απορίες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

liza

New Member
Απ: απορίες

τον τελευταιο καιρο χανω το πολυ 70 τριχες στο μπανιο απο κοντα 150 που εχανα πριν λιγο καιρο αλλα η αραιωση εξακολουθει να συνεχιζεται.. τις τελευταιες μερες για πρωτη φορα ειδα οτι τα μαλλια μου λαδωσαν μεσα σε 3 μερες ποθ εκανα μπανιο και εχω λιγη ξηροδερμια αλλα τα μαλλια που μου φευγουν ειναι τα ιδια.. ξερει κανεις τι μπορει να ειναι και που να οφειλεται αυτο? εγω εχω σγουρο μαλι και φουντοτο οποτε ολοι μου λενε οτι ειναι η ιδεα μου και οτι απλα εχω αραιωσει λιγο μπροστα αλλα εγω το βλεπω οτι εχει αραιωσει πολυ σε ολο το μαλι...καποια στιγμη ειχα βγαλει τριχακια και ενω ειχαν μεγαλωσει αρκετα επεσαν και μετα απο λιγες μερες ξανα εβγαλα, τα οποια ηδη αρχιζουν να μεγαλουνουν αν και φοβαμαι οτι θα ξανα πεσουν..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bluelove

New Member
Απ: απορίες

Liza μου, βλέπω ότι έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις (έτσι δεν είναι?) και βγήκε πεσμένη η φεριτίνη που σίγουρα επηρεάζει.
Τι έχεις κάνει γι'αυτό?
Επίσης, μη πιστεύεις κανέναν ούτε γονείς, ούτε τίποτα εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου και ευτυχώς δεν λες που δεν μπορούν να διακρίνουν αραίωση σημαίνει ότι είσαι σε πολύ αρχικό στάδιο!
 

liza

New Member
Απ: απορίες

επερνα σιδηρογια 3 μηνεσ αλλα μου το σταματησαν. το φθσιολογικο δεν ειναι περιπου 100 τριχες?? ναι ειχα παρει κατα καιρου αλλα δεν με βοοιθησαν καπου..
 

liza

New Member
Απ: απορίες

α και εχω παει σε 4 δερματολουςμεχρι στγμης που μου ειπαν οτ ειμαι μια χαρα. ο τελευταιος ηταν πανεπιθστηιμιακος και μου εκανε το τριχοριζογραμμα και ειδε αν εχω καλη πυκνωτητα. και μου ειπε πω ειμαι καλα μου εδωσε σαμπουαν και βιταμινες μου ειπε οτι δεν χρειαζομαι ρεγκαιν και μου ειπε να ξανα παω σε 6 μηνες εχουν περασει 4 και κατι..
 

bluelove

New Member
Απ: απορίες

Μικρούλα και γλυκούλα Liza λογικό είναι να 'χεις φρικάρει!
Απ'ότι ξέρω η φυσιολογική ποσότητα τριχών που χάνει ο καθένας είναι 50-70 τρίχες αλλά είναι και σχετική εξαρτάται και από την πυκνότητα των μαλλιών! 'Όμως για να σου είπανε 4 γιατροί ότι είσαι μια χαρά κάτι θα ξέρουν παραπάνω! Το έψαξα κάπως καλύτερα και αυτό με το τριχοριζόγραμμα σου και είδα ότι έχεις άκρως φυσιολογικές τιμές οπότε άκυρα τα παραπάνω. Πρέπει να ηρεμήσεις και να δώσεις χρόνο στον οργανισμό σου να επανέλθει δεν τίθεται θέμα Ανδρογεννητικής αλωπεκίας! Κάνε το ραντεβού σου σε 2 μήνες με το γιατρό και να παρακολουθείς τη φεριτίνη σου γιατί από ότι φαίνεται εκεί σε χτυπάει!
 

liza

New Member
Απ: απορίες

δεν μου φαινεται φυσιολογικο να μαδαω ενα χρονο εξαιτιας της φερριτινης και το τριχοριζογραμμα μου ειναι 10% πιο κατω απο το φυσιολογογικο..τα μαλλια μου ηταν πολλα παρα πολλα αλλα εχει μεινει το μισο τωρα..
 

liza

New Member
Απ: απορίες

γεια σας... λοιπον εκανα ξανα τριχοριζογραμα και βγηκε 80%. ο γιατροσ μου εδωσε μια λοσιον neoptide gia μετα το λουσιμο και το biokap σαμπουαν... η φερριτινη μου ειναι ακομη στο 8.. ειναι καλα τα φαρμακα? επειδη ειναι ακριβη η λοσιον μπορω να την ωρω καπου μεσω διαδικτυο???
 

kkathi

Member
Απ: απορίες

Λίζα δε γνωρίζω τα προϊόντα αυτά αλλά ο σίδηρος για να ανέβει άρα και η αποθήκη αιματολόγος μου είπε τουλάχιστον 3 μήνες χρήση παράλληλα με Filicine (φολικό οξύ ) για την καλλύτερη απορρόφησή του. Μετά το τρίμηνο και αφού περασουν 10 ημέρες από την διακοπή των σκευασμάτων κάνεις ξανά εξετάσεις για να δεις αν απορροφήθηκε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα