Ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για μμ με fue

Tasmania

Active Member
εαν πχ χρειαζεσαι 3000-3500 γραφτς για τα 60cm2 επιφανειας, τοτε τα 2500 ευρω που διαθετεις αυτη τη στιγμη δεν επαρκουν ακομη και για μ/μ στην Ελλαδα. Εκτος και αν παρεις καλη τιμη (0.6ευρω/γραφτ=>δυσκολο)... Αμα ειναι περιμενε ακομη λιγο να μαζεψεις το ποσο που θα σε πουνε με βαση τις εκτιμησεις τους ποσα χρειαζεσαι για καλυψη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lefis5

RAFAL
ποια πυκνοτητα θεωρειται καλη και φαινεται ωραια στο ματι??? τα 40 grafts /cm2 ειναι καλη πυκνοτητα ας πουμε?και εαν ναι την καταφερνουν οι δικοι μας???

Tasmania

Active Member
κοιτα υπαρχουν αποτελεσματα που σε τελειως αδεια περιοχη και πιο λιγα γραφτς απο 2500, επεφεραν καλο αποτελεσμα... παιζουν ρολο, η αναλογια τριχων/1cm2 (δλδ αν εχεις αρκετα 2τριχα,3τριχα κλπ), η ποιοτητα της τριχας, το μηκος της, αν ειναι σπαστη κλπ...

lefis5

RAFAL
καλημερα παιδια ....την πεμπτη εχω ραντεβου στη dhi για διαγνωση....ακουω συμβουλες για το πως να χειριστω το θεμα και τι ακριβως πρεπει να ρωτησω....ολες αυτες τις μερες διαβασα παρα πολλα εδω στο forum και θεωρω οτι ειμαι αρκετα ενημερωμενος πανω στα τεχνικα θεματα της fue...απλα δεν ξερω με το ποσο που διαθετω τι μπορω να προσδοκω....

lefis5

RAFAL
τις επομενες μερες θα επισκεφτω και ahc και μετα αποφασιζω...ευχαριστω ολους για τη βοηθεια...

