Προιόντα μαλλιών shampoo-Styling (Σαμπουάν,Τζελ,Κερί,λακ)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marcelo

Member

Συνημμένα

• IMG_0101.png
    IMG_0101.png
    901.6 KB · Προβολές: 81

thatcher

Active Member
Κάποτε με έσωσε το πράσινο σαπούνι amalthia από την Κρήτη όταν πρωτοβγήκε .Μου έπεφταν τα μαλλιά τούφες και το χρησιμοποιούσα σχεδόν 2 χρόνια .Σταματησε την τριχόπτωση σε μερικές εβδομάδες.Βεβαια παίζει ρόλο ότι έκοψα και τα σαμπουάν σούπερ μάρκετ.Επισης όταν πρωτοβγήκε είχε πολύ αγνά συστατικά μέσα όπως αγριοτσουκνιδα, ελαιόλαδο κρητησ κ.α.Τωρα δεν ξέρω εάν είναι η ίδια ποιότητα .
Τωρα έχω βρει ένα καταπληκτικό -ακριβό όμως σαμπουάν με φυσικά συστατικά και χωρίς σημαντικα βλαβερά χημικά το οποίο είναι το Pur a dore 2x .Εχω πάρει και το conditioner με βιοτινη.Πολυ δύσκολα θα αλλάξω σαμπουάν ,με καλύπτει απόλυτα .Αξιζει να του ρίξετε μια ματιά
Αυτό είναι το σαμπουάν; https://gr.iherb.com/pr/pura-d-or-anti-hair-thinning-biotin-shampoo-16-fl-oz-473-ml/70602

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι .. αλλά όχι τόσο ώστε να κάνει πιτυρίδα και να γυαλίζει. Προς το λιπαρό δηλαδή
Εμένα πάλι είναι λιπαρό που το βράδυ λούζομαι και το πρωί σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στην ρίζα γυαλίζει....Έχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Απο ποια αποψη? καθαριζει καλα το μαλλι επισης?
Εχει όλα τα αντί Hairloss συστατικά , δηλαδή παλμετο, τσουκνίδα και κάτι άλλα φυσικά extracts. Οπότε χωρίς sls εντελωσ φυτικό δηλαδή ότι πιο φυσικό για το μαλλί, ιδανικό για καθημερινό λούσιμο. Εννοείται καθαρίζει πολύ καλά κ το πιο σημαντικό, είναι φυτικό και έχει anti-dht συστατικά. Δηλαδή για κάποιον όπως εγώ που παίρνει κάθε μέρα φίνα κ μινο, είναι καλό να κλείσει με αυτό το σαμπουάν την καθημερινότητα του. Μια φορά την εβδομάδα σαμπουάν κετοκοναζόλη και που και που βιταμίνες για τα μαλλιά. Δεν έχει κάτι άλλο. Κ με μια καλή μμ κ καλά είναι δεν έχουμε άλλα όπλα

Marios1982

Well-Known Member
Εμένα πάλι είναι λιπαρό που το βράδυ λούζομαι και το πρωί σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στην ρίζα γυαλίζει....Έχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι/ καθημερινό λούσιμο κάθε πρωί.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εχει όλα τα αντί Hairloss συστατικά , δηλαδή παλμετο, τσουκνίδα και κάτι άλλα φυσικά extracts. Οπότε χωρίς sls εντελωσ φυτικό δηλαδή ότι πιο φυσικό για το μαλλί, ιδανικό για καθημερινό λούσιμο. Εννοείται καθαρίζει πολύ καλά κ το πιο σημαντικό, είναι φυτικό και έχει anti-dht συστατικά. Δηλαδή για κάποιον όπως εγώ που παίρνει κάθε μέρα φίνα κ μινο, είναι καλό να κλείσει με αυτό το σαμπουάν την καθημερινότητα του. Μια φορά την εβδομάδα σαμπουάν κετοκοναζόλη και που και που βιταμίνες για τα μαλλιά. Δεν έχει κάτι άλλο. Κ με μια καλή μμ κ καλά είναι δεν έχουμε άλλα όπλα
Θα το δοκιμασω.

Μπλουζα