Για να καλαμπουρισουμε και λιγο
ο ανθρωπος ειναι το μονο θηλαστικο που ταλαιπωρειτε σε τετοιο μεγαλο βαθμο απο την ανδρωγενετικη αλωπεκια.Απο εξελικτικης πλευρας αν το δεις δεν στεκει να ειναι τοσο διαδωμενη αυτη η κατασταση στο ειδος μας.Οι πρωτοι ανθρωποι που ειχαν αλωπεκια ειχαν σαφη μειονεκτηματα σε σχεση με τους υπολοιπους αρσενικους του ειδους μας.Πρωτα απο ολα ενω οι αλλοι θα ειχαν μαλλια στο κεφαλι τους και θα προστατευονταν καλυτερα απο το κρυο,οι καραφλοι προγονοι μας θα κρυωναν και θα πεθαιναν.
2 αιτιες υπαρχουν που το κωλογονιδιο επιβιωσε και εγινε τοσο διαδεδωμενο.
-η ανθρωπινη ευφυια.Καθως οι καραφλοι προγονοι μας ησαν αρκετα εξυπνοι προκειμενου να σκεπασουν και να κουκουλωσουν το κεφαλι τους ωστε να μην κρυωνουν
-και επειδη για ολα τα στραβα φταινε οι γυναικες

,ετσι και εδω.Οταν παρουσιαστηκε ο πρωτο καραφλος ανθρωπος με το γονιδιο αυτο,αυτες τρεξανε και κανανε τα παιδακια του.Αντι να τον αφησουν να πεθανει ακληρος αυτος και τα γονιδια του.Κ ετσι τωρα ταλαιπωρουντε τοσα εκκατομυρια αντρες.Για ολα οι γυναικες φταινε οπως πολυ ωριμα συμπαιρενουμε
Φιλε
@Gzisis69 εγω τον εαυτο μου εκφραζω.Οντας 4 χροννια σε σχεση,χεστηκα τι πιστευει για μενα το αλλο φυλο και γενικα ο υπολοιπος κοσμος.Ο μοναδικος κριτης του εαυτου μου ειμα εγω ο ιδιος.Εμενα με χαλαει,οτι και να μου λενε η κοπελα,οι φιλοι μου και οι οικογενεια μου θα συνεχισει να με χαλαει στον ιδιο βαθμο.Και ειμαι ακομα διαχυτο Nw3.Αν ημουν καθαρο Nw3-4-5 θα χτυπαγα το κεφαλι μου στο τοιχο καθε μερα μεχρι να σπασει ο τοιχος.Ψεματα,δεν θα εφτανα ποτε τοσο μεγαλο Nw γιατι θα καταπινα οτι φαρμακο υπαρχει και θα εκανα οσες μεταμοσχευσεις χρειαστει χαλωντας δεκαδες χιλλιαρικα,για να μην φτασω...
Αυτος ειμαι εγω ομως και αυτες ειναι οι προτεραιοτητες μου.Χαιρομαι και θαυμαζω τα παιδεια που δεν τους καιγετε καρφακι,τραβανε μια με την μηχανη και τελος.Μακαρι να ημουν και εγω ετσι αλλα δυστηχως δεν...