βουρτσισμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
υπομονη με το shedding.
εκτος απο πολυ αποδοτικη θεραπεια(την διαφορα θα την καταλαβετε οσοι κανατε μεταγραφη απο roller)
θα δειτε στην πορεια οτι ειναι και ευχαριστη διαδηκασια
η αλλη θεραπεια που ακολουθω μονο ευχαριστη δεν ειναι http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8693.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikipitri

Member
3η εβδομάδα με βουρτσισμα και οι τρίχες που χάνω δεν περιγράφονται!!! αρχίζω να πιστεύω ότι για μένα δεν είναι και η καλύτερη θεραπεία:(
τι να πω? τόση εποχιακη τριχόπτωση δεν είχα ποτε!!!! χάνω από πάνω, από τα πλάγια, ακόμα και από πίσω!!! τι σκ@τ@ παίζει??? ισως για εμάς με ΣΔ να χρειάζεται κάποια άλλη μέθοδος αιμάτωσης...
προς το παρόν σκέφτομαι να σταματήσω για καμιά εβδομάδα να δω αν θα συνεχιστεί η τρελή τριχόπτωση και βλέπουμε... αδερφέ kapa τι λες?

kapa

Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
αδερφέ kapa τι λες?

δεν μπορω να απαντησω στην περιπτωση σου επειδη δεν εχω ΣΔ για να δω πως αντιδραει σαν θεραπεια.
για ΑΑ αν δουλεψει σε ολους το ιδιο καλα ειναι εγγυηση.
μαλιστα χθες με εναν κατσαπλια μετρουσαμε ποσες τριχες χαναμε,μονο φινα αυτος,μονο βουρτσισματακι ο kapa.
kapa 1 κατσαπλιας 0.
οριακα νικησα ομως ηταν μικρη η διαφορα :p

kapa

Μέλος του προσωπικού
crossfire είπε:
kapa,το roller το σταματησες ή τα συνδιαζεις και τα 2?

το σταματησα και δεν εχει επιστροφη πλεον.
στις αρχες του roller ειχα καταλαβει οτι η μιση λυση την ΑΑ σε εμενα ηταν η αιματωση,δεν ηξερα ακομη ομως ποια ηταν.
και τις δυο φορες που εκανα μεταγραφη ειχα αντικατασταση και οχι συνδιασμο και των δυο για να τα ζυγισω σαν αυτονομη θεραπεια,εννοω χωρις καμια λοσιον.
και λεω η μιση λυση γιατι με κανενα απο τα δυο δεν ειδα εντυπωσιακη επανεκφυση,παρολο που η μινοξιδιλη ηταν παρον και στα δυο.
σιγουρα ομως ειχα περισσοτερο regrowth με το βουρτσισμα

crossfire

Well-Known Member
kapa είπε:
crossfire είπε:
kapa,το roller το σταματησες ή τα συνδιαζεις και τα 2?

το σταματησα και δεν εχει επιστροφη πλεον.
στις αρχες του roller ειχα καταλαβει οτι η μιση λυση την ΑΑ σε εμενα ηταν η αιματωση,δεν ηξερα ακομη ομως ποια ηταν.
και τις δυο φορες που εκανα μεταγραφη ειχα αντικατασταση και οχι συνδιασμο και των δυο για να τα ζυγισω σαν αυτονομη θεραπεια,εννοω χωρις καμια λοσιον.
και λεω η μιση λυση γιατι με κανενα απο τα δυο δεν ειδα εντυπωσιακη επανεκφυση,παρολο που η μινοξιδιλη ηταν παρον και στα δυο.
σιγουρα ομως ειχα περισσοτερο regrowth με το βουρτσισμα

με το βουρτσισμα στην αρχη δεν εβλεπες τριχες στον νιπτηρα?
τωρα βλεπεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού
crossfire είπε:
με το βουρτσισμα στην αρχη δεν εβλεπες τριχες στον νιπτηρα?
τωρα βλεπεις?

δεν εχω εποχιακη τριχοπτωση.
εχω μια χειμωνιατικη τριχοπτωση 100 τριχες την ημερα και μια καλοκαιρινη τριχοπτωση 200 τριχες την ημερα,σταθερα τα τελευταια 13 χρονια που αδειαζω.
τωρα δεν εχω τριχοπτωση.αλλα δεν εχω και την επανεκφυση που ειχα χρονια πριν με συνδιασμο μινοξιδιλης και καποιες κρεμες(κορτιζονες,τρετινοινη).
δηλαδη το βουρτσισμα ελυσε αποτελεσματικα το μισο προβλημα και ενισχυσε λιγο την μινοξιδιλη,μου φτανει και μου περισευει βεβαια σαν αποτελεσμα

peter13

Member
Καπα το βουρτισμα σε εμας που εχουμε ΣΔ + ΑΑ θα δουλεψει;ή οσο βουρτσιζουμε θα χανουμε εδαφος διχως αυριο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
peter13 είπε:
Καπα το βουρτισμα σε εμας που εχουμε ΣΔ + ΑΑ θα δουλεψει;ή οσο βουρτσιζουμε θα χανουμε εδαφος διχως αυριο;

για οσους εχουν ΣΔ δεν γνωριζω(δεν το εχω δει στην πραξη)
σε ΑΑ ειναι πολυ αποδοτικο (γινομαι κυνικος :p) και μαλιστα με πολυ λιγο κοπο,μηδεν εξοδα,και χωρις λαδιλα στο μαλλι.
την αλλη μεθοδο που ακολουθω στους κροταφους δεν την προτεινω σε κανεναν,πολυ παιδεμα αν και εχω εντοπισει οτι θα δουλεψει καλυτερα στην ΣΔ

kapa

Μέλος του προσωπικού
peter13 είπε:
ποια μεθοδο αλολουθεις σε κροταφους;εγω μονο μινοξιδιλη βαζω 2 φορες την εβδομαδα.

αυτην εδω,προσπαθεις να τσιμπησεις το δερμα,αλλα η δυσκολια ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου ελαστικοτητα και θελει αρκετη πιεση στα δαχτυλα
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0sNYhpevoU

peter13

Member
σημερα μου ηρθε μια denman βουρτσα που ειχα παραγγειλει,πολυ καλη η τριχα της.εκανα κανα 3λεπτο βουρτισμα,ειχα πολυ ασπρακι να μενει πανω στην βουρτσα,αλλα και γυρω στις 30 τριχες να ξεκολλανε.ποια η γνωμη σας για βουρτσισμα σε ατομα με ΣΔ?μηπως με το βουρτσισμα επιβαρυνετε η κατασταση?

gianniskritikos2

Active Member
ειχα ΣΔ και πιστευω το βουρτσιμα κανει καλο απλα αρχικα θα χασεις πολα μαλλια γιατι καποια ηταν ειδη πεσμενα και κρατιοντουσαν σε μια θεση λογο σμηγματος... εγω ειχα βγαλει το σμηγμα με χτενα αλλα και με μπατονετες και μου μηνε το μισο μαλλι στο χερι.. ετσι παει... δεν φτεει το βουρτσισμα ειναι ειδη πεσμενες...

peter13

Member
Καλο ειναι αυτο που θα χασω το μισο μαλλι με το βουρτισμα;με μπαντονετες πως το καθαριζες;εγω θελω να ξεφυγω απο την λιπαροτητα που νμζω πως ειναι αιτια για την πτωση των μαλλιων.

gianniskritikos2

Active Member
ασε τα παλι και τις κοντρες και μην φερεσαι σαν 10 χρονο και πες ποιο ειναι το εντελως λαθος που εχω ωστε να εχουμε την σωστη γνωμη περι του συγκεκριμενου θεματος.
Οτι πεις και δεν εχει να κανει με το θεμα απλα δεν θα απαντησω διοτι δεν εχει νοημα απλα πες που ειμαι λαθος και γιατι

Μπλουζα