Εννοείται όχι, άρα καταλαβαίνεις ότι δεν είχε πρόβλημα να δίνει, αλλιώς δεν θα έβαζε τίποτα από την αρχή. Απλά από κάποια στιγμή και μετά ξέφυγαν τα πράγματα και το πήρε ανάποδα. Το να ξαναβάλει στοιχεία (για τον αριθμό graft μιλάμε γιατί τα άλλα στο τελευταίο περιστατικό τα έβαλε) είναι το ευκολότερο, το να μην γίνεται μπάχαλο και να βγαίνουν όλα τα νήματα εκτός θέματος είναι το δύσκολο. Αν δω ότι υπάρχει καλή συμπεριφορά στα νηματά του (και δεν εννοώ κριτική, γράψτε ότι θέλετε), δηλαδή σαφείς τοποθετήσεις για το περιστατικό χωρίς εκτός θέματος θα επενάλθω. Πρέπει όλοι να βοηθήσετε για να επανάλθουμε στην κανονικότητα.
Εγω πιστεύω οτι στην αρχη εδινε γιατι θεωρουσε οτι απευθυνεται περιπου σε ατομα σαν αυτα που συναντάει στην κλινικη του πανω κατω.
Οταν καταλαβε οτι εδω υπαρχει ισχυρος αντιλογος κ ερχόταν σε δυσκολη θεση π.χ εξαγωγη fue με χρηση της μισης δοτριας, πραγματοποιηση strip σε ασθενη nw5 και εβγαζε strip μηκους μονο 22εκ. Και πολυ λιγοτερα τελικως θυλακια για το προβλημα που υπηρχε κλπ. Τοτε αρχιζε να λεγεται συντηρητικος απ τα μελη (κι εμενα μεσα) ΔΕΝ το δεχοταν οτι ειναι ,ηθελε να κανει θεσφατο το lees is more σαν την μια κ ενδεδειγμενη λυση με ατακες του τυπου εχω ταμπελαρα στην Κηφισίας και θα ειμαι εκει κ μετα απο 20 χρονια κι αλλα τετοια ευτραπελα.....
Παρατηρησα Cvial οτι ακομα κ προχτες που μιλουσαμε για την εξαγωγη της fue που εκανε, τωρα ανεβασε περιστατικο με Strip και δεν ανεβασε καν τη δοτρια post op το απεφυγε.
Η δοτρια ειναι εξ ισου σημαντικη με την ληπτρια , αν οχι περισσοτερο και τα στοιχεια αυτα πρεπει να φαινονται.
Αλλωστε ο λογος που μπηκε φορουμ αφορούσε την δοτρια με το ξεχειλωμενο Strip.
Τωρα δεν δινει καν στοιχεια λωριδας strip, ουτε καν φωτο της σε post op.
Οποτε δεν υπαρχει κανενα περιθωριο σχολιασμου.
Αυτο στο χωριο μου το λεμε
"Φυλαγομαι απ τις κακοτοπιές "
Τελος οσων αφορα την κανονικοτητα στα νηματα του εγω θα πω μια φραση που μας ειπε ο καθηγητης μου στο πανεπιστήμιο στο μαθημα της στατιστικης, δανεισμενο απ τον παολο κοελιο και μου εντυπωθηκε.
"
Αν ενα γεγονος συμβει μια φορα, τοτε μπορεί να μην ξανασυμβεί ποτε,
Αν ομως επαναληφθει και 2η φορα, τοτε θα τριτώσει οπωσδηποτε "
Στην "Αναστασιαδα" λοιπον, ειδαμε οτι ο κεντρικος ήρωας ηρθε μια φορα και εφερε μπαχαλο, εφυγε , γυρισε 2η φορα κ ειχαμε παλι μπαχαλο , και τωρα απλα αν υπαρξει 3η φορα *οταν τον ξεφιμωσεις* θα αφησουμε απλα να δουλεψει η στατιστικη κι ο χρονος, και η θεωρία θα επαληθευτει στην πραξη.
It's Inevitable...