Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member
Απ: Τραγουδια που λενε κατι στο καθενα μας....

Αν και δεν ακουω και πολυ τετοιου ειδους μουσικη, το συγκεκριμενο... ενταξει καλουτσικο ηταν για κανενα παρτακι :p
Καλα τωρα τι μου θυμησες... ειχα παει φετος 5ημερη 14-19 Μαρτιου Κρητη-Χανια. Μια χαρα ολα, ξενοδοχειο κτλ, ωραια περασαμε, αλλα οι εξοδοι τα βραδια, για μενα τουλαχιστον , δεν παλευονταν με τιποτα ομως!! :D Στα club που πηγαιναμε εβαζαν κατι τετοια τραγουδια ( trance/ pop ή καπως ετσι) στη δια πασων μιλαμε!!
Που λετε, καθομουν για καμια ωρα μεσα και μετα εβγαινα εξω, εβαζα τα ακουστικα και ''ροκαρα'' :D :D ;D ;D :D ...τι να ελεγαν και οι καθηγητες που μας συνοδευαν... αυτοι δεν μπορουσαν στις περισσοτερες περιπτωσεις να βγουν εξω...
Καλα ε, θυμηθηκα τωρα το πρωτο βραδι. Παμε λοιπον στο κλαμπ, μπαινουμε( ακουγοταν μουσικη απο τα 15 μετρα μακρια :D) και σε καμια ωρα γινοταν Ο χαμος. Μουσικη στο full , φωτα εκει περα, της μουρλης... Ειχε και ενα εφε μαλιστα, οπου τα φωτα γινονταν ολα ασπρα και αναβοσβηναν πολυ γρηγορα... πωωωωω μετα απο 3-4 τετοια τα ειχα παιξει :D :D ''Τωρα'', ελεγα, ''που βρισκομαι''? '' Αυτοι γυριζουν γυρω απο εμενα ή εγω απο αυτους''?

Βγαινω εξω και δεν ξαναμπηκα μεχρι που φυγαμε.... :D :D ;D :p
Πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν πηγαινει σε club ε? χεχεχε.... ενταξει αμα βαζανε και καμια ροκια θα γουσταρα σιγουρα... θα χωροπηδαγα μονος μου( air guitar , κτλ) και οι αλλοι θα με κοιταγανε :D ;D
Ηταν εντελως off topic ,αλλα ηθελα να μοιραστω καπως αυτην την εμπειρια μου και με εσας, με αφορμη το τραγουδι του Panou.
( Τουλαχιστον ας τα βαζανε πιο χαμηλα ρε γαμωτο... :D :D :p :D)

Panos1982

Well-Known Member

σε καταλαβαινω απολυτα........εγω ειμαι cluber......και μια φορα που ειχα παει διακοπες στην παρο πριν 3-4 χρονια......πως με καταφεραν και μπηκα σε ενα ροκαδικο......ε ενταξει.....στην αρχη γελαγα με ολους εκει μεσα....γιατι πηδαγαν αλλοι απο δω...αλλοι απο κει....ο καθενας οτι ηθελε εκανε.....εγω βεβαια καθομουν σε ενα ψηλο σκαμπο και γελουσα....μιας και δε την νιωθω την μουσικη αυτη.......ε μετα απο μια ωρα με ειχε παρει ο υπνος μες το μαγαζι......και να φανταστεις επαιζε τερμα......ειναι η μοναδικη φορα που κοιμηθηκα μεσα σε νυχτερινο μαγαζι ρε φιλε....ελεος δλδ.....

Conan

Member

Ε ενταξει μωρε, ειναι αναλογα τα γουστα που εχει ο καθενας... τουλαχιστον εσυ κοιμηθηκες και λιγο :D

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
σε καταλαβαινω απολυτα........εγω ειμαι cluber......και μια φορα που ειχα παει διακοπες στην παρο πριν 3-4 χρονια......πως με καταφεραν και μπηκα σε ενα ροκαδικο......ε ενταξει.....στην αρχη γελαγα με ολους εκει μεσα....γιατι πηδαγαν αλλοι απο δω...αλλοι απο κει....ο καθενας οτι ηθελε εκανε.....εγω βεβαια καθομουν σε ενα ψηλο σκαμπο και γελουσα....μιας και δε την νιωθω την μουσικη αυτη.......ε μετα απο μια ωρα με ειχε παρει ο υπνος μες το μαγαζι......και να φανταστεις επαιζε τερμα......ειναι η μοναδικη φορα που κοιμηθηκα μεσα σε νυχτερινο μαγαζι ρε φιλε....ελεος δλδ.....

Τι εννοείς Πανο << πηδαγαν αλλοι απο δω...αλλοι απο κει.... >> γίνε ποιο σαφής μην κατηγορείς τους ροκαδες ετσι ::) ::) :D

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:

ασε πανο τα ιδια επαθα και εγω....πριν 2 χρονια ειχα παερι με ενα φιλο μου στους maiden τσαμπα εννοειται,ειχα τα μεσα.....αλλα επειδη ηθελε να παει πηγα και εγω.....τρελαθηκα ρε....παντου μαλλιαδες να χτυπιουνται και να φωναζουν συνθηματα λες και ειναι σε γηπεδο....εμενα αν και μου αρεσει η ροκ μουσικη δεν τις μπορω καθολου αυτες τις συναυλιες......

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1393.msg32667#msg32667 date=1272398611]

ασε πανο τα ιδια επαθα και εγω....πριν 2 χρονια ειχα παερι με ενα φιλο μου στους maiden τσαμπα εννοειται,ειχα τα μεσα.....αλλα επειδη ηθελε να παει πηγα και εγω.....τρελαθηκα ρε....παντου μαλλιαδες να χτυπιουνται και να φωναζουν συνθηματα λες και ειναι σε γηπεδο....εμενα αν και μου αρεσει η ροκ μουσικη δεν τις μπορω καθολου αυτες τις συναυλιες......
[/quote]

Ωραια φάση γουσταρω με 1000 :worshipper :worshipper

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1393.msg32675#msg32675 date=1272400603]
[quote author=Panos1982 link=topic=1393.msg32667#msg32667 date=1272398611]

[/quote]

Ωραια φάση γουσταρω με 1000 :worshipper :worshipper
[/quote]

ημουν σιγουρος.... ;D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ με αυτα που γίνονται
Ισως κάποιοι δεν αντέξουν να ακουσουν το τραγουδι αλλα διαβάστε τους ΣΤΙΧΟΥΣ ειναι η πικρη αλήθεια

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 300

jonn70

New Member

ποτε δεν ξεκολλησα απο αυτο το τραγουδι απο 13 χρονων που το ακουσα για πρωτη φορα.

cockney rebel ,hideaway

all time my favorite rock song.

sovagg

New Member

ANAR είπε:
ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ με αυτα που γίνονται
Ισως κάποιοι δεν αντέξουν να ακουσουν το τραγουδι αλλα διαβάστε τους ΣΤΙΧΟΥΣ ειναι η πικρη αλήθεια

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 300

:grinning-smiley
Τι εβαλες τωρα ρε συ???Απ τα πρωτα συγκροτηματα που ακουσα ηταν η Αντιδραση..
Παω πισω στο 1989..Ενα συγκροτημα που σημαδεψε την εποχη του...

PANX ROMANA-Rock n' Roll βοηθειες
Panx romana rock n' roll voithies

ANAR

Well-Known Member

Οι Αντίδραση ειναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ punk μπαντα στην ελλαδα και τι να πρωτοθυμηθώ απο σκηνικά που γίνανε μετα απο συναυλειες τους
Τα ιδια και για τους panx romana

sovagg

New Member

Ναι συμφωνω για την Αντιδραση αλλα κ οι panx romana ειναι κορυφαιοι επισης..Και πιο παλιοι σαν μπαντα απ την Αντιδραση..Κορυφη κ οι 2 μπαντες..Τι να λεμε τωρα..
Αλλο ενα απο panx..

PANX ROMANA-Κρατος Κλειστον
Κράτος κλειστόν

Panos1982

Well-Known Member

αν και δεν ειμαι ρομαντικος και ιστοριες τετοιες.......αυτο το τραγουδακι μάρεσει......
μαλλον επειδη ειναι τεζα το γαλλιδακι που τραγουδαει........τι παιδι ειναι αυτοοοοοοο!!!!!!!

alizee

ANAR

Well-Known Member

sovagg είπε:
Ναι συμφωνω για την Αντιδραση αλλα κ οι panx romana ειναι κορυφαιοι επισης..Και πιο παλιοι σαν μπαντα απ την Αντιδραση..Κορυφη κ οι 2 μπαντες..Τι να λεμε τωρα..
Αλλο ενα απο panx..

PANX ROMANA-Κρατος Κλειστον
Κράτος κλειστόν

Αααα ξεχάσαμε να πουμε το κυριότερο οτι τα δυο συγκροτήματα αυτα κανουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συναυλιες χωρις εισιτήριο ;)
Τελευταία για τους Αντίδραση ηταν πριν ενα χρονο περιπου στα Προπύλαια.ΧΑΜΟΣ :worshipper :worshipper

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
αν και δεν ειμαι ρομαντικος και ιστοριες τετοιες.......αυτο το τραγουδακι μάρεσει......
μαλλον επειδη ειναι τεζα το γαλλιδακι που τραγουδαει........τι παιδι ειναι αυτοοοοοοο!!!!!!!

alizee

Λίγη η γκομενιτσα για τα στανταρ τα δικα μου 8)

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Λίγη η γκομενιτσα για τα στανταρ τα δικα μου 8)

αχ0α0α00αχ0αχ......λιγη η αλιζε???? ααααα.....θα τσακωθουμεεε... :knup:
μα ολα τα εχει αυτο το κοριτσι....ομορφια κινηση τσαχπινια.....ασε..ειναι πολυ μπροστα σου λεω...
δλδ τα στανταρ τα δικα σου ποια τα τηρει ας πουμε????ετσι για να καταλαβω κ το γουστο σου.....

Μπλουζα