η βιοτινη μειωνει την αντισταση στην ινσουλινη που ειναι η αιτια τριχοπτωσης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jiger

New Member
Μετα απο 3 μηνες χρησης βιοτινης δεν παρατηρησα καμμια βελτιωση.Ειναι σαν να μην επαιρνα πολυ απλα!
 

giannis25

Member
Η εμπειρια μου παλια.επαιρνα 15 mg την ημερα για 3 χρονια και ημουνα στο ιδιο επιπεδο στο ιδιο σημειο.επειπλεον εκτος απο βιοτινη επαιρνα και σαμπουαν με βιοτινη το biotrin ωστε να παει η βιοτινη ακριβως στα μαλλια. Την επαιρνα επειδη ειχα τριχοπτωση απο ισοτρετινοινη και ειχα ακουσει οτι εκανε καλο σε καποια ατομα που ειχανε παρομοιο προβλημα με την ισοτρετινοινη. Επαιρνα και χαπια και σαμπουαν ωστε να παει κατευθειαν η βιοτινη. Οταν τα σταματησα με πηρε η κατηφορα.αρχισα και αλκοολ που εκανε χειροτερα τα πραγματα. Στην συνεχεια οταν ξαναπηρα μετα απο χρονια και το συνδυασα με ομεγα καταστροφη. Εκεινες τις 2 βδομαδες που τα επαιρνα παραλληλα εχασα πολλα μαλλια.
 

Lerios

New Member
Καλησπέρα είμαι νέος στο φόρουμ έχω ανοίξει και thread στο σχετικά με εσάς για τα νέα μέλη. Επειδή είμαι ακόμα σε nw2 και δεν θέλω να μπω στα βαριά ακόμη, μινοξ κλπ θέλω να ξεκινήσω αρχικά με συμπληρώματα. Παρήγγειλα Ω3 μιας και έχω σχετικά επιθετική τριχόπτωση αυτό τον καιρό περίπου 70 τρίχες τη μέρα και είδα ότι βοηθάει πολύ πήρα της Now foods με 500DHA σαν αυτή που πρότεινε ο @kapa . Παρήγγειλα επίσης βιοτίνη 5000mcg πάλι της Now foods και θέλω να ρωτήσω για αρχή μήπως είναι πολλά τα 5000mcg? Μήπως να ξεκινήσω με 1000mcg της solgar και μετά να πάω στα 5000? Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν η λήψη Ω3 και βιοτίνης μαζί είναι σωστή, κάνει να τα παίρνω μαζί ή θα έχω πρόβλημα? Αν μπορείτε να βοηθήσετε παιδιά θα σας ήμουν ευγνώμων γιατί είμαι νέος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω πολλά. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
 

giannis25

Member
εγω που επαιρνα 3 χρονια βιοτινη σκετη χωρις τιποτα αλλο ημουν 3 χρονια στα ιδια. οταν πηρα ομεγα 3 3 τρια μονα τους 3 χρονια ειμαι στα ιδια. οταν τα συνδυασα ομεγα και βιοτινη καταστροφη. ειχα παρα πολυ πολυ τριχοπτωση ειχα διαβασει και αλου μια κοπελα που ειχε παθει το ιδιο. σκετα σε μενα λειτουργησαν. μαζι καταστροφή. ειχα παρα πολυ τριχοπτωση. οταν τα σταματησα μαζι και συνεχισα ομεγα επανηλθα οπως ημουν πριν. προσωπικα εχω τριχοπτωση απο φαρμακα που μου ειχε δωσει ενας γιατρος. αν τα συνεχιζα μπορει να εβλεπα θετικα στις 10 μερες τα σταματησα να τα παιρνω μαζι. αν συνεχιζα δεν ξερω. παντως μονα τους σε μενα δουλεψανε.
 

Lerios

New Member
Οπότε να ξεκινήσω με Ω3 και να αφήσω στην άκρη την βιοτίνη? Αν έχεις κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία ας βοηθήσει!
 

giankri21

Member
εγω το 2006 επαιρνα βιοτινη μεχρι το 2010 και δεν ειχα καθόλου τριχόπτωση δηλαδη αυτο με την ινσουλοαντίσταση πρέπει να λειτουργεί. μετα τα σταμάτησα και με πηρε η κάτω βόλτα.ωσπου ξεκίνησα πριν 1,5 χρόνο τα ομεγα-3 και ειμαι παλι στο ιδιο σημείο με όταν ξεκίνησα τα omega πριν ξεκινησω βιοτίνη είχα χάσει τα μισά μαλλιά μου. με τη βιοτινη πριν 8 χρονια και τα ομεγα είδα στη πράξη ότι σταμάτησε η τριχόπτωση. πάντως σιγά σιγά βλέπουμε πού να στοχεύσουμε ακριβώς είτε όσοι ξεκίνησαν πρώιμα στάδια τριχόπτωσης είτε όσοι θέλουν να παραμείνουν στην ίδια κατάσταση είτε όσοι σαν τον προηγούμενο φίλο που έκανε μεταμόσχεσυση αλλά η τριχόπτωση στα υπόλοιπα μαλλιά συνεχίζεται ώστε να σταματήσει τελείως η τριχόπτωση. και κυρίως με απλές συμβουλές όπως πχ μη τρως ψωμί. και με φυτικά φάρμακα χωρίς παρενέργειες. ωστόσο δεν είχα επανέκφυση με βιοτίνη ούτε με ομέγα.τωρα τα συνδυάζω αυτά τα δύο θα κοιτάξω ίσως και για gla που κ΄που διάβασα ότι μειώνει την dht 80% θα το ψάξω και διατροφικά τί να αποφεύγω όπως ψωμί, θα κοιτάξω και γι αυτά που έγραψες ότι μειώνουν την ινσουλοαντίσταση, θα πάρω και πολυβιταμίνες επειδή δεν ήξερα ότι προκαλείται ανισσοροπία στις β, ήδη τώρα με συνδυασμό ομέγα βιοτίνης 5 μέρες πριν τα επαιρνα ξεχωριστά βλέπω διαφορά, λιγότερη λιπαρότητα, αλλά πιστεύω από σεπτέμβριο θα δω τα τελικά αποτελέσματα, να δούμε πως θα πάει και η θεραπεία σου gomi. ωστόσο ενώ με τη βιοτίνη και τα ομέγα μου σταμάτησε η τριχόπτωση δεν είχα επανέκφυση και τη βιοτίνη την επαιρνα 3 χρόνια. παντως τουλάχιστον βλέπουμε τί να κάνουμε για να σταματήσει η τριχόπτωση να μην επεκταθεί.
Τι συκεντρωσεις βιοτινη επαιρνες?
 
Μπλουζα