Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ
xDante είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=2808.msg50540#msg50540 date=1301924560]
Δεν είπα ότι η φίνα δεν μικραίνει τον προστάτη φίλτατε, και μην το παίζεις μειωμένης αντίληψης για να δικαιολογήσεις τις ανακρίβειες που διασπείρεις. Πρώτος εγώ είπα ότι πριν τη χρήση του propecia όταν ψηλάφιζα τον προστάτη μου μου φαίνοταν διογκωμένος και υπήρχαν μέρες που τον ένιωθα σφιγμένο και πονούσε. Από αυτό όμως υπάρχει μια αποσταση μέχρι το να λες ότι propecia = proscar. Μήπως αντί για propecia να αρχίσουμε να παίρνουμε proscar, εφόσον είναι το ίδιο, τι λέει η αυθεντία σου; Έρχεται και πιο φτηνά.
δεν το παίζω τπτ....... propecia=μειωμένο proscar... πόσοι παίρνουν πρόσκαρ αντί για προπέσια ? δεν το κόβουν σε κομμάτια ? θα τρελαθούμε τελείως ?
τι παραπάνω είπα εγώ απο αυτό που περιγράφεις εσύ δεν καταλαβαίνω...... λοιπόν επειδή βλέπω οτι υπάρχουν ''ευαισθησίες'' στο θέμα της φίνας και δεν απέχω πολύ απο το να χαρακτηρίσω μέλη ως εγκάθετους θα σταματήσω εδώ και πολύ απλά δεν θα ασχοληθώ ξανα μαζί σας (το ξέρω οτι αυτό θέλετε) και το πετύχατε...
στα μέλη που πυροβολείτε με τον τρόπο σας μερικοί προσθέστε και εμένα ... αλλά εδω τριγύρω θα είμαι δεν χανόμαστε ... πολύ λυπάμαι για εσάς και την υγεία σας .... αυτό μονο...
[/quote]
Σημείωση: Ο λόγος που χρησιμοποιώ τις εμπορικές ονομασίες είναι για να μην γράφω φίνα του 1 mg και φίνα των 5 mg. Οι χρήστες proscar που το τεμαχίζουν λένε ότι πρακτικά είναι το ίδιο, οπότε δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.
Σχετικά με την εξίσωση... αυτό το "μειωμένη" που έχεις μπροστά από το proscar κάνει μια διαφορά ξέρεις. Δεν είναι μια διακοσμητική λέξη. Επειδή μάλλον όντως δεν καταλαβαίνεις, να σου το θέσω αλλιώς: δε γίνεται να παίρνεις 0,5 φίνας και να είσαι τίγκα στις στύσεις με έτσι κι έτσι μαλλί, 1 mg φίνας με έτσι κι έτσι στύσεις και οκ μαλλί και 1,5 mg φίνας χωρίς στύσεις (ενδεχομένως και πόνους στους όρχεις ή άλλα sides) αλλά με τούμπανο μαλλί και κατά τα άλλα να είναι το ίδιο το 0,5 με τα 5 mg. Το κατάλαβες καλύτερα; Χρειάζεται να το εξηγήσω κι άλλο;
Παρεμπιπτόντως, ένα θέμα με αυτόν τον τίτλο ("τι 0,5 mg φίνας, τι 5") έχει ανοίξει στο παρελθόν ο γνωστός ανεκδιήγητος προστάτης των απανταχού καραφλών του φόρουμ.
Ευαισθησία στο θέμα της φίνας δεν υπάρχει και είσαι ελέυθερος να γράφεις ό,τι θέλεις για πράγματα που γνωρίζεις σίγουρα.