Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλωπε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

spi

Well-Known Member
Απ: Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλ

Κι εγω σκεφτομαι τωρα που θα τελειωσει το libroman να σταματησω για λιγο την χρηση του.Ηδη φτανω το εναν χρονο με σαμπουαν κετο,3 φορες την εβδομαδα πλεον πιο παλια 2.Στην υπογραφη σου φιλε Μιχαλη γραφεις οτι χρησιμοποιεις κρεμα fungoral ειδες αποτελεσμα?εγω θεωρω οτι μου εδωσε καποιες τριχες μπροστα,μαλιστα παρατηρησα οτι πλεον εχω τριχες που ειναι πιο ανοιχτοχρωμες απο τις αλλες.Αλλα μονο μπροστα και οχι στους κροταφους που βαζω κι εκει.Επισης πως το χρησιμοποιεις?ποσο το κρατας?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tsiou

New Member
Απ: Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλ

spi είπε:
Κι εγω σκεφτομαι τωρα που θα τελειωσει το libroman να σταματησω για λιγο την χρηση του.Ηδη φτανω το εναν χρονο με σαμπουαν κετο,3 φορες την εβδομαδα πλεον πιο παλια 2.Στην υπογραφη σου φιλε Μιχαλη γραφεις οτι χρησιμοποιεις κρεμα fungoral ειδες αποτελεσμα?εγω θεωρω οτι μου εδωσε καποιες τριχες μπροστα,μαλιστα παρατηρησα οτι πλεον εχω τριχες που ειναι πιο ανοιχτοχρωμες απο τις αλλες.Αλλα μονο μπροστα και οχι στους κροταφους που βαζω κι εκει.Επισης πως το χρησιμοποιεις?ποσο το κρατας?

γειά σου φίλε μου,

εγώ κρέμα βάζω πλεόν 1 φορά την εβδομάδα ... την βάζω το βράδυ και το πρωί λούζομαι ...

την χρησιμοποιώ εδώ και κανά 4μηνο μόνο στους κροτάφους (εκεί έχω μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής) και βλέπω ότι μου έχει σταματήσει η τριχόπτωση ... αν κάποιος έβαζε ποιο συχνά ίσως να έβλεπε και επανέκφυση, αλλά ίσως υπάρχουν παρενέργειες ...

Υ.Γ. 1) καθημερινά σαμπουάν δεν ξέρω πόσο βοηθάνε και πιστεύω είναι δύσκολο να το "μετρήσεις", αφού χρησιμοποιούμε και άλλα προϊόντα ...
2) πάντως παλιά ήμουν ευχαριστημένος με bodyro της bayer (πολύ μαλακό σαμπουάν, πιστεύω τέλειο για ερεθισμούς της μινοξιδίλις) και τώρα θεωρώ καλούτσικο της apivita ...
3) απο βδομάδα θα δοκιμάσω το frezyderm που προτείνουν πολύ φίλοι απο εδώ ...
4) χρησιμοποιώ εδώ και καιρό επίσης το ducray, αλλά πολλοί φίλοι απο εδώ το βρίζουν, οπότε για εμένα ισχύει το νούμερο 1 που είπα ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα