερουν σε πολλά foras.
Πάντως δεν μου άρεσε ο τρόπος σου. Μπορούσες, πατώντας το κουμπί "παράθεση", να μου βάλεις ΠΟΙΑ σημεία σε ενόχλησαν και θα τα διόρθωνα.

Άκη σε ποια φόρας αναφέρεσαι; Αυτό δεν μου το είπες νόμιζα πως δεν είχες καθόλου άποψη απλά από την τεχνική και το site δεν τον συνιστούσες! Μπορείς να μου πεις τι αναφέρουν, τι εννοείς με τον όρο "κλάιν" κλπ. και απολύτως ειλικρινά τι προσδοκίες έχεις για την περίπτωσή μου;
 

Άκης

Administrator
Απ: μεταμοσχευση

Eννοώ ότι δεν είναι και τόσο καλή, με το "κλάιν". 'Η, για να είμαι ειλικρινείς, ΛΕΝΕ ότι δεν είναι καλή, προσωπικά δεν το γνωρίζω...
Θα κοιτάξω να βρω τα links (το είχα ξαν'απαντήσει σε κάποιο άλλο post) και θα σου τα δώσω.
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: μεταμοσχευση

jim250781 είπε:
Παιδιά καλησπέρα....

Γράφω και εγώ την πρώτη μου απορία.
Με βάση τα σκευάσματα με μινοξιδίλη (τα οποία καλύπτουν μόνο την πάνω περιοχή , vertex αγγλιστί) και τα χάπια με φινεστερίδη (που επίσης καλύπτουν την πάνω περιοχή κυρίως) υπάρχει άλλος τρόπος εκτός της μεταμόσχευσης για το μπροστινό μέρος???

Απλή απορία...

Ευχαριστώ.
regain και proscar κάνουν δουλειά και στους κροτάφους σε συνδυασμό με revivogen,fungoral,frezyderm κ.α.
έχει ξαναγραφτεί αυτό που γράφω-νομίζω ο Άκης το'χε ψάξει...
 

Ricordos

New Member
Απ: μεταμοσχευση

Ευχαριστώ Τσάκαλε, αλλά τα αγγλικά μου είναι τραγικά και το systran μου τα βγάζει κινέζικα... κάποιος την καλή διάθεση για μια μετάφραση δεδομένου ότι είναι μικρό;
 

tony

New Member
Απ: μεταμοσχευση

ΜΕΤΑ ΑΠΙΟ 5ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΞΑΝΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ
ΔΗΛΑΔΗ΄
1 ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΘΩΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟ 1995ΙΚΕ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ Η ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ
ΣΤΟ DUTASTERINE H PROPECIA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ........ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ..............
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ SITES ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΣΧΕΤΟ,ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΝΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.........
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ

RICORDO EIΔΑ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΣ ΤΗΝ ΗΑΙRLINE SOY.MIA SYMBOULH.....ΚΡΑΤΑΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΠΑΡΚΗ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ.........ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SHOCK POU ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ .............
 

Άκης

Administrator
Απ: μεταμοσχευση

1ον δεν έθιξες τον Tsakalo...
2ον δεν σε κατηγόρησε κανένας, κατηγόρησες όμως εμένα προσωπικά
3ον το proscar χρησιμοποιήθηκε για την υπερπλασία και όχι για τον καρκίνο του προστάτη
4ον άλλη δουλειά κάνει η ασπιρίνη και άλλη η φιναστερίδη
5ον δεν σε είπε κανένας άσχετο
6ον καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός. Δεν είναι κανενός το δικαίωμα να σε κρίνει σε αυτό.
7ον ούτε η μεταμόσχευση λύνει το πρόβλημα. Τα υπόλοιπα μαλλιά τι τα κάνεις;
8ον δεν σε πέταξε κανείς από το site. Αν μάθεις να μιλάς όπως όλοι, no problem.
9ον όταν το πρώτο post και όχι email είναι σαν διαφήμιση σε TV, θα πρέπει να ρωτάμε παραπάνω, δεν νομίζεις; 7 χρόνια μπαίνεις σε sites, όπως λες, θα έπρεπε να ξέρεις περι spam posts και πως τα αντιμετωπίζουν γενικά.
 

tony

New Member
Απ: μεταμοσχευση

Το Finasteride πωλήθηκε αρχικά για να μεταχειριστεί τους προστατικούς όρους με το όνομα Proscar 5mg στα χάπια. Ήταν γνωστό για να εμποδίζει το σχηματισμό DHT, ένας σημαντικός συνεισφέρων και στον προστατικό καρκίνο και στην αρσενική απώλεια τρίχας σχεδίων.

