iraklisbowie
Member
ετσι ειναι χρησταρα!τα κοβω ολααα....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
iraklisbowie είπε:kapa τι εννοεις στο μηνυμα σου απο στις δυο τελευταιες σειρες;![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:danceworld_2001 είπε:Η εικόνα που μας δείχνεις αν είναι αληθινή δεν δείχνει κανένα πρόβλημα και μάλλον κάνεις ενα τραγικό λάθος να λαμβάνεις το συγκεκριμένο φάρμακο. Και δεν ειναι τυχαία η γνώμη των μελών εδώ αλλά και 7 γιατρών. Θα σε έλεγα ιδεοληπτικό, επειδή όμως οι φωτογραφίες παραπλανούν, υπάρχει μια μόνο λύση ώστε να είμαστε σίγουροι για την πραγματική σου εικόνα μιας και έχεις μακρύ μαλλί που κρύβει αρκετά πράγματα. Ξύρισε τα όλα και βγάλε φωτό γιατί μόνο έτσι θα εκθέσεις τα πραγματικά προβλήματα εαν αυτά υπάρχουν. Και κόψε άμεσα το προσκάρ και βάζε μόνο μινόξ αν έχεις τόσο κόλλημα, γιατί αμα πραγματικά το χρειαστείς μια μέρα δεν θα σου κάνει τίποτα.
Στρατηγέ μου καλό μήνα και καλό χειμώνα! Που είσαι εσύ χαμένος?? Ελπίζω να είσαι καλά!
Έχω δει πολλές φωτό του Ηρακλή και πολυ κοντινες κλπ.. το παλικάρι δεν έχει κανένα θέμα πραγματικά.. Του το είπα μέγα λάθος να παίρνει φιναστερίδη.. Νομίζω ήδη πρέπει να είναι σε στρατηγική εξόδου..
Ε Ηρακλάκο?? έτσι δεν είναι? η θα σε πλακώσω στα μπινελίκια?? :angel: