ΤΕΛΙΚΑ..είπε η όχι ο Αναστασάκης στον aldo να δικαιολογήσει την όχι καλή φυτρωση και να αποχωρήσει από το φορουμ??υμ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Disco

Well-Known Member
δυο φορες με προειδοποίησε για ban ο Melvin. Γιατί έχω γράψει για double grafts στην hairline και αλλα..
τυχερός ήσουν που δεν σε έκανε μπαν με τη μία. Τον oreo τον έκανε μπαν με τη μία και διαγραφή post, επειδή απλά ζήτησε περισσότερα στοιχεία για την αξιολόγηση του αποτελέσματος...τραγικός απλά ο Mod melvin, ο οποίος απλά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κλινικών που τον πληρώνουν. Αλλά και τους περισσότερους που τολμάνε να κρίνουν ένα αποτέλεσμα ή να ζητήσουν πληροφορίες από τις αγαπημένες προτεινόμενες κλινικές, ο mod τους μπανάρει και διαγράφει τα σχόλια τους με συνοπτικές διαδικασίες. Έχει και μερικούς εκεί μέσα να σχολιάζουν συνεχώς θετικά και να ζητοκραυγάζουν με χαμόγελα κτλπ, και τους χαλάει το αφήγημα άμα πάει να γίνει κριτική ή ζητηθούν έξτρα στοιχεία, οπότε φεύγει μπαν επι τόπου...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Ο Pinto προτείνεται !
όχι δεν έχουν κανέναν στη λίστα από Πορτογαλία, ούτε Ferreira, ούτε pinto. Και από Ισπανία έχουν μόνο Freitas. Όχι Villa, Lorenzo, Couto. Ειναι αναλόγως ποια κλινική πληρώνει καλά και θέλει να την προτείνουν.

Disco

Well-Known Member
Είδα αποτέλεσμα του Pinto .Και για να υπάρχει εμμέσως προτείνεται
Υπάρχει λίστα με τις προτεινόμενες κλινικές του φόρουμ, στην οποία δεν ειναι ο Pinto. Το ότι μπορεί να ειδες ανεξάρτητη παρουσίαση του pinto, δεν σημαίνει οτι ειναι στη προτεινόμενη λίστα του forum που προτείνουν γενικά.

Nik.Mos

Well-Known Member
Disco,η κλινικη της καρδιας σου παντως επαψε να προτεινεται απο το φορουμ μετα απο τα καταστροφικα αποτελεσματα της,τι κριμα ε;

Disco

Well-Known Member
Disco,η κλινικη της καρδιας σου παντως επαψε να προτεινεται απο το φορουμ μετα απο τα καταστροφικα αποτελεσματα της,τι κριμα ε;
ποια κλινική της καρδιάς μου; βοήθησε να με να δω και εγώ τι λες, να μάθω και εγώ δηλαδή...Ίσως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω.

Nik.Mos

Well-Known Member
Στην asmed αναφερομαι,το ξερεις πολυ καλα,εχουμε κανει στο παρελθον και αλλες σχετικες συζητησεις.Ακομη την θεωρεις τοπ και ασφαλη επιλογη;

Disco

Well-Known Member
Στην asmed αναφερομαι,το ξερεις πολυ καλα,εχουμε κανει στο παρελθον και αλλες σχετικες συζητησεις.Ακομη την θεωρεις τοπ και ασφαλη επιλογη;
Ούτε κάν έχω πει ποτέ πως ειναι τοπ επιλογή και ούτε έχω πει ποτέ θετικά για την asmed. Ονειροβατείς; Μήπως βλέπεις φαντάσματα;

aeratos28

Just aeratos
Μην βγαίνετε εκτός θέματος παρακαλώ..εδώ,το νήμα είναι για το αν έγινε δασκαλεμα στον Άλντο να εγκαταλείψει την παρουσίαση και το φόρουμ.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ξεχνας γρηγορα μου φαινεται disco,εγω οχι.Μια απαντηση θελω,την συστηνεις ή οχι την asmed;
Αερατε εχεις δικιο,σταματω εδω.

Disco

Well-Known Member
Ξεχνας γρηγορα μου φαινεται disco,εγω οχι.Μια απαντηση θελω,την συστηνεις ή οχι την asmed;
Αερατε εχεις δικιο,σταματω εδω.
Το οτι μπορεί να έχω πει οτι κάνει αναλυτικές μετρήσεις, σημαίνει οτι ειναι την θεωρώ την καλυτερη επιλογή; Μα όλοι το αναγνωρίζουν αυτό οτι κάνει αναλυτικές μετρήσεις και το λένε. Αυτό τι σημαίνει οτι ειναι η κλινική της καρδιάς μου επειδή είπα οτι κανει αναλυτικές μετρήσεις επειδή είχε αναφερθεί νομίζω τότε το kebot; Οπότε οσοι το αναγνωρίζουν στην κλινική που κάνει μετρήσεις ειναι η κλινική της καρδιάς τους κατά τα λεγόμενα σου... Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Μην βγαίνετε εκτός θέματος παρακαλώ..εδώ,το νήμα είναι για το αν έγινε δασκαλεμα στον Άλντο να εγκαταλείψει την παρουσίαση και το φόρουμ.
Μ'ενει να απαντηθεί αυτό και επίσης ποιος σκότωσε τον Jimmy Hofa και αν ο Μεγαλοπόδαρος είναι αληθινός μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

obi one

Active Member
Μ'ενει να απαντηθεί αυτό και επίσης ποιος σκότωσε τον Jimmy Hofa και αν ο Μεγαλοπόδαρος είναι αληθινός μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τίποτα σε Κεννεντυ και land on the moon, έχεις ή να παρακολουθήσω Nova ?

nick90

Well-Known Member
Δεν πρόκειται να πάρει θέση ο γιατρός και να διαψεύσει όσα δήλωσε ο aldo, ούτε να δώσει την άδεια στον aldo να ανεβάσει τις αποδείξεις που λέει οτι έχει. Τόσες μέρες παίζει το νήμα αυτό με τον τίτλο που έβαλες και άφαντος ο γιατρός... Εσύ τι πιστεύεις ;

aeratos28

Just aeratos
Εγώ ένας ανίδεος ,χωρίς να έχω στον ήλιο μοίρα ,λαϊκός δικαστής είμαι..δεν ξέρω τπτ.
Δεν πρόκειται να πάρει θέση ο γιατρός και να διαψεύσει όσα δήλωσε ο aldo, ούτε να δώσει την άδεια στον aldo να ανεβάσει τις αποδείξεις που λέει οτι έχει. Τόσες μέρες παίζει το νήμα αυτό με τον τίτλο που έβαλες και άφαντος ο γιατρός... Εσύ τι πιστεύεις ;

Panos1982

Well-Known Member
Εννοείται όχι, άρα καταλαβαίνεις ότι δεν είχε πρόβλημα να δίνει, αλλιώς δεν θα έβαζε τίποτα από την αρχή. Απλά από κάποια στιγμή και μετά ξέφυγαν τα πράγματα και το πήρε ανάποδα. Το να ξαναβάλει στοιχεία (για τον αριθμό graft μιλάμε γιατί τα άλλα στο τελευταίο περιστατικό τα έβαλε) είναι το ευκολότερο, το να μην γίνεται μπάχαλο και να βγαίνουν όλα τα νήματα εκτός θέματος είναι το δύσκολο. Αν δω ότι υπάρχει καλή συμπεριφορά στα νηματά του (και δεν εννοώ κριτική, γράψτε ότι θέλετε), δηλαδή σαφείς τοποθετήσεις για το περιστατικό χωρίς εκτός θέματος θα επενάλθω. Πρέπει όλοι να βοηθήσετε για να επανάλθουμε στην κανονικότητα.

Εγω πιστεύω οτι στην αρχη εδινε γιατι θεωρουσε οτι απευθυνεται περιπου σε ατομα σαν αυτα που συναντάει στην κλινικη του πανω κατω.
Οταν καταλαβε οτι εδω υπαρχει ισχυρος αντιλογος κ ερχόταν σε δυσκολη θεση π.χ εξαγωγη fue με χρηση της μισης δοτριας, πραγματοποιηση strip σε ασθενη nw5 και εβγαζε strip μηκους μονο 22εκ. Και πολυ λιγοτερα τελικως θυλακια για το προβλημα που υπηρχε κλπ. Τοτε αρχιζε να λεγεται συντηρητικος απ τα μελη (κι εμενα μεσα) ΔΕΝ το δεχοταν οτι ειναι ,ηθελε να κανει θεσφατο το lees is more σαν την μια κ ενδεδειγμενη λυση με ατακες του τυπου εχω ταμπελαρα στην Κηφισίας και θα ειμαι εκει κ μετα απο 20 χρονια κι αλλα τετοια ευτραπελα.....
Παρατηρησα Cvial οτι ακομα κ προχτες που μιλουσαμε για την εξαγωγη της fue που εκανε, τωρα ανεβασε περιστατικο με Strip και δεν ανεβασε καν τη δοτρια post op το απεφυγε.
Η δοτρια ειναι εξ ισου σημαντικη με την ληπτρια , αν οχι περισσοτερο και τα στοιχεια αυτα πρεπει να φαινονται.
Αλλωστε ο λογος που μπηκε φορουμ αφορούσε την δοτρια με το ξεχειλωμενο Strip.
Τωρα δεν δινει καν στοιχεια λωριδας strip, ουτε καν φωτο της σε post op.
Οποτε δεν υπαρχει κανενα περιθωριο σχολιασμου.
Αυτο στο χωριο μου το λεμε
"Φυλαγομαι απ τις κακοτοπιές "
Τελος οσων αφορα την κανονικοτητα στα νηματα του εγω θα πω μια φραση που μας ειπε ο καθηγητης μου στο πανεπιστήμιο στο μαθημα της στατιστικης, δανεισμενο απ τον παολο κοελιο και μου εντυπωθηκε.
"Αν ενα γεγονος συμβει μια φορα, τοτε μπορεί να μην ξανασυμβεί ποτε,
Αν ομως επαναληφθει και 2η φορα, τοτε θα τριτώσει οπωσδηποτε
"

Στην "Αναστασιαδα" λοιπον, ειδαμε οτι ο κεντρικος ήρωας ηρθε μια φορα και εφερε μπαχαλο, εφυγε , γυρισε 2η φορα κ ειχαμε παλι μπαχαλο , και τωρα απλα αν υπαρξει 3η φορα *οταν τον ξεφιμωσεις* θα αφησουμε απλα να δουλεψει η στατιστικη κι ο χρονος, και η θεωρία θα επαληθευτει στην πραξη.
It's Inevitable...

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Και τώρα εδώ είναι,απλά δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν..νομίζει ότι είναι στην Κηφισίας και έχει τον πρώτο λόγο και δεν δέχεται υποδείξεις..κατάλαβες.? Εδώ όμως, είναι ο εργαζόμενος ,όπως έχω ξαναπεί και εμείς οι εργοδότες..έτσι απλά.αυτο ισχύει και τπτ άλλο..
Εγω πιστεύω οτι στην αρχη εδινε γιατι θεωρουσε οτι απευθυνεται περιπου σε ατομα σαν αυτα που συναντάει στην κλινικη του πανω κατω.
Οταν καταλαβε οτι εδω υπαρχει ισχυρος αντιλογος κ ερχόταν σε δυσκολη θεση π.χ εξαγωγη fue με χρηση της μισης δοτριας, πραγματοποιηση strip σε ασθενη nw5 και εβγαζε strip μηκους μονο 22εκ. Και πολυ λιγοτερα τελικως θυλακια για το προβλημα που υπηρχε κλπ. Τοτε αρχιζε να λεγεται συντηρητικος απ τα μελη (κι εμενα μεσα) ΔΕΝ το δεχοταν οτι ειναι ,ηθελε να κανει θεσφατο το lees is more σαν την μια κ ενδεδειγμενη λυση με ατακες του τυπου εχω ταμπελαρα στην Κηφισίας και θα ειμαι εκει κ μετα απο 20 χρονια κι αλλα τετοια ευτραπελα.....
Παρατηρησα Cvial οτι ακομα κ προχτες που μιλουσαμε για την εξαγωγη της fue που εκανε, τωρα ανεβασε περιστατικο με Strip και δεν ανεβασε καν τη δοτρια post op το απεφυγε.
Η δοτρια ειναι εξ ισου σημαντικη με την ληπτρια , αν οχι περισσοτερο και τα στοιχεια αυτα πρεπει να φαινονται.
Αλλωστε ο λογος που μπηκε φορουμ αφορούσε την δοτρια με το ξεχειλωμενο Strip.
Τωρα δεν δινει καν στοιχεια λωριδας strip, ουτε καν φωτο της σε post op.
Οποτε δεν υπαρχει κανενα περιθωριο σχολιασμου.
Αυτο στο χωριο μου το λεμε
"Φυλαγομαι απ τις κακοτοπιές "
Τελος οσων αφορα την κανονικοτητα στα νηματα του εγω θα πω μια φραση που μας ειπε ο καθηγητης μου στο πανεπιστήμιο στο μαθημα της στατιστικης, δανεισμενο απ τον παολο κοελιο και μου εντυπωθηκε.
"Αν ενα γεγονος συμβει μια φορα, τοτε μπορεί να μην ξανασυμβεί ποτε,
Αν ομως επαναληφθει και 2η φορα, τοτε θα τριτώσει οπωσδηποτε
"

Στην "Αναστασιαδα" λοιπον, ειδαμε οτι ο κεντρικος ήρωας ηρθε μια φορα και εφερε μπαχαλο, εφυγε , γυρισε 2η φορα κ ειχαμε παλι μπαχαλο , και τωρα απλα αν υπαρξει 3η φορα *οταν τον ξεφιμωσεις* θα αφησουμε απλα να δουλεψει η στατιστικη κι ο χρονος, και η θεωρία θα επαληθευτει στην πραξη.
It's Inevitable...

nick90

Well-Known Member
Εγώ ένας ανίδεος ,χωρίς να έχω στον ήλιο μοίρα ,λαϊκός δικαστής είμαι..δεν ξέρω τπτ.
χαχα σωστός. Γι'αυτό φτιάχτηκε και αυτό το νήμα ώστε να πάρει θέση και να αποδεχτεί ή οχι αυτά τα σοβαρά ζητήματα ο γιατρός και να μη μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το τι έγινε. Ο οποίος βέβαια ακόμα δεν έχει πάρει θέση. Ίσως να μην έχει δεχτεί αρκετή πίεση από το φόρουμ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα