Ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για μμ με fue

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lefis5

RAFAL
Συμπέρασμα ahc θα πάρει περισσότερα grafts από Dhi....καθώς εξάγει γρηγορότερα τα μοσχεύματα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διαθεσω 3600 ευρώ

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν παιδιά από ahc μου είπαν μία συνέδρια α β ζώνη και κροτάφους 3600 ευρώ.
ρε παιδιά για μία συνεδρία 3000 δεν έπαιρναν αυτοί;
και ορισμένοι έδωσαν και λιγότερα αν θυμάμαι καλά.

Παζάρι τους έκανες καθόλου;

aeratos28

Just aeratos
σωστό mikegad..ρε φίλε ούτε καν παζάρι δεν έκανες? ή νιωσαν ανωτερότητα και ανέβασαν τιμές?δεν μας τα λένε καλά..

dimitris50423

Well-Known Member
Στα 3000 θα κατεβουν πιστευω lefis αλλα αν μπορεις να διαθεσεις μονο 2000 δεν μπορεις να κανεις πουθενα. Σου ειπαν τιποτα για prp; σε καποιες περιπτωσεις το βαζουν μεσα στην τιμη. Εμενα μου ειχαν κανει αμεσως μετα την επεμβαση.

Xristoforaz

Well-Known Member
πηγα στην κλινικη του κυριου Β.... κι εκανα fue...δυο συνεδριες σε πολυ καλη τιμη προσωπικα σε εμενα(δεν κανω διαφημιση..την αληθεια λεω!)
θα σου προτεινα να πας εκει...ή στην dhi που απο οτι βλεπω στο φορουμ πολλοι λενε καλα λογια...βεβαια αν εσυ φιλε εχεις λεφτα να πας εξωτερικο τοτε προτιμησε το...εσυ επιλεγεις!

Xristoforaz

Well-Known Member
Στα 3000 θα κατεβουν πιστευω lefis αλλα αν μπορεις να διαθεσεις μονο 2000 δεν μπορεις να κανεις πουθενα. Σου ειπαν τιποτα για prp; σε καποιες περιπτωσεις το βαζουν μεσα στην τιμη. Εμενα μου ειχαν κανει αμεσως μετα την επεμβαση.
Δημητρη εσυ ειχες πολυ ωραιο αποτελεσμα με μια συνεδρια κιολας..συγχαρητηρια...εμενα μου καναν prp σε μια απο τις 2 ημερες που εκανα την επεμβαση (νομιζω στη 2η ημερα κατα το μεσημερι? εκτος αν κανω λαθος!)την ιδια ημερα εκανε ενα αλλο παιδι μεταμοσχευση αλλα αυτος βρισκοταν στην πρωτη του συνεδρια εκ των δυο(εκτος αν ειχαν κανονισει για μια..δεν το θυμαμαι αυτο!) η μητερα του παιδιου με ρωτησε αν θα παω για triplex..'' τι? δε γνωριζω..prp μου ειπαν''της δινω ως απαντηση και πηγα κι εκανα prp και μετα την prp συνεχιστηκε η μεταμοσχευση (της δευτερης ημερας).....η prp δωρεαν ηταν εννοειται..δε συμπεριλαμβανοταν στην τιμη....με πονεσαν λιγο οι βελονες της prp...η διαδικασια της μεταμοσχευσης παντως ηταν ευκολη....εκει πονουσα μονο ορισμενες φορες αλλα η κυρια Λ.... εκανε ενεσεις ωστε να το αντεχω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikolakis

Well-Known Member
Δημητρη εσυ ειχες πολυ ωραιο αποτελεσμα με μια συνεδρια κιολας..συγχαρητηρια...εμενα μου καναν prp σε μια απο τις 2 ημερες που εκανα την επεμβαση (νομιζω στη 2η ημερα κατα το μεσημερι? εκτος αν κανω λαθος!)την ιδια ημερα εκανε ενα αλλο παιδι μεταμοσχευση αλλα αυτος βρισκοταν στην πρωτη του συνεδρια εκ των δυο(εκτος αν ειχαν κανονισει για μια..δεν το θυμαμαι αυτο!) η μητερα του παιδιου με ρωτησε αν θα παω για triplex..'' τι? δε γνωριζω..prp μου ειπαν''της δινω ως απαντηση και πηγα κι εκανα prp και μετα την prp συνεχιστηκε η μεταμοσχευση (της δευτερης ημερας).....η prp δωρεαν ηταν εννοειται..δε συμπεριλαμβανοταν στην τιμη....με πονεσαν λιγο οι βελονες της prp...η διαδικασια της μεταμοσχευσης παντως ηταν ευκολη....εκει πονουσα μονο ορισμενες φορες αλλα η κυρια Λ.... εκανε ενεσεις ωστε να το αντεχω...
Βάλε καμια φωτο να δούμε τη μμ σου, αν θες ανηξε καινούργιο νημα

andy.k

Active member
Κανε παζαρι θα πεσει στα 3000 ανετα. Πιο κατω χλωμο, βαλε δοσεις τα υπολοιπα. Αν αποφασισεις να πας εκει φυσικα.

lefis5

RAFAL
μου εμπνεει εμπιστοσυνη ο παπανικολαου και τον πιστευω σαν γιατρο...θα συζητησω με την κλινικη το οικονομικο σε συναρτηση με το μεγιστο αριθμο μοσχευματων που μπορουν σε μια συνεδρια και καταληγω εκει...

aeratos28

Just aeratos
δημητρη με 2000€ βρίσκει να κάνει..αλλά το θέμα είναι ότι δεν θα μπουν πάνω από 1300-1400grafts με τίποτα..και σαν αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ αραιό..αφού χρειάζεται τουλάχιστον αλλα τόσα..

omorfoulis

New Member
Τα τσιράκια (dimitris50423, andy.k, xristoforaz) επεσαν σαν κοράκια πάνω στον άνθρωπο μπας και βρεθεί η χρυση τομή στην τιμή και κάνει την μεταμόσχευση!

Συμβαινουν απίθανα πράγματα τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ και βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο συντονιστής CVIAL ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο και μόνο για να κάνει το κομμάτι του με τον Λορέντζο και να βγάλει την υποχρέωση με την δεύτερη επέμβαση.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναλάβει ο Ακης. Εχουμε τρια-τέσσερα τσιράκια εδώ μέσα (φαίνονται περισσότερα αλλά πολλοί είναι κλώνοι του dimitris50423 όπως ο koumparos) τα οποία με πλαστά αποτελέσματα σπρώχνουν κόσμο σαν πρόβατα προς σφαγή και κανείς δε κάνει τίποτα.

Και το λέω αυτό γιατί δεν γίνεται με 2300 grafts να γεμίσεις μισό κεφάλι (και τι κεφάλι, κεφάλα σαν του dimitris50423) ή με 3900 grafts ολόκληρο κεφάλι και ειδικά με αυτές τις πυκνότητες όπως του Larioso. Και ρωτάω: Που είναι το λογότυπο της κλινικής στις φωτογραφίες όπως γίνεται σε όλες τις κλινικές του κόσμου; Είναι δυνατόν 2-3 εκπαιδευόμενες νοσηλεύτριες να δίνουν αποτελέσματα επιπέδου Χασόν ή Ραχάλ; Ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν έχει γίνει αυτό, σας δουλεύουν κανονικά μπροστά στα μούτρα σας και σεις τα χάφτετε.

Πρέπει ο Ακης να αναλάβει και να στείλει όλα τα τσιράκια στο διάολο επειγόντως.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O "omorfoulis" (που είναι εύκολο να συμπεράνουμε ποιο φάντασμα του παρελθόντος είναι) μπαναρίστηκε για τους τόνους λάσπης που εκτόξευσε προς όλες τις κατευθύνσεις.

aeratos28

Just aeratos
ακου omorfoulis.! τι παρατσούκλια σκέφτονται ρε ,χαχαχα.! να μου πεις το δικό μου είναι καλύτερο? όχι σύμφωνω..αλλά από αυτό που στο τσακ δεν έβαλα,ειναι καλύτερο..ήθελα να γραφτώ ως σαρδαναπαλος.!χαχαχα tragic..αλλά έβλεπα εκείνη την μέρα μία σειρά στον αντ1 το ελλας στο μεγαλείο σου, και ένας χαρακτήρας του σίριαλ τον φώναζαν έτσι,τον πηγαινα πολύ τον τύπο και αποφάσισα να γραφτω έτσι..χαχαχα (άκυρο εντελώς αλλά έτσι για να λέμε)

dimitris50423

Well-Known Member
Ελα ο ιδιος με τον προηγουμενο ειναι. Λεει παλι τον koumparo κλωνο δικο μου. Χαχα.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι απλα μελη αυτοι που μπαινουν και πετανε λασπη παντου. Δεν το συνεχιζω γιατι δεν αξιζει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή τέθηκαν θέματα από τον "omorfouli" να ξεκαθαρίσω κάτι. Στο παρελθόν υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση για το φαινόμενο "Dimitris50423". Ζητήθηκαν φωτογραφίες μακρινές, κοντινές, στον ήλιο, στην βροχή, στο χαλάζι, και πάει λέγοντας. Μπήκε η πλειονότητα αυτών (για μένα λείπει μια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και ο Dimitris50423 προσφάτως ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει Αθήνα και όποιος θέλει μπορεί να τον συναντήσει από κοντά. Δεν είδα ιδιαίτερη σπουδή από τους συμφορουμίτες. Θα πρότεινα λοιπόν στον "omorfouli" να επιχειρήσει μια συνάντηση (αν και νομίζω ότι δεν θα μπορέσει γιατί βρίσκεται μακριά).

Τέλος όσον αφορά τις παρουσιάσεις μμ. Δυστυχώς τα πόσα graft έβαλε ο καθένας δεν είναι εύκολο να αποδειχθούν. Μπορεί κάποιος, εγώ π.χ., να έχω βάλει 3500 και να δηλώσω ότι έβαλα 2500. Μπορεί να δηλώνω ότι είμαι στον 4ο μήνα και να είμαι στον 6ο. Είναι προφανές ότι αν κάποιος θέλει να ξεγελάσει σε κάποιον βαθμό μπορεί. Αυτό όμως είναι εγγενής αδυναμία όλων των φόρουμ που βασίζονται στην ανωνυμία και δεν νομίζω ότι παίρνει και γιατριά...

Μπλουζα