Καλησπέρα υπάρχει κάποιο φαρμακείο αν γνωρίζετε που να στέλνει με κούριερ αυτές τις κάψουλες εκτός Αττικής??Και εγώ αυτό παίρνω, από φαρμακείο φτιαχτες απο προσκαρ αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% όταν κάτι είναι "φτιαχτό"
Καλησπέρα υπάρχει κάποιο φαρμακείο αν γνωρίζετε που να στέλνει με κούριερ αυτές τις κάψουλες εκτός Αττικής??Και εγώ αυτό παίρνω, από φαρμακείο φτιαχτες απο προσκαρ αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% όταν κάτι είναι "φτιαχτό"
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα φίλε, δεν γνωρίζω. Πλέον με τα λοκνταουν και όλα αυτά είναι και περίεργη η κατάσταση. Για μένα όταν ανοίξουν τα πράγματα πετάξου Αθήνα παρέ χάπια για ένα 6μηνο-χρονο ανάλογα όπως θες και ξεμπερδεψες.Καλησπέρα υπάρχει κάποιο φαρμακείο αν γνωρίζετε που να στέλνει με κούριερ αυτές τις κάψουλες εκτός Αττικής??
Δεν θα βγάλεις κανενα side.Ατομο που έκανε χρήση 8 χρονια κανονικά χωρίς πρόβλημα είναι ποσοστιαία σχεδόν αδύνατο να βγάλει τώρα παρενέργεια. Όσο ελπίδα έχεις νανκερδισεις το Τζόκερ μετέτρεψε το σε φόβο για sides και αυτο θα είναι το άγχος σου.
Η προταση του φίλου manly με βρισκει συμφωνο. Μπορείς για αρχή να παίρνεις 3 φορές τη βδομάδα να δεις πως σε πάει.
Καλησπέρα φίλε, δεν γνωρίζω. Πλέον με τα λοκνταουν και όλα αυτά είναι και περίεργη η κατάσταση. Για μένα όταν ανοίξουν τα πράγματα πετάξου Αθήνα παρέ χάπια για ένα 6μηνο-χρονο ανάλογα όπως θες και ξεμπερδεψες.
Φίλε κανείς δεν μπορεί να μπει στη θέση σου και να δει πώς αισθάνεσαι. Η να σου πει αν είναι πραγματικές ενοχλήσεις η placebo. Για μένα δώσε λίγο χρόνο στο φάρμακο όσο θεωρείς εσύ και αν δεις ότι συνεχίζουν όλα τα sides κοφτό.ειχα ενα περιεργο συναισθημα και ενοχληση στη μεση και κατω χαμηλα στην κοιλια επισης οταν πηγα για @@κια ημουν πολυ πολυ χαλαρος... τι να πω να ειναι ψυχολογικο ;
αν αυτο γινεται μονο οταν βρισκεσαι με μια κοπελα, ενω οταν εισαι μονος και βλεπεις μια "ταινια" πχ δεν γινεται, τοτε δεν φταιει η φινα αλλα ειναι ψυχολογικο....ειχα ενα περιεργο συναισθημα και ενοχληση στη μεση και κατω χαμηλα στην κοιλια επισης οταν πηγα για @@κια ημουν πολυ πολυ χαλαρος... τι να πω να ειναι ψυχολογικο ;
αν αυτο γινεται μονο οταν βρισκεσαι με μια κοπελα, ενω οταν εισαι μονος και βλεπεις μια "ταινια" πχ δεν γινεται, τοτε δεν φταιει η φινα αλλα ειναι ψυχολογικο....![]()
Το οτι το κοβεις σε 5 ισα μερη δεν σημαινει οτι η δραστικη ουσια κοβεται σε 5 ισα μερη. Σημαινει απλα οτι παιρνεις 5 μγ σε 5 μερες.Καλησπέρα. Χρήστης φίνα κι εγώ 4.5 μήνες χωρίς κανένα θέμα (Proscar 1/5). Εγω πριν ξεκινήσω να παίρνω είχα κάνει το εξής. Πήγα στο γιατρό, το συζητήμαμε, μου είπε κι αυτός ότι είμαι πολύ καλή περίπτωση για φίνα και τα σχετικά, και πάω αγοράζω Proscar, το κόβω, και για 1 μήνα προσποιούμαι σαν να παίρνω. Πήαινα κάθε πρωι και ανοιγα το μπουκαλάκι χωρίς να παίρνω. Δε μπορούσα να το βγάλω καθόλου απο το μυαλό μου το θέμα, και είδα ότι η στύση μου ήταν πολύ χειρότερη, οπότε συνειδητοποίησα πόσο ρόλο παίζει το ψυχολογικό.
Οπότε όταν το ξεκίνησα ήμουν αρκετά άνετα, όχι τελείως βέβαια, και προσπαθούσα να ρίχνω μια την μέρα για να είμαι σίγουρος ότι ο φίλος κάτω είναι οκ. Πλεόν 4.5 μήνες πέρασαν και όλα είναι όπως και πριν. Και με βοηθάει πολύ το γεγονός ότι θα έχω καλύτερο μαλλί σε κάνα χρόνο και θα είμαι πιο ελκυστικος στο αντίθετο φύλο (χιχιχιχι).
Τώρα όμως αντικειμενικά, με το lockdown όλοι μας έχουμε λαλήσει, και το κάνει πολύ πιο δύσκολο για την ψυχολογία μας. Καλό θα ήταν να το έχουμε κι αυτό υπόψιν για να μην επηρεαζόμαστε έτσι απλά.
Επίσης ένα tip, εγώ το Proscar το κόβω με κοπίδι ακριβείας (εκείνα που είναι σαν νυστέρια που τα πουλάνε σε βιβλιοπωλεια). Είναι τόσο καλό που μπορώ να κόψω ένα πακετάκι σε 5δες μέσα σε 10 λεπτά
Το οτι το κοβεις σε 5 ισα μερη δεν σημαινει οτι η δραστικη ουσια κοβεται σε 5 ισα μερη. Σημαινει απλα οτι παιρνεις 5 μγ σε 5 μερες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην αρπαζεσαι φιλε. Θελω να πω οτι ειτε το κοψεις σε 5 ισα κομματια ειτε σε 5 ανισα στο τελος αυτο που καταφερνεις ειναι να παιρνεις 5 μγ σε 5 μερες και οχι 1 μγ ανα μερα.Δηλαδή θες να πεις πως το ιδανικό είναι να μην έχεις έτοιμα κομμάτια, αλλα να κόβεις ένα χαπι ανα 4-5 μερες?
Μη με παρεξηγείς, δεν αρπάχθηκα καθόλου. Ισα ισα θεωρώ πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε τη γνώση μας, καθώς έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο.Μην αρπαζεσαι φιλε. Θελω να πω οτι ειτε το κοψεις σε 5 ισα κομματια ειτε σε 5 ανισα στο τελος αυτο που καταφερνεις ειναι να παιρνεις 5 μγ σε 5 μερες και οχι 1 μγ ανα μερα.
Κωστα καλησπερα,δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικη η χρηση φινας 3 φορες την εβδομαδα.Η φιναστεριδη αποβαλλεται απο τον οργανισμο μετα απο καποιες ωρες,ακολουθωντας το πλανο 3 φορες την εβδομαδα αναγκαστικα μενεις καποιες μερες χωρις την επιδραση της αρα η τριχοπτωση συνεχιζεται κανονικα.Δεν ξερω με ποιο σκεπτικο προτεινουν 3 μερες on και 4 μερες off.Φιλε μου για εμενα το ιδανικο θα ηταν να μπεις με ενα πλανο αργα. Το να παιρνεις ενα φαρμακο να το σταματας και να το ξαναξεκινας δεν ειναι σωστο. Τωρα π.χ. αυτο που λες να σταματησεις τελειως , εγω δεν θα το εκανα. Για να μου φυγει η ιδεα θα εριχνα τη δοση σε 3 φορες την εβδομαδα...
Γεια σου φιλε Νικ.Κωστα καλησπερα,δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικη η χρηση φινας 3 φορες την εβδομαδα.Η φιναστεριδη αποβαλλεται απο τον οργανισμο μετα απο καποιες ωρες,ακολουθωντας το πλανο 3 φορες την εβδομαδα αναγκαστικα μενεις καποιες μερες χωρις την επιδραση της αρα η τριχοπτωση συνεχιζεται κανονικα.Δεν ξερω με ποιο σκεπτικο προτεινουν 3 μερες on και 4 μερες off.
Ισως αν θελει να την συνεχισει να συμβιβαστει με μικρες δοσεις οπως 0.25mg ανα ημερα και αν και εκει εμφανιζονται παρενεργειες τοτε μαλλον δεν ειναι καταλληλος υποψηφιος για φιναστεριδη.
Διαβαζα μια επιστημονικη ερευνα που αφορουσε την πιθανοτητα συνδεσης της αυξησης των ηπατικων ενζυμων με την μακροχρονια ληψη φινας. Εχουμε καποια εικονα η καποια εμπειρια απο χρηστες φινας για το συγκεκριμενο;
Κωστα καλησπερα,δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικη η χρηση φινας 3 φορες την εβδομαδα.Η φιναστεριδη αποβαλλεται απο τον οργανισμο μετα απο καποιες ωρες,ακολουθωντας το πλανο 3 φορες την εβδομαδα αναγκαστικα μενεις καποιες μερες χωρις την επιδραση της αρα η τριχοπτωση συνεχιζεται κανονικα.Δεν ξερω με ποιο σκεπτικο προτεινουν 3 μερες on και 4 μερες off.
Ισως αν θελει να την συνεχισει να συμβιβαστει με μικρες δοσεις οπως 0.25mg ανα ημερα και αν και εκει εμφανιζονται παρενεργειες τοτε μαλλον δεν ειναι καταλληλος υποψηφιος για φιναστεριδη.
Διαβαζα μια επιστημονικη ερευνα που αφορουσε την πιθανοτητα συνδεσης της αυξησης των ηπατικων ενζυμων με την μακροχρονια ληψη φινας. Εχουμε καποια εικονα η καποια εμπειρια απο χρηστες φινας για το συγκεκριμενο;
Μπορείς να κάνεις και κάποιες ορμονολογικές εξετάσεις για να δεις αν έχεις κάποιο θέμα. Αν δείξουν όλες φυσιολογικές τότε το πιο πιθανό είναι να είναι ψυχολογικό το θέμα που έχεις.Θα συμφωνουσα αλλα ο λογος για τον οποιο εκανα το thread ειναι οτι ημουν χρηστης φιναστεριδης (1μγ/24hrs) για πολλα χρονια (8) χωρις καποιο σημαντικο side effect.
Σταματησα την τελευταια 2ετια και ξαναξεκινησα και προβληματιζομαι για ποιο λογο εμφανισα τωρα side effects (αν αυτα δεν ειναι ψυχολογικης φυσεως οπως παρεθεσα παραπανω).
Αν ειχα ευαισθησια στο φαρμακο σιγουρα θα την ειχα και παλαιοτερα.
Μπορείς να κάνεις και κάποιες ορμονολογικές εξετάσεις για να δεις αν έχεις κάποιο θέμα. Αν δείξουν όλες φυσιολογικές τότε το πιο πιθανό είναι να είναι ψυχολογικό το θέμα που έχεις.
Για εμενα με αυτα που βλεπω ειναι ψυχολογικο το θεμα σου. Εσυ ομως αποφασιζεις για τη ζωη σου. Δεν θελω να επεκταθω σε λεπτομερειες γιατι θα φανω ο υπερυποστηρικτης της φιναΑποφασισα να σταματησω για ενα μηνα να δω πως θα παει (καθως πηρα τωρα φινα μονο για 8-9 μερες) και μετα πριν ξεκινησω παλι θα κανω καποιες εξετασεις ορμονικες μπας και.
Ελπιζω μονο να μην μεινει κατι μονιμο απο sides.