iraklisbowie είπε:
δεν νομιζω οτι ειναι ετσι..ειναι δυο φωτο,μια κοντινη μια μακρια....αν υπηρχε προβλημα θα το εβλεπε τουλαχιστον καποιος απο δω η απο τους δερματολογους π πηγαινω...περνω λοιπον αποφαση οτι προς το ΠΑΡΟΝ (και μονο ) δεν θα ασχοληθω με τα μαλλια μου...ειμαι αντιθετος με αυτο π λες
Θες να σου πω την δικη μου ιστορια με τους δερματολογους και στο τι εβλεπαν οι αλλοι?
10 χρονια πριν ειδα οτι εχω πολυ,πολυ,πολυ,πολυ μικρο προβλημα στο vertex αλλα και ακομα λιγοτερο κροταφους(και σε ολο το πανω μερος).
Γνωμη μου ηταν οτι εχω προβλημα και οτι θα επιδεινωθει ακριβως σε αυτα τα σημεια.Οι δερματολογοι ολα αυτα τα χρονια μου ελεγαν απο το ''δεν θα καραφλιασεις ποτε'' μεχρι το ''φαε κανα φρουτο'' λολ
Επρεπε να παω για τα 30 (οπου το προβλημα ειναι σαφως μεγαλυτερο)για να το δει εντοπισει καποιος δερματολογος,αλλα και αλλοι απο το περιβαλλον μου(επρεπε να τους το δειξω σε φως κτλ ,γιατι και παλι δεν πιστευαν.).
Στο μονο που επεσα εξω ειναι στο ποσο γρηγορα πιστευα οτι θα εξελιχθει.Τελικα ομως η εικονα ειναι αυτη που περιμενα,απλα την περιμενα 4-5 χρονια πιο πριν.
Δεν θα σου πω να κανεις θεραπεια σε καμια περιπτωση.Ουτε εγω εκανα τιποτα το ιδιαιτερο ολα αυτα τα χρονια,παρόλο που προχωραει αργα η αραιωση.Ποσο μαλλον να παρεις fina.Ειμαι καθετα αντιθετος.
Το μονο που θα σου προτεινω ειναι να ενημερωνεσαι και να περιμενεις.ΕΣΥ μονο θα κρινεις αν εχεις προβλημα ή οχι και ποτε χρειαζεσαι βοηθεια.