35007 είπε:
Θα ηθελα να ξανακανω την ιδια ερωτηση μηπως καποιος απαντησει αυτη τη φορα.
Με μια εφαρμογη τη μερα μινοξ ποσο χρονικο διαστημα απαιτειται για να υποχωρησει πληρως το πρησμενο προσωπο? Μηπως πρεπει να την κοψω τελειως για λιγες μερες και μετα 1μλ την μερα?
θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία γιαυτό, αλλά και τις εμπειρίες που έχω διαβάσει και από άλλους χρήστες μινοξιδίλης. Είτε βάλεις μια φορά την ημέρα είτε 2 το ίδιο και το αυτό στο θέμα πρήξιμο.. ίσως το περιορίσεις αλλά ελάχιστα έως ασήμαντα. Όλοι περνούν από το "ζενιθ" των παρενεργειών της μινοξ, θα εξασθενήσει και από μόνο του στην πορεία αλλά σιγά σιγά (και πιθανών μαζί με ότι αποτέλεσμα έδωσε).
Πράγματα που μπορείς να κάνεις να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση (λίγο όμως μιας και το πρήξιμο της μινοξ δεν φεύγει έτσι απλά):
Έντονη γυμναστική
Πολλά υγρά
Διουρητικές τροφές - όπως πολλά λαχανικά
Φρούτα (ειδικά εποχής τώρα που είναι καλοκαίρι)
Για σίγουρη επιτυχία όμως λίγο παρατραβηγμένη ίσως, είναι η λήψη ήπιων διουρητικών, εγγυημένα θα εξαφανιστεί κάθε πρήξιμο. Καλύτερα για αυτό όμβς να μιλήσεις και με κάποιο γιατρό.
3746741 είπε:
λογικα chs τωρα θα εχεις χασει τα αποτελεσματα που σου εδωσε η μινοξ,σωστα?
Τα ψευτο-αποτελέσματα της μινοξ είχαν αρχίσει καιρό να χάνονται η αλήθεια είναι.. αν όχι τελείως, έχουν φύγει (όπως τρίχες σε σημεία που δεν είχα ποτέ, ούτε έφηβος...). Την βάζω για την "ιδεολογία" γενικά πλέον

Με τη φίνα είδα δουλειά πραγματική μόνο και μετά το 8μηνο.
Αν με ρωτήσεις.. μετάνιωσα που έβαλα μινοξιδίλη στο κεφάλι μου.. καλύτερα να έπαιρνα από την αρχή
μόνο φιναστερίδη.