Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

andy.k

Active member
Νομίζω πως η κλινική του Maral δεν συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά ,όλα τα άλλα είναι μέσα στην τιμή.
Αλλά και πάλι οι τιμές δεν παίζονται σε σχέση με Ελλάδα και όντως με πολύ καλύτερες πυκνότητες.

Στην Κωνσταντινούπολη έχει δεκάδες (μην πω εκατοντάδες) κλινικές και πολλές από αυτές συμπεριλαμβάνουν και τα αεροπορικά και σε τιμές ακόμα χαμηλότερες από του Maral (τουλάχιστον παλιότερα που το έψαχνα).Μιλάμε για απόλυτη ξεφτύλα οι τιμές...θυμάμαι και με 1000€ για μερικές χιλιάδες grafts.
Απλά ο Maral έχει γίνει ψιλογνωστός πλέον και θεωρείται πολύ καλό value for money

Να που θα πάμε μωρέ αν δε μας κάνει δουλειά ο Βεκρης...Παμε στην Πόλη να δώσουμε 2500€ μαζί με τα εισητήρια, να βάλουμε 4000gts, να τουμπανιασουμε...
Και αν γίνει στραβη και τα 4000gts πάνε κάδο, στην επόμενη μμ δε τρέχει τπτ, θα βγάλουμε grafts απ τ
α@@@δια...
Καλα ρε παιδιά πως βγάζει ο τύπος 4500 gts σε μια μέρα???γίνεται αυτό? Θες 5 ώρες τουλάχιστον μόνο για την εξαγωγή αν είναι motor...και κάνενα 5ωρο ή τοποθέτηση...και αυτός πέρνει 2000-2100€? Δλδ 0,5€/gt?Κατά κει το παει κ ο Βεκρης μου φαίνεται...κάτσε να δεις σε καμία 2 ετια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leas

Well-Known Member
Παιδιά πρώτη φορά άκουσα για αυτήν την κλινική; Έχει κάποιος κάποιες παραπάνω πληροφορίες όσον αφορά το πόσο safe είναι, φυσικότητα, πλάνο κλπ κλπ.Έψαξα κάποια αποτελέσματα αλλά με μια μέρα ψάξιμο δεν βγαίνει συμπέρασμα. Οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές.

mikegad

Well-Known Member
andy ,αν πας για 45000gts λογικά θα βάζει και δευτερη μέρα (πιστεύω δηλαδή).
Τώρα αν γίνει η στραβή τον ήπιαμε.Το ίδιο όμως ισχύει παντού.Δηλαδή αν γίνει η στραβή στο pilotaki πχ(που κατά την άποψη μου του πήρε και παραπάνω απ οσα μπορούσε να δώσει) τότε τι;;Θα τα βγάλει ο Βέκρης απο το κεφάλι του και θα τα βάλει στο pilotaki;
Και στην τουρκία (Maral) αν πεις πως θες να πας για λιγότερα πχ 2500gts max και όχι όσα μπορούν να βγάλουν και παζαριάσεις την τιμή ,άνετα θα την κάνει με κάνα 1500€.

Και ξαναλέω πως αν βγάλεις τα κορυφαία πρωτοκλασάτα ονόματα erdogan κλπ ο Maral είναι από τους ακριβούς.
Η άλλη κλινική που αναφέρθηκε "Τransest" που είναι και αυτή από τις γνωστές ,έχω δει τιμές 1600€ για 5000gts

mikegad

Well-Known Member
Στην λίστα εδώ έχει 520 κλινικές μεταμόσχευσης στη τουρκια
Στα reviews των κλινικών παλιά του το ψαχνα είχα δει και Έλληνες

andy.k

Active member
Κατσε ρε φιλε, δλδ πας δίνεις 2100€ και σου βγάζουν όσα χρειάζεται είτε σε μια είτε σε 2 μέρες?δλδ αν μπεις και δεύτερη μέρα, πάλι συνολικά 2100 θα δώσεις? Ή θα δώσεις και αλλά τόσα? Καλα μπακάλικο τελείως...ή μάλλον ούτε μπακάλικο (χωρίς να θελω να υποβάθμιση τα αποτέλεσματα)...δλδ είτε πας για μια μέρα και 1500 gts, είτε πας για 2μερες και 5000gts, ότι πάρεις 2100...μου αρέσει που γράφει στο σάιτ τους ότι ή τιμολογιακή πολιτική είναι ξεκάθαρη...τριήμερο στην Πόλη με 2100€ και ότι τρίχες βάλεις δωρεάν...έτσι ακούγεται...θα στείλω μαιλ να ρωτησω διάφορα να δω αν και τι θα απαντήσουν...

andy.k

Active member
Η άλλη κλινική που αναφέρθηκε "Τransest" που είναι και αυτή από τις γνωστές ,έχω δει τιμές 1600€ για 5000gts

Πιο φτηνό και από γλυφιτζουρι το graft...ε ρε γλέντια...απορω αν όντως τα βάζουν όσα λένε, και ποσά φυτρώνουν...την κατανομή των gts αστην δε την πιάνω ( το θεωρω αδιανόητο ότι σε αυτή την τιμή κάνουν plan κλπ...) απορω αν έχουν φυτρωση όμως...

leas

Well-Known Member
andy ,αν πας για 45000gts λογικά θα βάζει και δευτερη μέρα (πιστεύω δηλαδή).
Τώρα αν γίνει η στραβή τον ήπιαμε.Το ίδιο όμως ισχύει παντού.Δηλαδή αν γίνει η στραβή στο pilotaki πχ(που κατά την άποψη μου του πήρε και παραπάνω απ οσα μπορούσε να δώσει) τότε τι;;Θα τα βγάλει ο Βέκρης απο το κεφάλι του και θα τα βάλει στο pilotaki;
Και στην τουρκία (Maral) αν πεις πως θες να πας για λιγότερα πχ 2500gts max και όχι όσα μπορούν να βγάλουν και παζαριάσεις την τιμή ,άνετα θα την κάνει με κάνα 1500€.

Και ξαναλέω πως αν βγάλεις τα κορυφαία πρωτοκλασάτα ονόματα erdogan κλπ ο Maral είναι από τους ακριβούς.
Δηλαδή φίλε mikegad αυτή η κλινική θεωρείται απο τις αξιολογες, εγω για Τουρκία είχα στο νου μου μόνο Doganay,Erdogan,Kesser.

mikegad

Well-Known Member
leas θεωρείται γνωστή ,αν είναι αξιόλογη δεν μπορώ να σου απαντήσω και να σε πάρω στο λαιμό μου
από φωτογραφίες που είχα δει παλιότερα τα αποτελέσματα ήταν κλάσεις ανώτερα των ελληνικών ,πολύ καλύτερη πυκνότητα.
Μακάρι να ανεβάσει το παλικάρι που είπε πριν τις φωτογραφίες του φίλου του να έχουμε πιο 'εγκυρη πηγή

dimitris50423

Well-Known Member
δεν νομιζω να βρεθει καποιος να κανει τον κασκαντερ για εκει. αν παντως βρεθει καποια στιγμη θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα παει. στο πιλοτακι και αραιη να ειναι η δοτρια πλεον δεν νομιζω να τον νοιαζει πολυ αν στη ληπτρια φαινεται γεματος..
εμενα δεν θα με ενοιαζε η δοτρια να φαινεται λιγο αραιη αν ειχα φυτρωση καλη.. το πιλοτακι ειχε πολυ μεγαλο προβλημα.
αναγκαστικα εξαντλεις τη δοτρια για να παρεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα

mikegad

Well-Known Member
Δημήτρη καταλαβαίνω τι λες για το πιλοτακι αλλά αυτό προϋποθέτει πως θα έχεις και το μαλλί αρκετά μακρύ ,πράγμα που δεν αρέσει σε όλους

