η Κριτικη μου στο google για την εμπειρια μου απ την Αναστασακης Ηair Clinic , ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

Georgie

Well-Known Member
μήπως ήθελε να πει σκέφτεται* αντί για σκέφτεσαι, αναφερόμενος στον γνωστό-αγνωστο ;
Όχι κατάλαβα πως το εννοούσε .
Δεν αναφέρει άμεσα εμένα αφού ως γνωστό με αγαπάει :)
Το νέο χρήστη-μελος που διαβάζει ένα σχόλιο Ιατρού άμεσα προσβλητικό για ένα δυσαρεστημένο πελάτη του εννοεί

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Εμενα μ αρεσει που για τα κακομετρια αποτελεσματα της κλινικης οταν τα μελη το βγάζουν στο φως η κλινικη απανταει με το μοτο : ο ασθενης μας ειναι ικανοποιημενος (η δικια σας γνωμη δεν μας νοιαζει)
Οταν ερθει η ωρα που καποιος ασθενης τελικα π.χ aldo πει οτι δεν ειναι ουτε ο ιδιος ικανοποιημενος
η κλινικη απανταει με μοτο : εμας παντος στην κλινικη μας αρεσει. ( ο aldo δεν εκανε επεμβαση για να χαιρεστε εσεις στη κλινικη με τα λαθη σας αλλα να βελτιωσει την εικονα /ψυχολογια του )
Οταν ο jacksmith πηρε ενα λειψο αποτελεσμα με μια ουλη κακια , τον απειλησε με αλλαγη στασης κ τον αποκαλεσε "τσαλαπετινο" η καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως την έκφραση διαβαζω κ βιαστικά...

Μπραβο σου τασακη, ωραιο aftersale care εχεις.....
Θες να περνεις τα φραγκα κ ολοι να λενε ωραια λογια οπως κ να βγει τ αποτελεσμα,
Αν δε βγει καλο δεν σε νοιαζει καν να το διορθωσεις να σταθεις διπλα στον ασθενη και η ψυχολογια του.
Σε νοιάζει η εικονα της κλινικης και μονο πανω απ ολα. κ εισαι ικανος να απειλείς, τους βγαζεις τρελους , τους λες άσχετους.....μονο κ μονο για να μην σου χαλασουν την ψευτικη ωραιοποιημενη εικονα που με τοσο ζορι προσπαθεις να πλασαρεις προς τα εξω με καθε καθαρο ή βρωμικο τροπο.

Αυτος εισαι ,
Να σε χαιρεσαι.

Georgie

Well-Known Member
@Aldo οταν σ εκανε δωρο 1000τθ γιατι δεν τα πηρες;;
Ρε Χρηστάρα τι τη πέρασες τη μεταμόσχευση
Πίτσα ?
Μια και μια δώρο?
Δεν έμεινε ικανοποιημένος, δε ξαναπάει .
Τι δώρο και ιστορίες .
Θα του χρεώσεις αγνωμοσύνη τώρα ?
Εσύ που έμεινες ικανοποιημένος μπορείς να πάρεις ότι δώρο θες .

Xristos87

Verified MM member
Ρε Χρηστάρα τι τη πέρασες τη μεταμόσχευση
Πίτσα ?
Μια και μια δώρο?
Δεν έμεινε ικανοποιημένος, δε ξαναπάει .
Τι δώρο και ιστορίες .
Θα του χρεώσεις αγνωμοσύνη τώρα ?
Εσύ που έμεινες ικανοποιημένος μπορείς να πάρεις ότι δώρο θες .
κατσε ρε Τζορτ προσπαθω να καταλαβω. Ελειψα 3 4 μηνες κ εχασα επεισοδια. Πριν ολοκληρωθει το αποτελεσμα του Αλντο βγηκε ο ντοκ κ του ειπε οτι επειδη δεν νιωθεις ικανοποιημενος δωρο 1000τθ. κ ρωταω γιατι δεν τα εβαλε;; βρισκεις χαζη την ερωτηση;;;

το χεις δεις αλλου;

Georgie

Well-Known Member
κατσε ρε Τζορτ προσπαθω να καταλαβω. Ελειψα 3 4 μηνες κ εχασα επεισοδια. Πριν ολοκληρωθει το αποτελεσμα του Αλντο βγηκε ο ντοκ κ του ειπε οτι επειδη δεν νιωθεις ικανοποιημενος δωρο 1000τθ. κ ρωταω γιατι δεν τα εβαλε;; βρισκεις χαζη την ερωτηση;;;

το χεις δεις αλλου;
Απλό να το καταλάβεις ρε φίλε .
Αφού του έβαλε και δε φύτρωσαν θα ξαναπάει?
Τι είναι τα τριχοθυλάκια bitcoin ρε τρελέ?

Georgie

Well-Known Member
Επίσης με όλο το σεβασμό ξεκόλλα από το ρόλο του συνηγόρου.
Δεν έχει ανάγκη το φόρουμ τέτοιους από οποιαδήποτε κλινική .
Και εγώ ικανοποιημένος έμεινα από εκεί που πήγα, τι σημαίνει όμως αυτό ότι θα κρίνω αυτούς που δεν έμειναν? Η θα κλείνω τα μάτια στις αστοχίες της κλινικής ?
Για ποιο λόγο?
Τσάμπα μου την έκαναν?
Η μου δίνουν μεροκάματο για να τους υποστηρίζω στο φόρουμ?
Ας γίνουν καλύτεροι, ας δίνουν αποτέλεσμα και όλα θα είναι ok .
Αβανταδορους μόνο οι παπατζηδες έχουν φίλε .
Χωρίς να αναφέρομαι σε εσένα η στη κλινική που έκανες μεταμόσχευση .
Για όλους πάει αυτό .

