@LoverBoy Απο iherb.Από πού το αγοράζεις αδερφέ?
@LoverBoy Απο iherb.Από πού το αγοράζεις αδερφέ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@LoverBoy Απο iherb.
Να είσαι καλά φίλε μουευχαριστώ πολύ αδερφέ θα το τσεκάρω
Αυτό είναι το σαμπουάν; https://gr.iherb.com/pr/pura-d-or-anti-hair-thinning-biotin-shampoo-16-fl-oz-473-ml/70602Κάποτε με έσωσε το πράσινο σαπούνι amalthia από την Κρήτη όταν πρωτοβγήκε .Μου έπεφταν τα μαλλιά τούφες και το χρησιμοποιούσα σχεδόν 2 χρόνια .Σταματησε την τριχόπτωση σε μερικές εβδομάδες.Βεβαια παίζει ρόλο ότι έκοψα και τα σαμπουάν σούπερ μάρκετ.Επισης όταν πρωτοβγήκε είχε πολύ αγνά συστατικά μέσα όπως αγριοτσουκνιδα, ελαιόλαδο κρητησ κ.α.Τωρα δεν ξέρω εάν είναι η ίδια ποιότητα .
Τωρα έχω βρει ένα καταπληκτικό -ακριβό όμως σαμπουάν με φυσικά συστατικά και χωρίς σημαντικα βλαβερά χημικά το οποίο είναι το Pur a dore 2x .Εχω πάρει και το conditioner με βιοτινη.Πολυ δύσκολα θα αλλάξω σαμπουάν ,με καλύπτει απόλυτα .Αξιζει να του ρίξετε μια ματιά
Το καλύτερο σαμπουάν που έχω δοκιμάσει ποτέ
Έχεις λιπαρό τριχωτό?Το καλύτερο σαμπουάν που έχω δοκιμάσει ποτέ
Ναι .. αλλά όχι τόσο ώστε να κάνει πιτυρίδα και να γυαλίζει. Προς το λιπαρό δηλαδήΈχεις λιπαρό τριχωτό?
Απο ποια αποψη? καθαριζει καλα το μαλλι επισης?Το καλύτερο σαμπουάν που έχω δοκιμάσει ποτέ
Εμένα πάλι είναι λιπαρό που το βράδυ λούζομαι και το πρωί σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στην ρίζα γυαλίζει....Έχω κουραστεί με αυτή την κατάστασηΝαι .. αλλά όχι τόσο ώστε να κάνει πιτυρίδα και να γυαλίζει. Προς το λιπαρό δηλαδή
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχει όλα τα αντί Hairloss συστατικά , δηλαδή παλμετο, τσουκνίδα και κάτι άλλα φυσικά extracts. Οπότε χωρίς sls εντελωσ φυτικό δηλαδή ότι πιο φυσικό για το μαλλί, ιδανικό για καθημερινό λούσιμο. Εννοείται καθαρίζει πολύ καλά κ το πιο σημαντικό, είναι φυτικό και έχει anti-dht συστατικά. Δηλαδή για κάποιον όπως εγώ που παίρνει κάθε μέρα φίνα κ μινο, είναι καλό να κλείσει με αυτό το σαμπουάν την καθημερινότητα του. Μια φορά την εβδομάδα σαμπουάν κετοκοναζόλη και που και που βιταμίνες για τα μαλλιά. Δεν έχει κάτι άλλο. Κ με μια καλή μμ κ καλά είναι δεν έχουμε άλλα όπλαΑπο ποια αποψη? καθαριζει καλα το μαλλι επισης?
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι/ καθημερινό λούσιμο κάθε πρωί.Εμένα πάλι είναι λιπαρό που το βράδυ λούζομαι και το πρωί σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στην ρίζα γυαλίζει....Έχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση
Θα το δοκιμασω.Εχει όλα τα αντί Hairloss συστατικά , δηλαδή παλμετο, τσουκνίδα και κάτι άλλα φυσικά extracts. Οπότε χωρίς sls εντελωσ φυτικό δηλαδή ότι πιο φυσικό για το μαλλί, ιδανικό για καθημερινό λούσιμο. Εννοείται καθαρίζει πολύ καλά κ το πιο σημαντικό, είναι φυτικό και έχει anti-dht συστατικά. Δηλαδή για κάποιον όπως εγώ που παίρνει κάθε μέρα φίνα κ μινο, είναι καλό να κλείσει με αυτό το σαμπουάν την καθημερινότητα του. Μια φορά την εβδομάδα σαμπουάν κετοκοναζόλη και που και που βιταμίνες για τα μαλλιά. Δεν έχει κάτι άλλο. Κ με μια καλή μμ κ καλά είναι δεν έχουμε άλλα όπλα