Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

Καλημέρα, παίρνω προσκάρ τρία χρόνια τώρα και σκέφτομαι να δοκιμάσω και τα Ω3 μιας που έχουν τόσο καλά αποτελέσματα. To θέμα είναι ότι δεν θέλω να σταματήσω το προσκάρ... Μπορώ να τα παίρνω και τα δύο μαζί? Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το σχήμα? Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

computerfan είπε:
Καλημέρα, παίρνω προσκάρ τρία χρόνια τώρα και σκέφτομαι να δοκιμάσω και τα Ω3 μιας που έχουν τόσο καλά αποτελέσματα. To θέμα είναι ότι δεν θέλω να σταματήσω το προσκάρ... Μπορώ να τα παίρνω και τα δύο μαζί? Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το σχήμα? Ευχαριστώ

τα Ω εχουν δοκιμαστει και ταυτοχρονα με φινα και βελτιωσαν τα αποτελεσματα,μπορεις αφοβα
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8983-post-121029.html#pid121029
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3957-post-71588.html#pid71588

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε Καπα εδω κ 2-3 μερες βλεπω κ εγω μειωμενη τριχοπτωση.Κραταω μια πισινη βεβαια γιατι ειναι νωρις γενικα με τα ω3 ..δεν εχω κλεισει μηνα ακομα αλλα κ γενικα ποτε δεν ειχα την τρελη τριχοπτωση.Ειναι παντως ενα πρωτο δειγμα θετικο.Λογικα σε 2-3 εβδομαδες θα ξερω αν οντως κανουν δουλεια τα ω3.

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε Καπα εδω κ 2-3 μερες βλεπω κ εγω μειωμενη τριχοπτωση.Κραταω μια πισινη βεβαια γιατι ειναι νωρις γενικα με τα ω3 ..δεν εχω κλεισει μηνα ακομα αλλα κ γενικα ποτε δεν ειχα την τρελη τριχοπτωση.Ειναι παντως ενα πρωτο δειγμα θετικο.Λογικα σε 2-3 εβδομαδες θα ξερω αν οντως κανουν δουλεια τα ω3.

θα εχει και συνεχεια,θα μειωθει και αλλο. :19m:
μπαινεις στην λιστα αποτελεσματων http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8983-post-121615.html#pid121615

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχετε υποψιν οτι τα Ω κανουν 2 κυκλους μειωσης τριχοπτωσης.
ενας ειναι τα αρχικα,καπου εδω ηταν σε εμενα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8983-post-118315.html#pid118315
και καπου εδω ηταν τα τελικα αποτελεσματα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8983-post-120980.html#pid120980
δηλαδη μειωνουν την τριχοπτωση σε 2 σταδια.
θα το παρατηρησετε αρκετοι αυτο.
το δευτερο σταδιο σχεδον την μηδενιζει.

edyuser1

Active Member

εγω παιρνω καθε μερα ω-3 1 καψακιο την ημερα και εβλεπα καλο αποτελεσμα σε θεμα τριχοπτωσης αλλα εχει καμια εβδομαδα τωρα που αρχιζω και χανω παλι τριχουλες δλδ τις βλεπω στον νιπτηρα τωρα το πρωι

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Βασικα εμεις θελουμε 2 πραγματα.Το ενα ειναι να δουλευει εστω κ 50%.Το αλλο ειναι να δουλευει μακροπροθεσμα.Πολλα πραγματα δουλευουν στην ΑΑ αλλα χανουν δυναμη με τον καιρο.Και το χειροτερο ειναι περα απο τις παρενεργειες χανουν τα παντα σε διαστημα 3-5 μηνες αν γινει διακοπη.Παντως φιλε Καπα αν οντως δουλεψει το ω3 βλεπω πολλους κομπογιαννητες να δουλευουν .........ντιλιβερι.......

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχετε υποψιν οτι αλαζει ο καιρος,ανθιζουν οι αμυγδαλιες,πεφτουν τα μαλλια :beach:
σε εμενα ακομα και μια μεταβαση 3 βαθμων εχει επιπτωσεις στην τριχοπτωση μου.
εναν μηνα πριν εχανα λιγοτερες τριχες αλλα δεν εχασαν τα Ω,απλα ανεβηκε η θερμοκρασια.
δεν εχουμε χειμωνα καλοκαιρι την ιδια τριχοπτωση.
παντως απο οτι εχω καταλαβει τα Ω δουλευουν μακροχρονια απο τις μεχρι τωρα αναφορες :headbanging:

tasos33

Well-Known Member

σημερα διαβασα κατι το οποιο δεν ξερω βεβαια αν μπορει να βοηθησει,για μας λοιπον που παιρνουμε ω3 διαβασα λοιπον πως οι φυτικες ινες στο στομαχι εμποδιζουν την προσληψη οχι μονο κακων λιπαρων αλλα και των καλων,οποτε καλου κακου ας μη το καταπινουμε αμεσως μετα το πρωινο η το μεσημεριανο

treliarakos

New Member

Συγκεκριμένα, η κατανάλωση των λιπαρών οξέων EPA και DHA έχει δείξει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα, καθώς φαίνεται πως αυξάνουν την έκκριση της ορμόνης «αντιπονεκτίνης», ορμόνης με σημαντική δράση
( αντί της συσσώρευσης λίπους στην κοιλιακή χώρα αλλά και της ανάπτυξης ινσουλινοαντίστασης και σακχαρώδους διαβήτη).

Διάβασα εδώ ( http://www.newsbeast.gr/health/arthro/523884/summahos-kata-tis-pahusarkias-ta-o-3-lipara-oxea/ )

treliarakos

New Member

tasos33 και πότε ρε φίλε να τα περνούμε δηλαδή όταν θα έχουμε άδειο στομάχι ενεής ... ? Πριν φάμε πρωινό ξέρω εγώ ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lmg 7

Active Member

kapa είπε:
εχετε υποψιν οτι αλαζει ο καιρος,ανθιζουν οι αμυγδαλιες,πεφτουν τα μαλλια :beach:
σε εμενα ακομα και μια μεταβαση 3 βαθμων εχει επιπτωσεις στην τριχοπτωση μου.
εναν μηνα πριν εχανα λιγοτερες τριχες αλλα δεν εχασαν τα Ω,απλα ανεβηκε η θερμοκρασια.
δεν εχουμε χειμωνα καλοκαιρι την ιδια τριχοπτωση.
παντως απο οτι εχω καταλαβει τα Ω δουλευουν μακροχρονια απο τις μεχρι τωρα αναφορες :headbanging:

kapa συγνωμη που σου απευθυνομαι απο δω απλα η κατσταση μου ειναι πλεον τραγικη(μιλαμε για πανω απο 250 τριχες καθημερινα και η ψυχολογια ειμαι στα χειροτερα της) και θεωρω οτι εισαι ο μονος π θα μπορουσε να με βοηθησει....εκοψα την minox πριν κατι εβδομαδες γτ πλεον δεν εκανε τιποτα κ αρχισα ω3(now foods 500epa/250dha 2 τη μερα για να φτασω τα επιπεδα dha)....παρατηρησα κιαλλη τριχοπτωση ισως λογω των αναλογιων....παρηγγειλα αυτα π προτεινες εσυ σαυτο το topic.....θεωρεις οτι θα χρειαστω κ κατι αλλο(μιλωντας παντα μονο για την διατηρηση των ηδη υπαρχοντων μαλλιων)....ειμαι nw3 με μεγαλη αραιωση στους κροταφους και τωρα σιγα σγια εμφανιζω κ το κλασσικο μπιφτεκι απο πισω..... καλημερα κ sorry που θετω δικο μου ζητημα σε διαφορετικο topic

kapa

Μέλος του προσωπικού

lmg 7 είπε:
kapa συγνωμη που σου απευθυνομαι απο δω απλα η κατσταση μου ειναι πλεον τραγικη(μιλαμε για πανω απο 250 τριχες καθημερινα και η ψυχολογια ειμαι στα χειροτερα της) και θεωρω οτι εισαι ο μονος π θα μπορουσε να με βοηθησει....εκοψα την minox πριν κατι εβδομαδες γτ πλεον δεν εκανε τιποτα κ αρχισα ω3(now foods 500epa/250dha 2 τη μερα για να φτασω τα επιπεδα dha)....παρατηρησα κιαλλη τριχοπτωση ισως λογω των αναλογιων....παρηγγειλα αυτα π προτεινες εσυ σαυτο το topic.....θεωρεις οτι θα χρειαστω κ κατι αλλο(μιλωντας παντα μονο για την διατηρηση των ηδη υπαρχοντων μαλλιων)....ειμαι nw3 με μεγαλη αραιωση στους κροταφους και τωρα σιγα σγια εμφανιζω κ το κλασσικο μπιφτεκι απο πισω..... καλημερα κ sorry που θετω δικο μου ζητημα σε διαφορετικο topic

μην ζητας συγνωμη που απεθυνεσαι σε εμενα,γι αυτο ειναι το φορουμ.
αξιζει καποια στιγμη να δοκιμασεις και το folligen http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7634.html
και αναλογα τα αποτελεσματα βλεπεις αν το συνεχισεις.
το χρησιμοποιω 1 εφαρμογη την ημερα μετα το μπανιο στους κροταφους με εμφανη επανεκφυση(πλησιαζει την μινοξιδιλη)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

[/quote]

[/quote]

φιλε η μινοξιδιλη παντα δουλευει.Μπορει να χανει δυναμη με τον καιρο αλλα δουλευει.Ενας λογος που χανεις τοσο πολυ ειναι μαλλον κ αυτο.Ξεκινα κ εσυ Ω3 kai βαλε κ καποιο τοπικο.

treliarakos

New Member

Παιδιά το ωμέγα 3 το πίνουμε το πρωί με άδειο στομάχι ? δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ? η πρέπει να έχουμε φαΐ πρώτα ? ...

giannis25

Member

Img7 ενα την ημερα. Ποσοτητα ομεγα3 1500 με 2000 που παιρνεις εσυ προκαλει τριχοπτωση. Ειναι μεχρι 1000 mg συνολο.

lmg 7

Active Member

kapa είπε:
lmg 7 είπε:

μην ζητας συγνωμη που απεθυνεσαι σε εμενα,γι αυτο ειναι το φορουμ.
αξιζει καποια στιγμη να δοκιμασεις και το folligen http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7634.html
και αναλογα τα αποτελεσματα βλεπεις αν το συνεχισεις.
το χρησιμοποιω 1 εφαρμογη την ημερα μετα το μπανιο στους κροταφους με εμφανη επανεκφυση(πλησιαζει την μινοξιδιλη)

θα το παραγγειλω κ αυτο,λογικα θα ακολουθησω την τωρινη σου θεραπεια.....και κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω,σκεφτομαι να παω σε ενδοκρινολογο,τι ακριβως πρεπει να προσεξω πιο πολυ στις εξετασεις μου,θεωρεις οτι μπορει να με βοηθησει γτ εχω διαβασει οτι σε ξεπετανε με μια Minox......σευχαριστω παντως για το χρονο σου,πραγματικα βρισκεσαι σε καθε topic k συμβουλευεις απορω ποτε προλαβαινεις

giannis25 είπε:
Img7 ενα την ημερα. Ποσοτητα ομεγα3 1500 με 2000 που παιρνεις εσυ προκαλει τριχοπτωση. Ειναι μεχρι 1000 mg συνολο.

ναι ισως αυτος να ναι ο λογος σε συνδυασμο με το κοψιμο της minox

[/quote]

φιλε η μινοξιδιλη παντα δουλευει.Μπορει να χανει δυναμη με τον καιρο αλλα δουλευει.Ενας λογος που χανεις τοσο πολυ ειναι μαλλον κ αυτο.Ξεκινα κ εσυ Ω3 kai βαλε κ καποιο τοπικο.
[/quote]

αυτο σκεφτομαι να κανω....thanks παντως

kapa

Μέλος του προσωπικού

lmg 7 είπε:
θα το παραγγειλω κ αυτο,λογικα θα ακολουθησω την τωρινη σου θεραπεια.....και κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω,σκεφτομαι να παω σε ενδοκρινολογο,τι ακριβως πρεπει να προσεξω πιο πολυ στις εξετασεις μου,θεωρεις οτι μπορει να με βοηθησει γτ εχω διαβασει οτι σε ξεπετανε με μια Minox......σευχαριστω παντως για το χρονο σου,πραγματικα βρισκεσαι σε καθε topic k συμβουλευεις απορω ποτε προλαβαινεις

δες αυτην http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9126.html
την ενοτητα που αφορα εξετασεις.
οποιαδηποτε απορια ρωτησε την εκει.
αν χρησιμοποιεις το συπληρωμα που εχω και εγω (500mg dha,250mg epa) γυρνα σε μια καψουλα

takiss

New Member

γεια σας επειδης έχω ακούσει παρά πολλές θεραπείες για την τριχόπτωση ήθελα να ρωτήσω τη έχετε να πιτε για την κουρκουμινη και ρεσβερατρολη mazi me to ω3 kai folligen,θα έχω καποιο αποτέλεσμα,???????

kapa

Μέλος του προσωπικού

takiss είπε:
γεια σας επειδης έχω ακούσει παρά πολλές θεραπείες για την τριχόπτωση ήθελα να ρωτήσω τη έχετε να πιτε για την κουρκουμινη και ρεσβερατρολη mazi me to ω3 kai folligen,θα έχω καποιο αποτέλεσμα,???????

θα εχεις αποτελεσματα.
εχε υποψιν οτι η μινοξιδιλη σε ενα παρθενο κεφαλι απο θεραπειες θα δουλεψει καλυτερα απο το folligen.

Μπλουζα