jersey

Well-Known Member
Απλό να το καταλάβεις ρε φίλε .
Αφού του έβαλε και δε φύτρωσαν θα ξαναπάει?
Τι είναι τα τριχοθυλάκια bitcoin ρε τρελέ?
Σίγουρα ειναι και θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης πλέον.
Όταν πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά, συγκεκριμένα κάπου ανέφερε ο aldo οτι πλήρωσε περίπου τον ετήσιο βασικό μισθό στην Ελλάδα για την επέμβαση δηλαδή, 3 ευρώ το graft, και δεν παίρνεις αυτό που συμφωνήθηκε με ελλείψεις σε φύτρωση και αστοχίες στα temporals όπου τα έβαλαν πολύτριχα, τότε τι να ξαναπάς να κάνεις στην ίδια κλινική; Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη πλέον.

Και ποιο ειναι ακριβώς το δώρο; Ο άνθρωπος πλήρωσε αδρά για αυτή την επέμβαση, που με τα ιδια λεφτά πήγαινε σε κορυφαίους του εξωτερικού και θα ειχε λύσει το πρόβλημα του... και ονομάζουμε δώρο ότι θα αναγκαστεί να ξαναμπεί για επέμβαση να χαλάσει και άλλα τριχοθυλάκια και να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία εις διπλούν και τόσο γρήγορα;

Και τελικά δεν υπήρχε και κάποιο επίσημο δώρο από οτι μας είπε ο aldo, αφού η κλινική τα είδε όλα καλά σε αντίθεση με τον ίδιο που δήλωνε απογοητευμένος με αυτό που πήρε ως αποτέλεσμα... !

Aldo

Well-Known Member
@Aldo οταν σ εκανε δωρο 1000τθ γιατι δεν τα πηρες;;
Περίμενε να βγει αντρίκια να αποκαταστήσει τα ψεύδη (οπωσ Ζητά απ τους άλλους ) ο κυριος Ανστασακης που εξέφρασε αμφιβολίες και έκπληξη για την ικανοτητα μου να αναζητώ πληροφορίες, δυσανάλογη μάλλον του επίπεδο της μόρφωσης μου!
Δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι το FLAGGING είναι θεωρία συνωμοσίας και όλοι ξερουν ότι κάνω λάθος γιατι μόνο εγώ/πόστερ μπορώ να κατεβάσω την κριτική, με κεφαλαία κτλ κτλ κτλ … γιατί ως γνωστό αυτός τα ξέρει όλα και μπορεί και φωνάζει κιόλας (όταν πήγα στην κλινική του όμως η φωνή ήταν κάτω) !!!

Περίμενε να βγει να εξηγήσει με πιο ακριβώς δικαίωμα δημιουργεί εντυπώσεις λέγοντας ψέμματα για το τι του έγραψα στο μαιλ για τις φωτο που ανέβασε στην εμπορική σελίδα της επιχερησης του, ή γι πιο λόγο ζήτησα να τροποποιηθούν οι φωτογραφίες που ανέβασε εδώ ο κυριος Ανστασακης( εαν μπορεί να αποδείξει ότι αυτά που λέει ειναι αλήθεια , υπάρχει η νομική οδός )

Μου αρέσει η λέξη αντρίκια που επικαλείται απέναντι στους άλλους !!

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Θα σε απειλήσει με μήνυση μόλις το δει το μνμ..χαχαχα
Περίμενε να βγει αντρίκια να αποκαταστήσει τα ψεύδη (οπωσ Ζητά απ τους άλλους ) ο κυριος Ανστασακης που εξέφρασε αμφιβολίες και έκπληξη για την ικανοτητα μου να αναζητώ πληροφορίες, δυσανάλογη μάλλον του επίπεδο της μόρφωσης μου!
Δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι το FLAGGING είναι θεωρία συνωμοσίας και όλοι ξερουν ότι κάνω λάθος γιατι μόνο εγώ/πόστερ μπορώ να κατεβάσω την κριτική, με κεφαλαία κτλ κτλ κτλ … γιατί ως γνωστό αυτός τα ξέρει όλα και μπορεί και φωνάζει κιόλας (όταν πήγα στην κλινική του όμως η φωνή ήταν κάτω) !!!

Περίμενε να βγει να εξηγήσει με πιο ακριβώς δικαίωμα δημιουργεί εντυπώσεις και λέει ψέμματα για το τι του έγραψα στο μαιλ για της φωτο που ανέβασε στην εμπορική σελίδα της επιχερησης του, ή γι πιο λόγο ζήτησα να τροποποιηθούν οι φωτογραφίες που ανέβασε εδώ ο κυριος Ανστασακης( εαν μπορεί να αποδείξει ότι αυτά που λέει ειναι αλήθεια , υπάρχει η νομική οδός )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hijikos

Active Member
Αν κάποιος κάτσει και διαβάσει τα ποστ για τις μεταμόσχευσης και τπτ να μην ξέρει ,αποφεύγει τις κακοτοποιες.

Xristos87

Verified MM member

Περίμενε να βγει να εξηγήσει με πιο ακριβώς δικαίωμα δημιουργεί εντυπώσεις λέγοντας ψέμματα για το τι του έγραψα στο μαιλ για τις φωτο που ανέβασε στην εμπορική σελίδα της επιχερησης του, ή γι πιο λόγο ζήτησα να τροποποιηθούν οι φωτογραφίες που ανέβασε εδώ ο κυριος Ανστασακης( εαν μπορεί να αποδείξει ότι αυτά που λέει ειναι αλήθεια , υπάρχει η νομική οδός )

αλλο ρωτησα

Μπλουζα