κλινικη ber***nn k**d αποψεις?

kwsths

Member
καλησπερα παιδια! ειμαι νεος στο φορουμ με διαχυτη αλωπεκια κληρονομικη και το regain δεν φαινεται να βοηθαει 2 χρονια τωρα. Μιλησα με ατομο το οποιο ειχε δοκιμασει τα παντα χρονια τωρα χωρις αποτελεσμα και μολις εκανε τη θεραπεια της συγκικριμενης κλινικης κρατησε τα μαλλια και εβγαλε και καποια νεα! ειδα φοτο του και δν ειναι φοτομονταζ. εχετε καποια ιδεα αποψη για το θεμα ?


Edit από Chs: Διακριτικά σε τίτλο - επωνυμία κλινικής
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
RE: κλινικη bergmann kord αποψεις?

καλησπερα και καλωσορισες....ποια ειναι η θαυματουργει θεραπεια της συγκεκριμενης κλινικης δηλαδη?
 

kwsths

Member
RE: κλινικη bergmann kord αποψεις?

giwrgos athina είπε:
καλησπερα και καλωσορισες....ποια ειναι η θαυματουργει θεραπεια της συγκεκριμενης κλινικης δηλαδη?


PRP θεραπεία τριχόπτωσης

Αρχική
PRP θεραπεία τριχόπτωσης

A-
A+
Εκτύπωση


PRP θεραπεία τριχόπτωσης


PRP Θεραπεία τριχόπτωσης με αυξητικούς παράγοντες ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων (Mέθοδος αυτόλογης ανάπλασης & αναγέννησης των τριχοθυλακίων μέσω πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια)



Η νέα θεραπεία τριχόπτωσης PRP (Platelet Rich Plasma) αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες & γυναίκες, καθώς αξιοποιεί τις αναγεννητικές ιδιότητες των Αυξητικών Παραγόντων (Growth Factors) των αιμοπεταλίων του αίματος και είναι αποτελεσματική τόσο ως θεραπεία τριχόπτωσης, όσο και ως θεραπεία ενίσχυσης της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Το PRP συνδράμει στην αναγέννηση και ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων, δεδομένου ότι «αναγκάζει» τον οργανισμό να αντιδράσει με έντονο αλλά απολύτως φυσικό τρόπο στην υπολειτουργία τους, καθώς τροφοδοτεί την περιοχή της τριχόπτωσης με ενεργοποιημένα κύτταρα που αναλαμβάνουν τη διαδικασία της αναγέννησης.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η αποτελεσματικότητα της μεθόδου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πρωτόκολλο εφαρμογής της (τρόπος φυγοκέντρισης κα), από τον οργανισμό και είδος τριχόπτωσης του ενδιαφερόμενου, καθώς και από την εμπειρία και την κατάρτιση του γιατρού. Η διατήρηση των αποτελεσμάτων του PRP ενισχύεται με την συνδυαστική εφαρμογή των θεραπειών volumed® με Soft Laser της BERGMANN KORD, κατόπιν αξιολόγησης κάθε μεμονωμένης περίπτωσης.

Τι είναι το PRP;



Το PRP προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Platelet Rich Plasma, που σημαίνει πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Είναι δηλαδή πλάσμα του αίματος που έχει εμπλουτιστεί σε αιμοπετάλια μετά από ειδική επεξεργασία. Τα αιμοπετάλια ανήκουν στα έμμορφα συστατικά του αίματος, συμμετέχουν στη διαδικασία της πήξης και περιέχουν εκτός των άλλων αυξητικούς παράγοντες και κυτοκίνες που ρυθμίζουν την επούλωση, καθώς και την αναγέννηση ιστών και κυττάρων.

Είναι ασφαλής η μέθοδος PRP;



Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP πραγματοποιείται με απλή αιμοληψία και στη συνέχεια εφαρμόζεται το εξειδικευμένο πρωτόκολλο της BERGMANN KORD. Η αυτόλογη φύση της μεθόδου (δηλαδή το γεγονός ότι το υλικό που αξιοποιείται προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό) καθιστά το PRP απολύτως ασφαλές για την υγεία και δίχως καμία παρενέργεια.

Η μέθοδος εφαρμόζεται από το επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής & ασφάλειας και αποτελεί απλή και εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Επίσης είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι το PRP από μόνο του αποτελεί ένα αντιμικροβιακό και αντιφλεγμονώδες βιολογικό υλικό, εξασφαλίζει επομένως συνθήκες αντισηψίας.

Η μέθοδος PRP εφαρμόζεται ήδη για αρκετά χρόνια με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επούλωση ορθοπεδικών ή χρόνιων τραυμάτων, εγκαυμάτων & χειρουργικών τομών κ.α. και πλέον εφαρμόζεται και ως θεραπεία μαλλιών.


και εδω
Θεραπείες τριχόπτωσης (αγωγή volumed® & Soft Laser)


Θεραπείες Τριχόπτωσης | BERGMANN KORD



Η πολυετής ερευνητική επένδυση της BERGMANN KORD στον τομέα της πρόληψης και του περιορισμού της τριχόπτωσης, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό -ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα- σύστημα τεχνογνωσίας στις θεραπείες τριχόπτωσης που διαφοροποιείται για τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

1. Οι αγωγές τριχόπτωσης της BERGMANN KORD δεν είναι φαρμακευτικές. Σε αντίθεση με τις διαδεδομένες αγωγές που στην ουσία αποτελούν φάρμακα (με ό,τι παρενέργειες ή πιθανές μελλοντικές συνέπειες στην υγεία συνεπάγεται η χρήση ενός φαρμάκου), οι θεραπείες τριχόπτωσης της BERGMANN KORD είναι ασφαλείς και αποτελούν ιδανική εναλλακτική λύση
για άνδρες & γυναίκες που εμφανίζουν τριχόπτωση αλλά επιλέγουν να την αντιμετωπίζουν δίχως να λαμβάνουν φάρμακα.

2. Το Τμήμα Θεραπειών Τριχόπτωσης της BERGMANN KORD αναλαμβάνει την εξατομικευμένη παρακολούθηση κάθε ενδιαφερόμενου, όπου ανάλογα με την ανταπόκριση στις θεραπείες υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης κάθε αγωγής και τακτικών επανελέγχων μέσω τριχογραφήματος για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας.

3. Οι αγωγές τριχόπτωσης της BERGMANN KORD αποτελούν μία ολοκληρωμένη μέθοδο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που περιλαμβάνει όχι μόνο τη φροντίδα των μαλλιών αλλά και του τριχωτού της κεφαλής. Είναι σύνηθες η τριχόπτωση να συνοδεύεται από υπερβολική λιπαρότητα ή ξηροδερμία ή σμηγματορροϊκή δερματίτιδα κα. Η παράλληλη φροντίδα για την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών του τριχωτού (υπερβολική λιπαρότητα, συσσωρευμένο σμήγμα στους πόρους, ξηροδερμία, ερυθρότητα, κνησμό, ερεθισμούς κα), αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Για παράδειγμα, η χρήση τοπικών προϊόντων σε τριχωτό της κεφαλής με φραγμένους πόρους λόγω υπερβολικής έκκρισης σμήγματος, δεν θα έχει το προσδωκόμενο αποτέλεσμα αν δεν προηγηθεί ο κατάλληλος βαθύς καθαρισμός του τριχωτού και η ρύθμιση της λειτουργίας των σμηγματογόνων αδένων.

4. Λόγω του μεγάλου εύρους προϊόντων, οι αγωγές της BERGMANN KORD σχεδιάζονται ειδικά για κάθε ενδιαφερόμενο και είναι μοναδικές για κάθε άτομο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του οργανισμού, του τριχωτού και των μαλλιών του.


Θεραπείες μαλλιών για πρόληψη, συντήρηση ή επανόρθωση



Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η BERGMANN KORD εφαρμόζει ειδικές θεραπείες μαλλιών τόσο για την περίπτωση κατεστραμμένων, αδύναμων λεπτών μαλλιών και γενικότερα μαλλιών με προβλήματα που χρήζουν εξειδικευμένης θεραπείας, όσο και θεραπείες για πρόληψη και για συντήρηση της υγείας των μαλλιών.


Η αποτελεσματικότητα των θεραπειών τριχόπτωσης: Τι μπορούμε να επιτύχουμε με τις αγωγές τριχόπτωσης της BERGMANN KORD;



Με τις επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης της BERGMANN KORD επιτυγχάνουμε συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών (μέσω του περιορισμού της τριχόπτωσης) και ενδυνάμωση (μέσω της παροχής θρέψης και αναζωογόνησης στους θύλακες των τριχών για να είναι τα μαλλιά πιο υγιή, με ζωντάνια και πυκνότητα). Οι θεραπείες τριχόπτωσης εφαρμόζονται τόσο προληπτικά όσο και σε περιπτώσεις προχωρημένης τριχόπτωσης της BERGMANN KORD και αφορούν:


Α) την αγωγή τριχόπτωσης Volumed®

Β) την αγωγή τριχόπτωσης με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα Malus Domestica. Οι δύο αγωγές ενισχύονται με τη χρήση του Soft Laser


Αγωγή volumed®



Η εξειδικευμένη αγωγή μαλλιών Volumed® είναι απόσταγμα των πολυετών & εντατικών εργαστηριακών ερευνών της BERGMANΝ Γερμανίας και περιλαμβάνει προϊόντα φυτικής προέλευσης, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ & δερματολογικά ελεγμένα.


Soft Laser



Παράλληλα με την αγωγή Volumed® και τις αγωγές βλατοκυττάρων, η συμπληρωματική εφαρμογή του Soft Laser μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της αγωγής.

Το Soft Laser είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και δεν επιφέρει καμία παρενέργεια, καθώς έχει επιδερμική επίδραση.

Η δέσμη laser ενεργεί μηχανικά: τροφοδοτεί το τριχωτό με ενέργεια που στον οργανισμό σε βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο μετασχηματίζεται σε χημική.

Ως αποτέλεσμα:

προκαλείται τοπική αγγειοδιαστολή και αύξηση της ροής του αίματος, τονώνεται επομένως η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής
αυξάνεται η οξυγόνωση και η θρέψη των θυλακικών μονάδων του τριχωτού
διευρύνεται ο κύκλος ζωής της τρίχας
ενεργοποιούνται οι θύλακες των τριχών
ενεργοποιείται ο μεταβολισμός των κυττάρων και η κυτταρική δραστηριότητα
αυξάνεται η διαπερατότητα και η απορρόφηση των πολύτιμων συστατικών της αγωγής
επιτυγχάνεται ενεργοποίηση των ενζύμων και της σύνθεσης των πρωτεϊνών
βελτιώνεται η δυνατότητα θρέψης των τριχοθυλακίων
ενισχύεται η αναζωογόνηση, η αναδόμηση και η αναγέννηση των ιστών
αυξάνεται το ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης
επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών
η τριχόπτωση παρουσιάζει σημαντική σταθεροποίηση, καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες δράσης της 5-α αναγωγάσης και της DHT
ρυθμίζεται και ομαλοποιείται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων
αντιμετωπίζονται οι διαταραχές του τριχωτού
αυξάνεται η ελαστικότητα του τριχωτού
ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της Τελoγένεσης περνούν στη φάση της Αναγένεσης
αναβαθμίζονται τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της τρίχας (αύξηση υγείας στελέχους, αύξηση διαμέτρου, ελαστικότητας, αντοχής, δύναμης)
τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο και δύναμη

Για την καταγραφή της αποτελεσματικότητας των θεραπειών ενδυνάμωσης της BERGMANN KORD, στο τέλος κάθε τριμήνου διενεργείται επαναληπτικός τριχολογικός έλεγχος Microscopic Hair & Scalp Analysis, κατά τον οποίο επανεξετάζονται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και καταγράφονται τα νέα ποσοστά των τριχών που ανήκουν σε κάθε μία από τις φάσεις ζωής της τρίχας (Αναγενείς, Τελογενείς και Δυστροφικές).
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
RE: κλινικη bergmann kord αποψεις?

aimil είπε:
καλησπερα παιδια! ειμαι νεος στο φορουμ με διαχυτη αλωπεκια κληρονομικη και το regain δεν φαινεται να βοηθαει 2 χρονια τωρα. Μιλησα με ατομο το οποιο ειχε δοκιμασει τα παντα χρονια τωρα χωρις αποτελεσμα και μολις εκανε τη θεραπεια της συγκικριμενης κλινικης κρατησε τα μαλλια και εβγαλε και καποια νεα! ειδα φοτο του και δν ειναι φοτομονταζ. εχετε καποια ιδεα αποψη για το θεμα ?

Καλησπέρα και καλώς όρισες.

1ον. Να σε ενημερώσω πως σε επωνυμίες κλινικών και ονόματα ιατρών πρέπει να μπαίνει αστερίσκος / διακριτικό, για ευνόητους λόγους.

Ο τίτλος θα γίνει edit.

Και 2ον. Ξέρουμε όλοι νομίζω καλά "την θαυματουργή" θεραπεία της εν λόγο εταιρίας και έχει ξανά και ξανά συζητηθεί και εδώ στο forum αλλά και αλλού.. Με λίγα λόγια "o μ@αλ@κας ξύπνησε" που λέμε.. Οι μεταξοτές κορδέλες μαλλιά δεν γίνονται δυστυχώς.
 

kwsths

Member
Chs είπε:
aimil είπε:
καλησπερα παιδια! ειμαι νεος στο φορουμ με διαχυτη αλωπεκια κληρονομικη και το regain δεν φαινεται να βοηθαει 2 χρονια τωρα. Μιλησα με ατομο το οποιο ειχε δοκιμασει τα παντα χρονια τωρα χωρις αποτελεσμα και μολις εκανε τη θεραπεια της συγκικριμενης κλινικης κρατησε τα μαλλια και εβγαλε και καποια νεα! ειδα φοτο του και δν ειναι φοτομονταζ. εχετε καποια ιδεα αποψη για το θεμα ?

Καλησπέρα και καλώς όρισες.

1ον. Να σε ενημερώσω πως σε επωνυμίες κλινικών και ονόματα ιατρών πρέπει να μπαίνει αστερίσκος / διακριτικό, για ευνόητους λόγους.

Ο τίτλος θα γίνει edit.

Και 2ον. Ξέρουμε όλοι νομίζω καλά "την θαυματουργή" θεραπεία της εν λόγο εταιρίας και έχει ξανά και ξανά συζητηθεί και εδώ στο forum αλλά και αλλού.. Με λίγα λόγια "o μ@αλ@κας ξύπνησε" που λέμε.. Οι μεταξοτές κορδέλες μαλλιά δεν γίνονται δυστυχώς.

ευχαριστω και συγγνωμη δεν το γνωριζα ! θα το προσεχω απο εδω και περα. μπορεις να με παραπεψεις σε καποια συζητηση που εγινε να διαβασω ευχαριστω..
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
aimil είπε:
Chs είπε:
aimil είπε:
καλησπερα παιδια! ειμαι νεος στο φορουμ με διαχυτη αλωπεκια κληρονομικη και το regain δεν φαινεται να βοηθαει 2 χρονια τωρα. Μιλησα με ατομο το οποιο ειχε δοκιμασει τα παντα χρονια τωρα χωρις αποτελεσμα και μολις εκανε τη θεραπεια της συγκικριμενης κλινικης κρατησε τα μαλλια και εβγαλε και καποια νεα! ειδα φοτο του και δν ειναι φοτομονταζ. εχετε καποια ιδεα αποψη για το θεμα ?

Καλησπέρα και καλώς όρισες.

1ον. Να σε ενημερώσω πως σε επωνυμίες κλινικών και ονόματα ιατρών πρέπει να μπαίνει αστερίσκος / διακριτικό, για ευνόητους λόγους.

Ο τίτλος θα γίνει edit.

Και 2ον. Ξέρουμε όλοι νομίζω καλά "την θαυματουργή" θεραπεία της εν λόγο εταιρίας και έχει ξανά και ξανά συζητηθεί και εδώ στο forum αλλά και αλλού.. Με λίγα λόγια "o μ@αλ@κας ξύπνησε" που λέμε.. Οι μεταξοτές κορδέλες μαλλιά δεν γίνονται δυστυχώς.

ευχαριστω και συγγνωμη δεν το γνωριζα ! θα το προσεχω απο εδω και περα. μπορεις να με παραπεψεις σε καποια συζητηση που εγινε να διαβασω ευχαριστω..

Δεν πειράζει φίλε μου, γιαυτό σε ενημέρωσα ;)

Όλες οι συζητήσεις είναι στο forum, επειδή πρόσφατα κάναμε αλλαγή με κατηγορίες άλλαξαν κάποια πράγματα. Αν ψαχτείς στο forum θα βρεις διάφορα περί prp κλπ κλπ. ;) Όρεξη να χεις.

Επίσης δες και διάφορες άλλες θεραπείες που κάνουν δουλειά, καθώς και νέα πράγματα που δοκιμάζονται ήδη εδώ στο forum.
 

krhtikos21

Member
καλά ακόμα φίδια πουλάνε σε αυτήν την κλινική?
σιγά μη σ βγάλλει μαλλιά το prp.
δυστυχώς φίλε μου οι καλύτερες θεραπέιες συνήθως, με μεγάλο ρίσκο υγείας πάντα, σου διατηρούν τα υπάρχοντα.άντε ένα μικρό regrowth.
 

3746741

Member
5 χρονια μπαινοβγαινα εκει μεσα....

εχω δωσει παααρα πολλα λεφτα για θεραπειες χωρις ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα!!!

οι θεραπειες συν τα προιοντα που μου αγοραζα μιας κ ετσι θα γινοταν η δουλεια σωστα για αυτα τα 5 χρονια συνολικα πρεπει να κοστισαν ολα μαζι 7000-9000 (ναι,σωστα διαβασατε)

συν μια ακρως αποτυχημενη μεταμοσχευση που πηγε 3000 για 1000 περιπου grafts...

καταλαβαινεις ποσα εχω δωσει εκει μεσα!!!

ισως κ τα περισσοτερα που εχει δωσει μελος του φορουμ σ αυτους!

πριν κανα 2 χρονια με πηραν τηλ να με ρωτησουν γιατι χαθηκα!

τους ειπα γιατι με κοροιδεψαν κ τωρα πια γνωριζω....πηγαν να μου τα μπαλωσουν αλλα δεν ειχα καμια διαθεση για κουβεντα κ τους χαιρετισα....

η συγκεκριμενη κλινικη ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ κ ειμαι σιγουρος 100% οτι στο αμεσο μελλον θα κλεισει...

ηδη η δουλεια τους εχει μειωθει παρα πολυ!!

οπως ειπε κ o chs ξυπνησαμε!!!
 

n094

Active Member
3746741 αγορινα μου πετα μαυρη πετρα πίσω σου κ ξέχνα τα.... λίγες μέρες μείναν και σε μερικους μήνες θα είσαι σουπερ.... ξέρεις εσύ...
 

krhtikos21

Member
3746741 είπε:
5 χρονια μπαινοβγαινα εκει μεσα....

εχω δωσει παααρα πολλα λεφτα για θεραπειες χωρις ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα!!!

οι θεραπειες συν τα προιοντα που μου αγοραζα μιας κ ετσι θα γινοταν η δουλεια σωστα για αυτα τα 5 χρονια συνολικα πρεπει να κοστισαν ολα μαζι 7000-9000 (ναι,σωστα διαβασατε)

συν μια ακρως αποτυχημενη μεταμοσχευση που πηγε 3000 για 1000 περιπου grafts...

καταλαβαινεις ποσα εχω δωσει εκει μεσα!!!

ισως κ τα περισσοτερα που εχει δωσει μελος του φορουμ σ αυτους!

πριν κανα 2 χρονια με πηραν τηλ να με ρωτησουν γιατι χαθηκα!

τους ειπα γιατι με κοροιδεψαν κ τωρα πια γνωριζω....πηγαν να μου τα μπαλωσουν αλλα δεν ειχα καμια διαθεση για κουβεντα κ τους χαιρετισα....

η συγκεκριμενη κλινικη ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ κ ειμαι σιγουρος 100% οτι στο αμεσο μελλον θα κλεισει...

ηδη η δουλεια τους εχει μειωθει παρα πολυ!!

οπως ειπε κ o chs ξυπνησαμε!!!




μεγάλοι αλήτες... παραλίγο να μπλέξω και εγώ μαζί τους πολλές φορές.
πραγματικά έχουνε κάνει εγκλήματα αυτοί άνθρωποι παίζουνε ζωές ανθρώπων και ειδικά νέων κορώνα γράμματα με αποτυχημένες επεμβάσεις.
πόσο κακός άνθρωπος παίζει να σαι για να τ κάνεις αυτό?
να λες σκ'οπιμα ψέματα καθημερινά παίζοντας με τον πόνο του άλλου....
και μετά λένε οι κακοί είναι στις φυλακές.....
 

kwsths

Member
3746741 είπε:
5 χρονια μπαινοβγαινα εκει μεσα....

εχω δωσει παααρα πολλα λεφτα για θεραπειες χωρις ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα!!!

οι θεραπειες συν τα προιοντα που μου αγοραζα μιας κ ετσι θα γινοταν η δουλεια σωστα για αυτα τα 5 χρονια συνολικα πρεπει να κοστισαν ολα μαζι 7000-9000 (ναι,σωστα διαβασατε)

συν μια ακρως αποτυχημενη μεταμοσχευση που πηγε 3000 για 1000 περιπου grafts...

καταλαβαινεις ποσα εχω δωσει εκει μεσα!!!

ισως κ τα περισσοτερα που εχει δωσει μελος του φορουμ σ αυτους!

πριν κανα 2 χρονια με πηραν τηλ να με ρωτησουν γιατι χαθηκα!

τους ειπα γιατι με κοροιδεψαν κ τωρα πια γνωριζω....πηγαν να μου τα μπαλωσουν αλλα δεν ειχα καμια διαθεση για κουβεντα κ τους χαιρετισα....

η συγκεκριμενη κλινικη ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ κ ειμαι σιγουρος 100% οτι στο αμεσο μελλον θα κλεισει...

ηδη η δουλεια τους εχει μειωθει παρα πολυ!!

οπως ειπε κ o chs ξυπνησαμε!!!

μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος.. εκανες τη θεραπεια αυτη prp γτ εμενα μ ειπαν μια φορα το 8 μηνο γινεται η συνεδρια με λειζερ και ολα τα χετικα και μετα απλως κανεις συντηρηση με τα φαρμακα. τωρα αν κανω αυτη τη θεραπεια και δεν δω αποτελεσμα στους 3 μηνες ενοειται δεν ξαναπαω.εσυ γτ εδωσες λεφτα τοσα χρονια αφου δεν εβλεπες αποτελεσμα?? τι ακριβως σου καναν?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mh2012

Member
Να σου απαντήσω εγώ φίλε ! Έχω κάνει 2 prp , αποτέλεσμα μηδέν πεταμένα λεφτά τουλάχιστον σε μένα ! Λοιπόν για να καταλάβεις αυτή η θεραπεια πρέπει να γίνει 3 φορές ανα ενα μήνα και μετά συντήρηση 1 φορά το χρόνο ή το εξάμηνο! Αυτό υποστηρίζουν στο εξωτερικό . Οταν μίλησα μαζί τους και τους το ανέφερα μου είπαν πως έχω δίκαιο και πως αυτό συνιστά και ο προμηθευτής τους αλλά δεν το λένε στον κόσμο γιατι δεν θα κάνει κανένας prp , σκέψου σε ενα χρόνο θέλεις 4000 χιλιάδες ευρώ για αστεία αποτελέσματα όπως πάχυνση της τρίχας . Στο θέμα τριχοπτωση σε εμένα τίποτα . Ποια συνέδρια αναφέρεις με λέιζερ κάθε 8μηνες? και ποια φάρμακα ? ειναι κατα της μινοξιδιλης και της φιναστεριδης δεινουν μόνο βιταμίνες .
 

Stripar

Established Member
Παθών και εγώ απο την παρών κλινική!
Πρίν 2 χρόνια είχα σκάσει 1.200euro περίπου για μια συνεδρία PrP...με λιγοστά-ελάχιστα αποτελέσματα για το κόστος αυτό και βέβαια παροδικά!...είμουν έτοιμος να κάνω και μεταμόσχευση σε αυτούς και δόξα ο θεός που πάνω στην αναζήτηση έπεσα στο forum αυτό!
Τώρα πλέον γνωρίζω τί κομπογιανίτες είναι όλοι τους εκει μέσα!.

Κάνε μια σωστή θεραπέια:Σώσε όσα μαλλάκια μπορείς , κάνε regroth όπου και όσο μπορείς , και όταν η θεραπεία αυτή θα σου έχει δώσει ότι μπορεί...θα έχεις σώσει τα λεφτάκια σου προκειμένου να κάνεις μια σωστή μεταμόσχευση-hair restoration και να επαναφέρεις την ψυχολογία σου και τη χαμένη νιότη!
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Διαγραψτε αυτο το τοπικ γιατι η εν λογο κλινικη δεν πρεπει να υπαρχει καν εδω μεσα ουτε για κουβεντα.απορω πως υπαρχει ακομα...ουστ αληταραδες χασαπηδες.
 

tasos33

Well-Known Member
φιλε δεν εισαι μονος εχεισ και εμενα παρεα,και εγω καπου τοσα ακουμπησα και κλαιω με μαυρο δακρυ...ακομα.4 ρονια μεσα εξω και πηρα τα αρ@#% μου...
5 χρονια μπαινοβγαινα εκει μεσα....

εχω δωσει παααρα πολλα λεφτα για θεραπειες χωρις ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα!!!

οι θεραπειες συν τα προιοντα που μου αγοραζα μιας κ ετσι θα γινοταν η δουλεια σωστα για αυτα τα 5 χρονια συνολικα πρεπει να κοστισαν ολα μαζι 7000-9000 (ναι,σωστα διαβασατε)

συν μια ακρως αποτυχημενη μεταμοσχευση που πηγε 3000 για 1000 περιπου grafts...

καταλαβαινεις ποσα εχω δωσει εκει μεσα!!!

ισως κ τα περισσοτερα που εχει δωσει μελος του φορουμ σ αυτους!

πριν κανα 2 χρονια με πηραν τηλ να με ρωτησουν γιατι χαθηκα!

τους ειπα γιατι με κοροιδεψαν κ τωρα πια γνωριζω....πηγαν να μου τα μπαλωσουν αλλα δεν ειχα καμια διαθεση για κουβεντα κ τους χαιρετισα....

η συγκεκριμενη κλινικη ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ κ ειμαι σιγουρος 100% οτι στο αμεσο μελλον θα κλεισει...

ηδη η δουλεια τους εχει μειωθει παρα πολυ!!

οπως ειπε κ o chs ξυπνησαμε!!!
[/quote]
 

tasos

Active Member
...και εγώ ήμουνα πελάτης απο το 1996, Κωστή πρόσεξε τον παπά που πουλάνε όλοι αυτοί !

Εγώ εχω κάνει 2 μεταμοσχεύσεις και μία φορά έχω βάλει τουπέ.....τα πεταμένα λεφτά όπως εγραψαν και τα παιδιά, 9000-10000 ευρώ μπορεί και παραπάνω !

Οι μεταμοσχεύσεις ήτανε σφαγή κυριολεκτικά (στην δότρια περιοχή εχω ουλή-κανάλι),απο την πρώτη είχα αποκτήσει και Επιληπτικές κρίσεις και έτρεχα στους γιατρούς για να βρώ τι είχα, τώρα με έχουν περάσει βέβαια !

Με το PRP κανένας δεν είδε χαίρι....αλλά όλοι αυτοί οι Γιατροί και οι κλινικές την προωθούν γιατί βγάζουν λεφτά !

Η μόνη θεραπεία που αξίζει είναι τα λέιζερ.....όλες οι λοσιόν και οι βιταμίνες τους,δεν είναι τίποτα ιδιαίτερα και μπορείς να τα αντικαταστήσεις πάμφθηνα !
Αυτοί σε χρεώνουν μία λοσιόν αντίστοιχη της Revivogen ή του Super Zix 2 με 120 ευρώ !

