μεταμοσχευση μαλλιων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kastelano

New Member
φιλαρακι ναι καλα τα υπολιπα ενοουντε,,αλλα αν βαλω οσες δυνει η δοτρεια μετα απο το στηθος θα αρκουνε αν ξανα χριαστει

giwrgos athina

Active Member
εμενα καστελανο η d*ι μου προτεινε 1600grafts με την μεθοδο direct και μετα δοτρια καπουτ οπως ειπε και το παιδι της κυπρου...βεβαια εχω κανει ηδη ενα στριπ περιπου 1500grafts 2000 το πολυ...οι 2 κλινικες της κυπρου μου προτειναν συνδοιασμο φυε και στριπ που θα βγαλουν πανω απο 3000 grafts και αν ξαναθελησω να ξανακανω μπορω γυρω στα 1000gragts + οτι παρω απο το βιτ....με λιγα λογια δεν εβγαλα ακρη... για το τι ισχυει και τι οχι.....την δευτερα μπαινωχειρουργιο με τον γε*ργιου που μου ειπε θα βγαλουμε 3500 εως 3700 grafts....θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις...

giwrgos athina

Active Member
σε ευχαριστω πολυ φιλε...παντως αν καταφερει ο γ*ωργιου να μου βγαλει τα 3500grafts οπως μου υποσχεθηκε θα εχω παρει απο 23χρονων που ειμαι τωρα 5000 με 5500γραφτς αν υπολογισεις και την πρωτη μεταμοσχευση...αργοτερα μακαρι να μπορεσω να δωσω αλλα 1000γραφτς οπως μου ειπαν βγαινουν γυρω στα 6000 γραφτς..αρα δεν νομιζω να εχω και τοσο κακη δοτρια ειμαι πιστεω στο μεσο ορο...μετα θα παρω και κανα 2000γραφτς απο το μουσι και μερικα απο στηθος....παλευεται η κατασταση.θα το δουμε στη ν πραξη για να μην χαλαω το νημα του παιδειου...

n094

Active Member
Ακριβως αυτό εννουσα κ με το σχετικό νήμα που άνοιξα πρόσφατα, αν δλδ σε τόσο μικρή ηλικία πάρεις το 80% της δότριάς σου τότε κινδυνεύεις να το μετανιώσεις στο μέλλον. Εγώ προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα παιδιά, από εκεί και πέρα είναι δικό σας θέμα, ωστόσο αν η DHI η ο Γε@$γιου το κάνουν τότε για μένα φταίνε περισσότερο από τον άνθρωπο ασθενή που απλά έχει στο μυαλό του μόνο το σήμερα....

giwrgos athina

Active Member
φιλε no94δεν εχω μεγαλει πειρα πανω στο θεμα αλλα πιστευω πως δεν εχω να περιμενω κατι...εφτασα στα 21 μου χρονια norwood 5.....δεν κανω extreme πραγματα οπως π.χ να καταιβασω hairline η της τρελες πυκνωσης βαζω grafts στα ποιο απαραιτητα σημεια ωστε να μην φαινομαι καραφλος...δεν εχω καποιον στην οικογενεια με norwood 7 ωστε να φοβαμαι μην φτασω εκει παρα μονο 6αρηδες και 5αρηδες...και τα πλαινα μου ειναι ακομα ψηλα δεν δειχνουν να καταιβενουν....ξερω οτι δεν θα ξεμπερδεψω ευκολα θα παρω και απο μουσι και απο στηθος απλα ειμαι αισιοδοξος πως θα καταφερω να φτασω σε ενα επιπεδο να μην φαινομαι καραφλος ας ειναι και αραιο το αποτελεσμα......ας καλυψω τωρα το crown που με ενοχλει φοβερα και μετα μεχρι τα 30 θα ξανακανω σιγουρα......

μεχρι τα 30 θα το παλεψω με θεραπειες και λιγο τοπικ...δεν αντεχω ομως να περασω τα καλυτερα χρονια της ζωης μου καραφλος..

kastelano

New Member
να ρωτισω.. εμενα μου ειπανε χοντρικα για 5340 τριχες..αυτο ομως πιστευω δεν ειναι ακρυβες νουμερο γτ σσε καθε μερος του κεφαλιου ειχε αλλη πυκνοση και πορει να υπαρχουνε μονοτριχα δυτριχα τριτρικα τετρατριχα εως και πεντατριχα...εγω ειμαι nw5 αν δεν βαλω αρκετες ιδικα σττο εμπρως μερος και λιγοτερα στο crown και πω για τα μισα θα ειναι αραιο το αποτελεσμα..εγω ηθελα την δευτερα που θα παω για μμ να πηγενα ποιο νωρης να μιλουσα με τον κυριο κ σταθη..

no_hair

New Member
Μηπως θα ηταν καλυτερα να πυκνωσεις α,β ζωνη και να αφησεις την κορυφη για του χρονου? Αν θελεις να πετυχεις υψηλη πυκνοτητα μη απλωσεις τα μοσχευματα σε ολο το κεφαλι kastelano.

n094

Active Member
Παιδιά σας είπα την άποψή μου. Για μένα όταν είσαι τόσο μικρός και με τρίχες ακόμα σε αυτό που αποκαλείς 5άρι και δεν είσαι και βέβαιος αν θα πας και για 6άρης, δεν είναι καλή ιδέα να εξαντλείς το δότριά σου, εκτός αν είσαι διατεθειμένος στο μέλλον να πάρεις από γένια και στήθος (αν έχεις βέβαια). Πιστεύω ότι και οι ίδιοι οι γιατροί δεν θα έπρεπε να το κάνουν στους ασθενείς τους αυτό. Φανταστείτε ότι εγώ για να φτάσω στο αποτέλεσμα που έχω χρειάστηκα 6.200 μοσχεύματα, αν τώρα εσύ έχεις βία 3.000 μοσχεύματα πρέπει να αναλογιστείς μέχρι που μπορεί να φτάσεις σε σχέση με το αποτέλεσμα που έχεις στο μυαλό σου.

kastelano

New Member
n094 δλδ περα απο αυτα που λενε απο την δοτρια τα 5340 δεν μπορω να παρω λιγα παραπανω ακομα?και θελω να σας ρωτισω για τον τροπο πληρωμης..κατι μου ειπανε για ατοκες δοσεις?γνωριζετε αν ισχιει?γτ ειναι μεγαλο ποσο (και για να τα εχεις πανωσου κιολας)

για αυτο που λεμε θα μιλισω τηλ με τον κυριο σταθη να μου πει και αυτος την γνωμη του

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
no94 fusika φυσικα και ειμαι διατεθημενος να παρω απκ γενια καο στηθος εφοσον χρειαστει...εχω παρα πολλα εκει δεν υπαρχει προβλημα.....

n094

Active Member
Katelano, θες την ειλικρινή μου άποψη: είσαι πολύ μικρός ακόμα, αν έχεις μόνο τόσα λίγα μοσχεύματα διαθέσιμα (άντε δεν είναι 3000 είναι και 3500 σου λέω εγώ) θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα. Πάλεψέ το με θεραπείες και περίμενε, πιστεύω ότι σε μερικά χρόνια (5,6 ή κάπου εκεί) η κλωνοποίηση τριχοθυλακίων θα είναι γεγονός και τότε δεν θα σε τρομάζει η δότρια. Τώρα αν θες να κάνεις οπωσδήποτε κάνε αλλά μην πάρεις πάνω από 2000 και κάτι μοσχεύματα, ώστε να μπορείς όταν έρθει η ώρα να έχεις απόθεμα. Να μου πεις όταν έρθει η ώρα της κλωνοποίησης μπορείς να πάρεις και από τη δότρια που σου απέμεινε χωρίς πρόβλημα, αλλά η συμβουλή μου είναι η παραπάνω. και για να ανακεφαλαιώσω, εγώ στη θέση σου δεν θα έκανα ακόμα ή αν τελικά έκανα θα έπαιρνα το 70% των μοσχευμάτων που μπορώ να πάρω και όχι το 100%.

kastelano

New Member
φτανει η μεγαλη μερα....οταν επιστρεψω θα ανεβασω φωτο....εχω κανονισει να μιλισω με τον κ.σταθη....για το αν κανω τελικα την mega η την giga..ηθελα να ακουσω την γνωμητου

kastelano

New Member
παιδια θελω να σας ρωτισω στην d*i μου ειχανε πει για δοσεις αλλα αν εχω πιστοτικη...εγω δεν εχω αν θελω για δοσεις σου βγαζουνε αυτοι πιστοτικη?

gkast

Active Member
kastelano είπε:
Υπάρχει δυνατότητα να σου βγάλουν πιστωτικη η ίδια η εταιρία μέχρι πρότινος .....
Σου μιλάω γενικα για τις πιστωτικες κάρτες τι επικρατούσε στη αγορα δεν ξέρω εαν εχει αλλάξει κάτι λογω τροικας .......:huh:
Στην τελικη ρωτησέ τους ρε μεγάλε .

Μπλουζα