Ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για μμ με fue

aeratos28

Just aeratos
piros και εγώ αυτά εξηγω πανω απο 2 χρονια κάθε φορά και με έχουν βαρεθεί όλοι..γράφω και κάτι σεντόνια άστα να πάνε.χαχαχαχα.!:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lefis5

RAFAL
καλημερα παιδια σημερα ξεκινουν οι συναντησεις μου με τους γιατρους....να τους αναφερω οτι ειμαι μελος του φορουμ?? ή δεν τους απασχολεί καθόλου τι λέμε εμείς εδώ μέσα??

aeratos28

Just aeratos
να το αναφερεις..τους απασχολεί τόσο που δεν φαντάζεσαι.ότι και αν σου πουν και καλά,ότι δεν το παρακολουθούν κτλ,έχουν ανθρώπους από την εταιρία τους που παρακολουθούν τα πάντα,οτι γράφεται..αν σκοπεύεις να κάνεις λεπτομερή παρουσίαση εδώ στο φόρουμ με φωτο από την επέμβαση σου,να το αναφέρεις και αυτό φυσικά.

Τελευταία επεξεργασία:

lefis5

RAFAL
καλησπερα σε ολους.....η επαφη με την dhi εγινε.με υποδεχτηκε ο υπευθυνος της εταιρειας κι αφου του εδωσα το ιστορικο μου με ειδε ο γιατρος Λ. Παπανικολαου. οι εντυπωσεις απο το γιατρο πολυ θετικες..απλος , προσιτος, προθυμος να απαντησει σε ολα, φαινεται να γνωριζει αριστα το αντικειμενο και εμπειρος σε μμ με fue...με ακουσε προσεκτικα του ειπα οτι ειμαι μελος του φορουμ ενα χρονο τωρα και χαρηκε που ειχα ψαχτει για το θεμα...με παροτρυνε να παρουσιασω στο φορουμ την πιθανη μμ που θα κανω καθως πιστευει κι αυτος οτι ετσι προβαλλεται με τον καλυτερο τροπο η δουλεια τους..αφου μετρησε δοτρια ληπτρια κτλ , μου σχεδιασε μια hairline συμφωνα με την οπτικη του και την εμπειρια του και γενικοτερα εδειχνε σιγουρος για την περιπτωση μου καθως θεωρειται ευκολη...

lefis5

RAFAL
εγω του ειπα οτι θα κανω μονο μια συνεδρια και δεν υπαρχει περιπτωση στο μελλον για δευτερη....μου ειπε θα παρει οσα περισσοτερα μπορει απο 1500 το ελαχιστο εως μπορει και 2000 θα εξαρτηθει απο το ποσο ευκολα δινει η δοτρια μου τα μοσχευματα...υπαρχουν δυσκολες δοτριες που τα grafts βγαινουν ευκολα και αντιστοιχα δυσκολες..παντως εκεινος εχει φτασει να βγαλει σε μια μερα μεχρι 2300 εαν θυμαμαι καλα...γενικα απο οτι καταλαβα δειχνει σεβασμο στη δοτρια δεν την πελεκαει για να παρει ποσοτητα

lefis5

RAFAL
παμε δηλαδη απο 1500 και οσα περισσοτερα μπορεσουμε...εαν ο λογος grafts / τριχες ειναι 2 τοτε μιλαμε για 3000 τριχες..μου ειπε οτι εαν χρειαστει θα παρει και απο το πλαι...του ειπα θα κανω ακουρευτη μπροστα πεζοναυτικο πισω δεν εχει κανενα προβλημα...το οικονομικο παζαρευεται ακομη και δεν εχουμε καταληξει ακομη..

dimitris50423

Well-Known Member
Με 1500 δεν κανεις δουλεια. Αν πιασει 2000 κατι γινεται φιλε μου. Με τη δοτρια που εχεις δεν χρειαζεται να παρει απο το πλαι. Σαν μοκετα εισαι πισω. Οσο και να την πελεκησει οπως λες σε μια συνεδρια δε θα νιωσει τιποτα.

aeratos28

Just aeratos
καλά στα είπε ο παπανικολαου,ειναι ωραιος σαν τύπος και πιστεύω από τους καλύτερους που παίζουν εδώ Ελλαδα..το πρόβλημα με εσένα είναι ότι πας για μία συνέδρια,με συγκεκριμένα λεφτά..πες,ότι πάει καλά και σου βγάζει από 2000 έως και 2300 όπως είπε ότι έχει βγαλει..εκεί είσαι οκ..αν όμως δεν μπορέσει και σου βγάλει 1500-1600 τότε έχεις θέμα..θα έχεις φτιάξει το 60% του προβλήματος σου..θα χρειαστείς 2η επέμβαση αναγκαστικά.δεν ξέρω ζύγισε τα και αποφασισε

lefis5

RAFAL
καλησπέρα στην ομαδα...θα ηθελα τη γνωμη σας συμφωνα με την εμπειρια του καθενος...με το γιατρο συζητησα την περιπτωση της μμ με τη μεθοδο unshaved στη λήπτρια περιοχη και κουρεμενη πεζοναυτικο δοτρια...η ερωτηση ειναι για το γιατρο και για το αποτελεσμα αυτο εχει καποια διαφορα οσο αφορα το αποτελεσμα ή ειναι προτιμοτερο το ξυρισμενο κεφαλι???το λεω γιατι λογω δουλειας μου ειναι δυσκολο να ξυρισω ολο το κεφαλι αλλα παλι εαν ειναι καλυτερο για την επεμβαση μηπως πρεπει να το κανω????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
μην το σκέφτεσαι.ή δυσκολία ειναι όταν δεν κουρευεις την δοτρια..εκεί δυσκολεύεται ο γιατρός ,στην εξαγωγή των μοσχευμάτων..με τη ληπτρια δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

andy.k

Active member
Φιλε εκτιμω οτι οντως δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα, αλλα ειναι καλυτερα να τα ξυρισει στη ληπτρια. Γιατι αλλα κενα θα βλεπει ο γιατρος χωρις τριχες απο δω κ απο κει κ με αλλη ταχυτητα θα δουλευει. Οκ, η unsaved ειναι safe, δε λεω οτι ειναι unsafe, αλλα εκτιμω οτι αν θες να παρεις το 100% του αποτελεσματος που μπορει να δωσει ενας γιατρος πρεπει να τον διευκολυνεις ξυριζοντας τα. Ειναι εκτιμω προτιμοτερο να μην εχει τριχες να μπλεκονται στη δουλεια του. Αν φυσικα ειναι απαγορευτικο απο θεμα εργασιας η λογω διακριτικοτητας η ακομη κ λογω ψυχολογιας του ατομου, να τα ξυρισει καποιος, κανει unsaved, γι αυτες τις περιπτωσεις την εχουν οι κλινικες. Ωστοσο νομιζω οτι κανεις δε τη συνιστα.

piros75

Well-Known Member
Το ξύρισμα σίγουρα βοηθάει, αλλά και το αξύριστο στη λήπτρια, μπορεί να γίνει απροβλημάτιστα, αν η τρίχα δεν είναι πολύ μακρυά ή πολύ κοντή. Εφόσον θα ξυρίσεις τη δότρια, νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.

lefis5

RAFAL
Είναι μέρες που ξυπναω με ενθουσιασμό για τη μμ και άλλες που λέω τι πας να κάνεις τώρα αποδεξου την εικόνα σου δεν είναι και το πιο σημαντικό πραγμα....τελικά αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος σε μία τέτοια διαδικασια για μμ;

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και φυσικα αξιζει αρκει να εισαι διαβασμενος και να ξερεις τι σου γινεται.Οχι στα ΤΥΦΛΑ,ενημερωση και ιντερνετ σωζουν κεφαλια.

dimitris50423

Well-Known Member
αξιζει 100% η μμ φιλε μου. αλλαζει ολη η ψυχολογια σου και φευγει η ανασφαλεια που ειχες πριν με το μαλλι.
εγω αν ηξερα οτι μπορω να παρω το αποτελεσμα που πηρα θα το εκανα και πριν 2-3 χρονια. οχι νωριτερα ομως

dimitris50423

Well-Known Member
εσυ με το μαλλι που εχεις και τον τυπο αραιωσης ( μονο μπροστα) μπορεις να παρεις εντυπωσιακο αποτελεσμα. το λεω αυτο γιατι η περιπτωση μου εμοιαζε με τη δικη σου σε καποια σημεια.

Μπλουζα