Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

ANAR

Well-Known Member
Απ: Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

giannis13 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1393.msg39451#msg39451 date=1284473558]
Αφιερωμένο στο φιλαρακι μου τον Γιαννη :p :p

Αντίδραση - ΕΛ.ΑΣ.

περα απο το θεμα του τραγουδιου πως μπορεις και ακους τετοια τραγουδια????πραγματικα ειναι φωνη αυτη???ο θειος μου ο νταλικερης πιο καλα τραγουδαει....ρε συ αναρ οταν ακους αυτο το πραγμα τι ευχαριστιεσαι????

ξαναλεω δεν με νοιαζει το θεμα του τραγουδιου.....αλλα υπαρχουν και αλλα συγκροτηματα που λενε τετοια αλλα ειναι αληθινα τραγουδια.....βλεπε ''policemania'' ή ''απ'τον δρομο''..
[/quote]

Ο άνθρωπος εχει φωνάρα τι λες τωρα ρε Γιαννη ειδικά αμα εχεις πιει καμια δεκαρια μπυρες ??? ??? Οι στιχοι τα σπάνε ειναι βγαλμένοι μεσα απο την ζωη και τους δρομους ;)

Το συγκροτημα το συγκεκριμένο ειναι το κορυφαίο στο punk ;)
To τραγουδι το εβαλα για να σου κανω λιγο πλακιτσα ρε μην τρελαίνεσαι δηλαδη τι να σου εβαζα την 5αρα ::)
Καλα αντε το βαζω και αυτο ;D

14-9-10 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5-1

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1393.msg39530#msg39530 date=1284563034]
[quote author=ANAR link=topic=1393.msg39451#msg39451 date=1284473558]
Αφιερωμένο στο φιλαρακι μου τον Γιαννη :p :p

Αντίδραση - ΕΛ.ΑΣ.

περα απο το θεμα του τραγουδιου πως μπορεις και ακους τετοια τραγουδια????πραγματικα ειναι φωνη αυτη???ο θειος μου ο νταλικερης πιο καλα τραγουδαει....ρε συ αναρ οταν ακους αυτο το πραγμα τι ευχαριστιεσαι????

ξαναλεω δεν με νοιαζει το θεμα του τραγουδιου.....αλλα υπαρχουν και αλλα συγκροτηματα που λενε τετοια αλλα ειναι αληθινα τραγουδια.....βλεπε ''policemania'' ή ''απ'τον δρομο''..
[/quote]

Ο άνθρωπος εχει φωνάρα τι λες τωρα ρε Γιαννη ειδικά αμα εχεις πιει καμια δεκαρια μπυρες ??? ??? Οι στιχοι τα σπάνε ειναι βγαλμένοι μεσα απο την ζωη και τους δρομους ;)

Το συγκροτημα το συγκεκριμένο ειναι το κορυφαίο στο punk ;)
To τραγουδι το εβαλα για να σου κανω λιγο πλακιτσα ρε μην τρελαίνεσαι δηλαδη τι να σου εβαζα την 5αρα ::)
Καλα αντε το βαζω και αυτο ;D

14-9-10 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5-1
[/quote]

:D :D :D αντε γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....................οχι ρε φιλε....οχι να μιλατε για ευωπη.......

ANAR

Well-Known Member

Ασε την ευρωπη ρε Γιαννη εδω μεταξυ ΘΡΥΛΟΣ-αλογοτροφη εχεις να μου πεις τιποτα :D

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
Ασε την ευρωπη ρε Γιαννη εδω μεταξυ ΘΡΥΛΟΣ-αλογοτροφη εχεις να μου πεις τιποτα :D

καλα...τωρα που θα παρουμε το 2ο πρωταθλημα και θα ξεκινησει το σερι θα αρχισετε να βαζετε μυαλο.....

Afanas

Member

Anar έχεις δίκιο.. ;) Και τα Μεθυσμένα Ξωτικά ανήκουν εκεί που εννοείς :) Απλά δεν ήθελα να γίνουν παρεξηγήσεις κ.λ.π με τα πολιτικά πιστεύω του καθένός εδώ στο foroum..

ANAR

Well-Known Member

Aντε αφου ειπαμε για panx romana να βαλω ενα τραγουδι.
Να πω οτι κανουν live στην Αθήνα στο ΑΝ Club Σαββάτο 6 Νοεμβρίου.Θα ειμαι εκει :worshipper

Panx Romana - Ellines

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Afanas

Member

ANAR είπε:
Aντε αφου ειπαμε για panx romana να βαλω ενα τραγουδι.
Να πω οτι κανουν live στην Αθήνα στο ΑΝ Club Σαββάτο 6 Νοεμβρίου.Θα ειμαι εκει :worshipper

Δεν ξέρω αν θα πάω. Ίσως αν μαζευτεί η παρέα. Τους είδα και τον Ιούλιο..
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/74/l_02648325513e4e5db5d2c737ae5ebd35.jpg

Afanas

Member

Off topic: Όποιος μπορεί ας μου εξηγήσει πως βάζουμε τα σχόλια κάποιου μέσα στο μπλε πλαίσιο και απο κάτω γράφουμε τα δικά μας σχόλια..

ANAR

Well-Known Member

Afanas είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1393.msg39626#msg39626 date=1284702340]
[quote author=Afanas link=topic=1393.msg39608#msg39608 date=1284653999]

Κατι μου λεει μεσα μου οτι καπου εχουμε συναντηθεί εμεις ;)

Ίσως σε καμιά πορεία.., στο μπλοκ με τις μαυροκόκκινες... ;)
[/quote]

Μαρεσεις ;)

ANAR

Well-Known Member

ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

Ρε Πανο εδω ολα τα μελη προσπαθούμε και το έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε ενα επιπεδο στην μουσικη γιατι μας το χαλάς ρε φιλε ::) ::) ::)

7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

Ρε Πανο εδω ολα τα μελη προσπαθούμε και το έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε ενα επιπεδο στην μουσικη γιατι μας το χαλάς ρε φιλε ::) ::) ::)

7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG

αχ0χα0χ0χα0χ0.........ουτε εμενα μου αρεσουν τα κλαρινα......αλλα μια στο τοσο γουσταρω να ακουω....εχει χαβαλεεεεεεεεε...........
εδω πηραν το κομματι απο μπαλαντα και το κανανε μπουζουκλερι........απαλευτοι οι τυποι......
εριξα πολυ γελιο....
ετσι ειμαστε εμεις οι ελληνες ομως.....τα κανουμε ολα στα μετρα μας....χεχεε :p

Μπλουζα