Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:weznem είπε:ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δισταζω να την κοψω τοσο καιρο που λες,διοτι θα υποχωρησω πιστευω...tropheus είπε:weznem είπε:... οι μαυροι κυκλοι μια ειναι ποιο εντονοι και με ποιο εντονη σακουλα, μια μειωνεται το μελανι χρωμα και η σακουλα..αντε βγαλε ακρη..αυτο με υποψιαζει για την μινοξιδιλ ...
Και πολύ καλά κάνεις φίλε weznem και υποψιάζεσαι τη minoxidil. Κατά πάσα βεβαιότητα αυτή είναι η βασική αιτία για τους μαύρους κύκλους. Το έχω δει το έργο πολλές φορές.
Κόψε τη και σε 2-3 εβδομάδες το πιο πιθανό είναι να ξεχάσεις για πολλά ακόμα χρόνια τι θα πει μαύρος κύκλος κάτω από τα μάτια (αφού άλλωστε είσαι ακόμα πολύ νέο παιδί) ...
ΥΓ.εχω αρραιωση μονο κροταφους και επειδη ειναι το πιο ευπαθες σημειο θεωρω οτι με διακοπη μεγαλυτερη των 15 ημερων θα αρχισει η υποχωρηση..δεν εχω ερευνα για αυτο που λεω,απλα το πιστευω θεωρεις οτι εχω αδικο?
H minoxidil δε βοηθάει τα μαλλάκια. Τους δίνει απλά στην αρχή μια μικρή ώθηση και μετα έρχεται η κατηφόρα. Ότι και άλλο αν χρησιμοποιήσεις με σκοπό να βοηθήσεις στην διατήρηση των αποτελεσμάτων της δεν έχει αποτέλεσμα.
Είναι πάρα πολύ απλό για να σε πείσω. Ψάξε σε ΟΛΑ τα forum παγκοσμίως και βρες ΕΝΑΝ, έστω ΕΝΑΝ, που τα κέρδη της minoxidil τα διατήρησε πάνω από 1 χρόνο. Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω βρεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ !!!
Ξέχνα τη minoxidil απλά χαλάς την εικόνα του προσώπου σου (μαύροι κύκλοι, πρισμένο πρόσωπο με νερά κτλ.).
Καλησπέρα φίλε .Ξεθάφω αυτό το θέμα μια και οι μαυροι κύκλοι μου απο την μινοξιδιλή ειναι πολυ χαλια. Εχει δοκιμασει καποιος κατι που να πιανει? Εχω δοκιμασει τα παντα νερο, procto sinalar,lab,φακελακια τσαγιου αγγουρια και παρολα αυτα αγγουρια![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.