Georgie
Well-Known Member
Αν τα μαλλιά είναι λιπαρά ΌχιΜια άλλη απορία conditioner όσοι έχουμε κοντά μαλλιά πρέπει να βάζουμε?
Αν τα μαλλιά είναι λιπαρά ΌχιΜια άλλη απορία conditioner όσοι έχουμε κοντά μαλλιά πρέπει να βάζουμε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είναι λάθος ή σωστό να χρησιμοποιείται conditioner σε κοντά μαλλιά.Αν θες να έχεις πιο μαλακα μαλλιά βάλε. Το conditiοner προσφέρει μια ελαφριά ενυδάτωση για αυτό και το χρησιμοποιείται κυρίως από αυτους που έχουν μεσαία η μακριά μήκη μαλλιών. Σίγουρα συμβάλει αρνητικά στην λιπαροτητα του τριχωτού.Μια άλλη απορία conditioner όσοι έχουμε κοντά μαλλιά πρέπει να βάζουμε?
Σίγουρα παει στη ρίζα αλλά εκτός από λιπαροτητα δεν κάνει κανένα κακό στα μαλλιά.Ναι απλά διάβασα ότι δν κάνει να το βάζουμε κοντά στις ρίζες οπότε αν έχεις κοντό μαλλί πως να μην πάει στην ρίζα?
Καλησπέρα φίλε.Καλησπέρα φίλε , επειδή ασχολούμε χρονια με προϊόντα styling κλπ όλα εξαρτώνται απο την αραιωση και τον τυπο των μαλλιων σου.
Αν εχεις λιπαρό μαλλι Matt clay η powder ειναι μονόδρομος .
Αν όμως εχεις λεπτή τρίχα με αραιωση τοτε θα πρεπει να ψαχτείς περισσότερο .
Ορισμένα προϊόντα εχουν την ιδιότητα να κολλάνε παραπάνω τη τρίχα οπότε η αραιωση θα φαίνεται πιο εκτεταμένη .
Αυτο αφορά και προϊόντα απο clay με Matt finish . Ενα παράδειγμα η Pomade clay της Reuzel που δε με άφησε ικανοποιημένο .
Η θα ψαχτείς με clay που δε κολλαει πολυ η θα σου προτεινα να δοκιμάσεις styling powder .
Μια καλή που χρησιμοποιώ εδω και λιγο καιρο ειναι της Schwarzkopf Osis.
Αραιό, λεπτό, λιπαρό μαλλί , μόνο πούδρα φίλεΚαλησπέρα φίλε.
Καμία εισήγηση για σγουρό (σπαστή τρίχα) μαλλί με αραίωση;
Ευχαριστώ φίλε μου για τις συμβουλές σου, να είσαι καλά.Αραιό, λεπτό, λιπαρό μαλλί , μόνο πούδρα φίλε
Εναλλακτικά σπρευ μετά το πιστολάκι .
Nada ρε τρελέΕυχαριστώ φίλε μου για τις συμβουλές σου, να είσαι καλά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ νομίζω ότι είναι η καλύτερη .Την εντοπισα και συντομα θα τη δοκιμασω.![]()
Slick Gorilla Volumizing Matte Effect Hair Styling Powder 20gr
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Slick Gorilla Volumizing Matte Effect Hair Styling Powder 20gr. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Μεχρι τωρα ειχα uppercut.
Εγώ νομίζω ότι είναι η καλύτερη .
Δε κάνει build up στα μαλλιά .
Δε τα κολλάει όπως η Uppercut .
Και δε τα σκληραίνει όπως η Osis που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν από ένα μήνα .
Ενημέρωσε αν μείνεις ικανοποιημένος Κώστα.
Το texturising powder δίνει όγκο και style στο μαλλι, επίσης δε το κολλαει όπως αλλα προϊόντα και δίνει matte finish που ειναι οτι καλυτερο .Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς προσφέρει το υπάρχον προϊόν στον χρήστη θα ήμουν ευγνώμων.
Το texturising powder δίνει όγκο και style στο μαλλι, επίσης δε το κολλαει όπως αλλα προϊόντα και δίνει matte finish που ειναι οτι καλυτερο .
Ειναι ιδανικό για κανονικά, λιπαρά, και αδύναμα η με λεπτή τρίχα μαλλια .
Όχι καμμία σχέση .Topic powder είναι που δίνει την ψευδαίσθηση πυκνοτερου μαλλιού; Από αυτά με ίνες κερατινης;
Όχι καμμία σχέση .
Καθαρα προιον για styling, αλλα δίνει την όψη και την αίσθηση πιο πυκνού και στυλιζαρισμένου Μάλλιου σε αυτούς που το μαλλι τους δεν υποστηρίζει αλλα προϊόντα .
Ναι φίλε .Θα το έχω κατά νου τότε μιας και ζελέ-κερί-λακ κι όλα αυτά τα έχω καταργήσει μαχαίρι και έχω βαρεθεί κάθε φορά που βγαίνω έξω να κάνει ο αέρας το μαλλί μου χάλια και να πρέπει να κουβαλαω μια χτένα πασπαρτου να σώσω αυτά που δε σώζονται.