Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Salvadore είπε:Εγω παλι ρε παιδια με την θεραπεια που εκανα απ αυτη την κλινικη, δηλαδη την λοσιον που εβαζα επι ενα χρονο, σταματησα την τριχοπτωση κ δεν μου πεφτει πλεον ουτε μια τριχα, ενω με την μινοξιδιλη που εβαζα τοσα χρονια, καθε αλλο παρα την τριχοπτωση σταματησα,τζαμπα τα λεφτα. Εχω σταματισει την λοσιον εδω κ τρεις μηνες. Δεν ξερω τι να πω.
Salvadore είπε:εκανα μια ερωτηση για το πως μπορω να ανοιξω θεμα στις μεταμοσχευσεις και να ανεβασω φωτος μου γιατι πηγα να το κανω και δεν μου το επιτρεπει,δεν ξερω γιατι. Το οτι δεν μου πεφτει ουτε μια τριχα ειναι σχημα λογου.σαφως και μου πεφτουν,αλλα φυσιολογικα και οχι οπως παλιοτερα που σκουπιζα τα μαλλια με την πετσετα και πεφταν στον νηπτηρα ενα σωρο τριχες θυμαμαι. γνωριζω οτι ο ανθρωπος χανει καθημερινα 100 τριχες. σχημα λογου ηταν ρε jimmys.
Δεν κανω διαφιμιση..τι κριμα που επεσες εξω!George3V είπε:Salvadore καλύτερα μη πεις τπτ.Σήκω και φύγε και στο καλό.
kwsths είπε:παιδια για σταθειτε λιγο η κλινικη υπαρχει απο το 1979 και εξαπλωθηκε σε ολο το κοσμο.τοσοι γιατροι μεσα και καλα ''ειδικοι'' για τη τριχοπτωση, μου λετε οτι ειναι ολα μουφα ?? δηλαδη 34 χρονια λειτουργιας δεν βρεθηκε ενας δυσαρεστημενος πελατης να κανει μια μηνυση να βγει σε μια εφημεριδα και να πει οτι ειναι απατεωνες ?? τι τα καλυψαν ολα ? και αυτο σχεδιο συνομωσιας ? οποιος εχει δουλψει σε μια επιχειρηση ξερει τι παει να πει δυσφημιση .. δεν μπορει μια επιχειρηση τοσων ετων και να επεκτεινεται σε ολο περισσοτερες χωρες να μην φοβαται τη δυσφημιση και να κανει οτι να ναι χωρις αποτελεσματα.. εδω πχ σε ενα καλο φροντηστηριο (μιλαω εκ πειρας ) μπορει να προετοιμαζεις 20 μαθητες για να παρουν το πτυχιο και αν δεν περασουν οι 2, φοβασαι μην σε καταστρεψουν λογω δυσφημισης κτλ.. δεν λειτουργει ετσι μια επιχειρηση ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ σε ολο το κοσμο..
hairlosscursed είπε:υπαρχει ιδιαιτερος λογος που ασχολουμαστε με το εν λογο σουπερ μαρκετ εν ετη 2013;;
Τελικα στην Ελλαδα εχουμε στο DNA μας να μας δουλευουν σε ολους τους τομεις.ενω φαινομενικα ξερουμε, γνωριζουμε και εξοργιζομαστε, παντα ξεχναμε, κανουμε πισωγυρισματα και ή συμβιβαζομαστε ή αποδεχομαστε την φτηνια την μετριοτητα και την ασχημια του καθενα που καραδοκει να εκμεταλευτει την αφελεια και την απογνωση.
Δεν μας λυπαμαι πλεον σε κανεναν τομεα.
Οτι εχουμε παθει ατομικα και σαν λαος μας αξιζει.οσο θα αποδεχομαστε μετριοτητες και ανεπαρκειες μετρια και ανεπαρκη ζωη θα εχουμε σε ολους τους τομεις.υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε οχι μονο να εχουν κλεισει αλλα να εχουν φαει κανταρια μηνυσεις.αντι αυτου υπαρχουν και μαλιστα ειναι και αντικειμενο συζητησης εδω μεσα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.κατι σαν τους πολιτικους μας...
Chs είπε:kwsths είπε:παιδια για σταθειτε λιγο η κλινικη υπαρχει απο το 1979 και εξαπλωθηκε σε ολο το κοσμο.τοσοι γιατροι μεσα και καλα ''ειδικοι'' για τη τριχοπτωση, μου λετε οτι ειναι ολα μουφα ?? δηλαδη 34 χρονια λειτουργιας δεν βρεθηκε ενας δυσαρεστημενος πελατης να κανει μια μηνυση να βγει σε μια εφημεριδα και να πει οτι ειναι απατεωνες ?? τι τα καλυψαν ολα ? και αυτο σχεδιο συνομωσιας ? οποιος εχει δουλψει σε μια επιχειρηση ξερει τι παει να πει δυσφημιση .. δεν μπορει μια επιχειρηση τοσων ετων και να επεκτεινεται σε ολο περισσοτερες χωρες να μην φοβαται τη δυσφημιση και να κανει οτι να ναι χωρις αποτελεσματα.. εδω πχ σε ενα καλο φροντηστηριο (μιλαω εκ πειρας ) μπορει να προετοιμαζεις 20 μαθητες για να παρουν το πτυχιο και αν δεν περασουν οι 2, φοβασαι μην σε καταστρεψουν λογω δυσφημισης κτλ.. δεν λειτουργει ετσι μια επιχειρηση ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ σε ολο το κοσμο..
Αγαπητέ kwsths, μπορώ να σου εκατοντάδες άθλιες εταιρίες που λειτουργούν και επιβιώνουν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ σε όλο τον κόσμο με πολλούς "ύπουλους" αν θες τρόπους. Υπάρχουν δρόμοι δυστυχώς να επιβιώσει το κοράκι, γιατί απλά πατάει στην αδυναμία κάποιων. Το ότι είναι από 800 Π.Χ. μια εταιρία η οργανισμός, η οτιδήποτε είναι αυτό, εμένα δεν μου λέει τίποτα.. Αυτοί όμως που έπαθαν και καταστράφηκαν είτε οικονομικά, είτε το οτιδήποτε από διάφορα "λαμόγια" θα πουν την αλήθεια και μόνο.. Η ιστορία δεν μιλάει με χρόνια, αλλά με γεγονότα.
Γιαυτό και συμφωνώ με τον φίλο hairlosscursed, είπε την αλήθεια και ήταν και επιεικής![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Salvadore είπε:Δεν κανω διαφιμιση..τι κριμα που επεσες εξω!George3V είπε:Salvadore καλύτερα μη πεις τπτ.Σήκω και φύγε και στο καλό.
hairlosscursed είπε:υπαρχει ιδιαιτερος λογος που ασχολουμαστε με το εν λογο σουπερ μαρκετ εν ετη 2013;;
Τελικα στην Ελλαδα εχουμε στο DNA μας να μας δουλευουν σε ολους τους τομεις.ενω φαινομενικα ξερουμε, γνωριζουμε και εξοργιζομαστε, παντα ξεχναμε, κανουμε πισωγυρισματα και ή συμβιβαζομαστε ή αποδεχομαστε την φτηνια την μετριοτητα και την ασχημια του καθενα που καραδοκει να εκμεταλευτει την αφελεια και την απογνωση.
Δεν μας λυπαμαι πλεον σε κανεναν τομεα.
Οτι εχουμε παθει ατομικα και σαν λαος μας αξιζει.οσο θα αποδεχομαστε μετριοτητες και ανεπαρκειες μετρια και ανεπαρκη ζωη θα εχουμε σε ολους τους τομεις.υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε οχι μονο να εχουν κλεισει αλλα να εχουν φαει κανταρια μηνυσεις.αντι αυτου υπαρχουν και μαλιστα ειναι και αντικειμενο συζητησης εδω μεσα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.κατι σαν τους πολιτικους μας...