Πυκνωση στην κλινικη d*i

Corfu Rider

Active Member
Καλησπερα. Εγω ειχα ραντεβου στη συγκεκριμενη εταιρια προχθες και μου ειπανε και εμενα τις ιδιες τιμες. Θα ηθελα μονο να μαθω εμπειριες απο ατομα που εχουνε ηδη κανει πυκνωση στη dhi κατα ποσο μεινανε ευχαριστημενοι και αν τα αποτελεσματα ειναι οπως στα υποσχονται ή οχι.
Καλημερα φιλε.
Εγω θα γραψω τις εντυπωσεις και θα αναρτησω τις φωτο, αλλα μετα τις 17/18 του μηνα, οπου ειναι και οι ημερομηνιες που θα κανω την πυκνωση..
Εχω βεβαια αρκετα ερωτηματα και αποριες, οπου μου δινουν ορισμενες οδηγιες εδω στο φορουμ.
Τωρα πχ με εχει πιασει το μελημα, για το πως θα εξαλειφθουν οι κοκκινιλες στην δοτρια περιοχη..
Αρκετο σαμπουαν, ελαφρυ μασαζ και betadine στην περιοχη και ισως καποια κρεμουλα και θα γινει δουλεια πιστευω )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
corfu στη δοτρια και τιποτα να μην κανεις μια χαρα θα εισαι.. το μονο που θελει και εκανα εγω μετα τη μμ μου ειναι αφθονος φυσιολογικος ορος με ψεκαστηρι. καθαριζει το τραυμα ενυδατωνει την περιοχη και δεν εχεις τραβηγματα και φαγουρα.. οσο θα νιωθεις οτι χρειαζεται θα ψεκαζεις... τις πρωτες μερες καθε 20 λεπτα με μιση ωρα ψεκασμα

Corfu Rider

Active Member
Σε ευχαριστω.. τοσο συχνα να ψεκαζω? Ετσι και αλλιως, μεσα στο ξενοδοχειο θα ειμαι τις πρωτες ημερες μετα την μμ, αρα θα εχω και 'κατι να κανω'..
Εαν σε 7 ημερες εχουν εξαλειφθει τα κοκιννισματα (σε δοτρια και ληπτρια) και δεν φαινονται ουλες, ερεθισμος κτλ, θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος.. επειδη ομως ξερω οτι στην ληπτρια ΔΕΝ πρεπει να κανω παρεμβασεις (λοσιον, αλοιφες, βιολογικα σαμπουαν, μασαζ) για καποιες ημερες μετα την μμ (καθως μπορει να επηρεαστουν τα μοσχευματα) για αυτο επικεντρωνομαι στην δοτρια οπου τουλαχιστον δεν υπαρχει καποιο τετοιο θεμα..

dimitris50423

Well-Known Member
παιρνεις μπουκαλι φυσιολογικο ορο απο φαρμακειο με 1,5 ευρω. ενα ψεκαστηρι που μπορει να σου δωσουν απο την κλινικη και δωστου να καταλαβει.. εγω ψεκαζα συνεχεια ανα 20 λεπτα τις πρωτες 3 μερες.. σε δροσιζει ενυδατωνει και καθαριζει την περιοχη.. δεν σκουπιζεις αστο να τρεχει σκουπιζε μετωπο και την ληπτρια την αφηνεις να στεγνωνει. μετα το τριημερο οποτε θες ψεκαζεις οσο χρειαζεται.. να μην ξεραινεται η περιοχη..
σε εμενα στην αρχη ενιωθα οτι το χρειαζεται συχνα οποτε ψεκαζα συνεχεια. τις πρωτες μερες και για καφε που βγηκα ειχα το ψεκαστηρι μαζι, πηγαινα μπανιο και εβρεχα με φυσιολογικο ορο..

Μπλουζα