Ναι αυτο ειναιsomari είπε:Αφου το λεει, dermapen
http://dermapen.com/
Ναι αυτο ειναιsomari είπε:Αφου το λεει, dermapen
http://dermapen.com/
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτοι παντως που το προωθουν υποστηριζουν οτι το πλεονεκτημα του εναντι του dermaroller ειναι ακριβως οτι δεν προκαλει κατι τετοιο..panoslydios είπε:το φοβαμαι ...καπου διαβασα οτι μπορει να προκαλεσει ''microtearing of the skin''.
παντως αυτο και το derma stamp φτανουν αναγκαστικα πιο βαθεια...
Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι λειτουργησε.Ολες οι αλωπικες ειναι ουλωτικες...
Απλως στην ανδρογενετικη η γυρω απο το θυλακα ινωση(που ειναι ουλωτικη διαδικασια και
αυτο που τελικα απενεργοποιει το θυλακα) φαινεται μονο με μικροσκοπιο.
Επισης δεν χρειαζεσαι γιατρο γι αυτο...
Και με το ρολλερ απλως οι περισσοτεροι γρατσουνανε το κεφαλι τους.
Σε τι μηκος βελονων κινηθηκε ο γιατρος σου...θυμασαι τη διαδικασια?
Επισης το οτι δεν εβγαλες αιμα δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο...
Το ξερω φιλε μου,μην αγχωνεσαι.dk1984 είπε:Μ32 ΔΕΝ σε αμφισβητω αλλα πως ξερεις οτι διαφορα που ειδες ηταν απο το dermapen και οχι πχ απο φινα,εμου οιλ,μινοχιδιλ και αν μπορεις να πεις για το τροπο που το χρησιμοποιουσες το δερμαπεν δηλαδη στο ποσο το ρυθμιζες αν το εκανες πριν βαλεις μινοχ κτλ
Μ32 είπε:Το ξερω φιλε μου,μην αγχωνεσαι.dk1984 είπε:Μ32 ΔΕΝ σε αμφισβητω αλλα πως ξερεις οτι διαφορα που ειδες ηταν απο το dermapen και οχι πχ απο φινα,εμου οιλ,μινοχιδιλ και αν μπορεις να πεις για το τροπο που το χρησιμοποιουσες το δερμαπεν δηλαδη στο ποσο το ρυθμιζες αν το εκανες πριν βαλεις μινοχ κτλ
Λοιπον αυτα που γραφω στην υπογραφη μου τα κανω παρα πολυ καιρο,λιγο πολυ ξερω τι να περιμενω.Με το dermapen η διαφορα που ειδα ηταν ξαφνικη κ αμμεση.Η διαφορα ηταν σε ολο το κεφαλι,ΑΛΛΑ,το σημειο που σημαδεψα για να παρακολουθω,μιας και εκει ειναι ευκολο στον καθρεπτη να κοιταζω,ειναι οι κροταφοι.
Τωρα σε σχεση με ρυθμιση και το βαθος δεν ξερω να σου πω,αφου δεν κανω εγω την εφαρμογη αλλα γιατρος.Μου εχει ζητησει μονο να εχω καθαρο και στεγνο κεφαλι ανοιγει 2 αμπουλες τις βαζει μαζι σε ενα μπουκαλακι και τις ανακατευει.Την μιση περιπου ποσοτητα την απλωνει στο κεφαλι μου,κανει αμμεσως μετα την εφαρμογη του dermapen,και μολις τελειωσει μου περναει σε ολο το κεφαλι την υπολοιπη ποσοτητα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panoslydios είπε:Να σου πω την αληθεια,ψιλοντρεπομαι.Πως να του το πω,θα ειναι σα να του ζηταω μυστικο της δουλειας του να μου πει.Μ32 είπε:
Μπορεις να στειλεις ενα e-mail στο γιατρο σου να τον ρωτησεις τι ρυθμισεις χρησιμοποιουσε? Η αμπουλα πρεπει να ηταν ή υαλουρονικο οξυ ή
καποιο πεπτιδιο.
Οι αμπουλες δεν ξερω τι εχουν μεσα,ειναι δυο και τις κανει μιξη σε μια.Ειναι παντως για την ανδρικη τριχοπτωση απ οτι μου εχει πει,και στην γυναικεια χρησιμοποιει αλλες.Περα απο αυτες τις αμπουλες δεν βαζει κατι αλλο,ενω για την ρυθμιση που με ρωτας δεν πρεπει να ειναι μια,διοτι καθε λιγο σταματα κ ρυθμιζει ξανα το μηχανημα,αναλογα με το σημειο που μου κανει.
GOMI είπε:Επιτέλους και ένα θέμα εκτός της κλασσικής μινοξιδίλης, φιναστερίδης κλπ...
Σε οτι εχει να κανει με την αποστειρωση,οι βελονες ειναι σε αποστειρωμενο σακουλακι,τις ανοιγει μπροστα μου κ στο τελος μου τις δινει να τις παρω εγω,αρα δεν τιθεται θεμα να εχω προβλημα.GOMI είπε:Μπράβο για το θέμα panoslydios...αξίζει να ψαχτούμε περισσότερο, αλλά το dermaroller θέλει και μεγάλη προσοχή ως προς το να αποστειρώνεται κατάλληλα πριν από κάθε χρήση γιατί μπορεί να προκαλέσει μόλυνση.
M32, πόσο στοιχίζει αυτό που κάνεις?