Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member
Απ: Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Ωραια τραγουδια παιδες!

Φοβερη φωνη ο Αβραμης ομως στους Εξοριστους. Βασικα πριν απο κατι μερες τους εμαθα :p

Οπως και το ''Θελω'' το ειχα ακουσει στο ραδιοφωνο, δεν ηξερα ομως ποιοι το ελεγαν :angel: cool!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
Αφιερωμένο στο φιλαρακι μου τον Γιαννη :p :p

Αντίδραση - ΕΛ.ΑΣ.

περα απο το θεμα του τραγουδιου πως μπορεις και ακους τετοια τραγουδια????πραγματικα ειναι φωνη αυτη???ο θειος μου ο νταλικερης πιο καλα τραγουδαει....ρε συ αναρ οταν ακους αυτο το πραγμα τι ευχαριστιεσαι????

ξαναλεω δεν με νοιαζει το θεμα του τραγουδιου.....αλλα υπαρχουν και αλλα συγκροτηματα που λενε τετοια αλλα ειναι αληθινα τραγουδια.....βλεπε ''policemania'' ή ''απ'τον δρομο''..

Afanas

Member

Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο προκατειλημμένος ως προς το ελληνικό ροκ. Παρόλα αυτά ακούω Σιδηρόπουλο, Παπακωνσταντίνου, Σπυριδούλα κ.λ.π Τώρα, συγκροτήματα όπως τα Μεθυσμένα Ξωτικά, Χάσμα, Panx Romana κ.α τα γνωρίζω λόγω των αριστερών καταβολών τους. Έχουν αρκετά καλούς στίχους. Οι Magic de spell επίσης είναι αρκετά καλοί.

Afanas

Member

Καλή ελληνική μπάντα είναι και οι Vodka Juniors αν και έχουν αγγλικό στίχο. Παίζουν hardcore/punk αν και στο τελευταίο άλμπουμ τους το γύρισαν σε acoustic/jazz/ska. Ορίστε ένα καλό δείγμα..

Vodka Juniors | Whiskey and the rain

ANAR

Well-Known Member

Afanas είπε:
Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο προκατειλημμένος ως προς το ελληνικό ροκ. Παρόλα αυτά ακούω Σιδηρόπουλο, Παπακωνσταντίνου, Σπυριδούλα κ.λ.π Τώρα, συγκροτήματα όπως τα Μεθυσμένα Ξωτικά, Χάσμα, Panx Romana κ.α τα γνωρίζω λόγω των αριστερών καταβολών τους. Έχουν αρκετά καλούς στίχους. Οι Magic de spell επίσης είναι αρκετά καλοί.

Εεεε οχι και αριστεροί τα Μεθυσμένα Ξωτικά, Χάσμα, Panx Romana μην τρελαθούμε κιολας ???
Ειδικα οι Χασμα και οι Panx Romana ανήκουν αλου ;) μαλλον για τους τρεις Σιδηρόπουλο, Παπακωνσταντίνου, Σπυριδούλα αναφέρεσαι.

Οι Magic de spell μου ειναι αδιάφοροι.

Μπλουζα