Ωπα ρε paulo... Δλδ για να μην εχεις ρισκο θα πρέπει να σου πάρουν μια περιουσία? Τι σχέση έχουν τα λεφτά...δλδ αν σου πουν θέλουμε 5000€ παραπάνω τότε οκ? Δε θα έχει ρίσκο τότε?Δεν υπάρχει προβλημα ! Το είπα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί..με τόσα λίγα χρηματα μου φένεται πολύ μεγάλο το ρίσκο .
Τον καλώ και ενημερώνω δε λίγο .
Andy δεν ξέρω ποσό χρόνων είσαι ! Αλλα έχω μάθει στην ζωή μου ότι στις περισσότερες φορές ότι πληρώσεις περνεις τώρα επειδή ειμαι νέο μέλος και δεν ξέρω πολλά κρατάω επιφυλάξεις για τους ακριβούς αλλα και για τους πολύ φθηνούς .
Δουλευει το παιδί θα έχω νέα το βραδάκι .
Δε θα διαφώνησω με αυτό που
λες, ωστόσο υπάρχει κ κάτι
άλλο που έχω μάθει στα 39
μου χρόνια...Για να πουλήσεις
κάτι ακριβά, δεν αρκεί να
εχεις καλό προϊόν, πρέπει κ
να το διαφημίσεις σωστά, να
το προσφέρεις σε σωστό
περυτιλιγμα, με γυαλιστερες
συσκευασίες κλπ. Φυσικά πρέπει να εχεις κ καλό προϊόν
δε το συζητώ...ωστόσο αν ΔΕ
θες να το πουλήσεις ακριβά
αλλά απλά να το πουλήσεις σε
κερδοφόρα τιμή, δε
χρειάζονται πολλά από τα
παραπάνω. Καποια ειναι βασικα βεβαιως. Δε λέω ότι οι
αναλύσεις των πυκνοτητων
δοτριας κ ληπτριας που ανέφερε ο stripar είναι
" περυτιλιγμα" προς θεού
όχι...λέω όμως ότι αν θες να
πουλήσεις μια αποκατάσταση
κεφαλιού 15 και 20 χιλιάρικα,
ε ναι αυτό ειναι υπέρ κοστολόγηση...δλδ τόσα λεφτά δε δίνουμε σε σοβαρά χειρουργεία κ ούτε καν σε άλλες πλαστικές επεμβάσεις...γτ να είναι τόσο ακριβή δλδ ή μμ μαλλιών? Εγω συνεπώς δε θεωρω φτηνές αυτές τις μμ που αναφέρουμε σε Τουρκία μεριά...θεωρω πανακριβες αυτές κατά Αμερική Ισπανία κ ακόμα κ Κύπρο...την τιμή ανά grt μιλάω πάντα...και επαναλαμβάνω αν εδώ Ελλάδα βαλω 4000gts θελω 5-6000. Κύπρο θελω 10000, δεν είναι το ίδιο...με τη διάφορα ο πατέρας μου έκανε 4πλο bypass ρε παιδιά έλεος(10ωρες χειρουργείο)...έλεος δλδ...