το ρεζουμε ειναι οτι αραιωσες τελικα

.
ειναι ποιο βαθια η αιτια της τριχοπτωσης απο το επιφανειακο"ειναι φυσιολογικο να χανουμε 100 τριχες"
φυσιολογικο επισης ειναι να γινουμε nw3 στα 30 και nw 4 στα 40.
τριχοπτωση σημαινει οτι οι θυλακες ειναι επηρεπεις στην DHT
Ναι αραιωσα
αλλα οπως ειπα πιτσιρικας 13 χρονων που ξεκινησα να ζελεδωνω το μαλλι γινοτανε πανικος στον νιπτηρα απο τριχες.Ομοιως και στο λουσιμο.Στα 13 ποια dht και ποιες ορμονες?ουτε γενεια δεν ειχα ξεκινησει να βγαζω.Στα 23 αρχισε να πρωτοφαινετε η αραιωση στους κροταφους σε μενα.Στα 13 δεν ειχαν αρχισει ακομα να κλωτσανε οι ορμονες για να πεις οτι απο αυτο εχανα 70-80 τριχες ημερησιως.Απλα το φυσιολογικο ημερησιο shedding για μενα ειναι αυτο.Τα καλοκαιρια ακομα μεγαλυτερο.
Και τωρα στα 27-28,που εχω αδυναμους κροταφους, χανω παλι τις ιδιες τριχες με πριν 15 χροννια.Με την διαφορα οτι ενα ποσοστο απο τις τριχες που χανω τωρα ειναι πιο λεπτες και πιο αδυναμες απο το φυσιολογικο,χτυπημενες προφανως απο την ΑΑ.Ειδικα στους κροταφους ειναι σχεδον ολες αδυναμες.Ο αριθμος ομως ειναι παντα ο ιδιος.Συν οτι χανω ισοποσα απο ολο το κεφαλι,μπρος πισω,οχι μονο απο τις επικνδυνες περιοχες.
Ενα ακομα παραδειγμα,μια φιλη μου γυναικα τα τελευταια τουλαχιστον 5 χροννια εχει καθημερινα πολυ shedding.Πανικος στο πατωμα του σπιτιου της,σε σημειο να την χαιδευεις στα μαλλια και να γεμιζεις τριχες.Τα μαλλια της ομως ειναι εντυπωσιακα και υπερπυκνα,πλεκεις πουλοβερ που λεει ο λογος με αυτα.
Εν ολιγοις εγω δεν πιστευω οτι η υπερβολικη τριχοπτωση σημαινει αυτοματα ΑΑ,ή και το αντιθετο.Το θεμα ειναι οσες πεφτουν να ξαναβγαινουν.Αν δεν ξαναβγαινουν και 15 τριχες να χανεις την ημερα,καραφλιαζεις.