andy.k

Active member
Αν αποφασισεις να κανεις κατι στην Ελλαδα, και εχεις οπως ειπες 60cm2 να καλυψεις, θα σου βαλουν το πολυ 2500gts. Ο Βεκρης που παιζει λιγο πιο πυκνα νομιζω δε παει με την καμια πανω απο 40-42gts/cm2. Αρα αν κανεις την πραξη το γινομενο ειναι max 2500gts.Βεβαια θα παει πανω απο 2500€ περιπου 3000€ νομιζω εκτος αν εισαι πολυ καλος στο παζαρι. Οι τιμες στο εσωτερικο ειναι περιπου οι ιδιες. Ο Βεκρης συνηθως επιλεγει πιο πολλα πολυτριχα θα σου βγαλει ενα λογο γυρω στο 2,4-2,5τριχες/gts, οποτε τα 40gts/cm2 θα ισοδυναμουν με περιπου 100τριχες/cm2. Αυτο εχει χαρακτηριστει απο πολλους ως "οργωμα" δοτριας, αλλα σε εσενα που εισαι 47 ετων, χωρις ιχνος αραιωσης crown, ταπεινη μου αποψη οτι σε βολευει...Αλλο να παρεις 100τριχες/cm2 και αλλο 70-80(αν επιλεγουν περισσοτερα λιγοτριχα gts). Στην dhi πιθανως να μιλησεις με γιατρους, στην ahc χλωμο το βλεπω...θα μιλησεις με την υπευθυνη κ ως εκει λιγο μπλα μπλα χωρις πολλες αναλυσεις, η dhi κανει πολυ καλυτερη ενημερωση κ αναλυση...παντως και οι 2 κλινικες του εσωτερικου, ενω σε πυκνοτητα δε παιρνουν κ αριστα, σε φυτρωση νομιζω δεν υστερουν. Σαφως κ δε θα παρεις το αποτελεσμα που ισως παρεις αν ολα πανε καλα στο εξωτερικο, ομως λογω καλης καλυψης απο τα πολυ καλα πισω μαμα μαλλια, πιστευω οτι κ με 80-100 τριχες/cm2 (που πιστευω μπορει να επιτευχθει και στην Ελλαδα) θα εχεις πολυ καλο illusion κ θα πετυχεις αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα για την ηλικια σου. Αν εχεις καλη υψηλη φυτρωση φυσικα... Βεβαια αν υπαρχει δυνατοτητα να δωσεις περισσοτερα χρηματα, ψαξε κ κυπρο η κ πιο μακρια. Για τα 2500gts εκει θες τουλαχιστον 5000€ αν σου κανουν φιλικοτατη τιμη, αλλιως ισως κ 6000-6500 με βαση τις stadard τιμες που αναφερονται εδω στο φορουμ.Οπως εχουν πει κ πιο εμπειρα κ παλια μελη, εσυ ξερεις τι ζητας...διαβασε τα νηματα των μεταμοσχευσεων, δες τι δινει και τι ζηταει η καθε κλινικη κ αποφασισε με ηρεμια.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
andy.k το όργωμα δεν το έχουμε πει επειδή θα βγάλει τα πολυτριχα και θα έχει λόγο 2.4-2.5..το έχουμε πει επειδή τα βγάζει από τα τετράγωνα όπως έχουμε ξαναπει..δηλαδή αυτά τα 2500grafts θα βγούν από πολύ μικρή περιοχή..από το φιλέτο,ακριβώς πίσω στο κέντρο..δουλεύει ένα κομμάτι όχι μεγαλύτερο από 65-70 τετρ.εκατοστά και του παιρνει πάνω από το 50% της πυκνότητας.αυτό είναι το όργωμα,ότι παίρνει από μικρή περιοχη

Βεκρης συνηθως επιλεγει πιο πολλα πολυτριχα θα σου βγαλει ενα λογο γυρω στο 2,4-2,5τριχες/gts, οποτε τα 40gts/cm2 θα ισοδυναμουν με περιπου 100τριχες/cm2. Αυτο εχει χαρακτηριστει απο πολλους ως "οργωμα" δοτριας

lefis5

RAFAL
ναι στη dhi μου ειπαν θα μιλησω με γιατρο....παντως παιδια σας ευχαριστω θερμα για το χρονο σας και τις πολυτιμες και στοχευμενες τοποθετήσεις σας...η αλήθεια ειναι οτι αμφιταλαντεύομαι εαν πρέπει να το κάνω με το φοβο μηπως προκυψει αποτελεσμα που θα γελαει ο κοσμος...

aeratos28

Just aeratos
αυτό δεν παίζει.πρίν 20 χρόνια γινόταν αυτό..όντως γελαγε ο κόσμος με τα αποτελέσματα..και ακόμα γελανε..τώρα το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς φυσικό.

andy.k

Active member
andy.k το όργωμα δεν το έχουμε πει επειδή θα βγάλει τα πολυτριχα και θα έχει λόγο 2.4-2.5..το έχουμε πει επειδή τα βγάζει από τα τετράγωνα όπως έχουμε ξαναπει..δηλαδή αυτά τα 2500grafts θα βγούν από πολύ μικρή περιοχή..από το φιλέτο,ακριβώς πίσω στο κέντρο..δουλεύει ένα κομμάτι όχι μεγαλύτερο από 65-70 τετρ.εκατοστά και του παιρνει πάνω από το 50% της πυκνότητας.αυτό είναι το όργωμα,ότι παίρνει από μικρή περιοχη

Βεκρης συνηθως επιλεγει πιο πολλα πολυτριχα θα σου βγαλει ενα λογο γυρω στο 2,4-2,5τριχες/gts, οποτε τα 40gts/cm2 θα ισοδυναμουν με περιπου 100τριχες/cm2. Αυτο εχει χαρακτηριστει απο πολλους ως "οργωμα" δοτριας

Aeratos, το τετραγωνο ΝΑΙ ισχυει. Το οριοθετουν με πολυ μαλακισμενο τροπο.Αλλα στο οτι ειναι πολυ μικρη η επιφανεια του, δε θα συμφωνησω φιλε. Ουτε στο οτι περνει το 50% της πυκνοτητας του. Εγω τουλαχιστον σε εμενα δε βιωνω κατι τετοιο. Και σε οσους εχει παρει πιο πολλα gts σε διπλες συνεδριες πχ, εχει επεκταθει κ στα πλαγια...δε τα πηρε ολα απο πισω νομιζω...

andy.k

Active member
Για να το τεκμηριωσω κ με νουμερα, εμενα το τετραγωνο ειναι 12,5πλατος * 8 υψος(cm παντα) = 100cm2 περιπου. Η πυκνοτητα στη δοτρια μου ειχε μετρηθει περιπου75-80 gts/cm2. Δλδ στο τετραγωνο υπαρχουν περιπου 8000gts συνολικα, και εμενα μου πηραν τα 2000...Δλδ μου πηραν το 25% και αφησαν το 75%...παντως το ιδιο λεμε οταν εννοουμε οργωμα, δε διαφωνουμε. Απλα εμενα μου τη δινει που το αφηνει κ σα "χωραφι" τετραγωνο του θεσσαλικου καμπου την "οργωμενη " περιοχη..Δε θεωρω ωστοσο οτι ξεφτιλιζει την πυκνοτητα της...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
andy.k ακομα και ετσι οπως το ειπες,μία δοτρια,καλή ας πούμε, έχει επιφάνεια (αν είναι οκ και τα πλαϊνά) 200 τετραγωνικά εκατοστά..όταν δουλευεις το μισό αυτής της επιφάνειας,τότε ναι είναι πολύ μικρη εκταση η οποια χρησιμοποιηθηκε για να πάρει τα μοσχεύματα..αυτο το σημείο που λες,συνολικά δεν μπορεί να δώσει πάνω από 3000 grafts το ανωτερο..και είναι η ζώνη που βοηθάει υπερβολικά τις ζώνες β+γ..κέντρο και crown δηλαδή..την έχεις τελειώσει αυτή την επιφάνεια πίσω πλεον κατά 65-70%, ήδη από την πρώτη σου επέμβαση..και έχεις χρησιμοποιήσει το 70% των 2000grafts για να στησεις hairline..το υπόλοιπο της δοτριας σου γενικά αποτελείται από πολλά μονα και διπλά grafts τα οποία αν χρειαστείς στο μέλλον ειδικά πίσω δεν θα σε βοηθήσουν πολύ και επίσης το σημαντικότερο είναι ότι τα μονα και διπλά δεν έχουν το ίδιο ποσοστό επιβίωσης με αυτό που είχες τώρα με τον λόγο 2.96..αυτό είναι προσωπική άποψη,μακάρι να γίνει ότι καλύτερο πάλι αν ξανακανεις κάτι..αλλά οσον αφορά το θέμα δοτριας φίλε είναι πολύ μικρή ή επιφάνεια ακόμα και σε εσένα που πήραν λιγα

andy.k

Active member
andy.k ακομα και ετσι οπως το ειπες,μία δοτρια,καλή ας πούμε, έχει επιφάνεια (αν είναι οκ και τα πλαϊνά) 200 τετραγωνικά εκατοστά..όταν δουλευεις το μισό αυτής της επιφάνειας,τότε ναι είναι πολύ μικρη εκταση η οποια χρησιμοποιηθηκε για να πάρει τα μοσχεύματα..αυτο το σημείο που λες,συνολικά δεν μπορεί να δώσει πάνω από 3000 grafts το ανωτερο..και είναι η ζώνη που βοηθάει υπερβολικά τις ζώνες β+γ..κέντρο και crown δηλαδή..την έχεις τελειώσει αυτή την επιφάνεια πίσω πλεον κατά 65-70%, ήδη από την πρώτη σου επέμβαση..και έχεις χρησιμοποιήσει το 70% των 2000grafts για να στησεις hairline..το υπόλοιπο της δοτριας σου γενικά αποτελείται από πολλά μονα και διπλά grafts τα οποία αν χρειαστείς στο μέλλον ειδικά πίσω δεν θα σε βοηθήσουν πολύ και επίσης το σημαντικότερο είναι ότι τα μονα και διπλά δεν έχουν το ίδιο ποσοστό επιβίωσης με αυτό που είχες τώρα με τον λόγο 2.96..αυτό είναι προσωπική άποψη,μακάρι να γίνει ότι καλύτερο πάλι αν ξανακανεις κάτι..αλλά οσον αφορά το θέμα δοτριας φίλε είναι πολύ μικρή ή επιφάνεια ακόμα και σε εσένα που πήραν λιγα
Φιλε ξερεις οτι επ ουδενι δε θεωρω σωστη αυτη τη διαχειρηση. Ωστοσο σε εμενα πεσανε 400gts πισω κ 200 γ ζωνη, δε δουλεψα μονο hairline. Hairline κ κροταφοι μπηκαν 1400gts, τα οποια ΕΑΝ μπηκαν τα πιο λιγοτριχα, οπως μου ειπαν οτι εγινε απο την κλινικη, τοτε hairline κ κροταφοι μπηκαν 1, 2, 3 τριχα κ ΜΟΛΙΣ 25 4 τριχα με λογο περιπου 2,5τριχες/gt, ενω πισω μπηκαν 420 4 τριχα, 150 5 τριχα και περιπου 30 6/7 τριχα, με λογο 4,3 τριχες/gt περιπου. Αρα αυτα τα πολυτιμα οπως ειπες κ εσυ πολυτριχα, μπηκαν εκει που επρεπε, δε μπηκαν μπροστα, κ η οποια βελτιωση υπαρξει εκει πισω θα ειναι απο αυτα...συνεπως ΔΕ χρησιμοποιηθηκαν για μπροστα. Πηγαν πισω γτ αυτο ηταν το πλανο μου, να κανω δλδ κατι μετριο προς καλο μπροστα κ να μπαλωσω κ κατι πισω. Αν επεφταν αλλες 2000 τριχες μπροστα(αν δλδ τα ειχα ριξει ολα εκει) θεωρω πως αλλο αποτελεσμα θα βλεπαμε. Και εκτιμω πως ,αν φυτρωσουν αυτα που μπηκαν πισω, εφοσον χρειαστει μμ στο crown κ γ ζωνη, θα χρειαζονται για εκει πισω 600 gts λιγοτερα τα οποια εχουν ηδη μπει εκει στημ 1η μμ, κ καλως εχοντων θα ειναι στη θεση τους οταν κ αν πεσουν ολα τα μαμα...Δε ξερω...λεω κατι λαθος?

aeratos28

Just aeratos
αυτό σου λέω και εγώ ρε andy.k,ότι χρησιμοποιησες το 70% των μοσχευμάτων που έβγαλες για hairline..όχι όλα ..αλλά το 70% από λόγο 2.96 συνολικά..κανονικά η hairline δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει το 2.2 ο λόγος..αρα ήταν λάθος σαν διαχείρηση.γιατί κανονικά δεν έπρεπε να μπουν πάνω από 600-700 τέτοια grafts συνολικά για hairline..αν ανοίξει πίσω το crown αργοτερα,με αυτά τα 700 πολυτριχα που έβαλαν παραπάνω στη hairline,θά το εκλεινες το crown..τώρα σου έχει μείνει παρα πολύ μεγάλος αριθμός 2τριχων και μονών τριχοθυλακιων..για να κλείσει πιθανό άνοιγμα πίσω,αν ηθελες 1000 πολυτριχα με μεγάλο λόγο,τώρα θα θες τουλάχιστον τα 2πλα..με μονα δίπλα πίσω γίνεται εντελώς αχορταγο το crown,δεν καλύπτεται εύκολα.
Φιλε ξερεις οτι επ ουδενι δε θεωρω σωστη αυτη τη διαχειρηση. Ωστοσο σε εμενα πεσανε 400gts πισω κ 200 γ ζωνη, δε δουλεψα μονο hairline. Hairline κ κροταφοι μπηκαν 1400gts, τα οποια ΕΑΝ μπηκαν τα πιο λιγοτριχα, οπως μου ειπαν οτι εγινε απο την κλινικη, τοτε hairline κ κροταφοι μπηκαν 1, 2, 3 τριχα κ ΜΟΛΙΣ 25 4 τριχα με λογο περιπου 2,5τριχες/gt, ενω πισω μπηκαν 420 4 τριχα, 150 5 τριχα και περιπου 30 6/7 τριχα, με λογο 4,3 τριχες/gt περιπου. Αρα αυτα τα πολυτιμα οπως ειπες κ εσυ πολυτριχα, μπηκαν εκει που επρεπε, δε μπηκαν μπροστα, κ η οποια βελτιωση υπαρξει εκει πισω θα ειναι απο αυτα...συνεπως ΔΕ χρησιμοποιηθηκαν για μπροστα. Πηγαν πισω γτ αυτο ηταν το πλανο μου, να κανω δλδ κατι μετριο προς καλο μπροστα κ να μπαλωσω κ κατι πισω. Αν επεφταν αλλες 2000 τριχες μπροστα(αν δλδ τα ειχα ριξει ολα εκει) θεωρω πως αλλο αποτελεσμα θα βλεπαμε. Και εκτιμω πως ,αν φυτρωσουν αυτα που μπηκαν πισω, εφοσον χρειαστει μμ στο crown κ γ ζωνη, θα χρειαζονται για εκει πισω 600 gts λιγοτερα τα οποια εχουν ηδη μπει εκει στημ 1η μμ, κ καλως εχοντων θα ειναι στη θεση τους οταν κ αν πεσουν ολα τα μαμα...Δε ξερω...λεω κατι λαθος?

andy.k

Active member
αυτό σου λέω και εγώ ρε andy.k,ότι χρησιμοποιησες το 70% των μοσχευμάτων που έβγαλες για hairline..όχι όλα ..αλλά το 70% από λόγο 2.96 συνολικά..κανονικά η hairline δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει το 2.2 ο λόγος..αρα ήταν λάθος σαν διαχείρηση.γιατί κανονικά δεν έπρεπε να μπουν πάνω από 600-700 τέτοια grafts συνολικά για hairline..αν ανοίξει πίσω το crown αργοτερα,με αυτά τα 700 πολυτριχα που έβαλαν παραπάνω στη hairline,θά το εκλεινες το crown..τώρα σου έχει μείνει παρα πολύ μεγάλος αριθμός 2τριχων και μονών τριχοθυλακιων..για να κλείσει πιθανό άνοιγμα πίσω,αν ηθελες 1000 πολυτριχα με μεγάλο λόγο,τώρα θα θες τουλάχιστον τα 2πλα..με μονα δίπλα πίσω γίνεται εντελώς αχορταγο το crown,δεν καλύπτεται εύκολα.

1τριχα x 169 = 169
2τριχα x 560 =1120
3τριχα x 647 =1941
4τριχα x 24 = 100
Συνολο 1400gts= 3330 τριχες

Δλδ λογος 2,38τριχες/gt. Δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο μεγαλος πια!!! Μπηκανε 647 τριτριχα(τα οποια οπου κ αν πηγαινα θα μπαινανε, ισως οχι τοσα, αλλα καμια 300ρια θα μπαινανε, αλλιως θα ειχα λογο κατω απο 2, μεχρι κ ο cvial που δεν ειχε πολυτριχα εβαλε κ τριτριχα στις ζωνες που δουλεψε) κ 24 τετρατριχα δλδ μιλαμε για "σπαταλη" η καλυτερα να πουμε "αλογιστη χρηση" το πολυ 350 3τριχων κ καποιων 4τριχων.ΝΑΙ και αυτο ειναι λαθος, δε διαφωνω. Απλα νιωθω τυχερος γιατι ΕΥΤΥΧΩΣ ηθελα να βαλω και στο crown και μπηκαν εκει τα βαρβατα grafts. Εννοω οτι αν πχ ελλειπε κ το τσουλουφι κ ημουν ok στο crown ,πχ ημουν σα το Δημητρη, και παλι αυτα τα grafts θα εξηγαγαν στην κλινικη κ θα βαζανε λογο 2,96 στις μπροστα ζωνες μονο. Δε νομιζω να βγαζανε επιλεκτικα μικροτερο λογο. Αφου περνει μπρος το μοτερ τρακτερ κ μπατε σκυλοι οργωστε-ακομα κ η motorized παραππει σε "οργωμα".Το οτι στο Δημητρη πχ βγαλανε χαμηλοτερο, δε νομιζω οτι ηταν θεμα επιλογης, αλλα απλα θεμα δοτριας(μπορει να εχει λιγοτερα πολυτριχα απο εμενα). Κοινως, οπου κ αν ειναι να βαλουν μαλλια, περνουν την καλη δοτρια στην 1η μμ. Ευτυχως εγω ηθελα μαλλια ΚΑΙ πισω...Ξαναλεω φιλε, δε διαφωνουμε, απλα θα μπορουσαν να ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα αν δεν ειχα βαλει καθολου grafts πισω. Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση κ την επιφυλαξη οτι οντως εγινε ετσι η κατανομη. Γιατι ως γνωστο καλο του Βεκρη το μαγαζι...αλλα πολλες φορες αλλα λεμε κ αλλα κανουμε...τα χουμε πει πολλακις...

aeratos28

Just aeratos
ωπα,και σε ποιον ήταν ο λόγος 2.96 που έχει αναφερθεί.?είχα την εντύπωση ότι ήταν ο δικός σου αυτός ο λόγος.αν δεν ήταν δικός σου σορυ φίλε

piros75

Well-Known Member
Από τη δική μου εμπειρία με λόγο κοντά στο 2 θεωρώ ότι για 60 εκ2 χωρίς καθόλου τρίχες χρειάζεσαι περίπου 2.000 μοσχεύματα για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και μετά όσο ανεβαίνεις και μέχρι τα 3.000 έχεις το απόλυτο. Το θέμα με εμένα είναι ότι πιστεύω σε σταδιακή πύκνωση και όχι σε τοποθέτηση με τη μία γιατί θεωρώ πως έτσι η φυτρωτικότητα αυξάνει. Για παράδειγμα αν βάλεις 3.000 μοσχεύματα και έχεις φυτρωτικότητα 85% θα έχεις στο τέλος ζωντάνους τους 2.550 θύλακες, ενώ αν βάλεις 2.000 μοσχεύματα και έχεις φυτρωτικότητα 95% θα έχεις ζωντανούς τους 1.900 θύλακες. Οπότε ναι μεν θα έχεις πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα αν πας για 3.000, αλλά θα έχεις θυσιάσει στην πρώτη περίπτωση περίπου 450 μοσχεύματα, ενώ στη δεύτερη μόλις 100. Υποκειμενικά βεβαίως όλα αυτά και ως παράδειγμα.

andy.k

Active member
ωπα,και σε ποιον ήταν ο λόγος 2.96 που έχει αναφερθεί.?είχα την εντύπωση ότι ήταν ο δικός σου αυτός ο λόγος.αν δεν ήταν δικός σου σορυ φίλε
Ναι ρε μαν δικος μου ηταν ο λογος καλα το θυμασαι. Απλα σου λεω πως επειδη εβαλα κ μπρος κ πισω, ΑΝ μπηκαν κατανεμημενα τα grafts εμπρος πισω, οπως με διαβεβαιωσαν οτι μπηκαν, ειναι σα να μιλαμε για 2μμ, μια μπροστα 1400gts με λογο 2,38τριχες/gt και μια πισω γ ζωνη κ crown με 600gts με 2642 τριχες δλδ λογος 4,4τριχες/gt. Αρα θεωρητικα , ΑΝ λεω και παλι κανανε οτι ειπανε, δεν εχει γινει ιδιαιτερα αλογιστη χρηση, δεδομενου οτι μπρος ειχαμε λογο 2,37 κ πισω 4,4...φυσικα κ εχω τις επιφυλαξεις μου οτι κανανε ακριβως αυτο που ειπαμε, ισως να παρεκλιναν λιγο, αλλα δε θεωρω πια οτι βαλανε τα 5 τριχα μπροστα. Τουλαχιστον ΕΤΣΙ ειπανε...

naruto

Well-Known Member
Φιλε
ναι στη dhi μου ειπαν θα μιλησω με γιατρο....παντως παιδια σας ευχαριστω θερμα για το χρονο σας και τις πολυτιμες και στοχευμενες τοποθετήσεις σας...η αλήθεια ειναι οτι αμφιταλαντεύομαι εαν πρέπει να το κάνω με το φοβο μηπως προκυψει αποτελεσμα που θα γελαει ο κοσμος...

Μην ανγχωνεσε για τιποτα.Εισαι ιδανικη περιπτωση για μεταμοσχευση.Ωριμη ηλικια-σταθερη τριχοπτωση-γκριζο μαλλι-καλη δοτρια-μικρο προβλημα.Εισαι η χαρα του καθε γιατρου.
Δεν προκειτε να παει κατι στραβα.Αλλα κ να παει στη χειροτερη τα μαλλακια που θα φυτρωσουν θα ειναι καπως αραια σε σχεση με τα υπολοιπα μεν,σιγουρα ομοιομορφα κ φυσικα δε.Κ τι εγινε ομως?Εισαι κ 45+,δε χαθηκε κ ο κοσμος να εχεις λιγο αραια μαλλια μπροστα.Κ παλι απο πριν καλυτερος θα εισαι.
Για την δικη σου αραιωση με 3000-3500 grafts θα εισαι τεζα μπροστα.Επειδη το μπατζετ ειναι καπως περιορισμενο ειπες,και με 2000 grafts κ καπως ανοιχτους κροταφους και παλι θα εισαι μια χαρα.
Κ οι 2 κλινικες που εχεις υποψη σου ειναι σοβαρες,η καθεμια με τα καλα της κ τα κακα της.
Αποψη μου ειναι πως απο τη στιγμη που το ''κονδυλι εχει εγκριθει'' προχωρα αφοβα κ ολα καλα θα πανε

aeratos28

Just aeratos
αυτό είναι το θέμα.Αν και Αν ..και εσυ εχεις μπερδευτει που δεν φταίς σε τιποτα,νά μην ξέρεις αν έχουν γίνει όντως έτσι τα πραγματα και εμεις μετα εδώ στο φόρουμ(μικρή σημασία έχουμε εμείς βεβαια)..καλά εννοείται ότι 5 τριχο μπροστά δεν έβαλαν.anyway μακάρι να μείνει έτσι η κατάσταση και να μην χρειαστεί να κάνεις άλλη επεμβαση

Μπλουζα