dimitris50423

Well-Known Member
στις τελευταιες φωτο δεν νομιζω οτι το ειχε μακρυ αντιθετως.. αλλα και ετσι να ειναι mike εκει που ολο σου το κεφαλι ειναι αδειο αν το τιμημα ειναι να αφησεις λιγο μακρυτερο μαλλι δεν νομιζω οτι ουτε αυτο θα ενοχλουσε τον οποιοδηποτε ειχε τετοια αραιωση.
ειναι φοβερο το συναισθημα να νιωθεις μαλλια εκει που ησουν αδειος και αυτο το καταλαβαινουν οσοι εχουμε κανει μμ.
εγω τωρα τα κουρεψα κοντα σε σχεση με το πως ημου στις τελευταιες φωτο.. στην επομενη ανανεωση θα βαλω και τετοιες φωτο. μπορω να πω οτι μου αρεσουν περισσοτερο στο μηκος που ειναι τωρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
ο Pilotakis λογω δουλειας δεν μπορει να τα εχει και πολυ μακρυα τα μαλλια του Δημητρη, οποτε χανει αυτο το αβανταζ του μηκους....οι τελευταιες φωτο στο 3μηνο δεν ηταν πολυ διαφωτιστικες λογω μεγεθους (οπως φαινεται και του ειχα πει παει καλα και μακαρι να συνεχισει ετσι το παιδι).

dimitris50423

Well-Known Member
θα δουμε πως θα καταληξει να τα εχει.. υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις που λες tasmania. περιμενω και εγω την επομενη ανανεωση του να δουμε πως παει.

paulo

Active Member
Καλησπέρα τώρα γυρησα απο το ταξίδι ,Andy ειναι έτσι οπως τα λες σαν μπακάλικο και μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος .
Αυτός ο γνωστός μου δεν πήρε ποτε φάρμακα πριν η μετα την μεταμόσχευση και πήγε μόνο για την τιμη χωρίς να ψαχτεί ,θα προσπαθήσω να καμουφλάρω ποιο αργά τις φωτό γιατι θα το κανω πρώτη φορά ,το αποτέλεσμα ειναι παρά πολύ καλό και θελω την γνώμη των έμπειρων .
1700€ το 2013

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    184.3 KB · Προβολές: 62

paulo

Active Member
Μου ξεφύγε και το όνομα...Αυτιο θα βάλω γις φωτό γιατι απο το iPad δεν μπορω να κανω τίποτα ,θα τις βάλω στον υπολογιστή για να τις καλυψω.

paulo

Active Member
πριν την μεταμοσχευση και μια οταν ηταν οι πρωτες μερες

Συνημμένα

• IMG_7098.jpg
    IMG_7098.jpg
    99.8 KB · Προβολές: 54
  • IMG_7099.jpg
    IMG_7099.jpg
    156.2 KB · Προβολές: 56
  • IMG_7103.JPG
    IMG_7103.JPG
    85.2 KB · Προβολές: 56

paulo

Active Member
οι 2 στο τελος μου ειπε οτι ηταν με βρεγμενο

Συνημμένα

• IMG_7101.jpg
    IMG_7101.jpg
    101 KB · Προβολές: 58
  • IMG_7102.jpg
    IMG_7102.jpg
    126.5 KB · Προβολές: 57
  • IMG_7100.jpg
    IMG_7100.jpg
    80.1 KB · Προβολές: 55
  • IMG_7109.jpg
    IMG_7109.jpg
    348 KB · Προβολές: 53
  • IMG_7110.jpg
    IMG_7110.jpg
    413.2 KB · Προβολές: 54
  • IMG_7111.jpg
    IMG_7111.jpg
    330.1 KB · Προβολές: 58
  • IMG_7112.jpg
    IMG_7112.jpg
    351.6 KB · Προβολές: 57

Cloud

Member
Καλημέρα! Κάθε φορά που λέω "πού να τρέχω για μμ" βλέπω ένα τέτοιο και ξαναμπαίνω στην πρίζα. Αν αυτό το παλικάρι έγινε έτσι με 3700fu, εγώ θα γίνω κριάρι (κρι-κρί κατά τον @Stripar :)) !

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα