Συλλαλητήριο για τη μακεδονια

aeratos28

Just aeratos
Εκεί είναι και ο δικός μου προσωπικά φόβος..στο ότι οι τύποι που κυβερνούν ,για να συνεχίσουν να το κάνουν,είναι πρόθυμοι να πουν ναι σε οτιδήποτε τους πουν οι έξω..αυτό έχει φανεί με τις οικονομικές αποφάσεις που έχουν πάρει ..σκέψου και σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι ειδικά..άκρως επικυνδινοι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PROF

Active Member
Αεράτε δε με αντελήφθεις καθόλου! Τα τελευταία 15 χρόνια που διευθύνω μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία, έχω κάνει χιλιάδες διαπραγματεύσεις και έχω υπογράψει εκατοντάδες συμβόλαια. Όπως καταλαβαίνεις αναγκαστικά ένα από τα κουσούρια μου είναι και ο εντοπισμός του ψυχολογικού προφίλ του ανθρώπου που έχω απέναντι μου. Όσες φορές λοιπόν είχα συναναστροφές με ανθρώπους που είχαν τις απόψεις και τον τρόπο του karaflokoraka όπως τις παρουσίασε στο μήνυμα του το συνολικό πακέτο απόψεων στη συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν αυτό που παρουσίασα.

Βέβαια εάν πρόσεξες καλά η διατυπωσή μου προς τον karaflokoraka ήταν "έαν έχω καταλάβει το σκεπτικό σου", διότι όπως λες και εσύ μπορεί ο άνθρωπος να μην έχει τις εν λόγω απόψεις.

Και για να το κλείνουμε το θέμα το όλο μήνυμα γράφτηκε απλά με αφορμή τον karaflokoraka και όχι για τον karaflokoraka για να καταδείξω ότι κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία το πρόβλημα στην κοινωνία είναι τεράστιο και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων της κοινωνίας μας έχει πακέτο το σύνολο αυτό των απόψεων που ανέφερα, απλά εάν καμιά φορά κανένα από τα ανωτέρω δεν το συμφέρει καθαρά ιδιοτελώς φυσικά δεν το αποδέχεται λόγω "ιδεολογίας".

Μάλιστα για όλα όσα ανέφερα στο μήνυμα, μα για όλα (επειδή προφανώς τα πιστεύω και τα υποστηρίζω όπου βρίσκομαι), έχω δεχτεί κατά καιρούς είτε έμμεσα, είτε με υπονοούμενα, και πάντα φυσικά με τσιτάτα τον τίτλο του "προδότη", από διαφορετικές ομάδες της κοινωνίας. Ναι γιατί επιθυμώ την αξιοκρατία και την αξιολόγηση, γιατί διαφωνώ με τον τρόπο και τη λειτουργία του δημοσίου, γιατί θεωρώ ότι έχουμε ανυπαρξία θεσμών σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δυτικά κράτη, διότι θεωρώ ότι ο λαϊκισμός με τον οποίο γίνεται η άσκηση οικονομικής πολιτικής είναι ολέθριος για το μέλλον του έθνους και διότι θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων να συνεισφέρουμε στην πατρίδα και όχι έκαστος να κάνει πλιάτσικο όπως και όπου μπορεί (άλλος δε πάει στη δουλειά του, άλλος πάει και δεν δουλεύει, άλλος τα παίρνει, άλλος παίρνει μαιμου σύνταξη, άλλος μαιμου επιδότηση, αλλος μαιμου ταμείο ανεργίας, άλλος δεν πληρώνει φόρους, άλλος δεν πληρώνει διόδια, άλλος δεν πληρώνει δάνειο ενώ μπορεί, κλπ.).
Όπου γενικά έχεις διαφορετική άποψη από τη μάζα και τις ¨ομάδες" (μπορεί καμιά φορά να τα πεις και συμφέροντα), είσαι προδότης, πόσο μάλλον όταν το θέμα αφορά και εθνικά θέματα που οι περισσότεροι τόσο από ιστορία όσο και από το πως είναι διαμορφωμένοι σήμερα οι συσχετισμοί και τα παιχνίδια διεθνώς είναι βαθιά νυχτωμένοι (και καλά κάνουν, αφού δεν είναι η δουλειά τους, αλλά δεν μπορεί κιόλας με ιαχές και τσιτάτα να σου επιβάλλουν και τη γνώμη τους και πιθανώς να σε χαρακτηρίζουν).
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Prof,σε όλα αυτά που αναφέρεις είμαι μαζί σου 1000%..δεν το συζητάω καν..είμαι της ίδιας άποψης..ειδικά με δημόσιο τομεα και φόρους κτλ ,για το πώς δουλεύουν και αν δουλεύουν,για τις αμοιβές τους και αν αξίζουν να τις παίρνουν και γενικά σε ότι είπες..όμως εδώ είναι ένα άλλο θέμα εντελώς.πιστευω αν δώσουμε την ονομασία ,μετα θα έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα..έχουν εδαφικές αξιώσεις και περνωντας την ονομασία θα έχουν δυνατό πατημα για διεκδικήσεις..και όπως έχουμε δει ως τώρα,κανείς δεν είναι με το μέρος μας..όλοι θα λένε έχει δίκιο η Μακεδονία..αυτοί περνωντας το όνομα δεν έχουν ζωή πολύ,ήδη οι Αλβανοί κάνουν κουμάντο εκεί.αλβανοφωνο κόμμα κυβερνά,θα διαλύσουν τους Σκοπιανούς και θα κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα,τη μεγάλη Αλβανία.με βοήθεια όπως πάντα των Αμερικανών.φαινεται από τώρα..χωρίς το όνομα όμως χάνουν τα πάντα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Σήμερα ο ελληνικός λαός υπερασπιζεται την ιστορία του ή οποία κινδυνεύει από την ίδια του την κυβέρνηση και όλους τους βουλευτές.
Ελπίζω να λάβουν το μήνυμα και να μην προδωσουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα μας.
Η Μακεδονία είναι ελληνική και βρισκόμαστε στη θέση να πρέπει να το υπερασπιστουμε απέναντι στους επίδοξους κλέφτες της ιστορίας μας.
 

Zob

Active Member
Φοβαμαι πως οι Ελληνες επρεπε να ειχαμε αντιδρασει χρονια πισω με την πρωτη αναφορα του ονοματος απο τα Σκοπια ως Μακεδονια.
Και δεν μιλαω για αντιδραση σε πολιτικο-διπλωματικο επιπεδο που υπηρξε βεβαια εαν και αποτυχημενη, αλλα σε στρατιωτικο επιπεδο.
Η απειλη και μονο των οπλων πιστευω πως θα ηταν αρκετη για να "κανει τη δουλεια".
Σημερα δυστυχως ειμαστε υποχρεωμενοι να παιξουμε το παιχνιδι των υποχωρησεων και συμβιβασμων.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Τελείωσε η Ελλάδα και επίσημα.
Τα κατάφερε το ανθρωπάκι που παριστάνει τον πρωθυπουργό

Ολοι στο κολπο ειναι. Και το ανθρωπακι που παριστανει τον προεδρο της δημοκρατιας θα μπορουσε να το σταματήσει. Χρειάζονται δραστικα μετρα με αυτα τα καθικια αλλα ποιος θα τα παρει.
Ολοι οι Ελληνες θα υποστηριζαν ενα ξηλωμα ολων αυτων και στη φυλακη.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Έκανες δεν έκανες μαλακια τσιμπά σφαίρα,αν δεν είσαι αριστερός..αυτοί τώρα που κυβερνάνε είναι αριστεροί και θα είχαν ασυλία από τη 17Ν..φιλαράκια ηταν
 

sven

Active Member
Κάτι σαν αυτούς εννοούσα , που μοίραζαν σφαίρες σε πολιτικούς όχι κατεξοχήν την ίδια την 17N. Τέτοιοι προδότες που είναι δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα ,μια σφαίρα την χρειάζονται.
 

aeratos28

Just aeratos
Πάντως εγώ πιστεύω πως αυτό με το Σκοπιανό που έγινε,είναι προάγγελος εκλογών και μάλιστα πολύ σύντομα..πιστεύω το πολύ μέχρι τον Αύγουστο θα έχει προκηρύξει εκλογές ο Αλέκος..
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όποιος ξαναμιλήσει για σφαίρες θα μπαναριστεί αμέσως. Υπάρχουν και όρια στο τι γράφεται.
 

sven

Active Member
Εγω παντός νιώθω πολύ προδομένος. Ποία άλλη χώρα θα έκανε τέτοιο λάθος. Απογοήτευση. Ελπίζω με κάποιο τρόπο να μην περάσει αυτο το ξεπούλημα.
 

koumparos

Well-Known Member
Η ζημια εγινε στην εποχη του μητσοτακη.Και ηρθαν οι σημερινοι να ολοκληρωσουν το εγκλημα με τις ευλογιες του νατο.Βρωμιαρεοι πολιτικοι.Ολοι τους διαχρονικα ανικανοι και τυχοδιοκτες.Απο οπου και να τους πιασεις λερωνεσαι.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η λύση δεν είναι οι σφαίρες αλλά το χοντρό «μαύρισμα» στις εκλογές όποτε γίνουν για να ξαναπάνε εκεί που τους αξίζει.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε αυτούς καταρχήν που φέρουν την ευθύνη της διαπραγμάτευσης. Από εκεί και πέρα ο καθένας κατά το δοκούν.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μπλουζα