Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

andy.k

Active member
Δεν υπάρχει προβλημα ! Το είπα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί..με τόσα λίγα χρηματα μου φένεται πολύ μεγάλο το ρίσκο .
Τον καλώ και ενημερώνω δε λίγο .
Ωπα ρε paulo... Δλδ για να μην εχεις ρισκο θα πρέπει να σου πάρουν μια περιουσία? Τι σχέση έχουν τα λεφτά...δλδ αν σου πουν θέλουμε 5000€ παραπάνω τότε οκ? Δε θα έχει ρίσκο τότε?
Andy δεν ξέρω ποσό χρόνων είσαι ! Αλλα έχω μάθει στην ζωή μου ότι στις περισσότερες φορές ότι πληρώσεις περνεις τώρα επειδή ειμαι νέο μέλος και δεν ξέρω πολλά κρατάω επιφυλάξεις για τους ακριβούς αλλα και για τους πολύ φθηνούς .
Δουλευει το παιδί θα έχω νέα το βραδάκι .

Δε θα διαφώνησω με αυτό που
λες, ωστόσο υπάρχει κ κάτι
άλλο που έχω μάθει στα 39
μου χρόνια...Για να πουλήσεις
κάτι ακριβά, δεν αρκεί να
εχεις καλό προϊόν, πρέπει κ
να το διαφημίσεις σωστά, να
το προσφέρεις σε σωστό
περυτιλιγμα, με γυαλιστερες
συσκευασίες κλπ. Φυσικά πρέπει να εχεις κ καλό προϊόν
δε το συζητώ...ωστόσο αν ΔΕ
θες να το πουλήσεις ακριβά
αλλά απλά να το πουλήσεις σε
κερδοφόρα τιμή, δε
χρειάζονται πολλά από τα
παραπάνω. Καποια ειναι βασικα βεβαιως. Δε λέω ότι οι
αναλύσεις των πυκνοτητων
δοτριας κ ληπτριας που ανέφερε ο stripar είναι
" περυτιλιγμα" προς θεού
όχι...λέω όμως ότι αν θες να
πουλήσεις μια αποκατάσταση
κεφαλιού 15 και 20 χιλιάρικα,
ε ναι αυτό ειναι υπέρ κοστολόγηση...δλδ τόσα λεφτά δε δίνουμε σε σοβαρά χειρουργεία κ ούτε καν σε άλλες πλαστικές επεμβάσεις...γτ να είναι τόσο ακριβή δλδ ή μμ μαλλιών? Εγω συνεπώς δε θεωρω φτηνές αυτές τις μμ που αναφέρουμε σε Τουρκία μεριά...θεωρω πανακριβες αυτές κατά Αμερική Ισπανία κ ακόμα κ Κύπρο...την τιμή ανά grt μιλάω πάντα...και επαναλαμβάνω αν εδώ Ελλάδα βαλω 4000gts θελω 5-6000. Κύπρο θελω 10000, δεν είναι το ίδιο...με τη διάφορα ο πατέρας μου έκανε 4πλο bypass ρε παιδιά έλεος(10ωρες χειρουργείο)...έλεος δλδ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Αντη δυστυχως αυτες τις τιμες εχουν και θα εχουν οι αισθητικες επεμβασεις σε καποιες χωρες και κλινικες, ανεξαρτητα του βιοτικου επιπεδου και της παγκοσμιας οικονομιας...μια γυναικα μπορει να κανει αυξηση στηθους (προσθετικη ή/και ανορθωση) με 1500-2000 ευρω και το ιδιο πραγμα με τιμη 4000-6000 ευρω σε αλλο ιατρο.... Η διαφορα στις τιμες μεταξυ 2 πλαστικων εχουν να κανουν και με το τί μοσχευμα σιλικονης θα τοποθετησουν, τεχνικη και η ουλη που θα αφησουν πισω, αν θα προσθεσει και λιπωδες σωμα κλπ κλπ.... αν τα αποτελεσματα ηταν καθολικα ενιαια οι τιμες θα ηταν οι ιδιες .... υπαρχει πχ τωρα τεχνικη τοποθετησης μοσχευματος για στηθος που η τομη γινεται απο τη μασχαλη και δεν φαινεται τιποτα..αυτοι που την κανουν αδροπληρωνονται και μπραβο τους.

Κυπρο για 4000 γραφτς ειναι χ 2,5 = 9000 ευρω ...αν τους πιεσεις και λιγο πεφτεις στα 8500 πιστευω.
Οντως εχεις δικαιο, οι χωρες που προανεφερες εχουν τσιμπημενες τιμες και γενικα οι τιμες στις μ/μ ειναι ακριβες.... ειναι το αισθητικο κομματι ομως φιλε Αντη και επειδη ειναι καιριο κομματι ψυχολογιας (ψυχικη υγεια) πονταρουν για υψηλα κερδη...

andy.k

Active member
Taz 4000x2,5 ,κάνει 10000 όχι 9000. Και σπανίως δέχονται πιέσεις...εμενα τουλαχιστον για 3000 gts to 7500 δε μου το κανανε 7 στρογγυλα...και μη ξεχνάμε πως ή Κύπρος είναι ή
"φτηνή" από τις ακριβες
επιλογες...επίσης αυτό που είπε
ο cvial περί προγραμματισμού κ
πλάνου ότι είναι βασικοτατα κ απαραίτητα, ναι, συμφωνω, ομως στην hdc που
έχει κ τα πιο σταθερά
αποτελέσματα στην κυπρο, πάει
στραφι...consultion αλά
καφεδακι...εγω προσωπικά
πιστεύω πως πρέπει ο ίδιος ο
ενδιαφερόμενος να πάει
ψαγμενος να ξερει τι χρειαζεται να βαλει πριν παει καν για consultation (φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο να πυκνομετρησεις καπου το κεφαλι σου κ να μετρησεις το παχος της τριχας) κ να βρεις ενα γιατρό που
να σου εμπνέει τη βεβαιότητα
ότι τουλάχιστον έχει καλό χερι...το ζήτημα μετα βεβαια είναι να θέλει να εφαρμόσει
το πλανο και να μη κάνει του κεφαλιού του...

Tasmania

Active Member
σωστος γραψε λαθος για την αριθμητικη πραξη Αντη !

για την περιπτωση σου αυτο που καταλαβα ειναι οτι απερριψες κυπρο οχι τοσο για την τιμη αλλα γιατι οπως μιλησαμε χθες δεν ηθελες αποτελεσμα τεζα με 60+ πυκνοτητα, αλλα να κινηθεις γυρω στο 40 και αν προκυψει αναγκη να κανεις 2η μ/μ

andy.k

Active member
Όπως έχω πει και άλλη φορά εδώ στην dhi έχουν τετοια στάση, τα μετράνε όλα δλδ πριν τη μμ...απλά χάνουν πολύ στο ότι κάνουν εξευτελιστικά μικρά sessions κ νομίζω ότι δεν εφαρμόζουν τελικά αυτό το οποίο σχεδιάστηκε...για ποιο λόγο δε ξερω...

andy.k

Active member
Ναι φιλε θεωρησα πολλά να μου βγάλουν 4500 gts με τη μια για όλο το κεφάλι, ακόμα και 3000 μόνο για μπροστά...επιπλέον δεν ήθελα να διαθεσω τόσα χρήματα για αυτό το λόγο...θα μπορούσα να τα διαθεσω με λίγο παραπάνω ζόρι, δε θα χρεωνομουν κιόλας (δόξα το
θεό) απλά τα θεωρησα πολλα.
Δε λεω ότι μου αρέσει το 40 παραπάνω από το 60gts/cm2 προς θεού...απλά το είδα ως οικονομία gts, χρημάτων και σε συνδιασμό με τα υπάρχοντα μαλλιά στη ληπτρια θεωρησα ότι αν όλα πάνε καλά από θέμα φυτρωσης( με κριτήριο Δημήτρη αλλά και Βαλάντη επελεξα Βεκρη για φυτρωση κυρίως) και δε παθω σοκ λος σοβαρό, μπορεί να έρθω σε καλη κατάσταση αναμονης(ας το πω έτσι) εν όψη καποια στιγμή δεύτερης μμ...από την κλινική μου είπαν ότι δε θα χρειαστω μμ για τουλάχιστον 10 χρόνια...σαφως και δε βασίζομαι σε τέτοιες ατεκμηριωτες αερολογιες όμως αν καλυφθω σε επίπεδο αξιοπρεπές( και αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο, ή τελική εικόνα θα μετρησει) με την πρώτη μμ θα αργησω να παω σε δεύτερη. Το θέμα είναι ότι μπαίνοντας στο φορουμ αυξήθηκαν και οι απαιτήσεις μου...εκεί που ήθελα να καλυψω με τη μμ το πρόβλημα τώρα αρχιζω να θελω να το εξάλειψω...οπότε κατά 99% θα κάνω κ δεύτερη μμ σχετικά σύντομα, εκτός αν ή πρώτη δώσει απρόσμενα καλό αποτέλεσμα( που τουλάχιστον πίσω ειναι νομιζω απιθανο)...

paulo

Active Member
Και γω νόμιζα είμαι μεγαλύτερος .Την ίδια ηλικία εχουμε!
Το προβλημα με την ακριβή αποκατάσταση ειναι οτι ούτε αυτοί ειναι σίγουροι για την επιτυχία ,διάβασα ενα περιστατικό εδώ αποτυχίας απο μεγάλο γιατρό που μπορεί να πήρε 15000-20000€,
Εδώ τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ;;;
Ειναι το μόνο που με εμποδίζει το να πληρώσω αυτά τα χρηματα,η πιθανότητα αποτυχίας.

Ωπα ρε paulo... Δλδ για να μην εχεις ρισκο θα πρέπει να σου πάρουν μια περιουσία? Τι σχέση έχουν τα λεφτά...δλδ αν σου πουν θέλουμε 5000€ παραπάνω τότε οκ? Δε θα έχει ρίσκο τότε?

Δε θα διαφώνησω με αυτό που
λες, ωστόσο υπάρχει κ κάτι
άλλο που έχω μάθει στα 39
μου χρόνια...Για να πουλήσεις
κάτι ακριβά, δεν αρκεί να
εχεις καλό προϊόν, πρέπει κ
να το διαφημίσεις σωστά, να
το προσφέρεις σε σωστό
περυτιλιγμα, με γυαλιστερες
συσκευασίες κλπ. Φυσικά πρέπει να εχεις κ καλό προϊόν
δε το συζητώ...ωστόσο αν ΔΕ
θες να το πουλήσεις ακριβά
αλλά απλά να το πουλήσεις σε
κερδοφόρα τιμή, δε
χρειάζονται πολλά από τα
παραπάνω. Καποια ειναι βασικα βεβαιως. Δε λέω ότι οι
αναλύσεις των πυκνοτητων
δοτριας κ ληπτριας που ανέφερε ο stripar είναι
" περυτιλιγμα" προς θεού
όχι...λέω όμως ότι αν θες να
πουλήσεις μια αποκατάσταση
κεφαλιού 15 και 20 χιλιάρικα,
ε ναι αυτό ειναι υπέρ κοστολόγηση...δλδ τόσα λεφτά δε δίνουμε σε σοβαρά χειρουργεία κ ούτε καν σε άλλες πλαστικές επεμβάσεις...γτ να είναι τόσο ακριβή δλδ ή μμ μαλλιών? Εγω συνεπώς δε θεωρω φτηνές αυτές τις μμ που αναφέρουμε σε Τουρκία μεριά...θεωρω πανακριβες αυτές κατά Αμερική Ισπανία κ ακόμα κ Κύπρο...την τιμή ανά grt μιλάω πάντα...και επαναλαμβάνω αν εδώ Ελλάδα βαλω 4000gts θελω 5-6000. Κύπρο θελω 10000, δεν είναι το ίδιο...με τη διάφορα ο πατέρας μου έκανε 4πλο bypass ρε παιδιά έλεος(10ωρες χειρουργείο)...έλεος δλδ...[/Q

Tasmania

Active Member
αρα φιλε ειχες 2 προτασεις... 1) 3000 γραφτς,fue, για μπροστα και 7500ευρω & 2) 4500γραφτς ,fue-strip, για μπρος-πισω με 10000 ευρω...

γενικα σαν τακτικη, Αντη ειμαι υπερ της 1ης αποψης..δλδ τμηματικα ... πρωτα το μπροστα μετα το πισω.

Με κριτηριο το Δημητρη το καταλαβαινω απολυτα (αρκετες φωτο στο νημα του, παρουσιαση απο την αρχη κλπ)... ο Βαλαντης ξεκινησε νημα στο 7μηνο με οχι καλες φωτο, και αυτο που εδειχναν οι φωτο δεν ηταν και οτι καλυτερο (πυκνοτητα-φυσικοτητα) για να το εχει καποιος σαν κριτηριο, παρ'ολο το οτι σαν εικονα ειχε αλλαξει το παιδι σε συγκριση με πριν.

Ναι, δες πρωτα στο 12μηνο το final result σου , και αναλογως πραττεις για τη συνεχεια...

andy.k

Active member
Και γω νόμιζα είμαι μεγαλύτερος .Την ίδια ηλικία εχουμε!
Το προβλημα με την ακριβή αποκατάσταση ειναι οτι ούτε αυτοί ειναι σίγουροι για την επιτυχία ,διάβασα ενα περιστατικό εδώ αποτυχίας απο μεγάλο γιατρό που μπορεί να πήρε 15000-20000€,
Εδώ τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ;;;
Ειναι το μόνο που με εμποδίζει το να πληρώσω αυτά τα χρηματα,η πιθανότητα αποτυχίας.

Το θέμα δεν είναι μόνο τα
λεφτά...αν πάνε στραφι 15000,
άντε κ πάει στο διάολο...αν
πάνε στραφι 4000gts, τότε τι
κάνουμε? Γενικα πάντως δε
θα διαφώνησω με τους
υποστηρικτές των ακριβών
λύσεων...είναι ακριβες αυτές
οι κλινικές γτ έχουν χτίσει
όνομα με πολλά καλά κ λίγα
έως ελάχιστα κακά
αποτελέσματα σε βάθος χρονου.. Προσωπικά όμως
θεωρω ότι ενέχει μεγαλύτερο
ρίσκο ένα dense packing στο
hasson ή το rahal, από μια
αποκατάσταση με πυκνότητες
40-45 πχ στο Βεκρη...αν κάποιος έχει υπερβολικά ψηλές απαιτήσεις, θελει να μπορει να κανει ολα τα stylling κοντα μαλλια κλπ,κ όχι απλώς να μη φαίνεται
φαλακρος με μεγαλύτερο μαλλι, τότε πρέπει να πάρει το ρίσκο καινα πάει σε μεγαλύτερες πυκνότητες...οκ σε αυτές τις περιπτώσεις ή ακριβή κλινική είναι πιο σίγουρη επιλογή(δεδομένων των πολλών καλών κ λίγων κακών αποτελεσμάτων που την κάνανε ακριβή...)

andy.k

Active member
αρα φιλε ειχες 2 προτασεις... 1) 3000 γραφτς,fue, για μπροστα και 7500ευρω & 2) 4500γραφτς ,fue-strip, για μπρος-πισω με 10000 ευρω...

γενικα σαν τακτικη, Αντη ειμαι υπερ της 1ης αποψης..δλδ τμηματικα ... πρωτα το μπροστα μετα το πισω.

Με κριτηριο το Δημητρη το καταλαβαινω απολυτα (αρκετες φωτο στο νημα του, παρουσιαση απο την αρχη κλπ)... ο Βαλαντης ξεκινησε νημα στο 7μηνο με οχι καλες φωτο, και αυτο που εδειχναν οι φωτο δεν ηταν και οτι καλυτερο (πυκνοτητα-φυσικοτητα) για να το εχει καποιος σαν κριτηριο, παρ'ολο το οτι σαν εικονα ειχε αλλαξει το παιδι σε συγκριση με πριν.

Ναι, δες πρωτα στο 12μηνο το final result σου , και αναλογως πραττεις για τη συνεχεια...

Κάπως έτσι το σκέφτομαι...δε θα την αποφυγω τη δεύτερη μμ το θέμα είναι ποσά gts θα χρειαστούν κ που. Προσωπικά θεωρω πως αν ξανακανω θα πρέπει να μπουν ανάποδα απ ότι μπήκαν τώρα κ λίγα παραπάνω ίσως...δλδ 1500 c zone k vertex και 1000 ακόμα μπροστά για πύκνωση....το θεμα ειναι αν μπορει να γινει κατι τετοιο με υψηλη φυτρωση...ετσι τελικα θα πηγαινα στις 4500 gts( 2400 μπροστα κ 2100 πισω που πιστευω θα κανανε καλη δουλεια συνολικα)τεσπα θα
δούμε...ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει στην πρώτη...

paulo

Active Member
Θα πάω σύντομα σε consultation ,κατα την γνώμη σου τι πρέπει να ξέρω κατα σειρά προτεραιότητας ώστε να πάρω το μέγιστο των πληροφοριών απο τον γιατρό ;

QUOTE="andy.k, post: 162756, member: 19805"]Taz 4000x2,5 ,κάνει 10000 όχι 9000. Και σπανίως δέχονται πιέσεις...εμενα τουλαχιστον για 3000 gts to 7500 δε μου το κανανε 7 στρογγυλα...και μη ξεχνάμε πως ή Κύπρος είναι ή
"φτηνή" από τις ακριβες
επιλογες...επίσης αυτό που είπε
ο cvial περί προγραμματισμού κ
πλάνου ότι είναι βασικοτατα κ απαραίτητα, ναι, συμφωνω, ομως στην hdc που
έχει κ τα πιο σταθερά
αποτελέσματα στην κυπρο, πάει
στραφι...consultion αλά
καφεδακι...εγω προσωπικά
πιστεύω πως πρέπει ο ίδιος ο
ενδιαφερόμενος να πάει
ψαγμενος να ξερει τι χρειαζεται να βαλει πριν παει καν για consultation (φανταζομαι δεν ειναι δυσκολο να πυκνομετρησεις καπου το κεφαλι σου κ να μετρησεις το παχος της τριχας) κ να βρεις ενα γιατρό που
να σου εμπνέει τη βεβαιότητα
ότι τουλάχιστον έχει καλό χερι...το ζήτημα μετα βεβαια είναι να θέλει να εφαρμόσει
το πλανο και να μη κάνει του κεφαλιού του...[/QUOTE]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Η 2η μ/μ εμπεριεχει πιο μεγαλο ρισκο απο την 1η μ/μ Αντη, με το λογικο δεδομενο οτι ο/η ιατρος-βοηθος θα επεμβει σε περιοχη με περισσοτερα γραφτς/cm σε συγκριση με πριν την 1η μ/μ/ (η χαρα ενος ιατρου μ/μ ειναι οταν επεμβαινει σε "naked bare" areas, οταν εχει μαλλια η περιοχη ειτε μαμα ειτε απο προηγουμενη μ/μ θελει μεγαλη προσοχη...αρα θελει ιδιαιτερη προσοχη η 2η σου επεμβαση ! Προσπαθησε τους επομενους μηνες στο νημα σου να ανεβαζεις οσο καλυτερες φωτο μπορεις, για να εχεις οσο το δυνατον πιο καταλληλες συμβουλες για το μετεπειτα διαχειρισμο της πορειας σου.

andy.k

Active member
Θα πάω σύντομα σε consultation ,κατα την γνώμη σου τι πρέπει να ξέρω κατα σειρά προτεραιότητας ώστε να πάρω το μέγιστο των πληροφοριών απο τον γιατρό ;

Υπάρχουν Καποια βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν μετρήσεις πυκνοτητας δοτρια -ληπτρια, εμβαδομετρηση ληπτριας ιστορικό και πιθανή εξέλιξη
αα, μέτρηση ίσως πάχους τρίχας, πλάνο μεταμοσχεύσεων...υπάρχουν κ ειδήμονες στο φορουμ είναι πιο αρμόδιοι να απαντήσουν...οπωσδήποτε το cons με το γιατρο που θα σε χειριστεί, αλλιώς τσαμπα ή ώρα πιθανώς...και ας το πληρώσεις κιόλας και ας μη τον επιλέξεις τελικά...αξίζει νομίζω...

Stripar

Established Member
Σε ευχαριστώ για την απάντηση stripar,δεν χάρηκα ιδιαίτερα για την τιμή σε σύγκριση με την αγορά της Τουρκίας(Doganay,Erdogan).Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα μιας και μιλάτε για πλάνο κλπ. Εάν υποθέσουμε πως κάποιος πάει για norwood μεγάλο 6-7 και θέλει να εξαντλήσει με συνετό τρόπο και σταδιακά την δότρια του ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Διάβαζα στο φόρουμ παλαιότερα πως η μέθοδος strip ήταν μονόδρομος καθώς μπορούσες έτσι να πάρεις με ασφάλεια αρκετά μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων και γενικά πως ήταν για μεγάλα norwood. Με την Fue τώρα πια που έχει εξελιχθεί αρκετά ισχύει το ίδιο ακόμη;Και εάν το πλάνο strip αρχικά για πρώτες μμ ώστε η δότρια να δώσει όταν είναι παρθένα max, ύστερα Fue πάλι απο το κεφάλι και εάν το πρόβλημα δεν φτιάχνει τότε καταφεύγουμε και σε bht σε περιοχές όπως το crown, είναι το πιο "σωστό" και αποδοτικό;Σε σύγκριση μόνο με fue απο την αρχή ποια είναι πιο σοφή επιλογή για ένα μεγάλο norwood; Το ερώτημα δεν το απευθύνω μόνο σε εσένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά.

Καλά τα διάβαζες στο Forum η , strip TOTE ήταν μονόδρομος.

Πλέον όμως , όπως πολύ σωστά είπες η FUE και οι τεχνικές της έχουν εξελιχτεί τόσο πολύ
που πλησιάζει τα ποσοστά βιωσιμότητας της Strip ενώ έχει πολύ μικρότερο scaring ή για να είμαι ακριβής
το scaring είναι διάχυτο και όχι συγκεντρωμένο σε μια περιοχή ,συνεπώς πιό δύσκολο να γίνει αντιληπτό.

Σίγουρα άν σε παρθένα δότρια , ξεκινήσει κάποιος με ένα strip θα βελτιώσει κατά ένα 10% την διαθέσιμη δότρια για λόγους που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν.

Όμως στις μέρες που η FUE έχει βελτιωθεί εφάμιλλα και έχει μπεί και στο παιχνίδι η BHT είναι ΘΕΩΡΩ λίγο μάταιο για ένα μικρό ποσοστό μοσχευμάτων.

Το πιό σημαντικό για μένα για ένα NW6 είναι η επιλογή του γιατρού που θα κάνει ,
(να είναι μία τέτοια επιλογή που θα του εξασφαλίσει τις καλύτερες τεχνικές της FUE συνεπώς βιωσιμότητα αντίστοιχη Strip)
γιατί για τον 6άρι δέν υπάρχουν περιθώρια λάθους , το κάθε graft μετράει...

paulo

Active Member
Μόλις πήρα την προσφορά απο τον Feriduni.
Του έστειλα την φόρμα με τις φωτό μου, θα μου χρειαστούν 2000-2800 grafts 9000-126000+ ΦΠΑ 21%.
Πολλά τα λεφτά Άρη !
Υπάρχει περίπτωση να αποφύγω το ΦΠΑ ;;

leas

Well-Known Member
[QUOTE"Stripar, post: 162767, member: 10523"]Καλά τα διάβαζες στο Forum η , strip TOTE ήταν μονόδρομος

Πλέον όμως , όπως πολύ σωστά είπες η FUE και οι τεχνικές της έχουν εξελιχτεί τόσο πολύ
που πλησιάζει τα ποσοστά βιωσιμότητας της Strip ενώ έχει πολύ μικρότερο scaring ή για να είμαι ακριβής
το scaring είναι διάχυτο και όχι συγκεντρωμένο σε μια περιοχή ,συνεπώς πιό δύσκολο να γίνει αντιληπτό.

Σίγουρα άν σε παρθένα δότρια , ξεκινήσει κάποιος με ένα strip θα βελτιώσει κατά ένα 10% την διαθέσιμη δότρια για λόγους που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν.

Όμως στις μέρες που η FUE έχει βελτιωθεί εφάμιλλα και έχει μπεί και στο παιχνίδι η BHT είναι ΘΕΩΡΩ λίγο μάταιο για ένα μικρό ποσοστό μοσχευμάτων.

Το πιό σημαντικό για μένα για ένα NW6 είναι η επιλογή του γιατρού που θα κάνει ,
(να είναι μία τέτοια επιλογή που θα του εξασφαλίσει τις καλύτερες τεχνικές της FUE συνεπώς βιωσιμότητα αντίστοιχη Strip)
γιατί για τον 6άρι δέν υπάρχουν περιθώρια λάθους , το κάθε graft μετράει...[/Q
Δηλαδή χρειάζεται ένας γιατρός ή κλινική που θα σου εγγυάται μεγάλη φύτρωση φυσικότητα και πλάνο φυσικά , κλπ.Έχω δει αρκετά αποτελέσματα αλλά πια οι κλινικές είναι πάρα πολλές. Αν αφήσουμε έξω τις κλινικές τις Αμερικής (ραχαλ χασον φελερ κλπ)Στην Ευρώπη μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιους γιατρούς ή και κλινικές που είναι κορυφή;(Ζητώ απλά τη δική σου άποψη, ποιούς θεωρείς κατάλληλους να αναλάβουν ένα περιστατικό μεγάλου noorwood και να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα.)

Stripar

Established Member
Εννοείς Τουρκία ;;;

De Reys Βέλγιο (διπλανή πόρτα) !

Δική του κλινική με δωμάτιο διανυκτεύρεσης (στον απο πάνω όροφο) μεσα στην τιμή ,
Manual Fue , ATP solution (high rate Graft solution), ένας ασθενής ανά ημέρα.

Τιμές:
  • 1000 grafts : 3500 euros
  • 1500 grafts : 4500 euros
  • 2000 grafts : 5500 euros
  • 2500 grafts : 6500 euros
  • 3000 grafts : 7500 euros

paulo

Active Member
De Reys Βέλγιο (διπλανή πόρτα) !

Δική του κλινική με δωμάτιο διανυκτεύρεσης (στον απο πάνω όροφο) μεσα στην τιμή ,
Manual Fue , ATP solution (high rate Graft solution), ένας ασθενής ανά ημέρα.

Τιμές:
  • 1000 grafts : 3500 euros
  • 1500 grafts : 4500 euros
  • 2000 grafts : 5500 euros
  • 2500 grafts : 6500 euros
  • 3000 grafts : 7500 euros
[/QUOTE

Ευχαριστώ για την πληροφορία ! Θα μελετήσω και για αυτόν .

Μπλουζα