Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλωπε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Απ: Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλ

Παντως για το nizoral και την συχνοτητα χρησης του εχω ακομα πολλες αμφιβολιες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairfull

Member

Xaris28 είπε:
Φίλε hairfull πόσο καιρό χρησιμοποιείς το σαμπουάν?Και ποιό από τα συστατικά του αναστέλει την DHT?
Λίγο πολύ όλα κάτι κάνουν βρε φίλε! Απ΄ότι λένε τα πιο ισχυρά είναι το Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Extract, Nettle (Urtica Dioica) Extract και άλλα
βάλε το όνομά τους στο google και DHT να δεις τι θα σου βγάλει
π.χ. Tea Tree oil+DHT

nlar

New Member

boost είπε:
Παντως για το nizoral και την συχνοτητα χρησης του εχω ακομα πολλες αμφιβολιες
Και καλά κάνεις και εγώ δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι στην τριχόπτωση, τώρα πως κόλλησαν όλοι εδώ μέσα αυτό είναι άλλο θέμα

kabamarou

Member

και εγώ δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι στην τριχόπτωση, τώρα πως κόλλησαν όλοι εδώ μέσα αυτό είναι άλλο θέμα
Δεν κόλλησαν τυχαία.Το nizoral έχει δοκιμαστεί από χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο και έχει διαπιστωθεί ότι είναι το καλύτερο σαμπουάν για να δει κάποιος αποτελέσματα όταν το συνδυάζει με άλλα σκευάσματα βέβαια.

Hairboost

Member

Eχει καποιος αποψη για το MEY RIN of Switzerland Shampoo?

NoMoreLoss

New Member

παίδες 3 σαμπουάν που χρησιμοποιώ και νομίζω είναι οκ

libroman έχει κετοκοναζόλη δεν έχει sls
epicrin έχει sls αλλά έχει και άλλα πολλά καλούδια
frezyderm hair force shampoo και αυτό καλό

προβλήματα δεν έχω απο κανένα μόνο καλά λόγια έχω να πώ

Hairboost

Member

Χρησιμοποιω revivogen shampoo και ειμαι ευχαριστημενος. Σε αντιθεση με το nizoral που μου προκαλει ξηροδερμια ενω δεν εχω

cKent

New Member

χρησιμοποιω το progaine απο τη rogaine. Χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια, το θεωρω πολυ καλο, βοηθαει στον ογκο παρα πολυ, καλυτερο σε αυτο τον τομεα και απο το revivogen shampoo, το οποιο επισης χρησιμοποιω περιπου εναλλαξ.

Conan

Member

Καλημερα! Το Frezyderm το βρισκουμε και στα φαρμακεια?

GK

New Member

Conan είπε:
Καλημερα! Το Frezyderm το βρισκουμε και στα φαρμακεια?

Καλημέρα Conan, ναι το Frezyderm Hair Force (έτσι θα το ζητήσεις) ναι υπάρχει στα φαρμακεία ,
εγώ το χρησιμοποιώ περίπου 2 χρόνια τώρα, είναι ικανοποιητικό σαμπουάν.

To καλύτερο βέβαια σαμπουάν που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια ήταν το Hydratonic της ίδιας εταιρίας, 3 φορές πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω (3 τεμάχια δλδ) γιατί μετά μου είπαν από φαρμακείο ότι το κατήργησαν.

Βασικά τώρα που το ξαναέψαξα στο net, υπάρχει σε Online φαρμακείο Ελληνικό και πήρα 5 χαχαχαχα!

υγ. έτσι όπως το έγραψα θα διαβαστεί σαν να τα "πέρνω" από την εταιρία λολ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ποιάς εταιρίας ήταν αυτό εκεί το σαμπουάν, ούτε καν πως λεγόταν, το ξαναέψαξα γιατί με έβαλε σε σκέψεις το συγκεκριμένο θέμα και ανέτρεξα στις συνταγές που μου είχε δώσει ο δερματολόγος τότε (τέλη 2007) , η πλάκα είναι ότι όταν του είπα ότι δεν υπάρχει στα φαρμακεία (μέσα 2008) μου είπε να αγοράσω το Ηair Force τής ίδιας εταιρίας. Τότε δεν το πρόσεξα... άρα μάλλον ο δερματολόγος μου τα "πέρνει" χεχεχε...
Όπως και να έχει έχω χρησιμοποιήσει διάφορα σαμπουάν (όπως όλοι μας) και για εμένα προσωπικά είναι ικανοποιητικό (σε σύγκριση πχ με το Αnaphase της Ducray το οποίο χρησιμοποιώ παράλληλα από το 2007-αυτά τα δύο μου είχε δώσει για εναλλάξ ώστε να μην συνηθίζει το τριχωτό).
Τώρα αγόρασα και το Ηydratonic για να δώ μήπως τότε ήταν η εντυπωση μου ότι ήταν καλό, όντας χωρίς εμπειρία, τώρα εάν θα με ρωτήσεις γιατί πήρα 5 αντί για 1 για δοκιμή είναι η λογική του αντιπυρηνικού καταφυγιού όπως συχνά λέω, εφόσον έχει καταργηθεί ας πάρω να έχω μην τα προλάβουν άλλοι, γιατί λογικά αυτά θα είναι stock. ΛΟΛ.

Conan

Member

Οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε συ ;D Αν ειναι θα ρωτησω και για τα δυο και θα δω ποιο θα παρω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GK

New Member

Conan είπε:
Οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε συ ;D Αν ειναι θα ρωτησω και για τα δυο και θα δω ποιο θα παρω

Τίποτα να είσαι καλά, μακάρι όντως να κάνει δουλειά το hydratonic και να μην ήταν ιδέα μου γιατί μετά δεν θα ξέρω τι να τα κάνω τα 5 μπουκάλια... και δεν έχω και το τηλέφωνο της Τζούλιας που λέει ο λόγος γιατί μετά θα ήξερα τι να τα κάνω και τα 5 μαζί. λολ

GK

New Member

Tελικά έφαγα άκυρο xaxaxa, μου έφεραν τα σαμπουάν σήμερα αλλά...δεν ήταν Hydratonic ήταν τα Hair Force, προφανώς δεν υπάρχουν πλέον και τα έχουν αντικαταστήσει...
Δεν τα γύρισα πίσω, τα κράτησα απλά είναι σαν τα αγόρασα μαζεμένα τώρα :mad:

zoltan

New Member

Παιδια μια ερωτηση να κανω..το σαμπουαν 'fungoral'λετε οτι δεν μπορω να το χρησημοποιω για παντα(λεμε τωρα)..μεχρι ποσο καιρο μπορω να το χρησημοποιω χωρις να εμφανισει καμια παρενεργεια???ευχαριστω..

dontwannabald

New Member

Εγώ χρησιμοποιώ το Hair Endurance τής Hair & Shoulders, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το εάν είναι αποτελεσματικό.. Η τρίχα μου έχει ψιλοαδυνατίσει τελευταία και δεν ξέρω εάν είναι λόγω σαμπουάν η γονιδίων..

http://www.chemistonline.co.uk/head-and-shoulders-hair-endurance-shampoo-200ml-c-360-p-88732

ingredients: Aqua, Ammonium Laureth, Ammonium Lauryl Sulfate, Dimithicone Sodium Qxide, Glycol Ditearate, Zinc Pyrithicone, Citric Acid, Cetyl Alcohol, Sodium Citrate, Ammonium Xylenesulfonate, Coamide Mea, Polyquatenium-10, Parfum, Hydrgeneted Polydecent, Sodium Benzoate Butyphenyl Methylpropical, Lenmethylparaben Tricaprylate/Tricaprate, Dmdmhydantion Tetrasodium Edta, Linalool, Bentyl Salcylate, Hexy Chaanal, Benzyl Alcohol, Limonene, Geraniol, Sodium Polymphytaenesulfonate, Methylcholloroisthiazoline, Cl 60730, Cl 42090, Methylsosaiazoline, Tocopherol.

Άκη, εσύ που το έχεις ψάξει και περισσότερο, πιστεύεις ότι κάνει δουλεία η μήπως θα πρέπει να αλλάξω σε κάτι άλλο;

Hairboost

Member

zoltan είπε:
Παιδια μια ερωτηση να κανω..το σαμπουαν 'fungoral'λετε οτι δεν μπορω να το χρησημοποιω για παντα(λεμε τωρα)..μεχρι ποσο καιρο μπορω να το χρησημοποιω χωρις να εμφανισει καμια παρενεργεια???ευχαριστω..
τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα το χρησιμοποιουν 1 με 2 φορες την βδομαδα, περιεχει μεσα κετοναζολη που κανει regrowth

spi

Well-Known Member

Eγω χρησιμοποιουσα Fungoral 5-6 μηνες και τωρα βαζω Libroman.Εχω αυτη την απορια κι εγω.ποσο καιρο να βαζουεμ αυτα τα σαμπουν?ηδη χρησιμοποιω σαμπουν κετοκοναζολης 9 μηνες ενω η συσκευασια λεει μερικες εβδομαδες. :chinscratch

tsiou

New Member

παιδιά εγώ με γιατρούς που έχω συζητήσει μου είπαν να σταματάω κατά διαστήματα. είναι πολύ δυνατά σαμπουάν (αυτά της κετοκοναζόλης) και γιαυτό και οι οδηγίες λένε μέχρι 1 μήνα το πολύ ....

στην περίπτωση μας που 1 μήνας δεν κάνει τίποτα στην τριχόπτωση προτείνω για κάθε μπουκαλάκι που χρησιμοποιούμε να σταματάμε και 1 μήνα ... δηλαδή κάθε 4-5-6 μήνες (όσο κάνει για να τελείωσει ένα μπουκαλάκι σαμπουάν κετοκοναζόλης) να σταματάμε 1 μήνα να ξεκουράζεται το μαλλί ...

επίσης 3 φορές την εβδομάδα είναι ίσως υπερβολικό ... καλύτερα 2 φορές, δηλαδή 3 ημέρες κενό ή και παραπάνω για όσους δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα ...

Υ.Γ. μερικές παρενέργειες είναι δύσκολο να εντοπισθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. απλά να είμαστε λίγο προσεκτικοί ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα