Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λοιπόν παιδιά από ahc μου είπαν μία συνέδρια α β ζώνη και κροτάφους 3600 ευρώ.
ρε παιδιά για μία συνεδρία 3000 δεν έπαιρναν αυτοί;Λοιπόν παιδιά από ahc μου είπαν μία συνέδρια α β ζώνη και κροτάφους 3600 ευρώ.
ρε παιδιά για μία συνεδρία 3000 δεν έπαιρναν αυτοί;
και ορισμένοι έδωσαν και λιγότερα αν θυμάμαι καλά.
Παζάρι τους έκανες καθόλου;
Δημητρη εσυ ειχες πολυ ωραιο αποτελεσμα με μια συνεδρια κιολας..συγχαρητηρια...εμενα μου καναν prp σε μια απο τις 2 ημερες που εκανα την επεμβαση (νομιζω στη 2η ημερα κατα το μεσημερι? εκτος αν κανω λαθος!)την ιδια ημερα εκανε ενα αλλο παιδι μεταμοσχευση αλλα αυτος βρισκοταν στην πρωτη του συνεδρια εκ των δυο(εκτος αν ειχαν κανονισει για μια..δεν το θυμαμαι αυτο!) η μητερα του παιδιου με ρωτησε αν θα παω για triplex..'' τι? δε γνωριζω..prp μου ειπαν''της δινω ως απαντηση και πηγα κι εκανα prp και μετα την prp συνεχιστηκε η μεταμοσχευση (της δευτερης ημερας).....η prp δωρεαν ηταν εννοειται..δε συμπεριλαμβανοταν στην τιμη....με πονεσαν λιγο οι βελονες της prp...η διαδικασια της μεταμοσχευσης παντως ηταν ευκολη....εκει πονουσα μονο ορισμενες φορες αλλα η κυρια Λ.... εκανε ενεσεις ωστε να το αντεχω...Στα 3000 θα κατεβουν πιστευω lefis αλλα αν μπορεις να διαθεσεις μονο 2000 δεν μπορεις να κανεις πουθενα. Σου ειπαν τιποτα για prp; σε καποιες περιπτωσεις το βαζουν μεσα στην τιμη. Εμενα μου ειχαν κανει αμεσως μετα την επεμβαση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βάλε καμια φωτο να δούμε τη μμ σου, αν θες ανηξε καινούργιο νημαΔημητρη εσυ ειχες πολυ ωραιο αποτελεσμα με μια συνεδρια κιολας..συγχαρητηρια...εμενα μου καναν prp σε μια απο τις 2 ημερες που εκανα την επεμβαση (νομιζω στη 2η ημερα κατα το μεσημερι? εκτος αν κανω λαθος!)την ιδια ημερα εκανε ενα αλλο παιδι μεταμοσχευση αλλα αυτος βρισκοταν στην πρωτη του συνεδρια εκ των δυο(εκτος αν ειχαν κανονισει για μια..δεν το θυμαμαι αυτο!) η μητερα του παιδιου με ρωτησε αν θα παω για triplex..'' τι? δε γνωριζω..prp μου ειπαν''της δινω ως απαντηση και πηγα κι εκανα prp και μετα την prp συνεχιστηκε η μεταμοσχευση (της δευτερης ημερας).....η prp δωρεαν ηταν εννοειται..δε συμπεριλαμβανοταν στην τιμη....με πονεσαν λιγο οι βελονες της prp...η διαδικασια της μεταμοσχευσης παντως ηταν ευκολη....εκει πονουσα μονο ορισμενες φορες αλλα η κυρια Λ.... εκανε ενεσεις ωστε να το αντεχω...
Στα 3000 θα κατεβουν πιστευω lefis αλλα αν μπορεις να διαθεσεις μονο 2000 δεν μπορεις να κανεις πουθενα. Σου ειπαν τιποτα για prp; σε καποιες περιπτωσεις το βαζουν μεσα στην τιμη. Εμενα μου ειχαν κανει αμεσως μετα την επεμβαση.