Αλλά πάλι αυτοί θα προσπαθήσουν να σου πωλήσουν ότι έχουν εκεί μέσα, τα πάντα !
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
tasos είπε:
Οι μεταμοσχεύσεις ήτανε σφαγή κυριολεκτικά (στην δότρια περιοχή εχω ουλή-κανάλι),απο την πρώτη είχα αποκτήσει και Επιληπτικές κρίσεις και έτρεχα στους γιατρούς για να βρώ τι είχα, τώρα με έχουν περάσει βέβαια !

Συγνώμη, διαβάζω σωστά; επιληπτικές κρίσεις; σε δικηγόρο πήγες; τους πήρες τα σώβρακα;
 

tasos

Active Member
Oxi Soralteno δεν πήγα σε δικηγόρους δεν τους έκανα τίποτα, και πως να το αποδείξω ότι οι επιληπτικές κρίσεις ήταν λόγω του σφαγείου ?

Θα μου πείς τα εγκεφαλογραφήματα ήταν όλα φυσιολογικά δεν έδειχναν ότι είχα κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο και πιθανόν ήταν απο το μετατραυματικό σόκ !!!

Τρείς φορές είχα πάθει κρίση, όλες τις φορές είμουνα σε φάση ζόρικη !
Την πρώτη φορά ήταν η πιο δυνατή. Πλησιάζανε Χριστούγεννα - Εξετάσεις στην σχολή για δέκα ημέρες ήμουνα στα κόκκινα απο διάβασμα και ξενύχτια. Κάποια στιγμή στην σχολή νοιώθω μια σκωτοδύνη και παίφτω προς τα πίσω σαν λεύκα, χάνω τις αισθήσεις για 1-2 λεπτά και όταν ξύπνησα το κεφάλι έτρεχε αίματα και εγώ ούρλιαζα σαν δαιμονισμένος (με είχαν δέσει κιόλας) για πάνω απο μισή ώρα μέχρι που με κάνανε ηρεμιστική ένεση και με ράψανε το σκύσιμο στο κεφάλι (στο crown κατα πίσω έπεσα) !

Η σχολή ήταν Νοσηλευτική και στο κτίριο απο κάτω το ΕΚΑΒ, οπότε με τσιμπήσαν κατευθείαν και με πήγαν στο Νοσοκομείο στα 200 μέτρα !

Αν έπαιφτα πρός τα μπροστά θα επαιφτα απο τον δεύτερο όροφο,ήμουνα στο παράθυρο !

Τι μου θυμήσατε τώρα !!!!

Αλλά δεν τους κυνήγησα,δεν πήγα σε δικηγόρους,δεν έκανα τίποτα ! Θα είχα πολλά έξοδα σε δικηγόρους και δεν το επιχείρησα κάν !

Και να σου πω την αλήθεια δεν μου είχε πάει το μυαλό τότε ότι μπορεί να ήταν απο τις μεταμοσχεύσεις και οι Γιατροί δεν ήταν σίγουροι, μου λέγανε ζορίστηκες πολύ απο τις εξετάσεις κ.λ.π.

Την επόμενη την έπαθα μετά απο 2-3 χρόνια και την τρίτη κρίση πάλι μετά απο 2-3 χρόνια, αλλά πιο μικρές βέβαια !!
 

jimys

Member
ποοο ρε φιλε!! ελπιζω να μη σε ξαναπιασει ποτε! τι λες τωρα!! και υπαρχουν τοσοι εκει εξω που δεν εχουν ενημερωθει και τα σκανε σε b** k** .Προσφατα ειδα και διαφημιση τους στη τιβι....
 

Salvadore

Member
Εγω παλι ρε παιδια με την θεραπεια που εκανα απ αυτη την κλινικη, δηλαδη την λοσιον που εβαζα επι ενα χρονο, σταματησα την τριχοπτωση κ δεν μου πεφτει πλεον ουτε μια τριχα, ενω με την μινοξιδιλη που εβαζα τοσα χρονια, καθε αλλο παρα την τριχοπτωση σταματησα,τζαμπα τα λεφτα. Εχω σταματισει την λοσιον εδω κ τρεις μηνες. Δεν ξερω τι να πω.
 
Μπλουζα