Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

andy.k

Active member
Πολύ καλό το αποτέλεσμα για 3700gts...είχε μεγαλο πρόβλημα ο ανθρωπος...καλά το 1700€ δε το συζητώ...πιστεύω ότι αν είχε το μαλλι 2/πόντους πιο μακρύ δε θα φαινόταν κεφάλι ούτε καν με βρεγμενο μαλλι...το θέμα είναι αν η κλινικη αυτή έχει σταθερά καλά αποτέλεσματα...στο maral την έκανε ή στην trancest?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Αν και με τρομάζει το ποσό εύκολα θα μπορούσαν να σου μαμησουν τη δοτρια με τόσα πολλά που βγάζουν ανά συνέδρια...αν ειχα 20000gts στη δοτρια θα πηγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη...

Stripar

Established Member
Stripar, δεν τον είχα ξανακούσει και τώρα είδα κάποια αποτελέσματα και είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση καθώς κάνει και bht με αρκετά μεγάλο αριθμό grafts(τύπου Umar).Γνωρίζεις το κόστος ανα graft;

Δύο ιδιόκτητες κλινικές στα σύν του , η μία για εκπαίδευση ιατρών...

http://www.fue-hlc.com/en/hair-transplant-cost/

Παλιότερα χρέωνε έτσι...δέν ξέρω άν έχει αλλάξει κάτι στην τιμολογιακή πολιτική του:
Ozgur.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
paulo βαλε αν εχεις και καμια φωτο με ποιο καθαρο το προσωπο στη φωτο που ειναι πριν τη μμ. αν δεις προσεχτικα τη 2η φωτο πριν τη μμ εχει προβλημα και πιο πισω προς την κορυφη.. δες μετα το που μπηκαν τα μοσχευματα μονο μπροστα.
πως γινεται λοιπον στις φωτο μετα τη μμ να εχει καλυφθει και η πισω αραιωση? εφοσον δεν εχει παρει και ποτε φαρμακα.
αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με..
επισης σβησε και το ονομα του παιδιου που φαινεται μην εχεις προβληματα.

αν ειναι ο ιδιος πριν και μετα εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα με ωραια hairline. αλλα εχω τις αμφιβολιες μου για τους λογους που ανεφερα.. πρεπει να ειμαστε παρατηρητικοι.

Τελευταία επεξεργασία:

paulo

Active Member
Ναι το είδα ....
Θα τον πάρω τηλ αργότερα γιατι ειναι νωρίς στην Γερμανία τώρα να τον ρωτήσω ,πάντως για θέμα απάτης δεν υπάρχει περίπτωση γιατι ειναι γνωστός και μεγάλωσα μαζί μέχρι τα 16-18 και μετα έφυγε ...
Θα τον δω και απο κοντά σε 2-3 μήνες γιατι είμαι πολύ περίεργος και γω .
Φωτό δεν εχω άλλη και δεν του ζήτησα τις έστειλε μόνος και δεν ξέρει οτι τις έβαλα σε φόρουμ .
Τις έβαλα γιατι μου έκανε τρελή εντύπωση το αποτέλεσμα απο τις φωτό και αν δεις το πρόσωπο του πριν και μετα μιλάμε για άλλος άνθρωπος .
Τώρα για το όνομα καλύτερα να αφερεσει την φωτό ο moderator δεν ξέρω πως γινεται

dimitris50423

Well-Known Member
paulo δεν αμφισβητω τη δικη σου μαρτυρια να ξερεις..
τωρα που βλεπω ακομα καλυτερα δες την φωτο που τοποθετηθηκαν τα μοσχευματα.. ακομα και στη μεση του κεφαλιου που ηταν αδειος εντελως, στην τοποθετηση φαινεται οτι εχουν μπει ελαχιστα μοσχευματα τα οποια δεν θα μπορουσαν σε καμια περιπτωση να δωσουν την καλυψη που βλεπουμε..
το βαρος της συγκεκριμενης μμ εχει πεσει μπροστα οπου μπηκε το πληθος των μοσχευματων.

paulo

Active Member
Δεν υπάρχει προβλημα ! Το είπα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί..με τόσα λίγα χρηματα μου φένεται πολύ μεγάλο το ρίσκο .
Τον καλώ και ενημερώνω δε λίγο .

andy.k

Active member
Δεν υπάρχει προβλημα ! Το είπα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί..με τόσα λίγα χρηματα μου φένεται πολύ μεγάλο το ρίσκο .
Τον καλώ και ενημερώνω δε λίγο .
Ωπα ρε paulo... Δλδ για να μην εχεις ρισκο θα πρέπει να σου πάρουν μια περιουσία? Τι σχέση έχουν τα λεφτά...δλδ αν σου πουν θέλουμε 5000€ παραπάνω τότε οκ? Δε θα έχει ρίσκο τότε???

paulo

Active Member
Andy δεν ξέρω ποσό χρόνων είσαι ! Αλλα έχω μάθει στην ζωή μου ότι στις περισσότερες φορές ότι πληρώσεις περνεις τώρα επειδή ειμαι νέο μέλος και δεν ξέρω πολλά κρατάω επιφυλάξεις για τους ακριβούς αλλα και για τους πολύ φθηνούς .
Δουλευει το παιδί θα έχω νέα το βραδάκι .

Tasmania

Active Member
Ρισκο παντα υπαρχει. ειτε πληρωνεις για μ/μ 2000-3000ευρω, 7000-10000 ή και περισσοτερα...το θεμα ειναι η ελαχιστοποιηση του ρισκου κανοντας την σωστη επιλογη κατοπιν ερευνας για το αποτελεσμα που προσδοκα κιολας ο καθενας. Αλλοι εχουν αυξημενες απαιτησεις, αλλοι μετριες και αλλοι ουτε κρυο ουτε ζεστη, οτι βρεξει ας κατεβασει....Γενικα στη ζωη, ισχυει αυτο που ειπε ο paulo, με καποιες εξαιρεσεις που παντα θα υπαρχουν....
Οσον αφορα τον τιτλο του νηματος, εκατσα να το διαβασω ολο ξανα (ελεγα μεσα μου "πες πως εισαι νεο μελος να δω τι φαση")... μπορουμε να καταληξουμε σε καποιο συμπερασμα απο οσα λεχθησαν στις 8 σελιδες ? Και αν ναι ποιο ειναι αυτο σχετικα με τις πυκνοτητες Ελλαδας-εξωτερικο ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Το συμπέρασμα Taz είναι ότι:

Ουσιαστικά το εξωτερικό θα επιτύχει ένα 25-40% μεγαλύτερη πυκνότητα (με το πρώτο Session) και αναλόγως την κλινική...

Aπλά στην Ελλάδα , όσοι κάνουν μτχ ή φλερτάρουν με την ιδέα , επιχειρηματολογούν ώς εξείς:

α) Δέν τους νοιάζει να γίνουν τέζα
β) Θα μπούν για ένα δεύτερο session για να επιτύχουν την πυκνότητα του εξωτερικού
γ) Τα λεφτά είναι λιγότερα , συνεπώς δέν έχουν μεγάλες προσδοκίες

Άσχετα άν κάποιος θέλονταςνα πιάσει το "β" , το "γ" πλησιάζει αρκετά το Μ.Ο χρέωσης εξωτερικού , με μικρότερη ταλαιπωρία!

Tasmania

Active Member
Stripar οταν λεμε μεγαλες πυκνοτητες τί ακριβως εννοουμε (νουμερα εννοω φιλος)? Επισης να σε ρωτησω κατι ακομα : πες πως ενα περιστατικο εδω Ελλαδα παιρνει με την 1η μ/μ 35-40 grafts/cm2 στη hairline και πιο πισω 30-35 και εχει πολυ καλη φυτρωση... με μια 2η μ/μ ο στοχος ειναι το 60+ hairline και 40-45 πιο πισω ή υπαρχει καποιο ταβανι στις πυκνοτητες ? Αν υπαρχει τετοιο περιστατικο στο φορουμ (πλην του Raphael με DH* με αξιοσημειωτη αλλαγη εικονας αλλα υστερει απο θεμα πυκνοτητας) πες μου να το διαβασω.

Τελευταία επεξεργασία:

paulo

Active Member
Το συμπέρασμα Taz είναι ότι:

Ουσιαστικά το εξωτερικό θα επιτύχει ένα 25-40% μεγαλύτερη πυκνότητα (με το πρώτο Session) και αναλόγως την κλινική...

Aπλά στην Ελλάδα , όσοι κάνουν μτχ ή φλερτάρουν με την ιδέα , επιχειρηματολογούν ώς εξείς:

α) Δέν τους νοιάζει να γίνουν τέζα
β) Θα μπούν για ένα δεύτερο session για να επιτύχουν την πυκνότητα του εξωτερικού
γ) Τα λεφτά είναι λιγότερα , συνεπώς δέν έχουν μεγάλες προσδοκίες

Άσχετα άν κάποιος θέλονταςνα πιάσει το "β" , το "γ" πλησιάζει αρκετά το Μ.Ο χρέωσης εξωτερικού , με μικρότερη ταλαιπωρία!

Αυτό βλέπω απο κάποια περιστατικά εδώ γράφουν πάω τώρα για την 2 Μ/Μ για την 3 και παει λέγοντας και στο τέλος πληρώνεις το ίδιο ποσό αν το κανείς έξω σε ακριβό κέντρο Μ/Μ με μια φορά απλά κάποιος μπορεί να ειναι ευχαριστημένος με μικρή πυκνότητα αλλα οι περισσότεροι θέλουν τέζα αποτέλεσμα απο οτι κατάλαβα και έρχεται και το χρηματικό που εδώ τα δίνεις σε δόσεις οπως κανείς και την πυκνότητα και στο εξωτερικο πρέπει να δώσεις μαζεμένα .

Stripar

Established Member
@Tasmania

Μεγάλες πυκνότητες εννοούμε 55+ g/cm2
H μεγαλύτερη πυκνότητα που έχει πιάσει μέλος (με την μία) είναι αυτή του Πάνου/Hasson (πρίν 4 χρόνια) όπου έκανε Dense Packing με 60+ g/cm2 και Safe!.

Νομίζω ότι οτιδήποτε πάνω απο 60-70 g/cm2 συνδυαστικά ή και με την μία , εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο.
Μήν ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα στις μτχ (για την ώρα έστω)...
είναι ότι δέν μπορούν να μιμηθούν την φύση (πλήρως) και να πιάσουν πυκνότητες 70> g/cm2 χωρίς να διακινδυνεύσουν την βιωσιμότητα των μοσχευμάτων!

Κάτι τελευταίο πού δέν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα τα μέλλη σχετικά με τις πυκνότητες:
Η πυκνότητα των μτχ μαλλιών πρέπει να συνάδει ή να είναι εκεί κοντά με την πυκνότητα των εναπομείναντα μαμίσιων μαλλιών ,
προκειμένου να δίνεται το effect της "πληρότητας" , να παντρεύονται δηλ. τα μτχ με τα μαμίσια με τέτοιον τρόπο ,
έτσι ώστε το αποτέλεσμα να "δένει" να είναι φυσικό και να μήν φαίνεται αραίωση , συνεπώς μτχ ή "πρόβλημα".

Όμως άλλη πυκνότητα θα χρειαστεί κάποιος που έχει αραιώσει πολύ πίσω και στα πλάγια και είναι NW5 ,
και άλλη πυκνότητα αυτός που έχει μια ράφλα NW2-3 και όλα τα υπόλοιπα μαλλιά είναι υγειή.

Γι αυτό και όλοι οι σοβαροί γιατροί κάνουν στα Consultations τους και δειγματοληπτικό έλεγχο των πυκνοτήτων όχι μόνο στη δότρια ,αλλά και στην λήπτρια ,
προκειμένου να προσομοιώσουν όσο καλύτερα το restoration της λήπτριας...

Συνεπώς οι πυκνότητες έχουν κατά μή έννοια βάση , όχι όμως στο στύλ διαγωνισμού (ποιός δίνει μεγαλύτερες Ελλάδα ή Εξωτερικό) που συζητάμε εδώ ,
αλλά κατά πόσο είναι ικανός κάποιος γιατρός κλινική , πέρα την μτχ των μοσχευμάτων ,
να προσδώσει αυτό που λέμε DensityRestoration σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μαλλιά του.

Κάτι που για να γίνει ,πέρα την ικανότητα του γιατρού να μπορεί να επιτύχει μεγάλες πυκνότητες ,
συνεπώς να μπορεί να καλύψει όλη την γκάμα των ασθενών , θέλει προσεκτικό έλεγχο , μέτρημα , δότριας & λήπτριας και πολύ ακριβή σχεδιασμό πλάνου μτχ.

Κάτι που εδώ στην Ελλάδα πάει περίπατο όπως διαβάζουμε...

Stripar

Established Member
Ναι σωστά Flosk
Έδεσε , την Hairlne & Κροτάφους με τιε πτέρυγες και Temples...που αυτό είναι και το ζητούμενο!.
Απο εκεί και πίσω και δεδομενου ότι μπαίνουν πολύτριχα , οι πυκνότητες πέφτουν αναγκαστικά , γιατί αλλιώς μιλάμε για κατασπατάληση της δότριας...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το planning ειναι το Α και το Ω. Η πυκνότητα όπως λέει και ο Stripar ειναι κάτι σχετικό, εχει σχέση με το υπαρχει παραδίπλα. Η ανομοιογένεια μπορει να κανει κάτι που ειναι σχετικά πυκνό να φαινεται αραιό. Γενικά φυσικότητα και ομοιογένεια ειναι τα μεγάλα ζητούμενα. Και σε αυτα οι Ελληνικές κλινικές υστερούν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

leas

Well-Known Member
Δύο ιδιόκτητες κλινικές στα σύν του , η μία για εκπαίδευση ιατρών...

http://www.fue-hlc.com/en/hair-transplant-cost/

Παλιότερα χρέωνε έτσι...δέν ξέρω άν έχει αλλάξει κάτι στην τιμολογιακή πολιτική του:
Προβολή συνημμένου 10896
Σε ευχαριστώ για την απάντηση stripar,δεν χάρηκα ιδιαίτερα για την τιμή σε σύγκριση με την αγορά της Τουρκίας(Doganay,Erdogan).Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα μιας και μιλάτε για πλάνο κλπ. Εάν υποθέσουμε πως κάποιος πάει για norwood μεγάλο 6-7 και θέλει να εξαντλήσει με συνετό τρόπο και σταδιακά την δότρια του ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Διάβαζα στο φόρουμ παλαιότερα πως η μέθοδος strip ήταν μονόδρομος καθώς μπορούσες έτσι να πάρεις με ασφάλεια αρκετά μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων και γενικά πως ήταν για μεγάλα norwood. Με την Fue τώρα πια που έχει εξελιχθεί αρκετά ισχύει το ίδιο ακόμη;Και εάν το πλάνο strip αρχικά για πρώτες μμ ώστε η δότρια να δώσει όταν είναι παρθένα max, ύστερα Fue πάλι απο το κεφάλι και εάν το πρόβλημα δεν φτιάχνει τότε καταφεύγουμε και σε bht σε περιοχές όπως το crown, είναι το πιο "σωστό" και αποδοτικό;Σε σύγκριση μόνο με fue απο την αρχή ποια είναι πιο σοφή επιλογή για ένα μεγάλο norwood; Το ερώτημα δεν το απευθύνω μόνο σε εσένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά.

Μπλουζα