Η επόμενη έρευνα έδειξε ότι μια 1mg καθημερινή δόση του ίδιου φαρμάκου ήταν επαρκής για να ελέγξει την απώλεια τρίχας για 83% των ατόμων μετά από δύο έτη επεξεργασίας. Από το 1998 αυτή η έκδοση έχει πωληθεί με το εμπορικό σήμα Propecia και παραμένει η μόνη ιατρική συνταγή που εγκρίνεται από το FDA για να μεταχειριστεί συγκεκριμένα την απώλεια τρίχας. Αυτή η έγκριση επεκτείνεται μόνο στην απώλεια τρίχας των ατόμων λόγω του finasteride κινδύνων παρουσιάζει στα αγέννητα αρσενικά έμβρυα. Οι γυναίκες της ηλικίας ρουλεμάν παιδιών πρέπει επομένως να συσκεφτούν με τον παθολόγο τους πρίν εξετάζουν τη χρήση αυτού του




ναι συμφωνω το προπεσια δεν ειχε σχεση ποτε με τον καρκινο τοθ προστατη.δυστυχως εγω σιτε σαν το παραπανω διαβαζω εδω και 8 χρονια καποιοι ομως αγνοouν...................
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tony

New Member
Απ: μεταμοσχευση

Φάρμακο για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το πρώτο πολλά υποσχόμενο φάρμακο για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, αν και θεωρείται ότι θα είναι δύσκολο να γίνει επιλογή των ασθενών που θα μπορούν πράγματι να το χρησιμοποιούν, αφού, εκτός από τις παρενέργειες στη σεξουαλική δραστηριότητα, μπορεί να αυξήσει τους επιθετικούς καρκινικούς όγκους σε ορισμένους άνδρες.


Το φάρμακο κυκλοφορεί ήδη στην αγορά στο σκεύασμα με το όνομα Proscar, που συνταγογραφείται ως θεραπεία ασθενών με υπερτροφία προστάτη, ενώ σε μικρότερη δόση περιέχεται στο φάρμακο Propecia για την αντιμετώπιση της αλωπεκίας.

Ανδρες που ελάμβαναν καθημερινά το Proscar για μία επταετία περιόρισαν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κατά περίπου 25%, σε σχέση μάλιστα με εκείνους που ελάμβαναν ένα μη αποτελεσματικό χάπι, που ερευνητές παρουσίασαν στην «Ιατρική Επιθεώρηση της Νέας Αγγλίας», την περασμένη Τρίτη.

«Αυτό το πείραμα αποδεικνύει ότι ο καρκίνος του προστάτη, τουλάχιστον εν μέρει, μπορεί να προληφθεί», δήλωσε ο Δρ Πίτερ Γκρίνγουολντ, επικεφαλής της πρόληψης καρκίνου στο Εθνικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, που πήρε και ο ίδιος μέρος στη μελέτη. «Είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά».

Με δεδομένο ότι σε περίπου 220 χιλιάδες Αμερικανούς γίνεται κάθε χρόνο διάγνωση καρκίνου του προστάτη, είναι σαφές ότι το φάρμακο παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη δυναμική.

Το Proscar εμποδίζει την τεστοστερόνη να μεταλλαχθεί σε μία άλλη ορμόνη που ενισχύει την υπερτροφία του προστάτη και την εμφάνιση καρκίνου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο φάρμακο είναι εξίσου αποτελεσματικό τόσο σε άνδρες που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όσο και σε εκείνους των ομάδων χαμηλού κινδύνου.



(Ασοσιέιτεντ Πρες)



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 25/06/2003

και επειδη καποιοι εξακολουθουν να μην πιστευουν αλλα να μοθ λενε οτι δεν τα λεω καλα
η απαντηση απο ελευθεροτυπια......μηπως τελικα κατι ξερω και εγω ο φτωχος ασχετακοσ
 

tony

New Member
Απ: μεταμοσχευση

1ον δεν έθιξες τον Tsakalo...
2ον δεν σε κατηγόρησε κανένας, κατηγόρησες όμως εμένα προσωπικά
3ον το proscar χρησιμοποιήθηκε για την υπερπλασία και όχι για τον καρκίνο του προστάτη

σε παρακαλω μην παραπληροφορεις τον κοσμο αν δεν ξερεις ,και προπαντων μην κατηγορεις..............
οπως βλεπεις αυτα ειναι γνωστα εδω και χρονια.επαναλαμβανω το προπεσια χρησιμοποιηθηκε
για καρκινο στον προστατη απαγορευεται ρητα σε εγγυες .........εφιστω την προσοχη σας
ειναι γνωστα εδω και χρονια.......................
 

tony

New Member
Απ: μεταμοσχευση

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=25.06.2003,id=45697048
Παρενέργειες

H συχνότητα γνωστών παρενεργειών των φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων της σεξουαλικής ανικανότητας και της ζάλης, παρέμεινε μικρή κατά τη χρήση της συνδυαστικής φαρμακευτικής αγωγής. Ωστόσο, ο συνδυασμός των φαρμάκων φάνηκε να αυξάνει ελαφρώς τον κίνδυνο ανώμαλης εκσπερμάτωσης, πρηξίματος των αστραγάλων και προβληματικής αναπνοής.

Eπίσης, παλαιότερη έρευνα για καρκίνο υποδήλωσε ότι το φιναστερίντ περιορίζει την πιθανότητα νεοπλασιών του προστάτη, αλλά ίσως αυξάνει τον κίνδυνο περισσότερο επιθετικών νεοπλασιών.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_18/01/2004_90661

http://www.travel-carhire.com/el/online/hair-loss/2993.php

Προειδοποιήσεις/προφυλάξεις

Πρίν παίρνει αυτό το φάρμακο, πέστε στο γιατρό σας εάν έχετε την ασθένεια ήπαρ. Μπορείτε να μην είστε σε θέση να πάρετε Propecia, ή μπορεί να χρειαστείτε μια χαμηλότερη δόση ή έναν πρόσθετο έλεγχο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.
Προορίζεται προς χρήση από τα άτομα μόνο Το Propecia.
Δεν είναι υποδειγμένο προς χρήση από τις γυναίκες Το Propecia. Μην πάρτε ή μην χειριστείτε αυτό το φάρμακο εάν είστε έγκυοι ή είστε θα μπορούσατε να γίνετε έγκυοι κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Είναι στην κατηγορία Χ Το Propecia. УПРАВЛЕНИЕ ПО САНИТАРНОМУ НАДЗОРУ ЗА КАЧЕСТВОМ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ И МЕДИКАМЕНТОВ εγκυμοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι είναι γνωστό για να προκαλεί τα γεννετικά προβλήματα σε ένα αγέννητο μωρό. Οι γυναίκες που είναι ή που μπορούν να γίνουν έγκυες δεν πρέπει να χειριστούν τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες Propecia. Το φάρμακο θα μπορούσε να απορροφηθεί μέσω του δέρματος. Είναι γνωστό για να προκαλεί τα γεννετικά προβλήματα σε ένα αναπτυσσόμενο αρσενικό μωρό Το Propecia. Η έκθεση σε ολόκληρες τις ταμπλέτες πρέπει να αποφευχθεί όποτε είναι δυνατόν εντούτοις η έκθεση σε ολόκληρες τις ταμπλέτες δεν αναμένεται για να είναι επιβλαβής εφ' όσον δεν καταπίνονται οι ταμπλέτες.
Περνά στο γάλα στηθών Δεν είναι γνωστό εάν Propecia. Δεν προορίζεται προς χρήση από τις γυναίκες Το Propecia. Μην πάρτε αυτό το φάρμακο εάν θηλάζετε ένα μωρό.

Λειμμένη δόση

Και θυμάστε την ίδια μέρα Εάν χάνετε μια δόση Propecia, την πάρτε το συντομότερο δυνατόν. Εάν δεν θυμάστε μέχρι την επόμενη ημέρα, πηδήστε τη λειμμένη δόση και πηγαίνετε πίσω στο κανονικό πρόγραμμα χορήγησης της δόσης σας. Δόσεις αμέσως Μην πάρτε 2.

Πιθανές παρενέργειες

Και επιδιώκει τη ιατρική παρακολούθηση έκτακτης ανάγκης εάν δοκιμάζετε μια αλλεργική αντίδραση Η στάση που παίρνει Propecia (αναπνοή δυσκολίας κλείσιμο του λαιμού διόγκωση των χειλιών, της γλώσσας, ή του προσώπου ή κυψέλες).
Άλλες, λιγότερο σοβαρές παρενέργειες έχουν αναφερθεί αλλά συνήθως επιλύουν με τη συνεχή επεξεργασία. Και να ειδοποιείτε το γιατρό σας εάν δοκιμάζετε Συνεχίστε να παίρνετε Propecia
- μειωμένο λίμπιντο (κίνηση φύλων)
- ο μειωμένος όγκος εκσπερματίζει
- ή ανικανότητα (πρόβλημα που παίρνει ή που κρατά μια ανέγερση)
- τρυφερότητα ή διεύρυνση στηθών.
Οι παρενέργειες εκτός από εκείνους που απαριθμούνται εδώ μπορούν επίσης να εμφανιστούν. Συζήτηση στο γιατρό σας για οποιαδήποτε παρενέργεια που φαίνεται ασυνήθιστη ή που είναι ιδιαίτερα ενοχλητική.

Αποθήκευση

http://www.epuppetry.com/ru/el/pharmacy-men-s-health/buy-propecia/
 

Άκης

Administrator
Απ: μεταμοσχευση

tony είπε:
Το Finasteride πωλήθηκε αρχικά για να μεταχειριστεί τους προστατικούς όρους με το όνομα Proscar 5mg στα χάπια. Ήταν γνωστό για να εμποδίζει το σχηματισμό DHT, ένας σημαντικός συνεισφέρων και στον προστατικό καρκίνο και στην αρσενική απώλεια τρίχας σχεδίων.

Η επόμενη έρευνα έδειξε ότι μια 1mg καθημερινή δόση του ίδιου φαρμάκου ήταν επαρκής για να ελέγξει την απώλεια τρίχας για 83% των ατόμων μετά από δύο έτη επεξεργασίας. Από το 1998 αυτή η έκδοση έχει πωληθεί με το εμπορικό σήμα Propecia και παραμένει η μόνη ιατρική συνταγή που εγκρίνεται από το FDA για να μεταχειριστεί συγκεκριμένα την απώλεια τρίχας. Αυτή η έγκριση επεκτείνεται μόνο στην απώλεια τρίχας των ατόμων λόγω του finasteride κινδύνων παρουσιάζει στα αγέννητα αρσενικά έμβρυα. Οι γυναίκες της ηλικίας ρουλεμάν παιδιών πρέπει επομένως να συσκεφτούν με τον παθολόγο τους πρίν εξετάζουν τη χρήση αυτού του

ναι συμφωνω το προπεσια δεν ειχε σχεση ποτε με τον καρκινο τοθ προστατη.δυστυχως εγω σιτε σαν το παραπανω διαβαζω εδω και 8 χρονια καποιοι ομως αγνοouν...................
Όπως βλέπω, χρησιμοποιείς αυτόματο μεταφραστή. Αυτό, σε μερικές περιπτώσεις, μπορει να κάνει και κακό, γιατί μία λάθος παράγραφο και έχει χαθεί το νόημα...


tony είπε:
Φάρμακο για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το πρώτο πολλά υποσχόμενο φάρμακο για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, αν και θεωρείται ότι θα είναι δύσκολο να γίνει επιλογή των ασθενών που θα μπορούν πράγματι να το χρησιμοποιούν, αφού, εκτός από τις παρενέργειες στη σεξουαλική δραστηριότητα, μπορεί να αυξήσει τους επιθετικούς καρκινικούς όγκους σε ορισμένους άνδρες.

Το φάρμακο κυκλοφορεί ήδη στην αγορά στο σκεύασμα με το όνομα Proscar, που συνταγογραφείται ως θεραπεία ασθενών με υπερτροφία προστάτη, ενώ σε μικρότερη δόση περιέχεται στο φάρμακο Propecia για την αντιμετώπιση της αλωπεκίας.

και επειδη καποιοι εξακολουθουν να μην πιστευουν αλλα να μοθ λενε οτι δεν τα λεω καλα
η απαντηση απο ελευθεροτυπια......μηπως τελικα κατι ξερω και εγω ο φτωχος ασχετακοσ
Αυτό που διάβασες και παρέθεσες αγαπητέ, είναι μία έρευνα που έγινε παλιά και επανεξετάστηκε τον Μάιο του 2008 και βρήκε ότι μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης του καρκίνου ως 30% (έτσι το διάβασα στην Αγγλική version του Μαϊου, 25% λέει η εφημερίδα).
Επιτέλους, διαβάστε σωστά έστω τα Ελληνικά...
Τι λέει το κείμενο; Ότι ανακάλυψαν το πρώτο φάρμακο για την ΠΡΟΛΗΨΗ του καρκινου του προστάτη, όχι για την θεραπεία του.
Το proscar κυκλοφόρησε, πωλούντα και συνεχίζει να πωλείται για την υπερπλασία του προστάτη...
Για το propecia, μόλις το έβαλες μόνος σου "ενώ σε μικρότερη δόση περιέχεται στο φάρμακο Propecia για την αντιμετώπιση της αλωπεκίας."

Από: http://www.drugs.com/proscar.html
"Proscar prevents the conversion of testosterone to dihydrotestosterone (DHT) in the body. DHT is involved in the development of benign prostatic hyperplasia (BPH).
Proscar is used to treat symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH) in men with an enlarged prostate."

Επειδή μόλις πήγα να απαντήσω, με ενημέρωσε το σύστημα ότι πρόσθεσες και άλλη απάντηση, τι κάνεις τώρα για να καταλάβω.Βάζεις στο google την λέξη proscar και σου τα μεταφράζει και μας τα παραθέτεις εδώ;
Να απαντήσω επ'ευκαιρίας.
Για τις παρενέργειες του proscar.
Δεν μας λες κάτι νέο. Όλοι το γνωρίζουμε και το λέω από την αρχή, για το 2% που αναφέρει και η Merck.
Από εκεί άλλωστε τραβάν και αυτοί, τι νομίζεις κάνουν δικές τους έρευνες;;;

Για τις έγκυες και τα παιδιά, έχω κάνει post με εικόνες κιόλας που τα λένε. Διάβασε τα, ξεκινούν με την λέξη "Προσοχή".

tony είπε:
Παρενέργειες

H συχνότητα γνωστών παρενεργειών των φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων της σεξουαλικής ανικανότητας και της ζάλης, παρέμεινε μικρή κατά τη χρήση της συνδυαστικής φαρμακευτικής αγωγής. Ωστόσο, ο συνδυασμός των φαρμάκων φάνηκε να αυξάνει ελαφρώς τον κίνδυνο ανώμαλης εκσπερμάτωσης, πρηξίματος των αστραγάλων και προβληματικής αναπνοής.
Οι συγκεκριμένες παρενέργειες που γράφεις, αφορούν τον συνδιασμό ντοξαζοσίν (doxazosin) και φιναστερίντ (finasteride) σε μία έρευνα στο link που ο ίδιος παρέθεσες και όχι σκέτης της φιναστερίδης...
Να διάβαζες τουλάχιστον καλά αυτά που προσθέτεις στο forum...
 

tony

New Member
Απ: μεταμοσχευση

8ον δεν σε πέταξε κανείς από το site. Αν μάθεις να μιλάς όπως όλοι, no problem

απαντηση
εγω δεν χρησιμοποιω λογια του στυλ πως κανεις ετσι σαν την χηρα την αμαμητη που
χρησιμοποιεις εσυ
το να μαθεις να μιλας απλα στο επιστεφω...................
δυστυχως η καμηλα δεν κοιταει την καμπουρα της..................
 

Άκης

Administrator
Απ: μεταμοσχευση

Τα οποία λόγια του συγκεκριμένου στυλ ΔΕΝ απαγορεύοντε απο πουθενά και δεν τα απαγόρευσα και σε κανένα μελος...
Τι προσπαθείς να δείξεις τώρα μου λες;
Καταρχάς απ'ότι κατάλαβα χρησιμοποιείς αυτόματα συστήματα για να διαβάσεις άρθρα.
Αυτό πιστεύω σου έκανε να μπερδεύεις αυτά που διαβάζεις.

Επίσης, όλα τα sides τα έχουμε στο forum και τα συζητάμε.

Εσυ οκ αν δεν θέλεις να το πάρεις. Αλλά μην μας μεταφράζεις (και άθλια, γιατί τα μεταφράζει μηχανή) άρθρα που όλοι μας τα γνωρίζουμε.

Και έχω και μια απορία.Αν διαβάζεις 8 χρονια τέτοια sites, πως και έχασες τα μαλλιά σου και πας για μεταμόσχευση;

tony είπε:
σε παρακαλω μην παραπληροφορεις τον κοσμο αν δεν ξερεις ,και προπαντων μην κατηγορεις..............
Εδώ δεν ξέρω τι να απαντήσω. Με βούλωσες πραγματικά... :-X
Απλώς να ξέρεις αγαπητέ ότι εγώ τα δοκιμάζω κιόλας τα προϊόντα και δεν χρησιμοποιώ απλώς μία αυτόματη μηχανή μετάφρασης και δεν ξέρω τι διαβάζω κιόλας.
Αυτήν είναι η διαφορά μας...

tony είπε:
οπως βλεπεις αυτα ειναι γνωστα εδω και χρονια.επαναλαμβανω το προπεσια χρησιμοποιηθηκε
για καρκινο στον προστατη
απαγορευεται ρητα σε εγγυες .........εφιστω την προσοχη σας
ειναι γνωστα εδω και χρονια.......................

tony είπε:
Από το 1998 αυτή η έκδοση έχει πωληθεί με το εμπορικό σήμα Propecia και παραμένει η μόνη ιατρική συνταγή που εγκρίνεται από το FDA για να μεταχειριστεί συγκεκριμένα την απώλεια τρίχας.
Ντοϊννν
ΘΑ με κουφάνεις εσύ.
Μέσα σε μισή ώρα έβαλες άρθρα που λένε ότι το propecia είναι για τριχόπτωση και στο τέλος λες είναι για προστάτη.... :eek: :-X

Ένα πράγμα μπορώ να πω, ημιμάθεια. Διαβάζεις στο net κάτι, το βάζεις σε online μεταφραστη, το διαβάζεις λάθος και το καταλαβαίνεις και λάθος.
Τουλάχιστον διάβασε τα σωστά αυτά που προσθέτεις, γιατι και θα τακαταλάβεις καλύτερα αλλά και θα δεις ότι αυτα που προσθέτεις εσύ ο ίδιος, έρχοντε σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα γραφώμενα σου...
Και αυτου του Βασιλάκη Καϊλα στυλ "μηπως τελικα κατι ξερω και εγω ο φτωχος ασχετακοσ", δεν χρειάζεται...
Ημιμάθεια μήτηρ πάσης κακίας...
 
Απ: μεταμοσχευση

Ρε παιδιά εδώ προσπαθούμε συλλογικά να λύσουμε το πρόβλημα μας. Ο καθένας αναφέρει τα άρθρα που διάβασε και αυτά που παρατηρεί στον εαυτό του. Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί μαλώνετε!!!
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: μεταμοσχευση

για τις παρανεργειες και για το ποσο θα πρεπει να παιρνει το συγκεκριμενο ο καθενας για την τριχοπτωση

ειναι θεμα ανθρωπου αυτο
ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα ειναι θεμα του καθενος

παντως στην αμερικη εχει παρει εγγριση και το γραφουν οι γιατροι ειναι οτι πιο αποτελεσματικο κυκλοφορει μαζι με την ντουταστεριδη μονο που η τελευταια δεν πηρε ακομη εγγριση

η ξερουν κατι παραπανω οι ελληνες γιατροι απο τους αμερικανους και δεν το γραφουν οι πιο πολλοι η οι αμερικανοι ειναι χαζοι και το γραφουν
τι να πω ο καθενας με τις σκεψεις του

εγω παντως πιστευω πως πανω απο 3ν κλιμακα πρεπει να το παρει κανεις
και εμπιστευομαι περισσοτερο τους αμερικανους γιατρους απο τους ελληνες
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα