Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λίγο πολύ όλα κάτι κάνουν βρε φίλε! Απ΄ότι λένε τα πιο ισχυρά είναι το Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Extract, Nettle (Urtica Dioica) Extract και άλλαXaris28 είπε:Φίλε hairfull πόσο καιρό χρησιμοποιείς το σαμπουάν?Και ποιό από τα συστατικά του αναστέλει την DHT?
Και καλά κάνεις και εγώ δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι στην τριχόπτωση, τώρα πως κόλλησαν όλοι εδώ μέσα αυτό είναι άλλο θέμαboost είπε:Παντως για το nizoral και την συχνοτητα χρησης του εχω ακομα πολλες αμφιβολιες
Δεν κόλλησαν τυχαία.Το nizoral έχει δοκιμαστεί από χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο και έχει διαπιστωθεί ότι είναι το καλύτερο σαμπουάν για να δει κάποιος αποτελέσματα όταν το συνδυάζει με άλλα σκευάσματα βέβαια.και εγώ δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι στην τριχόπτωση, τώρα πως κόλλησαν όλοι εδώ μέσα αυτό είναι άλλο θέμα
Conan είπε:Καλημερα! Το Frezyderm το βρισκουμε και στα φαρμακεια?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Conan είπε:Οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε συ ;D Αν ειναι θα ρωτησω και για τα δυο και θα δω ποιο θα παρω
τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα το χρησιμοποιουν 1 με 2 φορες την βδομαδα, περιεχει μεσα κετοναζολη που κανει regrowthzoltan είπε:Παιδια μια ερωτηση να κανω..το σαμπουαν 'fungoral'λετε οτι δεν μπορω να το χρησημοποιω για παντα(λεμε τωρα)..μεχρι ποσο καιρο μπορω να το χρησημοποιω χωρις να εμφανισει καμια παρενεργεια???ευχαριστω..