Πυκνωση στην κλινικη d*i

Corfu Rider

Active Member
Καλησπερα παιδια.
Μιλησα χθες με τον υπευθυνο ιατρο της DHI τον κυριο Σταθη.
Τον ρωτησα σχετικα με τιμες και αριθμο συνεδριων για ΠΥΚΝΩΣΗ στο crown, πανω απο κροταφους και στα πλαγια, πανω απο αυτια/φαβοριτες.
Μου ειπε οτι η κλινικη εχει μια προσφορα αυτη την εποχη, την οποια θεωρησα πολυ καλη, και ετσι τον ενημερωσα οτι επιθυμω να κανω μεταμοσχευση για 2 συνεχομενες ημερες, διοτι μεταφερονται πιο πολλα θυλακια. Οι τιμες ειναι:
Για 2200 ΘΥΛΑΚΙΑ: €3500
Για 1300 ΘΥΛΑΚΙΑ: €1850
Ο αριθμος αναφερεταθ σε GRAFTS, και ΟΧΙ σε τριχες.
Αυτο το διευκρινησε, διοτι ηξερα τι να τον ρωτησω.
Αρα, πιστευω οτι με 2200 grafts θα καλυφθουν τα κενα της αραιωσης. Η τιμη πιστευω ειναι πολυ συμφερουσα, εξαλλου σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να παω εξωτερικο λογω κοστους..
Δεν εδωσα ακομα προκαραβιλη, αλλα θα το κανω την επομενη εβδομαδα. Εξαλλου, λογω και capital controls, θα δωσω τα χρηματα τμηματικα μεχρι τις ημερες της μεταμοσχευσης.
Δεν ξερω, αλλα με τετοια τιμη ειμαι ευχαριστημενος. Ελπιζω και η πυκνωση να γινει σωστα..
Θα διαρκεσει και 2 ημερες...
Απλα ενημερωνω, ωστε εαν καποιος απο το φορουμ θελει να κανει μμ στην κλινικη, να ξερει ΗΔΗ ποσο κοστιζει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ρε φιλε corfu δεν είναι επικυνδινο πιστεύεις να επεμβεις με πύκνωση?το λέω γιατί ήδη έχεις αρκετά μαλλιά παντού..τι σου είπαν γι αυτό?είναι σίγουροι ότι δεν θα ρισκάρουν για shockloss??

Corfu Rider

Active Member
Να σα πω, δεν ρωτησα σε αλλες κλινικες Ελλαδας, γιατι ξερω οτι στην χωρα μας η DHI ειναι η κορυφαια (αυτο το διαβασα στο forum εδω...).
Οσον αφορα το shockloss , με διαβεβαιωσε ο Σταθης οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιος κινδυνος στην κλινικη! Εξαλλου, ειμαι ενημερωμενος απο εδω, και γνωριζα τι πρεπει να ρωτησω..
Τωρα, για τον ιατρο, εδω σας θελω: πιστευετε οτι στην DHI Λεωφορου Βουλιαγμενης 30, υπαρχουν ιατροι που ξεχωριζουν λογω ικανοτητων?
Η το συστημα της κλινικης ειναι τετοιο, ωστε οποιος και να με αναλαβει θα εχω το σωστο αποτελεσμα?

Flosk

Well-Known Member
Παπανικολάου ειναι ο πιο καλός μέχρι στιγμής. Ειναι και άλλος ένας αλλα δεν θυμάμαι το όνομα του. Στη θέση σου θα έβαζα βέτο. Μην διανοηθείς να κανεις με άλλον.

poseidonas77

Well-Known Member
ναι μονο με παπανικολαου...και πρωτου κλεισεις να απαιτησεις να συναντηθεις με το γιατρο
να μιλησετε και να ακουσεις για ολλα τα ενδεχομενα ρισκα του σοκλος...μην ακους τι λενε αυτοι..
κοιτα το νημα του ραφαελ με την πρωτη του μμ...επαθε μονιμο σοκλος πισω απο τη hairline
και αφου τους εκανε παραπονα ψαχνοντουσαν να δουν τι πηγε στραβα....και ουτε με τη δευτερη του διορθωσαν το προβλημα....ειναι η καλυτερη κλινικη ελλαδα(με οσα εχουμε δει προς το παρον)
αλλα θελουν πιεση αλλιως σε αφηνουν στο ελεος του αλαχ...

Corfu Rider

Active Member
Σας ευχαριστω παιδια!!
Ειναι οντως τοσο πολυ επικινδυνο το ενδεχομενο σοκλος?
Και οσον αφορα τους ιατρους.. δηλαδη μετα τον Παπανικολαου δεν υπαρχουν αλλοι, αξιολογοι ιατροι στην κλινικη??

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ποσοι γιατροι ειναι στην συγκεκριμενη κλινικη?
Αυτο εγω δεν καταλαβενω.Δεν ειναι καποιος μονιμος?Απλα καθονται σπιτια τους και οταν ειναι να γινει μεταμοσχευση τους περνουν τηλεφωνο και βλεπουν ποιος ειναι διαθεσιμος?

Corfu Rider

Active Member
Ε, αυτο θα πρεπει να μας το απαντησουν οσοι εχουν συχνη επαφη η γνωριμια με την κλινικη..
Η τουλαχιστον οσοι ΕΚΑΝΑΝ μεταμοσχευση στην dhi λεοφ. Βουλιαγμενης..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
aggeos88 για να ξεθωριάσει θέλει πάνω κάτω 3 με 4 χρόνια..ο corfu έχει μακριά μαλλιά σχετικά και για να δει την διάφορα χρειάζεται πύκνωση..διάβασε αν θες τι έχει πει ο άνθρωπος σε παλιότερα μηνύματα του για να μην τον βάζεις να λέει τα ίδια και τα ιδια

Corfu Rider

Active Member
Το smp το εκανα πιο πολυ για ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ:
Επειδη ΔΕΝ μου αρεσε, οταν ηταν βρεγμενα τα μαλλια μου, να φαινεται το ασπρο χρωμα του δερματος της κεφαλης. Ενω τωρα, ακομα και στην παραλια, οταν κανω μπανιο ΔΕΝ φαινεται η αραιωση, επειδη το δερμα δειχνει και ειναι πιο 'σκουρο' ))

kwsTakis

Active Member
ειναι κ ο λιοσησ πολυ καλοσ στη συγκεκριμενη κλινικη,,η κλινικη εχει καποια συγκεκριμενα στανταρντσ,,,αλλα πιστευω λιοσησ παπανικολαου ειναι οι κορυφαιοι.απο την στιγμη π εχεισ ξεκαθαρισει τι θεσ κ εχουν κ την συγκεκριμενη οικονομικη προσφορα η γνωμη μ ειναι να το κανεισ(γιατι για εξωτερικο ακουω για κατι ποσα 10.000-15.000,,ελεοσσ)

aeratos28

Just aeratos
kwstakis εσύ πως πας??καμία photo ποτέ λες να βαλεις.?αλλά καθαρή όμως έτσι??βάλε κάποιον φίλο σου να την τραβήξει με κάμερα της προκοπης για να καταλάβουμε τελικά πως πας.γιατί οι δικές σου photos είναι της 10ετιας των 80ς!!χαχα φιλικά το λέω έτσι?δεν πιστεύω να παρεξηγηθεις!:)

Hope

Active Member
Αυτή την στιγμή παιδιά κατά την προσωπική μου άποψη (με αυτά που έχω διαβάσει ακούσει, συζητήσει αλλά και δει) οι top ιατροί που παίζουν στην D*I είναι οι: Παπανικολάου, Λιόσης, Ευαγγελάτος, Παρασκευοπούλου (τυχαία σειρά). Οι Παπανικαλάου και μετά ο Ευαγγελάτος έχουν κάνει τις περισσότερες μμ (κυρίως Παπανικολάου) για αυτό είναι και οι "διασημότεροι". Εγώ προσωπικά λόγω απουσίας Παπανικολάου επέλεξα Λιόση μετά από συνάντηση.
Το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει ή όχι. Το οποίο βέβαια είναι σε συνάρτηση πάντα με τον αριθμό των grafts αλλά και των προσδοκιών. Εγώ π.χ με 1.400 περίπου grafts δεν περιμένω να γίνω και πάλι μαλλιάς ...:)

Μπλουζα