Τριχοπτωση με σμηγμα και λιπαροτητα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: Τριχοπτωση με σμηγμα και λιπαροτητα...

mikipitri είπε:
όταν έπαιρνα φίνα δεν είδα να σταματάει το σμήγμα!!! σε εμένα τουλάχιστον!
και φυσικά δεν είμαι πολέμιος της φίνας! σε όποιον κάνει δουλειά χωρίς αρνητικές συνέπειες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν την σταματάει με τίποτα!
crossfire εσυ πόσο διάστημα παίρνεις φίνα?

2 χρονια και 3 μηνες........η στανταρ παρενεργεια της φινας,το νερομενο σπερμα δηλαδη,ειναι το μονο που ειχα,το οποιο επανηλθε στα κανονικα του μετα απο 1 χρονο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikipitri

Member

βλέπω χρησιμοποιείς και neoral. έχεις δει κάποιο αποτέλεσμα?

crossfire

Well-Known Member

mikipitri είπε:
βλέπω χρησιμοποιείς και neoral. έχεις δει κάποιο αποτέλεσμα?

Το neoral σου δινει ενα απιστευτα γρηγορο μπαμ,τις πρωτες 15 μερες δηλαδη γεμιζεις χνουδια,αλλα απο εκει και περα εχω μεινει ψιλοστασιμος.Το σιγουρο ειναι οτι ειμαι σε καλυτερη καταστση απο οτι ημουν προ neoral.

fotisI

Member

Παίδες, θα ήθελα να προτείνω να φτιάξουμε ένα ερωτηματολόγιο, που να έχει ερωτήσεις σχετικά με το τρόπο ζωής-διατροφής μας, σχετικά με το σωματότυπό- μας, και σχετικά με το τι προϊόντα βάζουμε μέχρι κ πως λουζόμαστε. Ακόμα καλό θα ήταν να περιγράφαμε την αίσθηση του κεφαλιού μας, και να βάζαμε και φωτογραφίες, κτλ... Το ερωτηματολόγιο μπορούμε να το έχουμε σε excel, ή αν είναι μέσα εδώ και κάνας κομπιουτεράς, καλός, να μας το έφτιαχνε σε κάποια online μορφή.

Ακόμα εδώ λέει αρκετά : http://en.wikipedia.org/wiki/Seborrhoeic_dermatitis
Κ φυσικά υπάρχει σύνδεση με την διατροφή...Ακόμα και με τον ήλιο διότι βοηθάει να παραχθεί μια βιταμίνη... Σε έλλειψη βιταμινών οφείλονται πολλά...

Για να ξεκινήσει το θέμα ας γράψω μερικές ερωτήσεις...

1)Πόσο ύψος-βάρος-ηλικία έχουμε.
2)Τι φαγητά τρώμε πιο συχνά. Τι πίνουμε πιο συχνά.. Μια λίστα 2 εβδομάδων θα ήταν καλή περίπτωση
3)Τι δουλεία κάνουμε κ σε τι περιβάλλον.
4)Πόσο συχνά ασκούμαστε και πως.
5)Πότε άρχισε η λιπαρότητα, και τι φάσεις έχουμε περάσει.κτλ..
6)Τι κληρονομικότητα υπάρχει.
7)Πόσο συχνά μιλάμε στο κινητό, με τι τρόπο, και σε τι άλλες ασύρματες ακτινοβολίες εκτίθεστε.
8)Πόσο συχνά κάνατε-κάνετε σεξ.
9)Με τι σαμπουάν λούζεστε, με ποια νιώσατε καλύτερα, και με ποια χειρότερα.
:sleep: νύσταξα ....

Προσθέστε ή τροποποιήστε ότι θέλετε ώστε να τελειώσουμε την βασική μορφή του ερωτηματολογίου και μετά να το μοιραστούμε.

sito

Active Member

10) κατάσταση τριχωτού και πυκνοτητα πριν την εμφάνιση τριχόπτωσης, δηλαδη ποιότητα τρίχας αν ηταν λεπτή ή χοντρή, και πυκνότητα.
11) Σε ποιά ηλικία ξεκίνησε η έστω και παραμικρή αραίωση ή υποχώρηση της hairline (στο περίπου - εγώ δηλαδή με βάση φωτογραφίες παλιες μπορεσα να το προσδιορίσω) και πότε και πως έγινε εμφανής/αισθητή

vag25

Well-Known Member

Φιλε fotisI ενδιαφερον το ερωτηματολογιο,αλλα προυποθετει μεγαλη συμμετοχη.Δυστυχως δεν ειμαστε πολλοι στο φορουμ που ασχολουμαστε με την ΣΔ.

Ισως ενα θεμα που θα ποσταρουμε πραγματα(διατροφη,σαμπουαν,βηταμινες κ.α) που μας εδωσαν καπως θετικα αποτελεσματα,ισως θα βοηθησει περισσοτερο σε αυτη τη φαση.
Δηλαδη ενα θεμα οπου θα μαζεψουμε σαμπουαν,θεραπειες,τροφη,συνηθειες που πιστευουμε οτι βοηθησαν εστω και στο ελαχιστο.

xDante

Member

fotisI είπε:
Παίδες, θα ήθελα να προτείνω να φτιάξουμε ένα ερωτηματολόγιο, που να έχει ερωτήσεις σχετικά με το τρόπο ζωής-διατροφής μας, σχετικά με το σωματότυπό- μας, και σχετικά με το τι προϊόντα βάζουμε μέχρι κ πως λουζόμαστε. Ακόμα καλό θα ήταν να περιγράφαμε την αίσθηση του κεφαλιού μας, και να βάζαμε και φωτογραφίες, κτλ... Το ερωτηματολόγιο μπορούμε να το έχουμε σε excel, ή αν είναι μέσα εδώ και κάνας κομπιουτεράς, καλός, να μας το έφτιαχνε σε κάποια online μορφή.

Ακόμα εδώ λέει αρκετά : http://en.wikipedia.org/wiki/Seborrhoeic_dermatitis
Κ φυσικά υπάρχει σύνδεση με την διατροφή...Ακόμα και με τον ήλιο διότι βοηθάει να παραχθεί μια βιταμίνη... Σε έλλειψη βιταμινών οφείλονται πολλά...

Για να ξεκινήσει το θέμα ας γράψω μερικές ερωτήσεις...

1)Πόσο ύψος-βάρος-ηλικία έχουμε.
2)Τι φαγητά τρώμε πιο συχνά. Τι πίνουμε πιο συχνά.. Μια λίστα 2 εβδομάδων θα ήταν καλή περίπτωση
3)Τι δουλεία κάνουμε κ σε τι περιβάλλον.
4)Πόσο συχνά ασκούμαστε και πως.
5)Πότε άρχισε η λιπαρότητα, και τι φάσεις έχουμε περάσει.κτλ..
6)Τι κληρονομικότητα υπάρχει.
7)Πόσο συχνά μιλάμε στο κινητό, με τι τρόπο, και σε τι άλλες ασύρματες ακτινοβολίες εκτίθεστε.
8)Πόσο συχνά κάνατε-κάνετε σεξ.
9)Με τι σαμπουάν λούζεστε, με ποια νιώσατε καλύτερα, και με ποια χειρότερα.
:sleep: νύσταξα ....

Προσθέστε ή τροποποιήστε ότι θέλετε ώστε να τελειώσουμε την βασική μορφή του ερωτηματολογίου και μετά να το μοιραστούμε.

τα έχω προτείνει και εγώ αυτά εδώ και καιρό αλλά δεν βλέπω φως....

fotisI

Member

fotisI είπε:
[quote author=xDante link=topic=2986.msg56781#msg56781 date=1310986078]
τα έχω προτείνει και εγώ αυτά εδώ και καιρό αλλά δεν βλέπω φως....

ήρθε η ώρα να φωτίσει...

Άντε προσθέστε ερωτήσεις....
[/quote]

Ευχαριστώ Fenimore,για την μετάφραση(πρέπει να βάλω ελληνικά στο πισι του γραφείου το συντομότερο...)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

fotisI είπε:
Ευχαριστώ Fenimore,για την μετάφραση(πρέπει να βάλω ελληνικά στο πισι του γραφείου το συντομότερο...)

Δεν χρειάζεται, μπορείς να χρησιμοποιείς compiler και να κάνεις copy - paste όπως αυτό http://www.e-greeklish.gr/greeklish-to-greek ;)

vag25

Well-Known Member

Ειμαι ο μοναδικος που δεν εχει καμια βελτιωση(στην ΣΔ) με τα σαμπουαν κετοκοναζόλη 2%,αλλα ισως και αντιθετα αποτελεσματα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member

Της εδωσα πολλες ευκαιριες,μαλλον ειναι καιρος να μην ξαναδοκιμασω κετο. :p

Panayotis19

New Member

εγώ είχα σμηγματορροϊκή δερματίτιδα πριν εάν χρόνο περίπου και μόλις την εμφάνισα άρχισα να χάνω πολλά μαλλιά και μετά από την xrsisi ενός shampoo clairox κάπως έτσι άρχισα να χάνω τούφες με αυτό και έχω και μακria μαλλιά και φαινόταν άσχημο να βλέπω τόσες τρίχες να χάνονται οποτε ενώ itn για 2 μήνες το χρησιμοποίησα ένα μηνα μαζί με τη κιτρινίλα που είχα στ κεφάλι φύγαν και τα μαλλιά μου και από τότε "φενοδοσουν" πολύ ψιλές η πάνω τρίχες και μειωμένης "αναπιτξις" dld σαν η τις είχα κόψη ήταν μερικές μήπως ευθύνεται το σμήγμα και όχι το DHT για το πρόβλημα μου ?

vag25

Well-Known Member

Κοντα στην ηλικια σου αρχισα να εχω προβλημα ΣΔ και 8 χρονια μετα δεν εχω καταλαβει ακομα αν αυτο ειναι το μονο προβλημα που εχουν τα μαλλια μου(γιατι τα χανω με παρα πολυ αργους ρυθμους).Οποτε μη περιμενεις απαντηση με ενα ναι ή οχι.
Προσπαθησε να καταπολεμησεις την ΣΔ αρχικα για μενα.

Υπαρχουν αρκετα προιοντα για να κανεις την αρχη.

Panayotis19

New Member

το θέμα είναι πως ο γιατρός που πήγα μου έγραψε propercia και botafex(minoxidil 5%) και κάτι shampoo τις hairgen τώρα δεν ξέρω τι να κάνω εγώ έχανα μαλλιά γενικά γιατί ταλαίπωρο τα μαλλιά μου με πιστολάκι και ισχιοτικι και lak και γενικά πολύ style και νόμιζα πως ήταν για αυτό αλλα τελικά δεν ήταν από αυτό :/ φοβούμουν στην αρχή να χρησιμοποιήσω propercia λόγο παρενεργειών giait είμαι και 19 χρόνον και δεν θέλω τέτοια προβλήματα :/ αλλα τελικά το άρχισα εχθές παρόλο που μου το έχει γράψει ο γιατρός κάνα μηνα τώρα ήθελα να το ψάξω πολύ πρώτα :-[

vag25

Well-Known Member

Αφου ξεκινησες μην σταματας,για να δεις αν θα δεις τα αποτελεσματα που θες.

mikipitri

Member

παιδιά βοηθήστε!!! η παρουσία σμήγματος έχει ξεφύγει πλέον!
είναι τόσο εντονο που κολλάνε οι τρίχες πάνω σε αυτό το ασπροκίτρινο "πράγμα", αδυνατίζουν και τελικά πέφτουν!!! :'(
δηλαδή να λούζεσαι και να νιώθεις πιο βρώμικος μετά το λούσιμο από ότι πριν και φυσικά και με λιγότερες τρίχες!!!
δεν ξέρω τι να κάνω! ότι σαμπουάν χρησιμοποιώ δεν κάνει απολύτως τίποτα!
δοκίμασα και με μυλόξυδο αλλά επίσης τίποτα!
υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να εξαφανιστεί αυτό το κωλόπραγμα από το κεφάλι?
σκέφτομαι να τα ξυρίσω εντελώς όχι με ξυριστική που είχα κάνει παλιότερα, αλλά με ξυραφάκι! λέτε να πετύχω κάτι?

vag25

Well-Known Member

Μου κανει εντυπωση που λες οτι μετα το λουσιμο αισθανεσαι πιο βρωμικος.
Το λουσιμο για μενα ειναι λυτρωση και ηρεμια για 8 με 10 ωρες(μετα αρχιζουν τα γνωστα,φαγουρες κ.α).
Αν λουζομουν 2-3 φορες την ημερα θα ξεχναγα οτι εχω αυτο το προβλημα(αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο να λουζομαι τοσο πολυ).

Τελος παντων.Σε αλλο thread που δημιουργησα προσφατα ειχα γραψει την γνωμη μου για το τι εχει δουλεψει σε μενα.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3175.0.html

Hairboost

Member

κουρεψε το μαλλι σου κοντο με την μηχανη, να λουζεσαι με κρυο/χλιαρο νερο μια φορα την μερα, παρε ενα σαμπουαν καλο/φυτικο, στεγνωνε τα καλα με μια πετσετα καθαρη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα