Πυκνοτητα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
δεν νομιζω οτι ειναι ετσι..ειναι δυο φωτο,μια κοντινη μια μακρια....αν υπηρχε προβλημα θα το εβλεπε τουλαχιστον καποιος απο δω η απο τους δερματολογους π πηγαινω...περνω λοιπον αποφαση οτι προς το ΠΑΡΟΝ (και μονο ) δεν θα ασχοληθω με τα μαλλια μου...ειμαι αντιθετος με αυτο π λες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
vag25 είπε:
Σωστος trophea¨

Παντως ο καθενας ξερει το μαλλι του καλυτερα απο τον καθενα.Αν ποσταρω και εγω μια φωτο απο hairline οι περισσοτεροι θα πουν οτι δεν εχω ΑΑ.
Ελα ομως που η φωτο δεν θα λεει την αληθεια,γιατι τελικα εχω χασει πανω απο το 1/3 του μαλλιου εκει?

Με λιγα λογια μονο ο iraklisbowie γνωριζει αν εχει χασει μαλλι και ποσο εχει χασει.Οχι εμεις απο μια φωτογραφια,στην οποια οντως φαινεται να μην εχει προβλημα ή να εχει πολυυυ μικρο και να μην το βλεπουμε εμεις.

αχ ρε συ vag μην γράφεις τέτοια.. έχει φάει το κόλλημα που το έχει φάει τώρα με αυτό που είπες θα χεστεί να ποστάρει: ααα και έχω πρόβλημα?? ααα και το ένα και το άλλο.. είδα φωτό του καλύτερες από αυτές που ποσταρε εδώ και απλά δεν έχει κανένα πρόβλημα το παιδί πραγματικά.. είναι οκ το μαλλί του..

Πάντως είμαι σύμφωνος 100% γιατί αυτό που είπες είναι πολύ σωστό.. ο κάθε ένας ξέρει καλύτερα το μαλλί του.. και η α/α είναι το πιο ύπουλο πράγμα.. ξεκινάει τόσο ύπουλα που κοιμάσαι όρθιος... μόλις περάσει ο καιρός όμως.. αρχίζουν τα σημάδια να φαίνονται..

Ηρακλή με εντυπωσίασες! :O κερνάω καφέ γιαυτό που είπες... εσύ βάζεις τα τσιγάρα 8)

vag25

Well-Known Member
iraklisbowie είπε:
δεν νομιζω οτι ειναι ετσι..ειναι δυο φωτο,μια κοντινη μια μακρια....αν υπηρχε προβλημα θα το εβλεπε τουλαχιστον καποιος απο δω η απο τους δερματολογους π πηγαινω...περνω λοιπον αποφαση οτι προς το ΠΑΡΟΝ (και μονο ) δεν θα ασχοληθω με τα μαλλια μου...ειμαι αντιθετος με αυτο π λες

Θες να σου πω την δικη μου ιστορια με τους δερματολογους και στο τι εβλεπαν οι αλλοι?
10 χρονια πριν ειδα οτι εχω πολυ,πολυ,πολυ,πολυ μικρο προβλημα στο vertex αλλα και ακομα λιγοτερο κροταφους(και σε ολο το πανω μερος).
Γνωμη μου ηταν οτι εχω προβλημα και οτι θα επιδεινωθει ακριβως σε αυτα τα σημεια.Οι δερματολογοι ολα αυτα τα χρονια μου ελεγαν απο το ''δεν θα καραφλιασεις ποτε'' μεχρι το ''φαε κανα φρουτο'' λολ

Επρεπε να παω για τα 30 (οπου το προβλημα ειναι σαφως μεγαλυτερο)για να το δει εντοπισει καποιος δερματολογος,αλλα και αλλοι απο το περιβαλλον μου(επρεπε να τους το δειξω σε φως κτλ ,γιατι και παλι δεν πιστευαν.).

Στο μονο που επεσα εξω ειναι στο ποσο γρηγορα πιστευα οτι θα εξελιχθει.Τελικα ομως η εικονα ειναι αυτη που περιμενα,απλα την περιμενα 4-5 χρονια πιο πριν.

Δεν θα σου πω να κανεις θεραπεια σε καμια περιπτωση.Ουτε εγω εκανα τιποτα το ιδιαιτερο ολα αυτα τα χρονια,παρόλο που προχωραει αργα η αραιωση.Ποσο μαλλον να παρεις fina.Ειμαι καθετα αντιθετος.

Το μονο που θα σου προτεινω ειναι να ενημερωνεσαι και να περιμενεις.ΕΣΥ μονο θα κρινεις αν εχεις προβλημα ή οχι και ποτε χρειαζεσαι βοηθεια.

vag για να τα λες αυτα προφανως βλεπεις κατι...κατι που δεν ειδαν 7 δερματολογοι και αλλα τοσα εμπειρα ατομα εδω μεσα...πες μου λοιπον τι βλεπεις και τι προτεινεις...οχι συμβουλες αοριστες...συγκεκριμενες,να συνεχισω προσκαρ;να παρω μινοξ;τι λες;

vag25

Well-Known Member
iraklisbowie είπε:
vag για να τα λες αυτα προφανως βλεπεις κατι...κατι που δεν ειδαν 7 δερματολογοι και αλλα τοσα εμπειρα ατομα εδω μεσα...πες μου λοιπον τι βλεπεις και τι προτεινεις...οχι συμβουλες αοριστες...συγκεκριμενες,να συνεχισω προσκαρ;να παρω μινοξ;τι λες;

Οχι καμια σχεση,εντελως λαθος αυτο που καταλαβες.Δεν βλεπω κανενα προβλημα στις φωτο.Αυτο που σου ειπα ειναι οτι οι φωτο εκτος απο το να δειξουν το αν εισαι σε καλη κατασταση ή οχι(εσυ εισαι σε πολυ καλη),δεν μπορουν να αποδειξουν οτι δεν εχεις προβλημα ή οτι δεν θα εχεις στο μελλον.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι πολυ καλα σε θεμα μαλλιου ΣΗΜΕΡΑ.Το ερωτημα ειναι,γιατι εισαι εδω εφοσον εισαι καλα?Την απαντηση πρεπει να την δωσεις πρωτα απ'ολα στον εαυτο σου.

Για μενα μην ξεκινας καμια θεραπεια.

ειμαι εδω γιατι ειμαι απο τα παιδια π εχουν ψυχωση,που βλεπουν μια τριχα και τρομαζουν...γ αυτο ειμαι εδω...αναγνωριζω το προβλημα μου και ισως να με βοηθουσε ψυχολογος και οχι δερματολογος περισσοτερο...απο τη μια λες εμμεσως για προβλημα απο την αλλη οτι ειμαι σε πολυ καλη κατασταση...

vag25

Well-Known Member
iraklisbowie είπε:
ειμαι εδω γιατι ειμαι απο τα παιδια π εχουν ψυχωση,που βλεπουν μια τριχα και τρομαζουν...γ αυτο ειμαι εδω...αναγνωριζω το προβλημα μου και ισως να με βοηθουσε ψυχολογος και οχι δερματολογος περισσοτερο...απο τη μια λες εμμεσως για προβλημα απο την αλλη οτι ειμαι σε πολυ καλη κατασταση...

Αν απο τα παραπανω ποστ μου καταλαβαινεις οτι σου λεω εμμεσα πως εχεις προβλημα,σηκωνω τα χερια ψηλα.:p

Ξαναδιαβασε τα και θα δεις οτι αλλο πραγμα λεω.

επισης δεν ειπα ποτε οτι ειμαι καλα,οι αλλοι το λενε για μενα...εγω ειμαι σε επιφυλακη συνεχως...απλα ηρθε η ωρα μαλλον να ακουσω τους αλλους μια φορα και να μην κανω παλι του κεφαλιου μου,θα κοψω τα φαρμακα και οταν και αν δημιουργηθει προβλημα θα τα ξαναπαρω...εφ οσον προβλημα οπως ολοι ειπαν οτι προς το ΠΑΡΟΝ δεν υπαρχει πρεπει να χαλαρωσω λιγο και να το δω αντικειμενικα το θεμα...

vag25

Well-Known Member
Ακριβως αυτο που λες.

Οταν και αν δεις οτι υπαρχει προβλημα,το φορουμ το ξερεις,αλλα και τι να κανεις σε γενικες γραμμες ξερεις.

Προς το παρον εισαι παρα πολυ καλα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ηρακλή ο vag πραγματικά δεν εννοεί ότι έχεις κάποιο θέμα.. απλά μίλησε πολύ σωστα σε όλα τα ποστ και είναι και πολυ ρεαλιστής με το θέμα και μαρέσει αυτο.. Όταν λοιπόν στην πορεία δεις κάτι το περίεργο δεν θα είσαι και πρωτάρα.. θα το αρπάξεις αμέσως ;)

οποτε συγκαταλεγεσαι κ εσυ στα παιδια π λενε οτι ειμαι μια χαρα...μα να σου πω κατι,βαζω δυο φωτο...μια κοντα μια μακρυα μια με φως μια με οχι και τοσο,ειλικρινα αν υπαρχει κατι δεν το βλεπεις; δεν μπορει να φανει απο τις συγκεκριμενες φωτο;να ρωτα τον χρηστο π εχει δει οτι φωτο μου υπαρχει απο μικρο μεχρι τωρα...οπως και να χει συγνωμη και σ ευχαριστω
καλως τον χρησταρα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Σιγουρα εισαι μια χαρα ακομα και προβλημα να εχεις σε αρχικο σταδιο.Μπορει και να μην εχεις ομως και να μην εμφανιστει ποτε.
Θελω να πω οτι η φωτο δειχνει οτι το μαλλι σου εχει 0 προβλημα μεχρι και στην χειροτερη οτι και να εχει προβλημα εισαι πολυ καλα σημερα.
Οποτε οπως και να χει μη χαλιεσαι.Η ουσια ειναι οτι σημερα εισαι πολυ καλα.

ΑΝ δεις οτι υπαρχει προβλημα τοτε σισγα σιγα ψαχνεσαι και αρχιζεις θεραπειες.

Το προβλημα γενικα το βλεπουμε μονοι μας στον καθρεφτη ,στον ογκο που εχουν τα μαλλια με την αφη κτλ.
Ετσι το καταλαβαινουμε.Η φωτο θα αργησει να δειξει το προβλημα.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρχει.

Τεσπα ,σημερα εισαι πολυ οκ,οποτε δεν χρειαζεσαι να ανησυχεις τοσο πολυ.

να σαι καλα vag...σ ευχαριστω παρα πολυ...κοβω φαρμακα και απλα το κοιταζω...αλλα οπως ειπα και πιο πριν,οτι ογκο εχει η σταθερη ζωνη τριχοφυιας μου εχι καιτο vertex και το μπροστα μερες...δεν εκανα πυκνομετρηση αλλα ειναι η κλασσικη ερωτηση σε δερματολογους...εε και καμια φορα στην κοπελια μου :p

MANKAR

Active Member
ηρακλη εγω οπως ειδα τις φωτο δεν εχεις κανενα προβλημα!!!αν μπορεις βαλε μια φωτο με τελειως βρεγμενα μαλλια και μια ακομα πιο κοντα απο τις πρωτες!!!εχεις δικιο που φοβασαι γενικα για τα μαλλια και εγω πριν 8 χρονια τετοια ψυχωση ειχα ενω οι αλλοι μου ελεγαν οτι θελω ψυχιατρο!!!!εσυ δεν χρειαζεται να φοβασαι διοτι σε μια 8ετια θα εχει υπαρξει η λυση της καραφλας(αυτο ελπιζουμαι ολοι) !!!!!γενικα διασκεδασε πιες τα ποτα σου τα τσιγαρα σου και μην ασχολεισε τωρα που δεν εχεις προβλημα!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
MANKAR είπε:
ηρακλη εγω οπως ειδα τις φωτο δεν εχεις κανενα προβλημα!!!αν μπορεις βαλε μια φωτο με τελειως βρεγμενα μαλλια και μια ακομα πιο κοντα απο τις πρωτες!!!εχεις δικιο που φοβασαι γενικα για τα μαλλια και εγω πριν 8 χρονια τετοια ψυχωση ειχα ενω οι αλλοι μου ελεγαν οτι θελω ψυχιατρο!!!!εσυ δεν χρειαζεται να φοβασαι διοτι σε μια 8ετια θα εχει υπαρξει η λυση της καραφλας(αυτο ελπιζουμαι ολοι) !!!!!γενικα διασκεδασε πιες τα ποτα σου τα τσιγαρα σου και μην ασχολεισε τωρα που δεν εχεις προβλημα!!!

Ο πατηρ ΜΑΝΚΑΡΙΟΣ ετοιμάζει λοσιον για την τριχόπτωση επανασταση... φυτική 100% :22m:

καποια στιγμη θα βαλω κ αλλες,αλλα προς το παρον ειχα βαλει αυτες για να βεβαιαωθω οτι δεν τρεχει κατι προς το παρον και να ηρεμησω...στο εξαμηνο απο διακοπη φινας θα βαλω κ αλλες ομως!

σ ευχαριστω πολυ ΜΑΝΚΑΡ!

danceworld_2001

Well-Known Member
Η εικόνα που μας δείχνεις αν είναι αληθινή δεν δείχνει κανένα πρόβλημα και μάλλον κάνεις ενα τραγικό λάθος να λαμβάνεις το συγκεκριμένο φάρμακο. Και δεν ειναι τυχαία η γνώμη των μελών εδώ αλλά και 7 γιατρών. Θα σε έλεγα ιδεοληπτικό, επειδή όμως οι φωτογραφίες παραπλανούν, υπάρχει μια μόνο λύση ώστε να είμαστε σίγουροι για την πραγματική σου εικόνα μιας και έχεις μακρύ μαλλί που κρύβει αρκετά πράγματα. Ξύρισε τα όλα και βγάλε φωτό γιατί μόνο έτσι θα εκθέσεις τα πραγματικά προβλήματα εαν αυτά υπάρχουν. Και κόψε άμεσα το προσκάρ και βάζε μόνο μινόξ αν έχεις τόσο κόλλημα, γιατί αμα πραγματικά το χρειαστείς μια μέρα δεν θα σου κάνει τίποτα.

σ ευχαριστω παααρα πολυ για τις συμβουλες...να σαι καλα...θα τα κοψω ολα αλλα οχι το μαλλι :p

γτ να μην ειναι αληθινη η εικονα;;

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Η εικόνα που μας δείχνεις αν είναι αληθινή δεν δείχνει κανένα πρόβλημα και μάλλον κάνεις ενα τραγικό λάθος να λαμβάνεις το συγκεκριμένο φάρμακο. Και δεν ειναι τυχαία η γνώμη των μελών εδώ αλλά και 7 γιατρών. Θα σε έλεγα ιδεοληπτικό, επειδή όμως οι φωτογραφίες παραπλανούν, υπάρχει μια μόνο λύση ώστε να είμαστε σίγουροι για την πραγματική σου εικόνα μιας και έχεις μακρύ μαλλί που κρύβει αρκετά πράγματα. Ξύρισε τα όλα και βγάλε φωτό γιατί μόνο έτσι θα εκθέσεις τα πραγματικά προβλήματα εαν αυτά υπάρχουν. Και κόψε άμεσα το προσκάρ και βάζε μόνο μινόξ αν έχεις τόσο κόλλημα, γιατί αμα πραγματικά το χρειαστείς μια μέρα δεν θα σου κάνει τίποτα.

Στρατηγέ μου καλό μήνα και καλό χειμώνα! Που είσαι εσύ χαμένος?? Ελπίζω να είσαι καλά!

Έχω δει πολλές φωτό του Ηρακλή και πολυ κοντινες κλπ.. το παλικάρι δεν έχει κανένα θέμα πραγματικά.. Του το είπα μέγα λάθος να παίρνει φιναστερίδη.. Νομίζω ήδη πρέπει να είναι σε στρατηγική εξόδου..
Ε Ηρακλάκο?? έτσι δεν είναι? η θα σε πλακώσω στα μπινελίκια?? :angel:

MANKAR

Active Member
Chs είπε:
MANKAR είπε:

Ο πατηρ ΜΑΝΚΑΡΙΟΣ ετοιμάζει λοσιον για την τριχόπτωση επανασταση... φυτική 100% :22m:

καλημερα, απλα τα παραλες μωρε , απλα θα αλλαξω το πρασινο σαπουνι το οποιο ειναι μαπα αν εχεις αντιδραστικες δερματιτιδες με ενα φυτικο σαμπουαν και θα μειοσω το fungoral μια φορα στις 12 μερες!!!συνταγη καποιου δοκτορα!!!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα