"Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορια!!

Η φιναστεριδη σου δημιουργησε ανεπιθυμητες ενεργειες.......??

• Ναι.....ηταν αρκετα εντονες....και αναγκαστηκα να σταματησω την χρηση της.....

Ψηφοφορίες: 15 25.4%
  • Ναι.....ειναι αρκετα εντονες.....αλλα επιμενω θελοντας να σωσω τα μαλλια μου......

Ψηφοφορίες: 6 10.2%
  • Ναι.....ηταν ελαφρες....αλλα φοβηθηκα και σταματησα την χρηση της.....

Ψηφοφορίες: 9 15.3%
  • Ναι.....ειναι ελαφρες....αλλα συνεχιζω γιατι συντηρει τα μαλλια μου.......

Ψηφοφορίες: 14 23.7%
  • Οχι....δε μου δημουργησε καμμια ανεπιθυμητη παρενεργεια......

Ψηφοφορίες: 15 25.4%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    59

tatini

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

και κάτι άλλο: τις "έρευνες" αφήστε να τις ερμηνεύουν οι γιατροί... έχω ακούσει πολλές φορές εδώ μέσα την μνημειώδη μπούρδα ότι το 1 ή ακόμη και το 0,5 mg είναι το ίδιο για τον οργανισμό με τα 5mg φίνας, αλλά όσοι έχουν πάρει την ουσία ξέρουν πολύ καλά ότι και το 0,1 επιπλέον κάνει διαφορά όχι μόνο στο μαλλί αλλά και στα sides.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

Blindfold είπε:
Στα δικά μου αυτιά αυτές οι απόψεις ακούγονται πλέον κελαηδίσματα... αλλά θα επαναλάβω αυτό που είπε ο σκεπτικιστής, να μη λέμε μπαρούφες και τρομάζουμε αδίκως τον κόσμο, τι propecia, τι proscar, τι Λωζάνη, τι Κωζάνη όπως έγραψα πιο πάνω...

δλδ δεν μικραίνει ο προστάτης με την χρήση φίνας ?

λοιπόν διαβάστε ένα άρθρο που μιλάει για την φιναστερίδη και την χρήση της για τον καρκίνο του προστάτη...... (ακόμα και εκεί αναφέρει οτι δεν είναι για όλους... μόνο σε αυτούς που μπορούν να αντισταθμίσουν τα ωφέλη με τα κατά της... (σημείωση εδώ μιλάει για καρκίνο του προστάτη και όχι για τρίχες.... )
δεν θα σχολιάσω γιατί λέω μπαρούφες...

το άρθρο το γράφει Andrew Vickers, PhD, associate attending research methodologist at Memorial Sloan-Kettering Cancer Center in New York Cit και δεν είναι δική μου άποψη....

http://www.medscape.com/viewarticle/716879

tatini

New Member

Δεν είπα ότι η φίνα δεν μικραίνει τον προστάτη φίλτατε, και μην το παίζεις μειωμένης αντίληψης για να δικαιολογήσεις τις ανακρίβειες που διασπείρεις. Πρώτος εγώ είπα ότι πριν τη χρήση του propecia όταν ψηλάφιζα τον προστάτη μου μου φαίνοταν διογκωμένος και υπήρχαν μέρες που τον ένιωθα σφιγμένο και πονούσε. Από αυτό όμως υπάρχει μια αποσταση μέχρι το να λες ότι propecia = proscar. Μήπως αντί για propecia να αρχίσουμε να παίρνουμε proscar, εφόσον είναι το ίδιο, τι λέει η αυθεντία σου; Έρχεται και πιο φτηνά.

alexXXX

Active Member

για μενα η επομενη ψηφοφορια πρεπει να εχει θεμα { 2011 και η λυση στο προβλημα της τριχοπτωσης δεν υπαρχει ! ναι η οχι} .το ποσοστο που θα απαντηση πως οντως δεν υπαρχει θα ειναι πολυ μεγαλο γιατι μεχρι και αυτοι που παιρνουν φινα μεσα τους ξερουν πως δεν ειναι λυση αυτο που κανουν .παντως ειμαι ξενερωμενος και με το σαιτ εδω μεσα ,μπαινω πανω απο 1.5 χρονο εδω και αυτα τα συμπερασματα θα επρεπε να ειχαν βγει μεσα σε 1 μηνα.ουτε θα επρεπε να εχω δοκιμασει ρεβινογκεν ουτε φινα ουτε τιποτα απο ολα αυτα.το φορουμ πρεπει να ενεργοποιηθει λιγο γιατι δεν βγαζουμε τα φιδελαια στην φορα και τα επικνδυνα φαρμακα και να πορευτουμε μονο με αυτα που μπορει να κανουν δοθλεια και δεν ενοχλουν και στην τελικη αν τιποτα δεν δουλευει τελικα ασ κλεισει το σαιτ και να μιλαμε για μπαλα η για κατι αλλο γιατι με την τριχοπτωση και την καταπολεμιση δεν μας βλεπω να κανουμε κατι.μπαινω σχεδον καθε μερα και πραγματικα αν το δεις απο λιγο αποσταση ειναι για γελια πολλες φορες αυτα που διαβαζουμε αλλος βαζει οξιζενε στο κεφαλι για να βγαλει 2 τριχες που η μια πρεπει να παρει ταξι για παει στην αλλη και αλλος εχει γινει πειραματοζωο και κουμπονει οτι θες μπας και με πολυ μεγαλο ρισκο .φυσικα υπαρχουν και αλλοι που σκανε μια περιουσια για να γινουν σαν χαλασμενη αποκριατικη περουκα .δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω γιατι τα δυο πρωτα τα εχω κανει και γω .θα μπορουσα ομως να ειχα προστατευθει απο εδω μεσα αν θα ηταν πιο οργανωμενο το πραγμα .ενταξει δεν πειραζει εχασα λιγο χρονο και λιγο χρημα και τα καταλαβα μονος μου αλλα τουλαχιστον ξερω τι μου γινεται .να στε καλα καλη δυναμη!!!

xDante

Member

Blindfold είπε:
Δεν είπα ότι η φίνα δεν μικραίνει τον προστάτη φίλτατε, και μην το παίζεις μειωμένης αντίληψης για να δικαιολογήσεις τις ανακρίβειες που διασπείρεις. Πρώτος εγώ είπα ότι πριν τη χρήση του propecia όταν ψηλάφιζα τον προστάτη μου μου φαίνοταν διογκωμένος και υπήρχαν μέρες που τον ένιωθα σφιγμένο και πονούσε. Από αυτό όμως υπάρχει μια αποσταση μέχρι το να λες ότι propecia = proscar. Μήπως αντί για propecia να αρχίσουμε να παίρνουμε proscar, εφόσον είναι το ίδιο, τι λέει η αυθεντία σου; Έρχεται και πιο φτηνά.

δεν το παίζω τπτ....... propecia=μειωμένο proscar... πόσοι παίρνουν πρόσκαρ αντί για προπέσια ? δεν το κόβουν σε κομμάτια ? θα τρελαθούμε τελείως ?

τι παραπάνω είπα εγώ απο αυτό που περιγράφεις εσύ δεν καταλαβαίνω...... λοιπόν επειδή βλέπω οτι υπάρχουν ''ευαισθησίες'' στο θέμα της φίνας και δεν απέχω πολύ απο το να χαρακτηρίσω μέλη ως εγκάθετους θα σταματήσω εδώ και πολύ απλά δεν θα ασχοληθώ ξανα μαζί σας (το ξέρω οτι αυτό θέλετε) και το πετύχατε...
στα μέλη που πυροβολείτε με τον τρόπο σας μερικοί προσθέστε και εμένα ... αλλά εδω τριγύρω θα είμαι δεν χανόμαστε ... πολύ λυπάμαι για εσάς και την υγεία σας .... αυτό μονο...

tatini

New Member

xDante είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=2808.msg50540#msg50540 date=1301924560]

δεν το παίζω τπτ....... propecia=μειωμένο proscar... πόσοι παίρνουν πρόσκαρ αντί για προπέσια ? δεν το κόβουν σε κομμάτια ? θα τρελαθούμε τελείως ?

τι παραπάνω είπα εγώ απο αυτό που περιγράφεις εσύ δεν καταλαβαίνω...... λοιπόν επειδή βλέπω οτι υπάρχουν ''ευαισθησίες'' στο θέμα της φίνας και δεν απέχω πολύ απο το να χαρακτηρίσω μέλη ως εγκάθετους θα σταματήσω εδώ και πολύ απλά δεν θα ασχοληθώ ξανα μαζί σας (το ξέρω οτι αυτό θέλετε) και το πετύχατε...
στα μέλη που πυροβολείτε με τον τρόπο σας μερικοί προσθέστε και εμένα ... αλλά εδω τριγύρω θα είμαι δεν χανόμαστε ... πολύ λυπάμαι για εσάς και την υγεία σας .... αυτό μονο...
[/quote]

Σημείωση: Ο λόγος που χρησιμοποιώ τις εμπορικές ονομασίες είναι για να μην γράφω φίνα του 1 mg και φίνα των 5 mg. Οι χρήστες proscar που το τεμαχίζουν λένε ότι πρακτικά είναι το ίδιο, οπότε δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.

Σχετικά με την εξίσωση... αυτό το "μειωμένη" που έχεις μπροστά από το proscar κάνει μια διαφορά ξέρεις. Δεν είναι μια διακοσμητική λέξη. Επειδή μάλλον όντως δεν καταλαβαίνεις, να σου το θέσω αλλιώς: δε γίνεται να παίρνεις 0,5 φίνας και να είσαι τίγκα στις στύσεις με έτσι κι έτσι μαλλί, 1 mg φίνας με έτσι κι έτσι στύσεις και οκ μαλλί και 1,5 mg φίνας χωρίς στύσεις (ενδεχομένως και πόνους στους όρχεις ή άλλα sides) αλλά με τούμπανο μαλλί και κατά τα άλλα να είναι το ίδιο το 0,5 με τα 5 mg. Το κατάλαβες καλύτερα; Χρειάζεται να το εξηγήσω κι άλλο;

Παρεμπιπτόντως, ένα θέμα με αυτόν τον τίτλο ("τι 0,5 mg φίνας, τι 5") έχει ανοίξει στο παρελθόν ο γνωστός ανεκδιήγητος προστάτης των απανταχού καραφλών του φόρουμ.

Ευαισθησία στο θέμα της φίνας δεν υπάρχει και είσαι ελέυθερος να γράφεις ό,τι θέλεις για πράγματα που γνωρίζεις σίγουρα.

xDante

Member

skeptikistis είπε:
To θεμα απο εμενα δεν ειναι να σταματησεις να ποσταρεις ωσαν νεος μαρτυρας του φορουμ που σε κατατρεξανε οι κακοι χρηστες φινας που θελουν ολο το κοσμο να γινει πρεζακι. Το θεμα εινια να σταματησεις να φοβιζεις τον κοσμο διαδιδοντας ανακριβειες που δεν θα τις ελεγε ουτε η γιαγια ντακ. Δηλαδη εγω δεν λεω μη λες αποψεις, πες τες, αλλα αυτα τα βαρυγδουπα λυπαμαι για την υγεια σας και μονο και προστατες κουκουτσια τι να πει κανεις πραγματικα. Λυπαμαι παλικαρι 27 χρονων να φερεται ετσι.

Αφου ανησυχεις τοσο για εμας, και την υγεια μας μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις και εμας για το πως πηγε το δερματακι σου μετα απο χρονια χρηση οξυζενε. ;)

wait and see τουλάχιστον εγώ ποστάρω φωτογραφίες και υπάρχει εξέλιξη σε ακόμα 2 μέλη χωρίς να επηρεάζεται ο μήτσος.....
αν στο έκανε αυτό η φίνα σε 2 μήνες έλα να σε κεράσω καφεδάκι.....

tatini

New Member

finasteride αναστέλλει ιππόκαμπου νευρογένεση σε ποντίκια ...και μάλλον είναι ο λόγος που προκαλεί κατάθλιψη...

:tease:

$$$

New Member

Blindfold είπε:
finasteride αναστέλλει ιππόκαμπου νευρογένεση σε ποντίκια ...και μάλλον είναι ο λόγος που προκαλεί κατάθλιψη...

δεν είναι δικό μου συμπέρασμα ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

$$$ είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=2808.msg50553#msg50553 date=1301927452]

[/quote]

της γιαγιάς ντακ είναι.....

$$$

New Member

xDante είπε:
[quote author=$$$ link=topic=2808.msg50554#msg50554 date=1301927650]

[/quote]

[/quote]

όχι απλά δεν πήρανε φίνα... και δεν ξέρουνε.... :tease: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
δώστε τα εργαστήρια στον blind και στο σκεπτικιστή ρε που έχουνε εμπειρία ;D :D :D

tatini

New Member

xDante είπε:

[/quote]

[/quote]

Νομίζω ότι η γιαγιά Ντακ έχει καλύτερο συντακτικό. Η ερμηνεία των επιστημόνων που έκαναν την έρευνα "this medication should be prescribed cautiously for patients with high risk of depression" δεν φτουράει μία μπροστά στις ερμηνείες του επιστημονικού team του φόρουμ.

:tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:

xDante

Member

$$$ είπε:
[quote author=xDante link=topic=2808.msg50555#msg50555 date=1301927868]

[/quote]

[/quote]

όχι απλά δεν πήρανε φίνα... και δεν ξέρουνε.... :tease: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
δώστε τα εργαστήρια στον blind και στο σκεπτικιστή ρε που έχουνε εμπειρία ;D :D :D
[/quote]

ο blind δεν κάνει χρήση φίνας αν δεν κάνω λάθος την έχει κόψει...
μην τρομοκρατείς τον κόσμο .......

tatini

New Member

Και, for all that matters, προσωπικά από τότε που ξεκίνησα τη φίνα όχι μόνο κατάθλιψη δεν έχω, αλλά αισθάνομαι λες και παίρνω ladose από τη χαρά μου. (Κατάθλιψη είχα πριν που ειχα και τριχόπτωση.)

:tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:

xDante

Member

blinfold που έχεις ποστάρει την εξέλιξη σου ? υπάρχει κάποιο λινκ ?

tatini

New Member

xDante σου είπε κανείς ότι είμαι το μοντέλο του φόρουμ;

$$$

New Member

xdante δεν χρειάζεται φωτό μια θεραπεία με φίνα gt δεν δίνει regrowth το μονο που κάνει και αυτό με πολλά ?? είναι να μειώνει τριχόπτωση εκεί που θα έχανες 100 τρίχες.. με φίνα χάνεις 80 + πέος +? +? +? :D :tease:

Hairboost

Member

κανει regrowth σε αδυναμες τριχες και λεπτες, τις κανει ποιο παχιες και ζωντανες

Μπλουζα