ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν κανετε χρήση φιναστερίδης ή ντουταστερί

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν κανετε χρήση φιναστερίδης ή ντουταστ

giorgos 29 είπε:
φιλε και το 1mg σε χρηση πανω απο ενα μηνα την ιδια ζημια κανει
Το στηρίζεις κάπου αυτό;

magic810 είπε:
εγω παλι θα ηθελα μια αναλυση σε αυτο που αναφερεται οτι η dht ειναι υπευθυνη για τον καρκινο του προστατη......και πως ξαφνικα η dht εγινε απαραιτητη στον οργανισμο μας....?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η αυξημένη DHT είναι υπεύθυνη για την υπερπλασία του προστάτη.

giorgos 29

New Member

magic810 είπε:
giorgos29 εχεις παθει και εσυ ζημια?
τα ηπατικα ενζυμα ειναι αεβασμενα στο τριπλασιο με χρηση 0,5mg ημερησιως προς το
παρων μονο αυτα ελεξα απο περιεργεια και για ενα μηνα που παιρνω propesia το τονιζω αυτο μονο ενα μηνα παλια δεν ειχα κανενα προβλημα ειμαι 29χρον.

giorgos 29

New Member

δε ξερω αν το saw palmetto σε χαπι δινει τις ιδιες παρενεργριες εχω σκοπο να παραγγειλω provillus ενας φιλος που τα χρησιμοποιει μου ειπε πως ειναι τελεια DHT blocker και κατι αλλο παιδια μολις τωρα πεταξα τα propecia στα σκουπιδια

Άκης

Administrator

Καλά έκανες που το πέταξες.
Αλλά το palmetto μπλοκάρει διαφορετικά την DHT από την φιναστερίδη.

Ενημερωτικά προς τα υπόλοιπα μέλη, το μέλος bilr09 μας αποχαιρετά επειδή στα pm του κατηγορούσε τα υπόλοιπα μέλη.
Το forum λειτουργεί ανεξάρτητα και κανένας δεν είναι υπέρ ή κατά κανενός φαρμάκου. Είμαστε όμως υπέρ ή κατά σε φάρμακα που δουλεύουν ή όχι με βάση επισήμων κλινικών ερευνών και όχι τι πιστεύει ο bilr09 ή ο κάθε bilr09.
Μιλάμε και θα μιλάμε με στοιχεία και όχι με το τι πιστεύει ο καθένας που έτυχε και διάβασε μερικά πράγματα και θεωρεί ότι αυτό που λέει ισχύει κιόλας.
Παρόλο που ο bilr09 αναφέρει [στο pm του] ότι του το πρότεινε ο γιατρός του να το πάρει 1/5 το proscar, πήγε σε ενδοκρινολόγο και του είπε ότι η φιναστεριδη ΔΕΝ επηρεάζει τον θυρεοειδή, έκανε εξετάσεις όταν το λάμβανε και βρέθηκαν φυσιολογικές και όμως παρόλα αυτά "έκραζε" τα μέλη που "τόλμησαν" και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία προτού πειστούν με την μία ότι αυτά που ισχυρίζεται το κάθε μέλος (και είναι ελεύθερο να στηρίζει σε ήπιο τόνο και καλύτερο για εμάς με βάση στοιχείων) ισχύουν κιόλας.
Ενημερωτικά πάντα, είστε ελεύθεροι να λέτε ότι θέλετε σε ήπιο τόνο.
Δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Δεν θα επιτρέψω όμως μέσο pm να προσπαθήσει κάποιος να πιέσει μέλη, να προσπαθήσει να τους περάσει/πουλήσει αυτό που θέλει ή να κάνει οτιδήποτε δεν είναι δεκτό.
Το forum είναι ανοιχτό για όλους και καλό θα είναι να κρατάτε την συζήτηση σε αυτό.

giorgos 29

New Member

εαν μπορεις να μου εξηγησει; πως διαφορετικα δηλαδη
ευχαριστω

dim74

Member

δηλαδη οσα προιοντα περιεχουν saw palmetto(provillus,hair genesis,advecia...)εχουν καποιο αποτελεσμα?νομιζω πως μεχρι τωρα τα λεγαμε για snake...

Άκης

Administrator

Αυτό με το palmetto έχει ξεκινήσει από την περίοδο που ισχυρίστηκαν μερικοί ότι επειδή μπλοκάρει την DHT, περιορίζει και την τριχόπτωση, κάτι που δεν ισχύει βασικά με βάση έρευνες.
Το palmetto, αν αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες στο net, θα δεις ότι είναι ένας ισχυρός διαμορφωτής των ορμονών σου (και μας βεβαίως βεβαίως) και θα σου δώσει περισσότερα ανεπιθύμητα από τη φιναστερίδη που πριν λίγο πέταξες.

Το palmetto κυκλοφορεί από τις εταιρίες για τις γκουχου-τσέπες τους-γκουχου, (δεν ντρέπομαι που σκέφτομαι τέτοια?) και επειδή είναι natural δεν θέλει και πιστοποιήσεις.
Άρα έχουμε φτηνό προϊόν που αν αναζητήσει κάποιος θα βρει πολλές αναφορές.
Ότι ονειρεύεται ο κάθε έμπορος δηλαδή.
Έλα όμως που εδώ ποντάρουν οι πωλητές τους. Θα βρει κανείς αναφορές, αλλά πχ εγώ πείθομαι από τις κλινικές έρευνες του που δεν έχει καμία σχεδόν με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στην απορία σου τώρα. Η φιναστερίδη μπλοκάρει με επιτυχία το 5αρ2 και περιορίζει την DHT στο αίμα σε ποσοστό ~80% (με μεγαλύτερο ποσοστό η ντουτα).
Το palmetto μπλοκάρει και τους δύο τύπους του ενζύματος 5αρ αλλά εδώ μπερδεύονται όλοι.
ΔΕΝ περιορίζει την ποσότητα της DHT στο αίμα. Αυτό είναι και το κλειδί της διαφοράς τους με τη φινα/ντουτα.
Και φυσικά αυτό με βάση τις έρευνες πάντα.
Που σημαίνει ότι η DHT συνεχίζει να πηγαίνει αυξημένη στα μαλλιά σου, αλλά παράλληλα έχεις τα ανεπιθύμητα του palmetto.
Ποιος το είπε ότι το natural είναι και υγιές;

dim74 είπε:
δηλαδη οσα προιοντα περιεχουν saw palmetto(provillus,hair genesis,advecia...)εχουν καποιο αποτελεσμα?νομιζω πως μεχρι τωρα τα λεγαμε για snake...
Και συνεχίζουν να είναι...

giorgos 29

New Member

Admin είπε:
Αυτό με το palmetto έχει ξεκινήσει από την περίοδο που ισχυρίστηκαν μερικοί ότι επειδή μπλοκάρει την DHT, περιορίζει και την τριχόπτωση, κάτι που δεν ισχύει βασικά με βάση έρευνες.
Το palmetto, αν αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες στο net, θα δεις ότι είναι ένας ισχυρός διαμορφωτής των ορμονών σου (και μας βεβαίως βεβαίως) και θα σου δώσει περισσότερα ανεπιθύμητα από τη φιναστερίδη που πριν λίγο πέταξες.

Το palmetto κυκλοφορεί από τις εταιρίες για τις γκουχου-τσέπες τους-γκουχου, (δεν ντρέπομαι που σκέφτομαι τέτοια?) και επειδή είναι natural δεν θέλει και πιστοποιήσεις.
Άρα έχουμε φτηνό προϊόν που αν αναζητήσει κάποιος θα βρει πολλές αναφορές.
Ότι ονειρεύεται ο κάθε έμπορος δηλαδή.
Έλα όμως που εδώ ποντάρουν οι πωλητές τους. Θα βρει κανείς αναφορές, αλλά πχ εγώ πείθομαι από τις κλινικές έρευνες του που δεν έχει καμία σχεδόν με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στην απορία σου τώρα. Η φιναστερίδη μπλοκάρει με επιτυχία το 5αρ2 και περιορίζει την DHT στο αίμα σε ποσοστό ~80% (με μεγαλύτερο ποσοστό η ντουτα).
Το palmetto μπλοκάρει και τους δύο τύπους του ενζύματος 5αρ αλλά εδώ μπερδεύονται όλοι.
ΔΕΝ περιορίζει την ποσότητα της DHT στο αίμα. Αυτό είναι και το κλειδί της διαφοράς τους με τη φινα/ντουτα.
Και φυσικά αυτό με βάση τις έρευνες πάντα.
Που σημαίνει ότι η DHT συνεχίζει να πηγαίνει αυξημένη στα μαλλιά σου, αλλά παράλληλα έχεις τα ανεπιθύμητα του palmetto.
Ποιος το είπε ότι το natural είναι και υγιές;

[quote author=dim74 link=topic=437.msg6156#msg6156 date=1233155363]
Και συνεχίζουν να είναι...
[/quote]οποτε να παω στα σκουπιδια και να παρω τα propecia

Άκης

Administrator

Καταρχάς δεν σου λέω αυτά που λέω για να πάρεις ή όχι το propecia.
Ενημερωτικά τα λέω.
Και μιας και μιλάμε γι'αυτά, ας δούμε τι λένε τα μεγάλα sites.
Saw Palmetto Side Effects
Τα βάζω στα Ελληνικά για τους μη γνωρίζοντες, το link παραπάνω απλώς τα επιβεβαιώνει.
Τα συνηθέστερα είναι:
Ναυτία, ζάλη, μειωμένη επιθυμία για sex, αδυναμία στύσης, ευαισθησία στο στήθος και μείωση της όρεξης είναι τα ποιο ενοχλητικά.

Τα ποιο σοβαρά περιλαμβάνουν ασυνήθιστους μώλωπες ή αιμάτωμα, ανεξήγητα εξανθήματα και δύσπνοια ή δυσκολία αναπνοής.

Κάποιο από τα παραπάνω που είδες με το propecia?

giorgos 29

New Member

ωραια και πως τα προιοντα οπως το revivo που περιεχουν ως κυριο συστατικι το palmetto ειναι τοσο αποτελεσματικα στο να μλοκαρουν το DHT. θα μου πεις τωρα αυτα ειναι τοπικοι blockers αλλα μη χεχναμε πως και η MSD με τη finast. πειραματιζεται στο χωρο αυτο γιατι? μηπως κατι δε παει καλα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Βασικά δεν κατάλαβα το σκεφτικό σου. Δεν συγκρίνεται η φινα με το palmetto ούτε σε τοπικό επίπεδο.
Όπως και να έχει, η Merck πειραματιζόταν σε φινα με τοπική χρήση αλλά δεν το προχώρησε.
Επίσης τα προϊόντα που έχουν palmetto, αυτά που δουλεύουν τουλάχιστον, έχουν και άλλα όπως B6+ψευδάργυρο, azelaic κλπ.
Αλλά δεν παρέχουν regrowth όπως η φινα πχ, σημάδι ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.

ikon

Member

Inotech είπε:
ξανασκεφτείτε το πριν πάρετε αυτό το φάρμακο και είτε το έχετε λάβει ήδη σε οποιαδήποτε δοσολογία

Inotech είπε:
δεν έχει σημασία η δοσολογία, ο γονοτυπος, η ηλικία, ο χρόνος χρήσης (1 βδομάδα είναι αρκετή εδώ που τα λέμε), το πόσο καιρό πριν σταματήσετε το φάρμακο και ότι άλλο μπορεί να περνάει από το μυαλό σας

Καλησπέρα γιατρέ.

Πολύ ενδιαφέρον το post σου και στην ουσία συμφωνώ μαζί σου όπως και όλοι φαντάζομαι, ότι η υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση από τα λόγια σου και το παρέθεσα πιο πάνω, είναι ότι η χρήση της φιναστερίδης θα καταστρέψει ανεπανόρθωτα την υγεία σου, ανεξάρτητα τον χρόνο, την ποσότητα που έχεις πάρει και το πόσο καιρό πριν…

Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό…;

Δηλαδή και η χρήση μια εβδομάδας (όπως λες) μπορεί να σε καταστρέψει ανεπανόρθωτα?

Αν ήταν τόσο καταστρεπτικό για την υγεία αυτό το πράγμα θα είχε ήδη γίνει γνωστό πιστεύω…

Εγώ πρέπει να το έχω χρησιμοποιήσει για 1-2 μήνες το πολύ, πριν 2-3 χρόνια και ποτέ δεν είχα, ούτε έχω τώρα (από την τότε χρήση) κανένα πρόβλημα…
το μόνο «πρόβλημα» σε εξετάσεις που έκανα πρόσφατα, ήταν το αυξημένο ουρικό οξύ το οποίο νομίζω ότι είναι άσχετο…

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι… μήπως είσαι λίγο υπερβολικός και υπέρ-δαιμονοποιείς αυτή την ουσία… Μπορεί και να έχεις δίκιο, δεν ξέρω… αλλά δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι η χρήση φιναστερίδης για σύντομο χρονικό διάστημα, θα επιδράσει τόσο πολύ στον οργανισμό σου, ώστε μακροπρόθεσμα να σου δημιουργήσει ανεπανόρθωτα προβλήματα…

Δεν είμαι γιατρός, λογικά το σκέφτομαι το πράγμα…

Ακόμα και διάφορες καρκινογόνες ουσίες στις οποίες μπορεί να βρεθούμε εκτεθειμένοι κάποια στιγμή, θα πρέπει, για να μας δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα (όπως τουλάχιστον λένε οι γιατροί στις τηλεοράσεις, αν θεωρήσουμε ότι δεν μας δουλεύουν) να υποστούμε μακροχρόνια έκθεση…

Inotech

New Member

Φίλε μου και γιατί το σταμάτησες πάνω στο 1ο ή το 2ο μήνα αφού δεν είχες κανένα πρόβλημα; Από όσο γνωρίζω για να αποδειχτεί αν έχει ή δεν έχει ωφέλεια στη τριχόπτωση πρέπει να παρέλθει 3μηνο έως 6μηνο να μη πω χρόνος. Εσύ το σταμάτησες την περίοδο του πιθανού shedding; αρα κάποιος λόγος θα υπήρχε.

Και ναι πάνω από 1-2 βδομάδες υπάρχουν αρκετά περιστατικά που έχουν πάθει πολύ σοβαρές βλάβες και μάλιστα μόνιμες. Δε μιλάμε για πονοκεφάλους, ναυτίες αυπνίες κτλ.

Και εγώ 2 μήνες το χρησιμοποιήσα χωρίς "παρενέργειες" πέρα από λίγο πεσμένη στύση. Αυτό το θεώρησα αστείο 8) και συνέχισα τη ζωή μου. Κάποια στιγμή το έκοψα γιατί ήθελα να ξανακάνω σεξ όπως και πρώτα, γιατί δεν είχα τη δύναμη της στύσης που είχα πριν, φάνηκε πως είχα συνέρθει για λίγους μήνες όμως τα σοβαρά προβλήματα τα εμφάνισα μετά από ένα χρόνο και. Τα πολύ πιο σοβαρά μετα από 4. ¨Ομως κάθε 6 βδομάδες με δυό μήνες έκανα εξετάσεις και παρακολουθούσα την πορεία με λύπη και χωρίς να έχω κανένα να με βοηθήσει. Οι ζημιές είνα χαρακτηριστικές αυτής της καταστολής των αξόνων τον γοναδοτροπινών, στη συνέχεια καταστολή του άξονα του στρες κτλ. Αλλες ζημιές μπορεί να αφορούν σε γυναικομαστία, βλάβες στο προστατη, στους όρχεις, στη ποιότητα και ποσότητα του σπέρματος, βλάβες στο ΚΝΣ, ψυχιατρικά προβλήματα κτλ

Δε σημαίνει ότι όλοι θα πάθουν τα ίδια η σε ίδιο βαθμό. Κάποιοι δε θα καταλάβουν καν τι έχουν πάθει ίσως για πολλά χρόνια, ίσως ένα απροσδόκητο άσχετο πρόβλημα στην υγεία τους να τους βγάλει στην επιφάνεια τις βλάβες της φιναστερίδης και να τις επιτείνει.

Οπως και να έχει όπως και με τους αθλητές που κάνουν χρήση αναβολικών διεγερτικών κτλ τα ίδια πράγματα συμβαίνουν. Κάποιοι "επανέρχονται" χωρίς πολλά προβλήματα "κατά αυτούς", άλλοι δεν επανέρχονται ποτέ και ζούνε με φάρμακα μια ζωή και άλλοι δε καταλαβαίνουν καν οτι έχουν πρόβλημα.

Ομως το αν είσαι καλά ή όχι μόνο συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να το διαπιστώσουν και μόνο η πάροδος πολλών ετών θα το επιβεβαιώσει. Εγώ δε θα ήμουν και 100% σίγουρος. Το μόνο που έχω να σου πώ είναι πως σε μολις 2 χρόνια 200 άτομα συν πλην έχουνε επικοινωνήσει με mail και εν συνεχεία τηλεφωνικά απο την ελλάδα για παρενέργειες από φιναστερίδη και ντουταστερίδη. Γνωρίζεις εσύ 200 που να το κάνουν χρήση όλους μαζί ; Εγώ πως τους γνωρίζω άρα μάλλον κάποιος είναι στο σκοτάδι. Μόνο στη γειτονιά μου σε μια επαρχιακή πόλη από το φαρμακείο της γειτονιάς ξέρω 8 άτομα που το έχουν πάρει και εμφάνισαν προβλήματα. Και το φαρμακείο δεν το προμηθεύει εδώ είναι το τραγικό, το παίρνουν από αλλού και κλαίγονται αλλου!!!

Παρε τηλ αύριο στον εοφ και πες τους άν ξέρουν κανέναν που να έχει πάρει φιναστερίδη και να έχει εμφανίσει σοβαρές ή μακροχρόνιες παρενέργειες. Θα σου πούνε μάλλον όχι.

Πάρε τηλ στη merck και ρώτα αν ξέρετε κανέναν που έχει εμφανίσει παρενέργειες και μείνανε μετά τη παύση του φαρμάκου. Θα σε αποκαλέσουν ψεύτη.

Εντάξει δε θα αλλάξω εγώ το κόσμο σήμερα. Εγώ ότι έχω να πώ το λέω για το δικό σας καλό. Τα ίδια λέω και σε γνωστούς μου που παίρνουν για χρόνια αναβολικά, Ποσός με ακούνε νομίζουνε οτι είναι πιο έξυπνοι και θα ανατρέψουν την ανθρώπινη φύση. Καλαα

ikon

Member

Φίλε διαβάζω με πολύ προσοχή όσα γράφεις…

Πρώτα απ’ όλα σου εύχομαι να είσαι καλά στην υγεία σου και ελπίζω να έχεις ξεπεράσει τα προβλήματα που είχες.

Γι’ αυτό που με ρώτησες…, ο μόνος λόγος για τον οποίο το σταμάτησα τόσο νωρίς, ήταν απλά γιατί φοβόμουν… αυτό και τίποτα άλλο.

Επειδή με έβαλες σε σκέψεις όμως τώρα… όσο αναφορά την πιθανή μελλοντική εμφάνιση προβλημάτων…

εσύ θεωρείς ότι αν κάποιος κάνει αυτές τις εξετάσεις που παράθεσες σε κάποιο άλλο post

fsh
lh
τεστοστερονη
ελευθ. τεστοστερονη
διυδροτεστοστερόνη
οιστραδιοληε2
ολικα οιστρογόνα
shbg
προλακτίνη
λευκωματίνη
dhea (οχι την θειικη)
dht (διυδροτεστο)
Androsterone glucuronide
3-alpha diol G

TsH
ελεύθ. Τ3
ελεύθ. Τ4

και τα 17-κετοστεροειδή στα ούρα 24ώρου

θα μπορεί να έχει μια (όσο το δυνατόν) ολοκληρωμένη άποψη για το αν έχει κάποιο πρόβλημα από την χρήση της φιναστερίδης…;

Επίσης επειδή χρησιμοποιώ το revivogen (τοπική λοσιόν) που έχει saw palmetto, μήπως υπάρχει κίνδυνος και από αυτό;

Τέλος, να πω ότι είναι καλό να ακούγονται όλες οι απόψεις, και οι δικές σου πραγματικά πιστεύω ότι έχουν κάνει αίσθηση…

Σου εύχομαι ξανά να είσαι καλά στην υγεία σου.

giorgos 29

New Member

με τοπικους blockers δεν υπαρχει προβλημα περναει αμελληταια ποσοτητα στο αιμα γι αυτο αργεις να δεις και αποτελεσματα

NGL

Member

καλησπερα σε ολους!
θα μου επιτρεψετε να ειμαι καχυποπτος σε θεματα που εχουν να κανουν με εμποριο φαρμακων και κερδη φαρμακοβιομηχανιων ειτε αυτα αφορουν εγκρισεις απο οργανισμους (fda,εοφ κτλ),ειτε αφορουν ''αθωους''-μαζικους αφορισμους φαρμακων και εγκεκριμενων φαρμακευτικων ουσιων!ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ!
Τα φαρμακα χρειαζονται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην χρηση τους!Μεγαλη προσοχη ομως χρειαζονται και οι ανευθυνο-υπευθυνες γνωμες γι αυτα!

Μερικες ερωτησεις για τον φιλο inotech:

1.Εποικοινωνεις με ατομα που εχουν προβλημα μονο με την φιναστεριδη?υπαρχει καποιο ινστιτουτο ειδικα για τον λογο αυτο που ασχολεισαι?
2.ενδοκρινολογος που σπουδαζεις αν επιτρεπεται?(ο θειος μου ειναι διευθυντης στο ενδοκρινολογικο του πανεπιστημιακου νοσοκομειο στο ριο και διδακτωρ στο πανεπιστημιο Πατρων!Α****ου λεγεται και γενικα ειναι κορυφη στο ειδος του και φανταζομαι οτι ισως τον εχεις ακουσει!)
3.καλα για Νorwood 1 χρησιμοποιησες φιναστεριδη?
4.Εχεις καποια αποψη για την μινοξιδιλη?

ευχαριστω πολυ....

NGL είπε:
καλησπερα σε ολους!
θα μου επιτρεψετε να ειμαι καχυποπτος σε θεματα που εχουν να κανουν με εμποριο φαρμακων και κερδη φαρμακοβιομηχανιων ειτε αυτα αφορουν εγκρισεις απο οργανισμους (fda,εοφ κτλ),ειτε αφορουν ''αθωους''-μαζικους αφορισμους φαρμακων και εγκεκριμενων φαρμακευτικων ουσιων!ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ!
Τα φαρμακα χρειαζονται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην χρηση τους!Μεγαλη προσοχη ομως χρειαζονται και οι ανευθυνο-υπευθυνες γνωμες γι αυτα!

Μερικες ερωτησεις για τον φιλο inotech:

1.Εποικοινωνεις με ατομα που εχουν προβλημα μονο με την φιναστεριδη?υπαρχει καποιο ινστιτουτο ειδικα για τον λογο αυτο που ασχολεισαι?
2.ενδοκρινολογος που σπουδαζεις αν επιτρεπεται?(ο θειος μου ειναι διευθυντης στο ενδοκρινολογικο του πανεπιστημιακου νοσοκομειο στο ριο και διδακτωρ στο πανεπιστημιο Πατρων!Α****ου λεγεται και γενικα ειναι κορυφη στο ειδος του και φανταζομαι οτι ισως τον εχεις ακουσει!)
3.καλα για Νorwood 1 χρησιμοποιησες φιναστεριδη?
4.Εχεις καποια αποψη για την μινοξιδιλη?

ευχαριστω πολυ....
μιας και ειναι ο θειος σου ρε φιλε δεν τον ρωτας για το proscar να μας πεις και εμας...

NGL

Member

[/quote]
μιας και ειναι ο θειος σου ρε φιλε δεν τον ρωτας για το proscar να μας πεις και εμας...
[/quote]

Τον εχω ρωτησει φιλε μου ... και ξερω ακριβως τι κανει ,και τι δεν κανει η φιναστεριδη!
τις αντενδειξεις της Ασπιρινης τις εχεις δει ποτε?Παει να πει οτι δεν ειναι χρησιμο φαρμακο?
Η χρηση φιναστεριδης σε 1mg / 2 ημερες ειναι απολυτως ασφαλης και αποτελεσματικη!

NGL

Member

Τα 5 mg καθημερινα μπορει να δημιουργησουν προβληματα οχι σε χρηση..... 1 εβδομαδος ομως,αλλα σε διαρκη και παρατεταμενη χρηση μηνων ισως και χρονων!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα