Φίνα σε μορφή αφρού?

muchaco

New Member
Γεια σας είμαι νέος στο φόρουμ και θέλω να ρωτήσω φίνα (για εξωτερική τοπική χρήση όπως το regaine πχ) αφρό η υγρό
που μπορώ να βρω υπάρχει Ελλάδα ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε!Νομίζω ότι φτάχνουν σε φαρμακείο της Fargon!Αλλά καλά είναι να απευθυνθείς σε κάποιο Φαρμακείο να σε κατατοπίσει καλύτερα!Μην πάρεις σε καμία περίπτωση το τζελ φίνας γιατί θα πετάξεις τα λεφτά σου!Είναι σαν λάδι!

Kostas97

Well-Known Member
Καλεις Fagron Hellas. Μιλας με το τμημα πωλησεων και ρωτας με ποια φαρμακεια στην πολη-περιοχη σου συνεργαζονται.
Πας φαρμακειο κανεις την αντιστοιχη παραγγελια φαρμακειοννννννν.

Περιμενεις... το παιρνουν γαληνικο, το παρασκευαζουν, πας και το παιρνεις ετοιμο.

ManCyprus87

Well-Known Member
Αν το πήρες απόφαση ίσως είναι καλύτερα να πας απευθείας στο χάπι.
Η τοπική φίνα δεν έχει την αποτελεσματικότητα του χαπιού.
Θα χάσεις και χρόνο σημαντικό ενάντια στην αλωπεκία, αλλά και χρήμα καθώς το χάπι είναι και πιο φθηνό.

muchaco

New Member
Θα χάσεις και χρόνο σημαντικό ενάντια στην αλωπεκία, αλλά και χρήμα καθώς το χάπι είναι και πιο φθηνό.
Το φοβάμαι λίγο το χάπι .

Ευχαριστώ όλους βρήκα από τη fagron hellas τελικά σε συνδιασμό με μινοξιδιλη .

Οπότε σκέφτομαι ότι γλυτώνω άλλως τη ταλεπα πρωι(μόνο) - μεσημέρι(φίνα) - βράδυ(μόνο)
και βάζω πρωί σκέτη μινο και βράδυ μινο με φινα μαζί που φαντάζομαι είναι κομπλέ ?

Tetrakis

Well-Known Member
@CVIAL καλημέρα. Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος; Υπάρχουν έρευνες που λένε ότι έχουν σχεδόν την ίδια αποτελεσματικότητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL καλημέρα. Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος; Υπάρχουν έρευνες που λένε ότι έχουν σχεδόν την ίδια αποτελεσματικότητα.
Δεν ξέρω για έρευνες αλλά η εμπειρία από διάφoρους που έχουν δοκιμάσει και τα δύο δείχνει ότι δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το χάπι. Προφανώς από το τίποτα είναι προτιμότερη.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member
Δεν ξέρω για έρευνες αλλά η εμπειρία από διάφους που έχουν δοκιμάσει και τα δύο δείχνει ότι δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το χάπι. Προφανώς από το τίποτα είναι προτιμότερη.
Σε ευχαριστώ πολύ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα